Največja modna platforma v Sloveniji

Curaprox online nakup oblačila in obutev za otroke

7
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Curaprox Kids 6+ zobna pasta za otroke Watermelon 60 ml
    Curaprox Kids 6+, 60 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Curaprox Kids 6+ popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: je prijetnega okusa odstranjuje zobne obloge preprečuje nastanek kariesa učinkovito ščiti zobe Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Curaprox Kids 2+ zobna pasta za otroke Strawberry 60 ml
    Curaprox Kids 2+, 60 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Curaprox Kids 2+ popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge preprečuje nastanek kariesa je prijetnega okusa ščiti dlesni Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Curaprox 5500 Kids Ultra Soft zobna ščetka za otroke 3 kos
    Curaprox 5500 Kids Ultra Soft, 3 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Curaprox 5500 Kids Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo dosega tudi težko dostopna mesta zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine vesel dizajn za otroke Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Curaprox Baby Dummy Holder držalo za dudo Blue 1 kos
    Curaprox Baby Dummy Holder, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo Curaprox Baby Dummy Holder je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: moderen dizajn varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo ima zaobljene robove Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček. Priponka za dudo ni igrača, zato imejte otroka vedno pod nadzorom.
  • Curaprox Baby zobna ščetka za otroke 1 kos
    Curaprox Baby, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Curaprox Baby ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Curaprox Baby Waking Senses obroč za grizenje z masažno krtačko in ropotuljo 1 kos
    Curaprox Baby Waking Senses, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Curaprox Baby Waking Senses z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomirja dlesni pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob grizalo je lahko omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam
  • Curaprox Kids zobna ščetka za otroke 1 kos
    Curaprox Kids, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Curaprox Kids pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: igriv dizajn za otroke skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh