Največja modna platforma v Sloveniji

UNITED COLORS OF BENETTON online nakup oblačila in obutev za otroke

2012
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bluza United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 44 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • United Colors of Benetton bombažen body za dojenčka
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški longsleeve United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bež barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 36,5 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • United Colors of Benetton bombažen body za dojenčka
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bež barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški komplet United Colors of Benetton
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 33 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Otroška obleka United Colors of Benetton roza barva,
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Raglan rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 30 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton zelena barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Material s teksturo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 34 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton roza barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 21 cm.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroška kapa United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton črna barva
    - Oprijet kroj.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • United Colors of Benetton otroški longsleeve
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi zaključeni s patentom.- Material s teksturo.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 32,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton rdeča barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj relaxed.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 36 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton bež barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 47 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Žep na prsih.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 29,5 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška obleka United Colors of Benetton vijolična barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Žep spredaj.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Okrasni detajl.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 47 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen polo United Colors of Benetton siva barva
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Raglan rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 36 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton
    - Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasnimi volančki.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48,5 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton roza barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 20 cm.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 56 cm.
  • Otroški bombažen komplet United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model s potiskom.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Okrasni šivi.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 23 cm.- Dolžina: 30,5 cm.- Širina pod pazduhami: 25,5 cm.- Širina v pasu: 19,5 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 14,5 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Otroško krilo United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Z žepi.- Material s teksturo.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Običajen pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 25,5 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 63 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton črna barva,
    - Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton roza barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 26 cm.- Dolžina: 27 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroški longsleeve United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Izdelek je narejen iz kombinacije organskega bombaža in bambusove viskoze. Za material je značilna izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 36 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Žep na prsih.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški longsleeve United Colors of Benetton roza barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina rokava: 31 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v ramenih: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška obleka United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Dolžina rokava: 36,5 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Pletenina pletena iz vlaken različnih debelin.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne United Colors of Benetton rdeča barva
    - Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 20 cm.- Dolžina: 26 cm.- Širina pod pazduhami: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 56 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 20 cm.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 56 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton črna barva
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Nesnemljiva kapuca.- Zunanji žepi za vlaganje.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ohlapna hlačnica.- Z žepi.- Okrasni pregibi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 24,5 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 57,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška bombažna pižama United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Melange pletenina.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je vodoodporen.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Prešiti deli.- Zunanji žepi za vlaganje.- Visok ovratnik.- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 31 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Izdelek je narejen iz kombinacije organskega bombaža in bambusove viskoze. Za material je značilna izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 13 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton bela barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška kapa United Colors of Benetton roza barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Pletenina srednje debeline.
  • Otroški klobuk United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.
  • Otroška torbica United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina pasu: 110 cm.- Globina: 3 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton mornarsko modra barva, s kapuco
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 27 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški pulover s primesjo kašmirja United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 22 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 41,5 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton roza barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton rjava barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s kapuco.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 18 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroški pulover United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Okrasni detajli.- Dolžina rokava: 20 cm.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton bordo barva, s kapuco
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije šala: 14 x 124 cm.
  • Otroški copati United Colors of Benetton roza barva
    - Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Okrogla, mehka kapica.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Snemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški zimski škornji United Colors of Benetton rjava barva
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroška bombažna pižama United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška kapa United Colors of Benetton črna barva,
    - Model beanie.- Tanka, elastična pletenina.- Zavihan rob.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 48 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška pižama United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton vijolična barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 52 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton siva barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 52 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Raglan rokav.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 34 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška kapa United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Model beanie.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški gležnarji United Colors of Benetton črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton rjava barva,
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton siva barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna mikica United Colors of Benetton zelena barva, s kapuco
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Kapa United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Podloga iz flisa.- Debela, elastična pletenina.- Zavihan rob.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton siva barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Podložen model.- Rob s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška jakna United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasni detajl.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroški šal United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Vzorčasta pletenina.- Elastična pletenina.- Dimenzije šala: 21x160 cm.
  • Pulover za dojenčka United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Izdelek je narejen iz kombinacije organskega bombaža in bambusove viskoze. Za material je značilna izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Okrasni detajli.- Raglan rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 40 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 82 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton mornarsko modra barva,
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 25 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroška mikica United Colors of Benetton rjava barva, s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh