Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 34

6376
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Gladek material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški natikači iz semiša Birkenstock rjava barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Gladek material.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Okrasni detajl spredaj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gumijasti škornji Melissa WELLY INF rdeča barva
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Ta izdelek je veganski.- Udoben vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nizki škornji Melissa COTURNO INF črna barva
    - Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Ta izdelek je veganski.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z vezalkami.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nizki škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Gumijast podplat.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan zgornji del za stabilnost.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški usnjeni mokasini Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Reliefna podloga.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški zimski škornji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške snežke Mayoral zlata barva
    - Izoliran model.- Zapenjanje na zadrgo.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.
  • Otroški zimski škornji Mayoral rjava barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.
  • Otroški chelsea Michael Kors črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gumijasti škornji Michael Kors črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Snemljiva podloga.- Gladek material.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški copati United Colors of Benetton x Disney črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški nizki škornji Michael Kors črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške snežke iz semiša Pepe Jeans črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Model brez zapiranja.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški zimski škornji Geox mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Agatha Ruiz de la Prada srebrna barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Notranjost iz volne.- Odstranljiv udoben vložek.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji Mayoral črna barva
    - Utrjena peta.- Utrjena kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrogla kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrasni detajli.- Udobna notranjost.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Okrasni detajli.
  • Otroški gležnarji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.
  • Otroški gležnarji Pom D'api mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške snežke Agatha Ruiz de la Prada
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški zimski škornji Geox J36HUD 000AU J THELEVEN mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Izoliran model.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski škornji Geox J36EWB 054FU J ADELHIDE B AB črna barva
    - Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški zimski škornji Geox J16AEA 0MEFU J TERAM B ABX črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški zimski škornji Pepe Jeans bež barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji Geox J36HWD 0FU54 J WILLABOOM B A mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Zapenjanje z ježkom.- Povišan zgornji del čevlja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški zimski škornji Geox J36LFB 0FU54 J WILLABOOM B AB rdeča barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški čevlji Pepe Jeans rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški gležnarji Geox črna barva
    - Vodoodporen model.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Geox črna barva
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Pepe Jeans roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški zimski škornji Geox J36HWC 054FU J WILLABOOM B A mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model opremljen s tehnologijo Amphibiox®. Posebna zračna in vodoodporna membrana ščiti tako podplat kot zgornji del ter preprečuje prodiranje vode v notranjost obutve in hkrati zagotavlja izjemno sposobnost prepuščanja zraka.- Sistem hitrega vezanja z zamaški in dodatnim zapenjanjem z velcro omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz klobučevine za večjo odpornost na hladno vreme.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški nizki škornji Geox bež barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI FLO bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY FLORA zelena barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api TRIP JODZIP vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY APPLE mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI LACE bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI LACE zelena barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api BROTHER JODZIP rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Polškornji Pom D'api BROTHER JODZIP mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje na zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni gležnarji Pom D'api SID HI STUD črna barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api CITY JODZIP rjava barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api BROTHER JODZIP siva barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api TRIP JODZIP rjava barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Usnjena notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški chelsea iz semiša Pom D'api TRIP JODZIP mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Nekoliko ojačan, prilagodljiv petni števec.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BOOTS mornarsko modra barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bordo barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP HI FLO rjava barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api TRIP ARTY zelena barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BRODI mornarsko modra barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER BRODI siva barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Geox J36EXB 00045 J SHAYLAX črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški nizki škornji Geox srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Reima Pikavari mornarsko modra barva
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odsevni elementi.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udobna notranjost.- Vodoodporen model.- Model zagotavlja udobno uporabo pri temperaturah do -10 °C.
  • Otroške usnjene superge Pom D'api SWAG TENDER rjava barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zapenjanje z velcro in zadrgo.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER FEATHER mornarsko modra barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni gležnarji Pom D'api CITY APPLE rjava barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni chelsea BOSS črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge iz semiša Pom D'api SWAG BRODI bež barva
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY TENDER mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zavihek na zadnjem delu čevlja podpira pravilno postavitev pete.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE bordo barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY LOCK mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški usnjeni gležnarji Pom D'api CITY LOCK črna barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge iz semiša Pom D'api SWAG TENDER zelena barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Nazobčen podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY FLORA mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api SISTER LOVE siva barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške superge Pom D'api SWAG ZIP LACE mornarsko modra barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški usnjeni gležnarji Pom D'api CLAP RANGER črna barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški usnjeni gležnarji Pom D'api CITY LOCK rjava barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji United Colors of Benetton roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Udobna notranjost.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Outdoor čevlji adidas TERREX TERREX SNOW CF R.RD zelena barva
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- COLD.RDY je zračen material, ki zadržuje toploto in ščiti pred ohlajanjem, hkrati pa skrbi za odvajanje vlage navzven. Inovativna preja v trenutku absorbira in odvede znoj, poleg tega pa je vodoodporna in zagotavlja UV 50+ zaščito pred soncem.- PrimaLoft® - patentiran material iz sintetičnih mikrovlaken, ki deluje kot toplotna izolacija. Je lahek, odporen na stiskanje, ne vpija vlage, zagotavlja zračnost in odlično ohranja toploto. V primerjavi z drugimi materiali vpija trikrat manj vode.- Vodoodpornost čevljev je bila ustvarjena brez uporabe strupenih snovi PFC.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vstavkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo oprijem čevlja, ščitijo pred zdrsom v vse smeri ter izboljšajo okretnost in hitrost gibanja.
  • Otroški čevlji adidas FORTATRAIL EL K bordo barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.5.
  • Otroške snežke Agatha Ruiz de la Prada roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX SNOW CF R.RD vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Sintetična izolacija PrimaLoft® iz poliestrskih mikrovlaken je odlična alternativa naravnemu puhu. Ta izolacija ohranja toplotne lastnosti naravnega puha, kar zagotavlja visoko raven izolacije, hkrati pa je za razliko od naravnega puha vodoodporna in ne izgubi svojih grelnih lastnosti, ko je mokra.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vložkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo visok oprijem s podlago, kar preprečuje drsenje v vseh smereh ter izboljšuje okretnost in hitrost gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Outdoor čevlji adidas TERREX TERREX SNOW CF R.RD črna barva
    - Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- PrimaLoft® - patentiran material iz sintetičnih mikrovlaken, ki deluje kot toplotna izolacija. Je lahek, odporen na stiskanje, ne vpija vlage, zagotavlja zračnost in odlično ohranja toploto. V primerjavi z drugimi materiali vpija trikrat manj vode.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Zgornji del je izdelan iz ojačanega materiala ripstop, ki je odporen na mehanske poškodbe.- Sistem TRAXION temelji na uporabi posebej oblikovanih vstavkov v podplatu čevlja, ki zagotavljajo oprijem čevlja, ščitijo pred zdrsom v vse smeri ter izboljšajo okretnost in hitrost gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CLAP RANGER zelena barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji Skechers STORM BLAZER
    - Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Vodoodporen model.- Model z vodoodporno membrano Skech-Tex®.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi zelena barva
    - Primigi Anti Shock System - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje v peti. Zagotavlja zaščito in razbremenitev sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi rumena barva
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Okrogla, utrjena kapica.- Izoliran model.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške snežke Puma Puma Nieve Boot WTR rdeča barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški gležnarji Patrizia Pepe črna barva
    - Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški chelsea Mayoral črna barva
    - Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Okrogla kapica.- Okrasni detajli.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški zimski škornji Keen rjava barva
    - Membrana KEEN.DRY, ki je odporna na vodo in diha, zagotavlja udobje in zaščito pred vlago. Membrana je neprepustna za vodo od zunaj, hkrati pa omogoča, da vlaga iz notranjosti pronica na zunanjo stran čevlja, tako da stopalo ostane suho.- Inovativni material podplata LUFTCELL ne vsebuje topil in zmanjšuje uporabo poliuretanov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Sistem hitrega vezanja z zamaški in dodatnim zapenjanjem z velcro omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/33.
  • Otroški gumijasti škornji Mayoral
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Okrasni detajl.- Udoben vložek.
  • Otroški copati United Colors of Benetton bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške snežke Moon Boot 34301000 MB JTRACK TUBE GLITTER črna barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh