Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 128

5082
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška trenirka adidas x Star Wars črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 TR TOP Y
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 47 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Spodnji del trenirke adidas x Disney črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover adidas zelena barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Loose fit kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 33 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica adidas
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zunanji drsni žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Mayoral rdeča barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Prešiti model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.
  • Otroške pajkice Coccodrillo črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanek material.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo roza barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Coccodrillo črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas x Disney
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L TR SHOY črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas x Star Wars bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45,5 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L TR SHOY mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Elastični trak v pasu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Coccodrillo črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška trenirka Lego mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model z odsevnimi vstavki.- Vodoodporen in vetroodporen model.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška jakna Liewood Bea Jacket zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Podložen model.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Model s stranskimi črtami.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover adidas Originals roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Pinko Up črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z okrasno nalepko.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica Pinko Up roza barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Okrogel, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model s kapuco.- Žep z zapiranjem.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 38 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 59 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška biker jakna Pinko Up črna barva
    - Oprijet kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Tanek material.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj wide leg.- Model z okrasnimi vezeninami.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroška bombažna obleka Pinko Up bež barva
    - Nabran kroj.- Kimono rokavi.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Elastični trak v pasu.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.- Dolžina spredaj: 86 cm.- Dolžina zadaj: 94 cm.
  • Otroška obleka Pinko Up črna barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroške kratke hlače Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Calvin Klein Jeans črna barva
    - Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual zelena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual zelena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.
  • Otroška kratka majica Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Okrasni naborki.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pinko Up bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance SPW UBSUIT KIDS roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške hlače Pepe Jeans TADEO zelena barva
    - Kroj slim.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dva cargo žepa.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans PORTEZ JR mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Možnost zapenjanja rokavov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans OLYA mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans OMARA bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas siva barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Pepe Jeans BANDANA ASY BIKINI SET rdeča barva
    - Model na eno ramo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Elastični material.
  • Bombažna jakna iz jeansa Pepe Jeans ISA JACKET JR
    - Oprijet kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Tanek material.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen polo Pepe Jeans NEW THOR mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški bombažen polo Pepe Jeans UMER mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS+ SUMMER CAMP Sweatpants TR roza barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 18,5 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Pepe Jeans REGEN mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 TR JKT Y črna barva
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Visok ovratnik.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans OFRA
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z okrasnimi obrobami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Pepe Jeans NEW EDDIE SHORT mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Roxy LINEUPCREWRGTER oranžna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Mayoral vijolična barva
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroška bluza Mayoral roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroški pulover Mayoral s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Mayoral črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi spredaj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Mayoral črna barva
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.
  • Otroška dolga majica Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Žep na prsih.- Kratko zapiranje na gumbe.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb.- Gladka tkanina.
  • Otroški pulover Puma PUMA POWER Colorblock Full-Zip TR črna barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas mornarsko modra barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Na sprednji strani je praktičen kenguru žep z zadrgo.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški komplet adidas rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Dolgi rokav.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Jakna adidas črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s kapuco.- Vrvice spodaj.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas rjava barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Žep brez zapiranja.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica adidas bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina spredaj: 46 cm.- Dolžina zadaj: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška kratka majica adidas mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 48 cm.- Dolžina zadaj: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška kratka majica adidas siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina spredaj: 50 cm.- Dolžina zadaj: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače Roxy SURF FEELINGSHT roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška vodoodporna jakna Jack Wolfskin MALIMA roza barva
    - Zunanji sloj je izdelan iz materiala TEXAPORE CORE, ki zagotavlja zaščito pred dežjem in vetrom ter ga odlikuje visoka zračnost.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Odsevni elementi.- Model z mrežasto podlogo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška vodoodporna jakna Jack Wolfskin TUCAN rumena barva
    - Zunanji sloj je izdelan iz materiala TEXAPORE CORE, ki zagotavlja zaščito pred dežjem in vetrom ter ga odlikuje visoka zračnost.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Odsevni elementi.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Žep z zapiranjem.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška kratka majica adidas x Disney rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bluza Mayoral bež barva
    - Kroj regular.- Model z napihnjenimi rokavi.- Okrasni naborki.- Model z okrasnimi volančki.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanek material.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Visok ovratnik.
  • Otroška obleka Mayoral roza barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z nalepko.
  • Otroška jopica Mayoral črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo vijolična barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo črna barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Mayoral črna barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroški pulover adidas rdeča barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo zelena barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška kratka majica adidas x Star Wars bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška vodoodporna jakna Jack Wolfskin SMILEYWORLD AOP siva barva
    - Prilagodljiva in udobna za nošenje, tkanina TEXADRI diha, odlično vpija vlago in se hitro suši.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Odsevni elementi.
  • Otroška jakna Jack Wolfskin ACTAMICRID MIDLAYER
    - Prilagodljiva in udobna za nošenje, tkanina TEXADRI diha, odlično vpija vlago in se hitro suši.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Zunanji žepi za vlaganje.- Posebej oblikovana kapuca se prilagaja naravnemu gibanju in povečuje zaščito pred vremenskimi vplivi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.
  • Dvodelne otroške kopalke Roxy RG STORY oranžna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Elastična pletenina.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Enodelne otroške kopalke Roxy ALL ABOUT SOL oranžna barva
    - Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • Otroška jakna Coccodrillo zelena barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Neizoliran model s podlogo.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Žep brez zapiranja.
  • Otroške kratke hlače Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški brezrokavnik Jack Wolfskin SMILEYWORLD AOP VEST roza barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Tehnologija TEXASHIELD PRO zagotavlja odpornost proti vetru, nevpojnost in visoko zračnost.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Podložen model.- Model je vodoodporen.- Polnilo TEXATHERM CORE, izdelano iz recikliranih vlaken, ima toplotne lastnosti, ki popolnoma nadomestijo naravni puh. Poleg tega ta izolacija zagotavlja visoko zračnost, se hitro suši in je izjemno enostavna za nego.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške kratke hlače Jack Wolfskin SUN mornarsko modra barva
    - Strateško razporejene plošče iz materiala, ki diha, s tehnologijo TEXADRI. Zaradi uporabe ustreznih vlaken ima ta material sposobnost zbiranja velike količine vlage in jo učinkovito odvaja v naslednjo plast ali na zunanjo stran.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Žepi spredaj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kratke hlače Jack Wolfskin TEEN SHORTS B črna barva
    - Model je izdelan iz materiala, ki uporablja tehnologijo TEXASHIELD, zaradi katere odlično ščiti pred hladnim vetrom in vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška kratka majica Jack Wolfskin SMILEYWORLDOGETHER zelena barva
    - Prilagodljiva in udobna za nošenje, tkanina TEXADRI diha, odlično vpija vlago in se hitro suši.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh