Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 104

3909
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kavbojke Coccodrillo JEANS COLLECTION GIRL
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Elastični trak v pasu.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, 8720637724576
    - Model s polpulijem.- Nabran kroj.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo črna barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo roza barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo vijolična barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo bež barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna kratka majica Calvin Klein Jeans črna barva, IU0IU00676
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger bela barva, KB0KB06879
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Gladka pletenina.
  • Otroška bombažna kratka majica Calvin Klein Jeans črna barva, IB0IB02236
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger črna barva, KB0KB08575
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Gladka pletenina.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans BAIRON PB503905
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, KB0KB09283
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger roza barva, KG0KG05242
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroške pajkice Coccodrillo črna barva, EVERYDAY GIRL
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.
  • Otroška bombažna srajca United Colors of Benetton mornarsko modra barva, 5DGXGQ00I
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška dolga majica Coccodrillo vijolična barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška dolga majica Coccodrillo roza barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška dolga majica Coccodrillo zelena barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška dolga majica Coccodrillo bela barva, EVERYDAY GIRL
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Coccodrillo vijolična barva, EVERYDAY GIRL
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Otroška jakna Reima Soutu rjava barva, 5100169A
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Snemljiva kapuca.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.
  • Otroška jakna Reima Kalliola mornarsko modra barva, 5100343B
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izdelek je vodoodporen, zračen in odporen proti vetru.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Snemljiva kapuca.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.
  • Otroška jakna Reima Untu 5100329B
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izdelek je vodoodporen, zračen in odporen proti vetru.- Izolacija Fellex® iz 100 % recikliranega poliestra.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.
  • Otroška jakna Reima Syddi zelena barva, 5100147B
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izdelek je vodoodporen, zračen in odporen proti vetru.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Snemljiva kapuca.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model s snemljivo podlogo, ki jo je mogoče nositi skupaj ali ločeno.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.
  • Otroška jakna Levi's OVERSIZED PLAID SHACKET vijolična barva, 3EL410
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčast material.
  • Jakna za dojenčka Jack Wolfskin mornarsko modra barva, 1610091
    - Polnilo TEXATHERM CORE, izdelano iz recikliranih vlaken, ima toplotne lastnosti, ki popolnoma nadomestijo naravni puh. Poleg tega ta izolacija zagotavlja visoko zračnost, se hitro suši in je izjemno enostavna za nego.- Material TEXAPORE je nepremočljiv, odporen proti vetru in diha. Sestavljen je iz trpežnega, vodoodbojnega zunanjega materiala in nepremočljive membrane oziroma PU premaza na notranji strani.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Nesnemljiva kapuca.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans IB0IB01276
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na ježka in zadrgo.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška jakna Jack Wolfskin bordo barva, 1609092
    - Zunanji sloj je izdelan iz materiala TEXAPORE CORE, ki zagotavlja zaščito pred dežjem in vetrom ter ga odlikuje visoka zračnost.- Strateško nameščena dodatna plast polnila TEXATHERM CORE iz recikliranih vlaken povečuje toplotno udobje in zagotavlja optimalno kroženje zraka.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Žepi spredaj.- Nesnemljiva kapuca.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- V pasu je notranja prilagoditev z vrvicami s stoperji, ki zagotavlja individualno prileganje postavi.
  • Otroška jakna Columbia Nordic Strider mornarsko modra barva, 2090222
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Columbia OUTGROWN Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s sistemom OUTGROWN so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Tehnologija Omni-Heat Thermal Reflective uravnava telesno temperaturo med vadbo in omogoča prenos vlage in kroženje zraka.- Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z zavihkom za nevihto, ki se zapenja z Velcro.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Columbia Powder Lite roza barva, 2090043
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Tehnologija Omni-Heat Thermal Reflective uravnava telesno temperaturo med vadbo in omogoča prenos vlage in kroženje zraka.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi so zaključeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Dva drsna stranska žepa.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 49 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Jack Wolfskin roza barva, 1610081
    - Zunanji sloj je izdelan iz materiala TEXAPORE CORE, ki zagotavlja zaščito pred dežjem in vetrom ter ga odlikuje visoka zračnost.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Nesnemljiva kapuca.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Levi's MIX MEDIA THIGH LENGTH PUF 3EL267
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Z žepi.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Prešiti model.
  • Otroška jakna Columbia Pike Lake bordo barva, 2050351
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Columbia OUTGROWN Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s sistemom OUTGROWN so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Tehnologija Omni-Heat Thermal Reflective uravnava telesno temperaturo med vadbo in omogoča prenos vlage in kroženje zraka.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji žep, pritrjen z velcro.- Dolžina rokava: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna in kombinezon Columbia Buga Set turkizna barva, 2088901
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Columbia OUTGROWN Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s sistemom OUTGROWN so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Izoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 44 cm/106 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Zunanja dolžina noge: 81 cm.
  • Otroški kombinezon Reima Seutula zelena barva, 5100342A
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.
  • Otroški brezrokavnik Tommy Hilfiger bela barva, KG0KG08495
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Izoliran model s podlogo.- Žep z zapiranjem.- Prešiti deli.- Gladek material.
  • Otroška trenirka Calvin Klein Jeans mornarsko modra barva, IN0IN00227
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT mornarsko modra barva, IY4796
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Model s stranskimi črtami.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Širina v pasu: 27,5 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška trenirka Tommy Hilfiger črna barva, KS0KS00580
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model z ovratnikom.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Dolgi rokav.- Z žepi.
  • Otroški spodnji del trenirke Reima Letkis črna barva, 5200266A
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tehnologija odvajanja vlage s površine kože in hitro sušenje materiala povečujeta udobje pri nošenju med aktivnostjo.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroški spodnji del trenirke Jack Wolfskin rjava barva, A60303
    - Izdelek, izdelan v skladu s Fair Wear Foundation, organizacijo, ki združuje blagovne znamke oblačil, ki izdelujejo izdelke na bolj trajnosten in etičen način. Izdelki z oznako Fair Wear so izdelani v tovarnah, ki so uspešno prestale zunanjo revizijo ter d- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Polartec EcoEngineering™ je flis material, izdelan iz recikliranih plastičnih steklenic.- Žep z zapiranjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger TH SCRIPT VELOUR PANT bež barva, KG0KG08221
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.
  • Otroški komplet Twinset bela barva, 242GJ2070
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven zgornji in nabran spodnji del.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Dolžina rokava: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dolžina: 27 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Dolžina krila: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški kombinezon Reima Trondheim roza barva, 5100042A
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- zagotavlja toplotno udobje tudi pri temperaturah do -20.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Odstranljiva kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Model ima odsevne elemente.- Rob s patentom.- Žep z zapiranjem.- Vodoodpornost: 10 000 mm.
  • Kombinezon za dojenčka Calvin Klein Jeans črna barva, IN0IN00243
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nesnemljiva kapuca.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Gladek material.
  • Otroški kombinezon Reima Trondheim zelena barva, 5100042A
    - BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Model, ki je zračen in odporen proti vetru.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Neizoliran model brez podloge.
  • Reima Parvin rdeča barva, 5200037A
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroški kombinezon Reima Stavanger bordo barva, 5100110A
    - BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rob s patentom.
  • Classics PUMA FC T-Shirt Kids, Silver Mist
    Let kids display their PUMA spirit with pride. With bold, rubber-printed logos and a relaxed fit perfect for play, this tee scores big style for any kick-about. Relaxed fit 160 gsm, single jersey Crew neck Short sleeve PUMA Kids: Recommended for young kids between 4 and 8 years. Visit our page to learn more about our silver mist Classics PUMA FC T-Shirt Kids, Silver Mist for men and women. Kids Unisex > Clothing > T-Shirts
  • PUMA Manchester City 24/25 Away Minikit Kids, Dark Blue
    If Manchester City’s history has taught us anything, it’s that the comeback is always on. Take May 30th, 1999, when they overcame a two-goal deficit to win the Second Division play-off final versus Gillingham on penalties. Often seen as the turning point in City’s fortunes, this match has a special place in fan culture and so does the neon yellow and navy striped kit the team wore on the day. For the 25th anniversary, we’re bringing it back as a testament to the tenacity of the club and the fans that never, ever, ever give in. How’s that for a comeback? FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise Made with 100% recycled material excluding trims & decorations Regular fit 170 gsm, Jacquard Short sleeves Official team branding PUMA Kids: Recommended for young kids between 4 and 8 years. Visit our page to learn more about our new navy PUMA Manchester City 24/25 Away Minikit Kids, Dark Blue for men and women. Kids Unisex > Clothing > Sets
  • PUMA FC St. Pauli 24/25 Third Jersey Youth, Black/White
    Gear up and show your allegiance to FC St. Pauli in the official 24/25 Third Jersey. It features mesh side panels and moisture-wicking dryCELL tech to keep you comfortable FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Mesh inserts Crew neck Short sleeves Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years 100% Recycled Polyester. Visit our page to learn more about our black PUMA FC St. Pauli 24/25 Third Jersey Youth, Black/White for men and women. Kids Unisex > Clothing > Jerseys
  • PUMA FC St. Pauli 24/25 Third Shorts Youth, Black/White
    Hit the pitch looking like the stars of FC St. Pauli in these 24/25 Third shorts. They're made from sweat-wicking material to keep you cool in the tensest moments of the game and are finished with the team's crest on the leg. FEATURES & BENEFITS dryCELL: Performance technology designed to wick moisture from the body and keep you free of sweat during exercise As part of the RE:FIBRE program, this garment is made of at least 95% recycled material from textile waste and other used materials Regular fit 170 gsm, Jacquard Mesh inserts Medium rise Waistband with drawstring Official team branding PUMA Youth: Recommended for older kids between 8 and 16 years 100% Recycled Polyester. Visit our page to learn more about our black PUMA FC St. Pauli 24/25 Third Shorts Youth, Black/White for men and women. Kids Unisex > Clothing > Shorts
  • NAME IT Hlače 'NIKLAS' ecru / temno modra / temno rumena
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Rahlo groba notranja stran, Mehek grip; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozke
  • BLUE SEVEN Srajca bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Izpostavljen trak za gumb, Guba na hrbtu, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Lego
    - Zaščita pred soncem UPF 50+.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroško bombažno krilo Liewood bež barva
    - Nabran kroj.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta tkanina.
  • Otroška jakna Columbia U Puffect Jacket rdeča barva
    - Raven kroj.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rokavi zaključeni s patentom.- Prešiti model.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Reima Misam rjava barva
    - Raven kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Udoben rob brez pritiska.- Elastična pletenina.
  • Otroška bombažna srajca United Colors of Benetton
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške hlače Columbia Silver Ridge Utilit črna barva
    - Omni-Wick absorbira znoj iz površine kože, da ostanete udobno suhi- Tehnologija Omni-Shade, zahvaljujoč enotni teksturi in tkanju sintetičnih in naravnih vlaken, omogoča visoko stopnjo zaščite pred UV-sevanjem. Ščiti pred sončnimi opeklinami.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Žep na zadnji strani.- Dodatni žep z zadrgo za najnujnejše stvari.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna adidas LK UTILITYKT roza barva, IW0549
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Neizoliran model s podlogo.- Odsevni elementi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 50 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Komplet - pulover in krilo Mayoral roza barva, 4220
    - Ohlapen zgornji del in širok spodnji del.- Okrogel, rebrast izrez.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Okrasni pregibi.
  • Otroški bombažen komplet adidas Originals SHORT TEE SET zelena barva, JE0524
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Mayoral soft touch mornarsko modra barva, 4532
    - Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka pletenina.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroški komplet Mayoral roza barva, 4935
    - V kompletu s krilom in puloverjem.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške smučarske hlače Reima Loikka črna barva, 5100114A
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- zagotavlja toplotno udobje tudi pri temperaturah do -20.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Zračen material.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Na spodnjem delu hlačnice je regulacija na ježka.
  • Otroška jakna Reima Luja 5100267B
    - Zračen material.- Model z odsevnimi vstavki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Izoliran model s podlogo.
  • Otroška trenirka Mayoral rdeča barva, 4877
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Dolgi rokav.- Z žepi.- Model s potiskom.
  • Otroški kombinezon Reima Tromssa črna barva, 5100043A
    - BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.
  • Otroški kombinezon Reima Stavanger črna barva, 5100110A
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Vodoodpornost:- zagotavlja toplotno udobje tudi pri temperaturah do -20.- Zračen material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.
  • Otroški kombinezon Reima Tromssa bordo barva, 5100043A
    - BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • NAME IT Hlače 'NAPPE' safir / rjava / črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba, Cargo žep, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip, Koži prijazen material; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • NAME IT Majica 'VILLY' golobje modra / temno modra / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Paket: 2 delno pakiranje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Pulover 'NEVO' temno bež / safir
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Pletenine; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Popolnoma moderno, Strukturiran grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Pulover 'Nefolle' kostanj rjava / oranžna / črna / volneno bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Pletenine; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • TOM TAILOR Pulover meta / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Material: Pletenine; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: All-Over-Muster, Strukturiran grip; Certificiranje: LENZING™ and ECOVERO™ are trademarks of Lenzing AG.; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOM TAILOR Majica marine / turkizna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Plaketa, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • adidas Performance otroške kopalke
    - Ta izdelek je bil delno izdelan iz reciklidnega poliamida.- Mehka košarica.- Neregulirane, neokletane, prečrtane blazinice za rame.
  • Otroška trenirka adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Coccodrillo mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Vrvice v pasu.- Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • NAME IT Obleka 'Nadja' pastelno rumena / mauve
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey, Til; Izrez: Okrogel izrez; Podrobnosti: Naborki, Slojni/naguban; Dodatki: Bleščeč, Mehek grip; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Krilo 'NAJAS' chamois
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Raven rob; Material: Recikliran material; Oblika krila: Nagubano krilo; Podrobnosti: Naborki, Slojni/naguban; Dodatki: Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini
  • NAME IT Pajkice 'WANG' rjava / gorčica / antracit / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster, Merino volna, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • NAME IT Majica 'NMMWang' temno bež / nočno modra / golobje modra / dimno-siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: Merino volna, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Pajkice 'WANG' mornarska / karamel / svetlo siva / črna
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Jersey; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • NAME IT Majica 'NMMWang' mornarska / rjava / rumena / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Pulover 'NEVO' rjava / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven izrez, Rebrno-pletena obroba; Material: Pletenine; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Popolnoma moderno; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Majica 'NUTE' opal / rumena / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Overcut ramena; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Aplikacije, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Majica 'Nute' mornarska / svetlo modra / kaki
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Pulover 'Nesalle' bež / modra / rjava
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Pletenine; Izrez: Pol-zapet pulover; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Pulover 'Nefolle' svetlo bež / opal / kari / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Pletenine; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Aplikacije, Popolnoma moderno, Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / jelka / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • TOM TAILOR Majica zelena / off-bela
    Dizajn: Viseč, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Široko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • TOM TAILOR Majica pastelno zelena / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Reima Funkcionalna jakna 'Vantti' modra
    Dizajn: Poševna ramena, Žep na prsih; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Robusten material; Model: Normalno prileganje
  • Otroške hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva, 3F1YGF044
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Vrvice v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • NAME IT Obleka 'Nadja' pastelno rumena / robida
    Dizajn: Izpostavljen izrez, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey, Til; Izrez: Okrogel izrez; Podrobnosti: Naborki, Slojni/naguban; Dodatki: Bleščeč, Mehek grip; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • NAME IT Brezrokavnik 'MONAY' nočno modra / zlato-rumena / srebrno-siva
    Dizajn: Snemljiva kapuca, Raven rob, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Svetleč, Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh