Največja modna platforma v Sloveniji

Športna oblačila za otroke črne barve

787
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška bombažna mikica Reima črna barva,
    - Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Raven kroj.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroška bombažna trenirka Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Hlače za dojenčka Reima črna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke Vans črna barva
    - Model iz linije ComfyCush iz mehkih materialov, podloženih s flisom.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 132-140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Guess črna barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Odsevni elementi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • PLAYSHOES Športne rokavice siva / rdeča / črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Robusten material, Proti zdrsavanju; Podrobnosti: Nastavljiv
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 53 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • ADIDAS ORIGINALS Športna trenirka črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Model: Regularen
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'EM 2020' rdeča / črna
    Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Gladek material, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroški kombinezon adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dolžina: 124 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška mikica Michael Kors črna barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroška mikica Michael Kors črna barva,
    - Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.
  • Otroška mikica Michael Kors črna barva,
    - Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroška mikica Columbia črna barva,
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Model s kapuco.- Okrasen rob.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dolžina: 83 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 cm.
  • Otroška mikica Columbia črna barva,
    - Sistem za zaščito pred soncem Omni-Shade™ uporablja gosto tkanino in posebej modificirana vlakna, ki pomagajo blokirati škodljive UVA in UVB žarke za udobje in zaščito pred soncem.- Ohlapen kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Žepi spredaj.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 50 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dolžina: 80 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 cm.
  • Otroške hlače Columbia črna barva
    - Plast odsevnega materiala Omni-Heat Reflective™ pomaga ohranjati optimalno toplotno udobje, saj odbija in zadržuje toploto, ki jo ustvarja telo. Hkrati odlično odvaja vlago s površine kože in razpršuje odvečno toploto, kar pomaga vzdrževati ustrezno mikroklimo.- Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Columbia OUTGROWN Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s sistemom OUTGROWN so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Zunanji material je odporen na veter in vodo, kar vam omogoča, da ste aktivni tudi v slabem vremenu.- Model ima odsevne elemente, vidne na cesti do 150m.- Popolnoma lepljeni šivi.- Raven kroj.- Običajen pas.- Ježek v pasu za uravnavanje širine.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Žep z zapiranjem.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton črna barva,
    - Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška trenirka Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 19 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 21 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 7 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 25 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 56 cm.
  • ADIDAS SPORTSWEAR Športna trenirka 'Badge Of Sport French Terry' črna / bela
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Racerback; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice; Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Zapiranje z gumbom na potisk, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski trakovi, Trak na vratu; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Oblika krila: Krilo A-linije; Kapuca: S kapuco; Vrsta jakne: Jakna za trening; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Kosi na set: 2-delni; Podrobnosti: Nastavljivi rokavi, Visoko zaprt, Stranski žep z zadrgo; Podrobnosti: Elastičen pas; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj; Model: Skinny; Dolžina: Normalna dolžina; Telesna višina: Visok pas
  • PLAYSHOES Športne rokavice svetlo siva / črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Flis-polnilo, Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Gladek material, Elementi, ki reflektirajo; Podrobnosti: Nastavljiv
  • ADIDAS PERFORMANCE Športna kopalna moda 'Classic Badge Of' črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Spodnji del trenirke Lego Wear črna barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroški spodnji del trenirke Under Armour črna barva
    - Raven kroj.- Žep brez zapiranja.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.
  • Jordan Komplet rdeča / črna
    Način zapenjanja: Gumb na potisk; Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Koži prijazen material; Kosi na set: 3-delni; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Otroška bombažna mikica Sisley črna barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • UNDER ARMOUR Funkcionalna majica pegasto črna / bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • NIKE Funkcionalna majica črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Stoječ vratnik, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mreža/luknjičasti vložki, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • UNDER ARMOUR Funkcionalna majica črna / bela
    Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material, Gumijast potisk; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Nike Sportswear Komplet črna / bela
    Način zapenjanja: Gumb na potisk; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Gumijast potisk; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Paket: 4 delno pakiranje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch črna barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Gladka pletenina.- Povišan pas.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroška mikica Lego Wear črna barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.
  • UNDER ARMOUR Športna trenirka črna / bela
    Dizajn: Zapiranje na zadrgo, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stoječ vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Otroška mikica Under Armour črna barva,
    - Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Okrasni detajli.
  • Otroški spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dolžina: 68 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110/116 cm.
  • UNDER ARMOUR Funkcionalna majica siva / črna
    Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Otroške hlače za zimske športe Reima črna barva
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- CST (Critical Seams Taped) - kritični šivi lepljeni.- Vodoodporen in vetroodporen model.- Model s snemljivimi naramnicami.- Žep z zapiranjem.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače za zimske športe Reima črna barva
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- CST (Critical Seams Taped) - kritični šivi lepljeni.- Vodoodporen in vetroodporen model.- Model z naramnicami.- Elastični trak v pasu.- Žep z zapiranjem.- Udoben rob brez pritiska.
  • Otroška mikica Dkny črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Z žepi.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Otroški komplet Calvin Klein Jeans črna barva
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.
  • Otroške hlače Reima črna barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Raven kroj.- Model z naramnicami.- Običajen pas.- Žep z zapiranjem.
  • Komplet GAP črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke GAP črna barva
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 59 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128/134 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška mikica GAP črna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128/134 cm.
  • Spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110/116 cm.
  • Otroške smučarske hlače Abercrombie & Fitch črna barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Model s povečano odpornostjo na vodo.- Model, ki je zračen in odporen proti vetru.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Elastični trak v pasu.- Visok pas.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Otroške smučarske hlače Protest črna barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- 10K Geotech je zunanji material z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo, ki vas med aktivnostjo ohranja tople in suhe.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Model s snemljivimi naramnicami.- Zadrge na dnu hlačnic.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Žep z zapiranjem.- Raven kroj.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica adidas Originals črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 33 cm.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 22 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.
  • Otroška mikica Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Z žepi.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna mikica Guess črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 11,5 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • UNDER ARMOUR Športne hlače 'Stunt 3.0' siva / črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Gladek material, Potisk oznake; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Otroške smučarske hlače Protest črna barva
    - CST (Critical Seams Taped) - kritični šivi lepljeni.- Model je opremljen z membrano 10K Geotech, ki zagotavlja visoko vodoodpornost in zračnost, kar pomeni toploto in suhost med dejavnostjo.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Jacket-to-pant Attachment sistem omogoča, da se izbrane hlače pritrdijo na jakne s pomočjo zatičev ali zadrge.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model s snemljivimi naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Žep z zapiranjem.- Zadrge na dnu hlačnic.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • HELLY HANSEN Funkcionalna majica rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Raven izrez, Trak na vratu; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals črna barva
    - Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Žep z zapiranjem.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroška trenirka adidas I 3S SHINY črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Model s kapuco.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 31 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 17,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Lego x Ninjago črna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna trenirka EA7 Emporio Armani črna barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Širok, elastičen trak v pasu.- Rob s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška trenirka adidas I 3S CB TS črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 28 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86 cm.
  • Otroška bombažna mikica Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals črna barva
    - Raven kroj.- Model s stranskimi črtami.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Širok, elastičen trak v pasu.- Okrasni šivi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Razširjena hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model z nalepko.- Širina v bedrih: 39 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroška mikica adidas črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Daljši zadnji del.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina spredaj: 39 cm.- Dolžina zadaj: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška mikica Mayoral črna barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Melange pletenina.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86 cm.
  • Otroška trenirka adidas G BL črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet Mayoral črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas G 3S črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Kroj slim fit.- Oprijeta hlačnica.- Elastični material.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen komplet Tommy Hilfiger Črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo črna barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke GAP x BKC črna barva
    - Ohlapen kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128-134 cm.
  • Otroška mikica Under Armour črna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.
  • Otroški bombažen komplet Mayoral črna barva
    - Ohlapen zgornji del in oprijet spodnji del.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Melange pletenina.
  • Otroška bombažna mikica EA7 Emporio Armani črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Obsežen model.- Z žepi.- Model s kapuco.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 47 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ACTIVE Tricot Pants cl B črna barva
    - Material dryCell zagotavlja udobje in občutek suhosti.- Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Kroj regular.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Na spodnjem delu hlačnice je regulacija na ježka.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 65,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica Sisley črna barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 46 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica Sisley črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 48 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška mikica Sisley črna barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Michael Kors črna barva
    - Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Rob s patentom.
  • CONVERSE Komplet črna / bela
    Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip, Koži prijazen material; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Hummel Športna trenirka 'Venti' črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Rahlo groba notranja stran, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Otroški pulover adidas U FI 3S FZ črna barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Dkny črna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Pletenina s potiskanim vzorcem.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas U FI LOGO črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Višina pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.- Dolžina: 77 cm.
  • Otroški pulover adidas G 3S FZ črna barva, s kapuco
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 53 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

Športna oblačila za otroke - Športna oblačila so pomembna za opravljanje športnih dejavnosti. Prav tako pogosto zmanjšujejo možnost poškodb. Takšna oblačila so posebno dizajnirana, narejena iz specialnih materialov, ki omogočajo vse potrebne gibe, dajejo zaščito in dajo koži dihati. Izbira prave športne obleke je resna odločitev zato vam svetujemo, da malo več razmišljanja posvetite pregledu možnosti izbire pred nakupom. Med športna oblačila štejemo kratke hlače, majice in dresi za dejavnosti z žogo kot je nogomet, rokomet, košarka in odbojka, vetrovke, jakne in hlače za tek ali rolanje, debele jakne in smučarski kombinezoni za zimske športe kot je smučanje, tu so tudi posebni predmeti za dejavnosti kot je planinarjenje. K športnim oblačilom vključujemo tudi predmete za fitnes in fitnes dvorano. Pri izbiri športnih oblačil je najbolj pomembno paziti na material. On mora biti prilagojen športu ali dejavnosti, ki jo bomo opravljali. Nekateri materiali morajo zadrževati toplino, dokler drugi omogočajo koži da diha. Če izbirate športna oblačila za fitnes ali tek, imate veliko izbiro pajkic, hlačk in majic na dolge in kratke rokave, oprijete telesu in širše. Športna oblačila ne morajo biti iz običajnih barv kot je siva, bela, rdeča, modra ali črna. Dostopni so številni modeli z zanimivimi barvami in vzorci, ki vas bodo motivirali, da se športu posvetite še intenzivnejše. Pogosto športna oblačila, kot je trenirka, nosimo v različnih drugih situacijah, v katerih potrebujemo udobnost in možnost lahkega gibanja. Primer so izleti v naravo in krajša ali daljša potovanja. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh