Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 128

5164
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška kratka majica Mayoral vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice Puma ESS Logo Leggings G siva barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Coccodrillo bela barva
    - Ohlapen model.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans vijolična barva, s kapuco, IG0IG02139
    - Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Logotip na sprednji strani.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.
  • Otroška trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT IY4008
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger ARCHIVE MID KB0KB09042
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger RWB TAPE roza barva, KG0KG08109
    - Kroj regular.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Model s stranskimi črtami.- Gladka pletenina.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger SCANTON Y KB0KB09041
    - Kroj slim fit.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Elastični material.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger siva barva, KB0KB08664
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z aplikacijo.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger FLARE KG0KG08011
    - Flare kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroško krilo Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, KG0KG08111
    - Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Nabran kroj.- Model z naborki.- Gladka tkanina.- Okrasni detajli.
  • Otroško hlačno krilo Tommy Hilfiger črna barva, KG0KG08120
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- Gladka tkanina.- Okrasni šivi.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MODERN STRAIGHT VINT KB0KB09039
    - Kroj straight fit.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bež barva, IG0IG02702
    - Ohlapen kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z aplikacijo.
  • Otroški pulover Mayoral črna barva, s kapuco, 4496
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi spredaj.
  • Otroške bombažne hlače Mayoral relaxed fit zelena barva, 4541
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- Model z drsnimi žepi.- Gladek material.
  • Otroški spodnji del trenirke Emporio Armani črna barva, 8N4PS9 1JRIZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepa na predelu zadnjice.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška polo Emporio Armani črna barva, 8N4FB3 1JPTZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Emporio Armani črna barva, 8N4TN6 1JPZZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Big Logo Crew FL B črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32,5 cm.- Dolžina: 41,5 cm.- Širina pod pazduhami: 30,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Emporio Armani črna barva, 6D4TJC 3J5VZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami linije Armani Sustainability Project z uporabo recikliranih materialov. Poleg tega je proizvodnja tega izdelka porabila manj kemikalij in znatno zmanjšala količino odpadkov po proizvodnji.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Emporio Armani 2-pack bela barva, 6D4DJ8 4J54Z
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Emporio Armani bela barva, 6D4TJI 4J54Z
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški puhasti brezrokavnik Emporio Armani mornarsko modra barva, 8N4BQ1 1NLRZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je polnjen z naravnim, recikliranim puhom.- Raven kroj.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina: 43,5 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Emporio Armani 6D4J79 3D27Z
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Zaobljena hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasni šivi.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41,5 cm.- Višina pasu: 26,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina: 77,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CREW SE roza barva, IY4781
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 46,5 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 67,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva, HE5447
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s stranskimi črtami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm/- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Puma ESS+ MID 90sphic Tee črna barva, 681874
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals SST TRACK TOP IY1583
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jopica iz mešanice volne Emporio Armani mornarsko modra barva, 8N4E78 4M16Z
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Zapenjanje na gumbe.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Emporio Armani mornarsko modra barva, 8N4MA1 4M16Z
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Puma ESS+ MID 90s LS Tee bež barva, 681876
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Small Logo Hoodie FL B črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška jakna Emporio Armani črna barva, 8N4BQ0 1NZQZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z notranjim protinevihtnim zavihkom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška puhovka Emporio Armani črna barva, 8N4BQ2 1NLRZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je polnjen z naravnim, recikliranim puhom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Emporio Armani mornarsko modra barva, 6D4BJG 1JWPZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Puma ESS+ MID 90s AOP Tee siva barva, 681875
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vzorčasta pletenina.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • PUMA Rc Lens Training Jersey Youth, Black/Pelé Yellow
    Train like the pros in this RC Lens training jersey. dryCELL technology wicks sweat while the strategic mesh panels provide targeted ventilation so you'll be cool, calm and focused. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keepyou free of sweat during exercise Made with 100% recycled material excluding trims & decorations Regular fit 170 gsm, Jacquard Mesh inserts V-neck Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our black PUMA Rc Lens Training Jersey Youth, Black/Pelé Yellow for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače 'Squadra 21' modra / bela
    Način zapenjanja: Elastičen trak; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Calvin Klein Jeans Hlače 'INTARSIA' črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • Jack & Jones Junior Majica 'REID' siva / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • BLUE SEVEN Majica temno modra / rumena / rdeča / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • WE Fashion Hlače smaragd
    Dizajn: Zip fly; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • s.Oliver Majica mornarska / svetlo modra / svetlo zelena / sivka
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Jack & Jones Junior Jopa na zadrgo 'FOREST' pegasto siva / črna
    Dizajn: Podložena kapuca, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Melanž; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Jack & Jones Junior Hlače 'COLE CAMPAIGN' bež
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Cargo žep, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Zanke pasu; Dolžina: Kratka/mini; Model: Ohlapna forma
  • Otroška jakna adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 48 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans bela barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Število uporabljenih plastenk PET:- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 65 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Mayoral vijolična barva
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Model z nalepko.
  • Otroška obleka Mayoral bež barva
    - Nabran kroj.- V izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.
  • Otroške kavbojke Mayoral regular fit
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroška bombažna kratka majica Puma ESS BLOCK B črna barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica adidas Performance FORTORE23 JSY Y črna barva, IK5740
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica adidas JAM 2IN1 LS črna barva, IV7049
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina: 51,5 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Emporio Armani črna barva, 8N4MR6 1JRIZ
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Puma ESS+ MID 90sphic Tee siva barva, 681873
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance AFC TR PNT mornarsko modra barva, IT2209
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32,5 cm.- Širina v bedrih: 44,5 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Dolžina: 91,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • LELOSI Pajkice Sticker Kids Capri 134
    Z dizajnom Sticker boš dobila projekcijsko platno za svoje umetniško izražanje. Vsaka nalepka, vsak citat bo razkril košček tebe. Tvoj stil bo sporočal tisoč zgodb, s takšno izvirnostjo bo vsakdo vedel, čemu si predana. Dizajn Sticker ni prav nič običajen, ampak neprimerljiv in poln izstopajočih obvestil. Le kaj boš naznanila danes?
  • PUMA Psv Eindhoven 24/25 Home Jersey Youth, For All Time Red/White
    Against all odds PSV have proven to be a true competitor time and time again, disrupting the norm and exceeding all expectations. This is the attitude that inspires the 24/25 Home kit. This jersey features our moisture-wicking dryCELL tech and mesh sides to keep you cool when the action heats up. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Mesh inserts Crew neck Short sleeves with flat knit cuffs Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our for all time red PUMA Psv Eindhoven 24/25 Home Jersey Youth, For All Time Red/White for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • PUMA Psv Eindhoven Shorts Youth, Black/For All Time Red
    Play like PSV's finest in these lightweight shorts. Moisture-wicking dryCELL tech and mesh inserts keep you cool and focused while an elasticated, drawstring waist allows you to move freely. A PSV badge on the leg lets you show your team pride. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Mesh inserts Medium rise Elasticated waistband with drawstrings Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our black PUMA Psv Eindhoven Shorts Youth, Black/For All Time Red for men and women. Kids Unisex > Clothing > Shorts
  • PUMA Borussia Dortmund 24/25 Cup Jersey Youth, Faster Yellow/Black
    History (re)made. The 24/25 BVB Cup Kit combines elements from four kits worn during iconic moments, including the 2013 European final. It’s a patchwork of classic designs, all coming together for a kit that’s ready to write the next chapter of club history. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Crew neck Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our faster yellow PUMA Borussia Dortmund 24/25 Cup Jersey Youth, Faster Yellow/Black for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • PUMA FC Red Bull Salzburg 24/25 Away Jersey Youth, Dark Blue
    Gear up and show your allegiance to FC Red Bull Salzburg with the 24/25 Away Jersey. With subtle graphic details of the Salzburg landscape, it features moisture-wicking dryCELL tech to keep you feeling cool and comfortable. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keepyou free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Mesh inserts Collar Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our club navy PUMA FC Red Bull Salzburg 24/25 Away Jersey Youth, Dark Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh