Največja modna platforma v Sloveniji

Marvel online nakup oblačila in obutev za otroke

41
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Marvel Spiderman Eau de Toilette toaletna voda za otroke 30 ml
    Marvel Spiderman Eau de Toilette, 30 ml, Parfumi za otroke za otroke, Otroška dišava, ki v sebi skriva ščepec pustolovščine in prebuja neskončno otroško domišljijo. Toaletna voda Marvel Spiderman Eau de Toilette je prav ustvarjena za majhnega pustolovca, ki gre po sledeh svojega junaka. navdih je našla v priljubljenem otroškem liku ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Marvel Spiderman Shower gel & Shampoo šampon in gel za prhanje za otroke 300 ml
    Marvel Spiderman Shower gel & Shampoo, 300 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Marvel Spiderman Shower gel & Shampoo hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo igriv otroški motiv potiskane fino opere otroške lase daje občutek svežine je prijazen do otroške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Liquid Soap tekoče milo za otroke 250 ml
    Marvel Spiderman Liquid Soap, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Marvel Spiderman Liquid Soap. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: prijetna sveža dišava igriv otroški motiv vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Marvel Spiderman Flashing Toothbrush zobna ščetka soft za otroke 3y+ 1 kos
    Marvel Spiderman Flashing Toothbrush, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: udobna lega v roki igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Travel Kit set zobne nege za otroke
    Marvel Spiderman Travel Kit, Seti za otroke za otroke, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set Marvel Spiderman Travel Kit vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki preprečuje nastanek kariesa Vsebina seta: zobna ščetka s potovalnim pokrovčkom soft 1 kos naravna zobna pasta za otroke 25 ml Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Marvel Spiderman Manual Toothbrush zobna ščetka za otroke s potovalnim pokrovčkom soft 3y+ 1 kos
    Marvel Spiderman Manual Toothbrush, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Marvel Spiderman Manual Toothbrush pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: igriv dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Marvel Spiderman Travel Dental Set set zobne nege 3y+(za otroke)
    Marvel Spiderman Travel Dental Set, Seti za otroke za otroke, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set Marvel Spiderman Travel Dental Set vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe igriv dizajn za otroke udobna lega v roki skrbno neguje dlesni preprečuje nastanek kariesa Vsebina seta: 1 Ks 1 Ks Mint 75 ml Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Marvel Avengers Ironman Shampoo and Shower Gel šampon in gel za prhanje 2v1 za otroke 250 ml
    Marvel Avengers Ironman Shampoo and Shower Gel, 250 ml, Otroški šamponi za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Marvel Avengers Ironman Shampoo and Shower Gel pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo koži daje hranila umije tudi lase igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite. Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Marvel Avengers Set darilni set (za otroke)
    Marvel Avengers Set, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Marvel Avengers Set bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: razveseli vsakega otroka odličen za darilo vesel dizajn za otroke primeren za vsakodnevno uporabo ima hranilne učinke nežno umije vso umazanijo koži daje hranila koža je po uporabi mehka in voljna Vsebina seta: Hulk gel za prhanje 400 ml Spider-man gel za prhanje 400 ml I Am Groot toaletna voda 50 ml Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Marvel Avengers Travel Set Potovalni set za otroke
    Marvel Avengers Travel Set, Seti za otroke za otroke, Za vse nujne kozmetične in higienske pripomočke za vašega otroka, brez katerih nikakor ne morete od doma, vam bo odlično služila kozmetična torbica Marvel Avengers Travel Set. Zaradi zanesljivega sistema zapiranja se ne bo nič raztreslo, vse bo na svojem mestu, vi pa boste enostavno ohranili pregled nad vsebino. Lastnosti: manjša kozmetična torbica, primerna za v žensko torbico nudi raznolike možnosti uporabe trendovski stilski dizajn praktično zapiranje na zadrgo igriv otroški dizajn Vsebina seta: glavnik 1 kos brisača 29x48 cm kozarec 1 kos toaletna torba 1 kos
  • Marvel Avengers Avengers Sunglasses sončna očala za otroke od 3 let 1 kos
    Marvel Avengers Avengers Sunglasses, 1 kos, Otroški dodatki za otroke, Izdelek Marvel Avengers Avengers Sunglasses bo odlično dopolnil videz vašega malčka. Razveselite svojega otroka s praktičnim dodatkom z igrivim dizajnom. Lastnosti: UV-filter priročen dodatek igriv otroški dizajn
  • Marvel Avengers Liquid Soap tekoče milo za roke za otroke Calendula and Chamomile extracts 250 ml
    Marvel Avengers Liquid Soap, 250 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Marvel Avengers Liquid Soap nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi.
  • Marvel Avengers Shower Gel čistilni gel za prhanje za otroke Organic Calendula and Chamomile extracts 500 ml
    Marvel Avengers Shower Gel, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Marvel Avengers Shower Gel bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: prijetno diši umije umazanijo vlaži in mehča enostavno se spira ne škoduje zaščitni barieri kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Marvel Avengers Lip Balm balzam za ustnice za otroke Vanilla SPF 15 5,7 ml
    Marvel Avengers Lip Balm, 5,7 ml, Balzam za ustnice za otroke za otroke, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Marvel Avengers Lip Balm je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnice pušča mehke in gladke izdelek je primeren za vsakodnevno nego obnavlja ustnice zagotavlja zaščito kože na ustnicah preprečuje pokanje in draženje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Z nežnimi krožnimi gibi nanašajte na ustnice.
  • Marvel Spiderman Beauty Case darilni set (za otroke)
    Marvel Spiderman Beauty Case, Seti za otroke za otroke, Razveselite svojega otroka z lastno kozmetično torbico, v katero lahko shrani svoje drobnarije. Kozmetična torbica Marvel Spiderman Beauty Case je ravno prav velika, da boste vanjo pospravili vse, kar potrebuje na potovanjih ali pa doma v kopalnici. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koži daje hranila fino umije tudi otroške lase enostavno se spira Vsebina seta: čistilni šampon za otroke od rojstva 100 kos čistilni gel za prhanje za otroke 100 kos kozmetična torbica 1 kos Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Bubble Bath and Shampoo gel za prhanje in kopanje za otroke 475 ml
    Marvel Spiderman Bubble Bath and Shampoo, 475 ml, Kopanje otrok za otroke, Gel za prhanje Marvel Spiderman je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Marvel Spiderman Toilet Bag Set darilni set za otroke
    Marvel Spiderman Toilet Bag Set, Seti za otroke za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Marvel Spiderman Toilet Bag Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo lepa darilna embalaža odličen za darilo igriv otroški motiv Vsebina seta: gel za prhanje in kopanje za otroke 200 ml balzam za ustnice kozmetična torbica
  • Marvel Avengers Captain America nežni gel za prhanje 200 ml
    Marvel Avengers Captain America, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Marvel Avengers Captain America bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: preprečuje suho kožo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Marvel Avengers Gift Box darilni set (za otroke)
    Marvel Avengers Gift Box, 1 kos, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Marvel Avengers Gift Box bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: prijetno diši umije umazanijo koži daje hranila enostavno se spira Vsebina seta: šampon 250 ml gel za prhanje 250 ml igrača Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Avengers gel za prhanje in šampon 2v1 400 ml
    Marvel Avengers, 400 ml, Otroški šamponi za otroke, Izdelek Marvel Avengers nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo upošteva naraven pH kože umije tudi lase nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče koži daje hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite. Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Battery Toothbrush baterijska zobna ščetka za otroke soft 4y+ 1 kos
    Marvel Spiderman Battery Toothbrush, 1 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Električna zobna ščetka Marvel Spiderman hitro, nežno in zanesljivo očisti otroške zobe. Lastnosti: ščiti pred zobnim kariesom iz otroških ust odstranjuje preostanke hrane in obarvanost hrane zaradi pijač ter sladkarij ima vesel, otroški dizajn zobe otrok očisti tudi na težko dostopnih mestih čiščenje je priročno, hitro in zabavno udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Ščetko postopoma polagajte k posameznim zobem, ne pritiskajte in pustite, da ščetka dela sama.
  • Marvel Spiderman Toothpaste zobna pasta za otroke Mint 75 ml
    Marvel Spiderman Toothpaste, 75 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Marvel Spiderman Toothpaste popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: preprečuje nastanek kariesa odstranjuje zobne obloge učinkovito ščiti zobe krepi zobno sklenino Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Marvel Spiderman Lip Balm balzam za ustnice z jagodnim okusom 20 g
    Marvel Spiderman Lip Balm, 20 g, Balzam za ustnice za otroke za otroke, Balzam za ustnice odlično neguje otroške ustnice. Lastnosti: ustnice pušča mehke in gladke izdelek je primeren za vsakodnevno nego omogoča intenzivno nego Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Z nežnimi krožnimi gibi nanašajte na ustnice.
  • Marvel Spiderman Bubble Bath and Shampoo šampon in pena za kopel 2 v 1 za otroke 350 ml
    Marvel Spiderman Bubble Bath and Shampoo, 350 ml, Otroški šamponi za otroke, Najboljši način, da dojenčke in otroke brez protestov spravite v kad, je, da jim kopanje postane zabavno in se ga veselijo. Pripravek Marvel Spiderman Bubble Bath and Shampoo ustvari veselo vzdušje pri vsakem kopanju vaših malčkov, poleg tega pa občutljivo otroško kožo naredi popolnoma čisto in odišavljeno. Še preden se zaveste, postane kopanje prijeten ritual, poln otroškega navdušenja. Lastnosti: prijetno diši umije umazanijo vlaži in mehča koži daje hranila ustvari rahlo peno igriv otroški motiv potiskane Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo šampon in pena za kopel 2 v 1 za otroke Hulk 350 ml
    Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo, 350 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Gel za telo in lase 2 v 1 Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo bo občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka naredil popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil, hkrati pa bo umil občutljive otroške lase. S kože celotnega telesa in z las odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo umije tudi lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo šampon in pena za kopel 2 v 1 za otroke Iron Man 350 ml
    Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo, 350 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Gel za telo in lase 2 v 1 Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo bo občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka naredil popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil, hkrati pa bo umil občutljive otroške lase. S kože celotnega telesa in z las odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo umije tudi lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo šampon in pena za kopel 2 v 1 za otroke Thor 350 ml
    Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo, 350 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Gel za telo in lase 2 v 1 Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo bo občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka naredil popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil, hkrati pa bo umil občutljive otroške lase. S kože celotnega telesa in z las odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo umije tudi lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo šampon in pena za kopel 2 v 1 za otroke Captain America 350 ml
    Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo, 350 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Gel za telo in lase 2 v 1 Marvel Avengers Bubble Bath & Shampoo bo občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka naredil popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil, hkrati pa bo umil občutljive otroške lase. S kože celotnega telesa in z las odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo umije tudi lase lasje so po pranju nežno mehki in zdravi na pogled primeren za vsakodnevno uporabo igriv otroški motiv Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh