Največja modna platforma v Sloveniji

Pepe Jeans online nakup oblačila in obutev za otroke

596
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški bombažen top Pepe Jeans roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oprijet model.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Tanka, elastična pletenina.- Material s teksturo.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška srajca Pepe Jeans Non-denim
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Obseg ovratnika: 31 cm.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v ramenih: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Pepe Jeans Eddie zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški natikači Pepe Jeans roza barva
    - Vzorčast material.- Nazobčen podplat.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške teniske Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške teniske Pepe Jeans
    - Okrogla, gumirana kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški natikači Pepe Jeans črna barva
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Oblikovan vložek.- Nazobčen podplat.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Nazobčen podplat.- Mehka peta.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans Misterton bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Mehek ovratnik button-down.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 43 cm.- Dolžina zadaj: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v ramenih: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Pepe Jeans rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Model s potiskom.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44,5 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Pepe Jeans Majica temno modra / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Hlače 'CHASE' oliva
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Cargo žep, Žepi na zadnjici, Žep za drobiž, Stranski žep; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans
    - Kroj slim.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške japonke Pepe Jeans Off Beach mornarsko modra barva
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Vzorčast material.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Pepe Jeans Alexa roza barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški natikači Pepe Jeans Silder Martina G bela barva
    - Vzorčast material.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške japonke Pepe Jeans srebrna barva
    - Vzorčast material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške japonke Pepe Jeans roza barva
    - Vzorčast material.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška bombažna obleka Pepe Jeans PJL GJ Non-denim rdeča barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans PJL BJ Denim
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Kroj slim.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 55 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška kratka majica Pepe Jeans PJL GJ Non-denim rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Okrasni robovi.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans PJL GJ Non-denim bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Obojestranska bombažna otroška kapa Pepe Jeans rumena barva
    Otroške klobuk iz kolekcije Pepe Jeans. Model z ozkim robom, izdelan iz vzorčastega materiala. Obojestranski model, ki zagotavlja polno funkcionalnost za uporabo na obeh straneh.
  • Otroški sandali Pepe Jeans Ventura
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Vzorčast material.- Zapenjanje z ježkom.- Oblikovan vložek.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Pepe Jeans Pool Sally
    - Vzorčast material.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z ježkom.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške japonke Pepe Jeans rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Vzorčast material.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans Rose roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans Sotena
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jeans obleka Pepe Jeans Bay
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Model z elastičnim vložkom.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasno spran denim.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški sandali Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški natikači Pepe Jeans
    - Vzorčast material.- Nazobčen podplat.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške japonke Pepe Jeans Beach oranžna barva
    - Gladek material.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40 cm.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans Garland bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Model z vezenino.- Tanka, elastična pletenina.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model z nalepko.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Dvodelne kopalke Pepe Jeans
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Model na eno ramo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.
  • Otroške kopalke Pepe Jeans
    - Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastični material.- Mehka košarica.- Model s potiskom.
  • Otroške kopalke Pepe Jeans roza barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne otroške kopalke Pepe Jeans Mur turkizna barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Okrogli izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z okrasnimi volančki.
  • Otroški sandali Pepe Jeans roza barva
    - Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- S trakom za zapenjanje z zaponko na peti.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Dvodelne otroške kopalke Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Model z okrasnimi volančki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • Dvodelne otroške kopalke Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Kroj skinny.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška dvostranska bluza Pepe Jeans bordo barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans siva barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Žepi na prsih.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Obseg ovratnika: 25 cm.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans bela barva
    - Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Pepe Jeans roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Pulover s primesjo volne Pepe Jeans bordo barva
    - Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 67 cm.- Dolžina: 57/61 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bluza Pepe Jeans bordo barva
    - Raven kroj.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans Chase
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj jogger.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški brezrokavnik Pepe Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj wide leg.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans siva barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Pepe Jeans črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Snemljiva kapuca.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške superge Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški zimski škornji Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke iz semiša Pepe Jeans črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Model brez zapiranja.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški pulover Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Srajca iz rebrastega žameta Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans siva barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Pepe Jeans oranžna barva
    - Okrogli izrez.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Gladek material.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jopica Pepe Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Pepe Jeans bež barva
    - Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Ohlapen model.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški brezrokavnik Pepe Jeans Outerw Gilet mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Prešiti model.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Visok ovratnik.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Pepe Jeans siva barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans mornarsko modra barva, s kapuco
    - Rob s patentom.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Gladek material.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans mornarsko modra barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Dolžina rokava: 59,5 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 61 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanek, elastični material.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 39 cm.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans zelena barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Nesnemljiva kapuca.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Kavbojke Pepe Jeans
    - Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Kroj skinny.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30,5 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18,5 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Kroj wide leg.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna obleka Pepe Jeans črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen polo Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška kratka majica Pepe Jeans bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Pepe Jeans Outerw Heavy mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans zelena barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 69 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na gumbe.- Mehek ovratnik button-down.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanek material.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina spredaj: 54 cm.- Dolžina zadaj: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Pepe Jeans zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Podložen model.- Visok ovratnik.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina spredaj: 48 cm.- Dolžina zadaj: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Pepe Jeans črna barva
    - Snemljiva kapuca.- Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Podložen model.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Okrasni detajli.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh