Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 33

6861
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA TRESSE LOVE zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA 4EVER zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Geox roza barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.
  • Otroške teniske Vans Knu Skool črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni sandali Geox SOLEIMA rjava barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali LOAP
    Otroški športni sandali Loap.<br />- zgornji del je izdelan iz kakovostnega in trpežnega poliuretana<br />- triko podloga in vložek iz mikrovlaken<br />- kot material za podplat je bila izbrana termoplastična guma<br />- zapenjanje z ježki s trakom preko narta<br />- vzdržljiv zunanji podplat s protizdrsnimi lastnostmi
  • Otroški sandali ALPINE PRO
    Otroški poletni sandali ALPINE PRO.<br />- iz kakovostnega tekstilnega materiala<br />- robustni podplati z ojačanim vrhom<br />- fiksacija s preverjeno vezalko je priljubljena pri otrocih
  • Children's Velcro Sneakers Big Star White
    Children's sneakers from the Big Star brand. They are made of high-quality materials, are durable, flexible and provide sufficient ventilation, which guarantees freedom of movement and wearing comfort. Velcro fastening. This model is not only a stylish addition to the children's everyday outfit, but also solid protection and comfort in all their activities! When choosing a size, refer to the size chart.30-19.5/31-20/32-21/33-21.5/34-22/35-22.5 cm
  • Children's winter shoes ALPINE PRO
    Children's winter shoes by ALPiNE PRO.<br />- made of high-quality waterproof, windproof and strong material with impregnation<br />- with a soft and warm lining that protects against the cold<br />- fastened of laces with a stopper and one Velcro<br />- TPR outsole is abrasion resistant and grippy
  • Children's Velcro Sneakers Big Star Black
    Children's sneakers from the Big Star brand. They are made of high-quality materials, are durable, flexible and provide sufficient ventilation, which guarantees freedom of movement and wearing comfort. Velcro fastening. This model is not only a stylish addition to the children's everyday outfit, but also solid protection and comfort in all their activities! When choosing a size, refer to the size chart.30-19.5/31-20/32-21/33-21.5/34-22/35-22.5 cm
  • Children's sneakers BIG STAR SHOES
    Children's sneakers by BIG STAR SHOES.<br />- made of high-quality eco-leather<br />- functional non-slip sole<br />- soft footbed<br />Size chart:<br />28-17.5 / 29-18 / 30-19 / 31-19.5 / 32-20.5 / 33-21 /<br />34-21.5 / 35-22.5cm
  • Hummel Superge 'Actus' črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Podrobnosti: Air Mesh; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Converse otroške superge
    - Okrogel, gumijast nos.- Mehak rob gležnja.- Gumeni podložk, ki ne zdrsne.- Tekstualna notranjost.- Rahlo otešena tatvina.- Laced model.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Columbia roza barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Vzorčast material.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Dkny črna barva
    - Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.
  • Otroške superge New Balance PH237PD
    - Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.
  • Otroške superge New Balance PH237EG roza barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast, rahlo prilagodljiv podplat.
  • Otroški čevlji Mayoral črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model s čipkami in stransko zadrgo.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z velcro na peti za enostavno individualno prileganje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udobna notranjost.- Stabilen podplat.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški sandali Geox srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški sandali Mayoral mornarsko modra barva
    - Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.
  • Otroški sandali Karl Lagerfeld črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Udoben vložek.- Okrasni detajl.
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE HI
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR CORE HI Bela Na voljo za deško velikost. 27,28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji FRINOUI
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji FRINOUI Modra Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. [ATELIER] [CUIR] [DOUBLURE CUIR] [FSC] Dečki > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Puma Nizke superge Wired Run PS
    Puma Nizke superge Wired Run PS Rdeča Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 C
    adidas Nizke superge Tensaur Sport 2.0 C Bela Na voljo za deško velikost. 29,30,31,34,35,31 1/2. Ta izdelek je zasnovan s Primegreen, serijo visoko zmogljivih recikliranih materialov. Zgornji del je izdelan iz 50 % recikliranih materialov po standardu GRS. Brez deviškega poliestra. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji KIMONI
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji KIMONI Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,31,32,33,34,35. [FABRICATION] [TRANSPORT] [ATELIER] [CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • adidas Nizke superge ADVANTAGE K
    adidas Nizke superge ADVANTAGE K Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,38,32,33,34,35,36 2/3,33 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • adidas Nizke superge ADVANTAGE K
    adidas Nizke superge ADVANTAGE K Bela Na voljo za deško velikost. 36,38,40,32,33,34,35,36 2/3,37 1/3,38 2/3,39 1/3,35 1/2,33 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Geox Visoke superge J GISLI GIRL
    Geox Visoke superge J GISLI GIRL Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • SUPERFIT Copat 'Bill' nočno modra
    Dizajn: Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'SAMBA' zlata / siva / zelena / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Geox otroški čevlji
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Geox Tex Waterproof - poseben sistem, ki zagotavlja vodoodpornost.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški sandali Primigi črna barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Birkenstock New York Kids BF bela barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Puma Evolve Summer Camp AC PS bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški natikači United Colors of Benetton zelena barva
    - Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Geox vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški sandali iz nubuka Shoo Pom ROLLY BOY SCRATCH rjava barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • AQUA SPEED Kids's Swimming Pool Shoes Alabama
    model: AQUA_SPEED_Swimming_Pool_Shoes_Alabama_Pink, color: 786495
  • Otroške superge BIG STAR SHOES Classic
    Superge so izdelane iz kakovostnega materiala, ki je odporen na zunanje vplive.<br />- imajo funkcionalen nedrseč podplat<br />Tabela velikosti:<br />28-18 cm<br />29-18,5 cm<br />30-19 cm<br />31-19,5 cm<br />32-20,5 cm<br />33-21 cm<br />34-22 cm<br />35-22,5 cm.
  • Otroški sandali LOAP
    Otroški športni sandali Loap.<br />- zgornji del je izdelan iz kakovostnega in vzdržljivega poliuretana<br />- triko podloga in vložek iz mikrovlaken<br />- kot material za podplat je bila izbrana termoplastična guma<br />- protizdrsne lastnosti<br />- zaprt prst iz trpežne sintetike<br />- Velcro zapenjanje dopolnjeno z zategovanjem
  • Geox čevlji
    - Sistem Geox Respira: V njih je vgrajena tehnologija Geox Respira, ki zaradi trislojnega podplata s sistemom zračnih perforacij izboljšuje prezračevanje in tako omogoča skrb za zdravje stopal ter zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Velcro zapiranje.- Okrogla, zaokrožena kapica.- Gumijast podplat.- Ojačana peta.- Udobna notranjost.
  • Reebok Classic otroški čevlji Royal Prime 2.0
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge Geox Bunshee črna barva
    - Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Sistem za blaženje udarcev.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Odstranljiv udoben vložek.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.
  • Otroške superge adidas RACER TR23 EL K črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zapenjanje z ježkom.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Pepe Jeans bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Garvalin roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Reebok Classic DURABLE XT
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Pepe Jeans KENTON COURT B mornarsko modra barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Geox ECLYPER mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Geox PAVEL črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Geox ASSISTER mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Geox CIBERDRON
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Geox ECLYPER črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Geox ASSISTER rdeča barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Geox WASHIBA x Avengers
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške usnjene superge BOSS bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške usnjene superge Geox NASHIK črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s tekstilno podlogo.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški čevlji adidas Performance HOCKEY YOUNGSTAR vijolična barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas Performance Barricade K
    - Plast blažilne pene Adiprene+ na ključnih območjih zagotavlja boljši odboj med aktivnostjo in pomaga preprečevati poškodbe.- Tehnologija Torsion System 360 ° podpira nenadne in dinamične gibe stopala v vseh smereh.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški sandali Geox COSTAREI črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Sistem za blaženje udarcev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- S trakom za zapenjanje z zaponko na peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Model z nizko peto.
  • Otroške superge adidas Performance COURT STABIL JR bela barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Plast blažilne pene Adiprene+ na ključnih območjih zagotavlja boljši odboj med aktivnostjo in pomaga preprečevati poškodbe.- Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške superge Mayoral bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Udobna notranjost.
  • Otroške superge On-running CLOUD PLAY roza barva
    - Inovativna, izjemno prožna in odzivna pena Helion™ zagotavlja stopalu visoko raven blaženja udarcev in vračanja energije v trenutku odboja. Poleg tega njena odpornost na temperaturne spremembe zagotavlja, da ohrani vse svoje lastnosti ne glede na vremenske razmere.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Superga Nizke superge 2750 STRAP
    Superga Nizke superge 2750 STRAP Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. VEGANSKI IZDELEK CERTIFIKAT Intertek Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Victoria Nizke superge BLUCHER LONA DOS VELCROS
    Victoria Nizke superge BLUCHER LONA DOS VELCROS Siva Na voljo za deško velikost. 18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34. Zgornji del in podloga: bombaž Podplat iz naravne gume Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Mestni škornji AMATIS
    Citrouille et Compagnie Mestni škornji AMATIS Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Citrouille et Compagnie Polškornji ELLIA
    Citrouille et Compagnie Polškornji ELLIA Črna Na voljo za dekliško velikost. 32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA
    Citrouille et Compagnie Nizke superge GLASSIA Modra Na voljo za deško velikost. 28,29,30,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji JASMA
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji JASMA Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Citrouille et Compagnie Mestni škornji HANDRE
    Citrouille et Compagnie Mestni škornji HANDRE Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Mestni škornji
  • Vans Nizke superge OLD SKOOL V
    Vans Nizke superge OLD SKOOL V Črna Na voljo za deško velikost. 27,28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Quiksilver Japonke MONKEY ABYSS YT B SNDL XKKC
    Quiksilver Japonke MONKEY ABYSS YT B SNDL XKKC Črna Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Japonke
  • Catimini Polškornji RUMEX
    Catimini Polškornji RUMEX Modra Na voljo za deško velikost. 32,33,34. Dečki > Čevlji > Polškornji
  • Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GAUFRETTE
    Citrouille et Compagnie Sandali & Odprti čevlji GAUFRETTE Srebrna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,31,32,33,34,35. [FABRICATION] [TRANSPORT] [ATELIER] [CUIR] [FSC] Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Les Tropéziennes par M Belarbi Sandali & Odprti čevlji BADAMI
    Les Tropéziennes par M Belarbi Sandali & Odprti čevlji BADAMI Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • DC Shoes Visoke superge CRISIS HIGH SE B SHOE BK9
    DC Shoes Visoke superge CRISIS HIGH SE B SHOE BK9 Črna Na voljo za deško velikost. 33,34. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Vans Visoke superge UY SK8-HI
    Vans Visoke superge UY SK8-HI Črna Na voljo za deško velikost. 27,28,29,30,31,32,33,34,27 1/2. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Bensimon Nizke superge TENNIS ELLY CORDUROY
    Bensimon Nizke superge TENNIS ELLY CORDUROY Modra Na voljo za deško velikost. 31,32,33. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • André Slips on LES VACANCES
    André Slips on LES VACANCES Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Slips on
  • Citrouille et Compagnie Polškornji JUCKER
    Citrouille et Compagnie Polškornji JUCKER Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Catimini Sandali & Odprti čevlji NOBO
    Catimini Sandali & Odprti čevlji NOBO Bela Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • Gola Nizke superge COASTER RAINBOW VELCRO
    Gola Nizke superge COASTER RAINBOW VELCRO Bela Na voljo za deško velikost. 26,27,28,29,31,32,33,34. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Les Tropéziennes par M Belarbi Sandali & Odprti čevlji BADA
    Les Tropéziennes par M Belarbi Sandali & Odprti čevlji BADA Pozlačena Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • André Mokasini MALAGA
    André Mokasini MALAGA Modra Na voljo za dekliško velikost. 31,32,33. Deklice > Čevlji > Mokasini
  • André Nizke superge KRILL
    André Nizke superge KRILL Modra Na voljo za deško velikost. 36,37,38,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • hummel Nizke superge SLIMMER STADIL LEATHER LOW JR
    hummel Nizke superge SLIMMER STADIL LEATHER LOW JR Modra Na voljo za deško velikost. 36,37,38,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Geox Polškornji J CASEY GIRL
    Geox Polškornji J CASEY GIRL Črna Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,28,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Bullboxer Visoke superge AID500E6L-BLCK
    Bullboxer Visoke superge AID500E6L-BLCK Črna Na voljo za deško velikost. 32,33,35. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Citrouille et Compagnie Visoke superge HODIL
    Citrouille et Compagnie Visoke superge HODIL Črna Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Pablosky Čevlji Derby 334510
    Pablosky Čevlji Derby 334510 Črna Na voljo za deško velikost. 29,30. Vrhunsko naravno usnje, ki zagotavlja dobro dihanje stopal. Edini v Španiji izdelani čevlji, ki so odobreni s strani strokovnjakov : SEBIOR, Špansko združenje za biomehaniko in ortopedijo. Dečki > Čevlji > Čevlji Derby

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh