Največja modna platforma v Sloveniji

Reebok Classic online nakup oblačila in obutev za otroke

161
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške superge Reebok Classic RBK ROYAL COMPLETE roza barva
    - Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C REVENGE bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL CL JOG roza barva
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL CL JOG vijolična barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C DOUBLE roza barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.
  • Otroške superge Reebok Classic CLASSIC LEATHER bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge Reebok Classic RBK ROYAL COMPLETE roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Udoben vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic CLASSIC LEATHER bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic roza barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Classic Jogger roza barva, 100075162
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic Weebok Clasp vijolična barva, 100074978
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075083
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic BB 4000 II 100075276
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG 3.0 1V
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG 3.0 1V Modra Na voljo za deško velikost. 28,29,30,27 1/2,31 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Reebok Classic XT SPRINTER siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.5.
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG 2.0 KC
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG 2.0 KC pisana Na voljo za deško velikost. 20,21,22,24,23 1/2,19 1/2,24 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL CL JOG bela barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL CL JOG roza barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen ovratnik zgornjega dela.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C REVENGE bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG Črna Na voljo za deško velikost. 27,28,27 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Reebok Classic Nizke superge BB4500 COURT
    Reebok Classic Nizke superge BB4500 COURT Črna Na voljo za deško velikost. 36,37,27,28,29,30,31,32,33,34,35,32 1/2,27 1/2,31 1/2,30 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG 3.0 1V
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL CL JOG 3.0 1V Bela Na voljo za deško velikost. 20,21,22,24,26,23 1/2. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Reebok Classic RUSH RUNNER črna barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Zaobljena, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic bež barva
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Complete črna barva, 100075102
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Glide bela barva, 100074613
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic Royal Glide bela barva, 100074611
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075109
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic BB 4000 II 100075275
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075110
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26,5.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Classic Jogger bež barva, 100075163
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26,5.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Glide bela barva, 100074612
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Prime mornarsko modra barva, 100205009
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Konstrukcija podplata temelji na sistemu VERSAFLEX, ki omogoča prosto premikanje otroške noge. Podplat se bo vedno prilagodil dolžini stopala, kar omogoča pravilno upogibanje med hojo, širok profil podplata pa zagotavlja samozavest in stabilnost pri korakih.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Classic Jogger bela barva, 100074588
    - Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5 .
  • Otroške superge Reebok Classic RUSH RUNNER mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL CL JOG bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Snemljiv vložek.- Okrasni detajl.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic RUSH RUNNER roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Reebok Classic Nizke superge RBK ROYAL COMPLETE CLN 2.0
    Reebok Classic Nizke superge RBK ROYAL COMPLETE CLN 2.0 Bela Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,27,28,29,30,32,33,34,35,31 1/2. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Reebok Classic CLASSIC LEATHER STE bela barva
    - Svetleč podplat pod pritiskom.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL CL JOG roza barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.5.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Classic Jogger črna barva, 100075218
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 10 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic Royal Prime 2.0 bela barva, 100074590
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL PRIME 2.0 črna barva, 100033496
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V Bela Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Reebok Classic siva barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V
    Reebok Classic Nizke superge REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V Bela Na voljo za dekliško velikost. 27,28,29,30,31,32,33,34. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Reebok Classic Rush Runner 5 roza barva, 100074569
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic CL LTHR bela barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19,5.
  • Otroški čevlji Reebok Classic Cl Lthr bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.5.
  • Otroške superge Reebok Classic bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5.
  • Otroške superge Reebok Classic CLUB C DOUBLE bela barva, 100008154
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Reebok Classic Rush Runner 5 100074568
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Reebok Classic ROYAL PRIME 2.0 zelena barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške usnjene superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075081
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Reebok Classic Club C bela barva, 100075125
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh