Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

118
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sebamed Baby Care otroška ekstra nežna krema 50 ml
    Sebamed Baby Care, 50 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Sebamed Baby Care bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov upošteva naraven pH kože vlaži in mehča otroško kožo enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Chicco Oral Care Toothpaste zobna pasta za otroke okus Strawberry 12 m+ 50 ml
    Chicco Oral Care Toothpaste, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Chicco Oral Care Toothpaste popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: krepi zobno sklenino obnavlja zobno sklenino preprečuje nastanek kariesa je prijetnega okusa učinkovito ščiti zobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite. Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Chicco Oral Care Toothpaste zobna pasta za otroke okus Apple & Banana 6 m+ 50 ml
    Chicco Oral Care Toothpaste, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Chicco Oral Care Toothpaste popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: krepi zobno sklenino obnavlja zobno sklenino preprečuje nastanek kariesa je prijetnega okusa učinkovito ščiti zobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite. Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Hello Kitty Shampoo and Shower Gel 2 in 1 gel za prhanje in šampon 2v1 za otroke 50 ml
    Hello Kitty Shampoo and Shower Gel 2 in 1, 50 ml, Otroški šamponi za otroke, Pripravek je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: umije tudi lase nežno umije vso umazanijo igriv otroški motiv koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na vlažno kožo in lase, nato sperite.
  • Biorepair Kids 0-6 zobna pasta za otroke za obnovitev zobne sklenine Grape 50 ml
    Biorepair Kids 0-6, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Biorepair Kids 0-6 popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe krepi zobno sklenino je prijetnega okusa Sestava: brez fluorida Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Brush Baby Teething zobna pasta za otroke 50 ml
    Brush Baby Teething, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Brush Baby Teething zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • Nickelodeon Paw Patrol Shampoo and Shower Gel 2 in 1 šampon in gel za prhanje 2v1 Blue 50 ml
    Nickelodeon Paw Patrol Shampoo and Shower Gel 2 in 1, 50 ml, Otroški šamponi za otroke, Pripravek Nickelodeon Paw Patrol je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: igriv otroški motiv nežno umije vso umazanijo umije tudi lase ima vlažilne učinke ima mehčalne učinke Sestava: dermatološko testirano veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • A-Derma Primalba Baby zaščitna krema za otroke z vlažilnim učinkom za obraz in telo 50 ml
    A-Derma Primalba Baby, 50 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek A-Derma Primalba Baby bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo preprečuje suho kožo kožo in lase mehča ter jih naredi voljne pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • NIVEA BABY Wind & Weather zaščitna krema proti mrazu in vetru 50 ml
    NIVEA BABY Wind & Weather, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Izdelek NIVEA BABY nežno neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: ščiti otroško kožo pred draženjem ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi preprečuje suho kožo primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • Childs Farm Roll On Sun Lotion krema za sončenje roll-on SPF 50+ 50 ml
    Childs Farm Roll On Sun Lotion, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Izdelek Childs Farm Roll On Sun Lotion omogoča popolno nego otroške kože v primeru izpostavljenosti soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem je nežen do občutljive otroške kože enostavno se nanaša hitro se vpija ščiti pred opeklinami Sestava: brez dišav veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno razmažite.
  • Nacomi Baby zaščitna krema za otroke SPF 50 50 ml
    Nacomi Baby, 50 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Otroška koža je izjemno občutljiva na sončne žarke, zato ji je treba zagotoviti dovolj učinkovito in zanesljivo zaščito. Pripravek za sončenje Nacomi Baby bo poskrbel za to. Po zaslugi kombinacije učinkovitih UV-filtrov preprečuje draženje, sončne opekline in druge poškodbe zaradi škodljivega sončnega sevanja. Njegova sestava, ustvarjena posebej za potrebe otrok, zagotavlja najnežnejšo nego, ki bo ustrezala tudi najbolj občutljivi koži. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja navlaži nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat.
  • Nacomi Baby pomirjajoča otroška krema proti pleničnemu izpuščaju 50 ml
    Nacomi Baby, 50 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Trenje, vlažnost in pomanjkanje dostopa zraka – vse to prispeva k nastanku pleničnega izpuščaja. Zato se pogosto pojavi tudi na območju plenic, kjer koža ostane pokrita. Pripravek Nacomi Baby odvečno neprezračeno vlago absorbira in vašemu otroku zagotovi, da je njegova koža brez draženja, rdečice in občutkov srbenja. Poleg tega da z vpijanjem vlage preprečuje plenični izpuščaj, na otrokovi koži ustvari tudi zaščitni sloj, jo pomirja in pospešuje njeno obnavljanje. Lastnosti: obnavlja kožo pri obstoječih vnetjih kožo pomirja in vlaži razdraženo kožo ima mehčalne učinke koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na rdečo kožno vnetje, ko je koža umita in suha, najbolje pri menjavi plenic.
  • Nacomi Baby vlažilna krema za obraz za otroke od rojstva 50 ml
    Nacomi Baby, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Krema za obraz Nacomi Baby vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži ima pomirjajoče učinke ustvari pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi primerno za občutljivo kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Swissdent KIDS My Little Star zobna pasta za otroke 50 ml
    Swissdent KIDS My Little Star, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Swissdent KIDS My Little Star popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge krepi zobno sklenino preprečuje nastanek kariesa je prijetnega okusa učinkovito ščiti zobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics lahki zaščitni fluid SPF 50+ 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics, 50 ml, Zaščita pred soncem za otroke, Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Izognite se območju okoli oči. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Curasept Biosmalto Baby-Kid otroška zobna pasta brez fluorida Strawberry 50 ml
    Curasept Biosmalto Baby-Kid, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Curasept Biosmalto Baby-Kid popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: je prijetnega okusa ščiti dlesni učinkovito ščiti zobe odstranjuje zobne obloge idealna za čiščenje prvih zobkov Sestava: brez fluorida Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite. Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh