Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 128

5177
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • O'NEILL Športne hlače temno modra / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans roza barva
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Mayoral roza barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi volančki.
  • Otroški bombažen komplet adidas Originals siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Jack & Jones Junior Hlače 'Bowie' temno bež
    Dizajn: Ploščat rob, Zip fly, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Otroška jakna Columbia črna barva
    - Tehnologija Omni-Heat vam omogoča, da uravnavate temperaturo, pomagate ohranjati toploto in preprečite njeno izgubo ter ohranjate udobje uporabe v najbolj ekstremnih zimskih razmerah.- Izoliran model s podlogo.- Prešiti model.- Raglan rokav.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Nesnemljiva kapuca.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški trak za lase Mayoral vijolična barva
    Otroški trak iz kolekcije Mayoral. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Kroj straight fit.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals siva barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model s stranskimi črtami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • PLAYSHOES Jopa iz flisa kraljevo modra / neonsko modra
    Dizajn: Obrezan obod/rob, Raven izrez, Stranski žep, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Jack & Jones Junior Srajca progasto bež
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Zaokrožene manšete, Prešit obod/rob, Plaketa, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Melanž; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • GARCIA Hlače kaki
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Cargo žep, Stranski žep; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Otroška mikica adidas Performance mornarsko modra barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas U 3S TIBERIO TS črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Model s stranskimi črtami.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Hlače adidas SQ21 TR PNT Y GK9553 črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model je idealen za trening.- Žep z zapiranjem.
  • Otroška obleka Mayoral mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz materiala z žametno teksturo.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Podložen model.
  • Otroški bombažen polo Mayoral mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Otroška kratka majica Mayoral bež barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška jakna Jack Wolfskin ACTAMICRID MIDLAYER roza barva
    - Prilagodljiva in udobna za nošenje, tkanina TEXADRI diha, odlično vpija vlago in se hitro suši.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.
  • Otroška dolga majica Columbia Fork Stream Long Sl roza barva
    - Sistem za zaščito pred soncem Omni-Shade™ uporablja gosto tkanino in posebej modificirana vlakna, ki pomagajo blokirati škodljive UVA in UVB žarke za udobje in zaščito pred soncem.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Luknja za palec na dnu rokava.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Lego oranžna barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Mehka košarica.- Nenastavljive, odstranljive naramnice.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške pajkice Coccodrillo
    - Običajen pas.- Ohlapna hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Z žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo rjava barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Model s potiskom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.
  • Otroški top Coccodrillo bela barva
    - Okrogli izrez.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • MINYMO Majica marine / golobje modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Raven izrez; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Paket: 2 delno pakiranje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Otroške kratke hlače Lego mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroška dolga majica za kopanje Lego mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroške kopalne kratke hlače Lego mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Vrvice v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške kopalne kratke hlače zippy
    - Odpornost na UV žarke.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 25 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • Enodelne otroške kopalke zippy 2-pack turkizna barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Nastavljive naramnice.- Mehka košarica.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Coral Girls' Leggings Tommy Hilfiger - Girls
    Color: coralPattern: side - with inscriptionFit: slim fitLength: regularFastening: rubberMaterial Type: organic cotton Sustainability: organic cottonFabric: 78% organic cotton, 18% polyester, 4% elastane
  • PUMA Manchester City 24/25 Home Jersey Youth, Light Blue/Marine Blue
    0161 is more than an area code. You'll see it written on lampposts, printed on t-shirts, and tattooed on people. It's an accent, a swagger, a sense of what being Mancunian is all about – even if you aren't Mancunian. This season, we thread 0161 through the trims of the 24/25 Home Kit and invite the world to wear it. From East Manchester to Istanbul, Northern Quarter to Norway, Moss Side to the other side of the world. If it's Sky Blue, it's 0161. That's Manchester Calling. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise Regular fit 170 gsm, Jacquard Crew neck Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our light blue PUMA Manchester City 24/25 Home Jersey Youth, Light Blue/Marine Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • PUMA Manchester City 24/25 Goalkeeper Short Sleeve Jersey Youth, Neon Sun
    Defend your goal like Manchester City's finest in this official 24/25 short-sleeved goalkeeper jersey. Lightweight, breathable and cut for action, it features our moisture-wicking dryCELL fabric to keep you feeling cool, comfortable and focused. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Crew neck Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our neon sun PUMA Manchester City 24/25 Goalkeeper Short Sleeve Jersey Youth, Neon Sun for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • PUMA Manchester City 24/25 Goalkeeper Shorts Youth, Neon Sun
    Defend your goal like Manchester City's finest in these official 24/25 goalkeeper shorts. Lightweight, breathable and cut for action, they feature our moisture-wicking dryCELL fabric to keep you feeling cool, comfortable and focused. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Medium rise Official team branding PUMA branding details PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our neon sun PUMA Manchester City 24/25 Goalkeeper Shorts Youth, Neon Sun for men and women. Kids Unisex > Clothing > Shorts
  • PUMA Manchester City 24/25 Shorts Youth, White/Marine Blue
    Hit the pitch like Manchester City's finest in these football shorts. They're made from sweat-wicking material to keep you cool in the tensest moments of the game and are finished with the team's famous crest on the leg. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Medium rise Official team branding PUMA branding details PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our white PUMA Manchester City 24/25 Shorts Youth, White/Marine Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > Shorts
  • PUMA Manchester City Pre-Match Short Sleeve Jersey Youth, Light Blue/White
    Train like the champions in this official Manchester City Pre-match Short Sleeve jersey. With a regular-fit, crew neck and our sweat-wicking dryCELL tech, it's tailored for optimal pre-match focus. It features Manchester City details, so you can represent the team with pride. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise Made with 100% recycled material excluding trims & decorations Regular fit 145 gsm, Jersey Crew neck Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our light blue PUMA Manchester City Pre-Match Short Sleeve Jersey Youth, Light Blue/White for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • PUMA Manchester City Ftblculture T-Shirt Youth, Light Blue
    Express your City fandom in style. This lightweight tee with rubber print detail lets you represent your club wherever you go. Short sleeves and a regular fit keep you comfortable for 90 minutes and beyond. FEATURES & BENEFITS Made with at least 20% recycled cotton Regular fit 160 gsm, Jersey Crew neck Short sleeves Rubber print detail Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our light blue PUMA Manchester City Ftblculture T-Shirt Youth, Light Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > T-Shirts
  • PUMA Manchester City Ftblculture All-Over Print T-Shirt Youth, Dark Blue
    This regular-fit tee lets you represent your club loud and proud. With an all-over print and official team branding details, it's perfect for showing your City pride, wherever the day takes you. FEATURES & BENEFITS Made with at least 20% recycled cotton Regular fit 160 gsm, Jersey Crew neck Short sleeves Rubber print detail Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our club navy PUMA Manchester City Ftblculture All-Over Print T-Shirt Youth, Dark Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > T-Shirts
  • PUMA Manchester City Ftblculture Hoodie Youth, Light Blue
    Kick off the weekend in style. This hoodie lets you fans proudly display your City allegiance. A regular fit and elasticated cuffs ensure comfort for the full 90 minutes of action. FEATURES & BENEFITS Made with at least 20% recycled cotton Regular fit 280 gsm, French Terry Crew neck Long sleeves Elasticated waistband and cuffs Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our light blue PUMA Manchester City Ftblculture Hoodie Youth, Light Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > Sweatshirts & Hoodies
  • LTB Kavbojke 'Rafiel B' moder denim
    Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Jack & Jones Junior Majica modra / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav
  • Otroška jakna Columbia mornarsko modra barva
    - Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Tehnologija Omni-Heat Thermal Reflective uravnava telesno temperaturo med vadbo in omogoča prenos vlage in kroženje zraka.- Columbia OUTGROWN Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s sistemom OUTGROWN so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dolžina zadaj: 61 cm.- Dolžina spredaj: 57 cm.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna srajca zippy turkizna barva
    - Kroj regular.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 24 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v ramenih: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • SAM73 Swimming shorts Roman - Boys
    Boys' swimming shorts with pockets on the sides have soft mesh sewn inside with elastic finishing. The left side is additionally the SAM 73 logo.
  • SAM73 T-shirt Raelyn - Girls
    Girls' short-sleeved T-shirt. Fabric: 65% polyester 35% cotton
  • PUMA Borussia Dortmund 24/25 Home Jersey Youth, Faster Yellow/Black
    Introducing the latest in a long line of Black and Yellow classics. The 24/25 Home Kit stays true to the club's heritage, combining signature colours with a pinstripe design in way that embodies the essence of Borussia Dortmund, yesterday, today, and forever. Black and Yellow is having a moment. Since 1909. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Crew neck Short sleeves PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years. Visit our page to learn more about our faster yellow PUMA Borussia Dortmund 24/25 Home Jersey Youth, Faster Yellow/Black for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • NAME IT Hlače črna
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Rahlo groba notranja stran, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • ADIDAS PERFORMANCE Športna trenirka 'Essentials Tiberio' kraljevo modra / črna / bela
    Dizajn: Stranski trakovi, Stoječ vratnik, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake, Trobarvni izgled; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Hlače 'VATO' safir
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Stranski žep; Material: Recikliran material; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • NAME IT Hlače 'VATO' temno bež
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Stranski žep; Material: Recikliran material; Vzorec: Melanž; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Jack & Jones Junior Majica 'FRED' oliva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Overcut ramena; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Jack & Jones Junior Majica 'FRED' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Stuktura vaflja; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Jack & Jones Junior Majica 'FRED' kit
    Dizajn: Prešit obod/rob, Overcut ramena, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Stuktura vaflja; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Calvin Klein Jeans otroška bombažna mikica 104-176 cm
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina rokava: 38,5 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger zelena barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica Coccodrillo črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kratke hlače z mešanico lana Mayoral zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kratke hlače Puma ACTIVE Interlock Shorts B črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Kratek rokav.- Elastičen pas z vrvico.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška kratka majica adidas J SW ZNE T črna barva, IV9637
    - Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica adidas Performance FORTORE23SY mornarsko modra barva, IK5727
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23 CBTRPNTY mornarsko modra barva, HZ0177
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jeans jakna Calvin Klein Jeans IB0IB02167
    - Neizoliran model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR TOPY rdeča barva, HS3489
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Luknja za palec na dnu rokava.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica adidas Performance FORTORE23 JSY Y bordo barva, IT5651
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • TOMMY HILFIGER Majica 'Essential' temno modra / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ADIDAS PERFORMANCE Športna trenirka 'Essentials Tiberio' roza / pastelno rdeča / bela
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • KIDS ONLY Hlače 'MAXWELL' temno zelena
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Cargo žep, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • Jack & Jones Junior Majica 'MARBELLA' modra / oliva / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Rožast; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Otroška jakna Mayoral rdeča barva
    - Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Snemljiva kapuca.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti model.
  • Otroški pulover adidas U FI 3S FZ mornarsko modra barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 54 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški brezrokavnik Mayoral črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.
  • Otroška lanena obleka Mayoral roza barva
    - Model je izdelan iz lanu, ki se prideluje v Evropi. Proizveden z manjšo porabo naravnih virov.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.
  • Otroške hlače s primesjo lanu Coccodrillo rumena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • SAM73 Boys Sweatshirt Gersemi - Boys
    Warm, modern, minimalist and stylish. These are the features of the Gersemi sweatshirt, which we offer in two colors. Both for a girl and a boy.
  • SAM73 Boys' T-shirt Kallan - Kids
    A three-color T-shirt with a refined combination is ideally suited to the Leael sweatshirt, which is designed in a similar way. The T-shirt is decorated with the inscription SAM 73 on the chest. Available in 3 colour combinations.
  • SAM73 Kids jacket Kashka - Boys
    A camouflage-patterned wind jacket never goes out of fashion. The hood can be tightened as needed, as can the sleeves. Jacket goods on the chest small logo SAM 73 in a wheel.
  • Otroške hlače adidas Performance mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična pletenina.- Gladka pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 PREJKTY črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance zelena barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Mayoral mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Zunanji žepi za vlaganje.- Žep na prsih.
  • Otroške kratke hlače Mayoral mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška bombažna obleka Roxy SURFS UP RG mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška kratka majica adidas x Marvel bela barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Koničast, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s potiskom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažen pulover Lego siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Pletenje v obliki kite.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna mikica Mayoral roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Model z okrasnimi vezeninami.- Ohlapen kroj.- Carmen izrez.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rob s patentom.- Notranji žep.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jeans obleka Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO 23 SHO Y bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na ježka in zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Odsevni elementi.
  • Otroški kombinezon Mayoral bež barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Ohlapna hlačnica.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasnimi vezeninami.
  • Otroška trenirka Lego zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na zadrgo.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.
  • AQUA SPEED Kids's Swimming Shorts Andy Pattern 31
    Description: Alex is a three-colour swimming shorts with an extended leg. They fit perfectly, provide comfort when swimming. High quality and workmanship, decorative, thick seams.Washing instructions: 30°C Hand wash

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh