Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke velikosti 128

5310
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kratke hlače adidas U 3S WN mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bela barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans črna barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina: 46 cm.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas B D4GMDY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj slim fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model z elastičnim vložkom.- Našitek z logom znamke.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans bela barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Kroj jogger.- Rahlo oblazinjen model.- Hlačnice zaključene s patentom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj jogger.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški telovnik iz jeansa Tommy Hilfiger
    - Raven kroj.- Neizoliran model brez podloge.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 HOODY Y siva barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo oblazinjen model.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Raven kroj.- Elastični material.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140.
  • Otroški pulover adidas Performance rdeča barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance s kapuco
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični material.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rob s patentom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals siva barva
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Ohlapen model.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroške kopalne kratke hlače OVS turkizna barva
    - Raven kroj.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška jakna adidas Performance TIRO23 L WB Y rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Ta model je bil izdelan iz recikliranega poliestra.- Neizoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Nesnemljiva kapuca.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna adidas Performance TIRO23 mornarsko modra barva
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Model z mrežasto podlogo.- Kapuca, rokavi in spodnji rob so zaključeni z elastičnim robom, zaradi česar se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kratke hlače Kenzo Kids roza barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23 L WB Y črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 63 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance TF LS TEE Y bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raglan rokav.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 52 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Performance ENT22 TEE Y črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- V izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Lego mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški spodnji del trenirke Lego črna barva
    - Kroj jogger.- Model s stranskimi črtami.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroške kratke hlače Lego rdeča barva
    - Kroj regular.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.
  • Otroške kratke hlače Lego siva barva
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- Z žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.
  • Otroška vodoodporna jakna Lego
    - Model je vodoodporen.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Odsevni materiali 3M™ Scotchlite pomagajo povečati varnost uporabnika z izboljšanjem njegove vidljivosti v vseh vremenskih razmerah, delovnih pogojih in situacijah. Ta material vam omogoča, da dosežete svetel, odsevni učinek na oblačilih in dodatkih.- Raven kroj.- Vzorčast material.- Zapenjanje na zadrgo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška kratka majica Lego bela barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover adidas Originals siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals roza barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56,5 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger bela barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina s potiskanim vzorcem.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 64 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Tommy Hilfiger roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL bež barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger vijolična barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover s primesjo volne Tommy Hilfiger zelena barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71,5 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost:- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški brezrokavnik Calvin Klein Jeans črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken REPREVE.- Raven kroj.- Podložen model.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Model s kapuco.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger siva barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška puhovka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Rahlo oblazinjen model.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.
  • Otroške kopalne kratke hlače Protest zelena barva
    - Raven kroj.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zunanji drsni žep.- Vzorčasta pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen zgornji del in oprijet spodnji del.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s kapuco.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Podložen model.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice adidas siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger Tapered
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z vrvicami z nastavki in robom.- Žep z zapiranjem.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Notranji žep.- Visok ovratnik.- Nesnemljiva kapuca.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Raglan rokav.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna adidas Performance ENT22 AW JKTY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Žep z zapiranjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bež barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 TR TOPY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Lego roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška vodoodporna jakna Lego vijolična barva
    - Raven kroj.- Neizoliran model brez podloge.- Odsevni elementi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna adidas Performance mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Dvostranski bombažen t-shirt Tommy Hilfiger roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Jakna Calvin Klein Jeans mornarsko modra barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Zapenjanje na ježka in zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Snemljiva kapuca.- Žep na prsih.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 152 cm.
  • Otroške hlače Calvin Klein Jeans bež barva
    - Kroj jogger.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva cargo žepa.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Reima Kupista zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL siva barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva, s kapuco
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zunanji drsni žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroško krilo iz jeansa Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Nabran kroj.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Reima Vesi mornarsko modra barva
    - Izoliran model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Možnost snemanja kapuce povečuje funkcionalnost.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Reima Vantti rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Calvin Klein Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Žep brez zapiranja.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Reima Koivula mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.
  • Otroška vodoodporna jakna Reima Koski mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Snemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model je vodoodporen.- Vsi šivi so lepljeni, zato popolnoma tesnijo in preprečujejo vdor vetra in vlage.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica Calvin Klein Jeans bela barva
    - Raven kroj.- Model s puli ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Izoliran model s podlogo.- Rob s patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Notranji žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 61 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans oranžna barva
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Raglan rokav.- Model s kapuco.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 63 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Žep z zapiranjem.- Dolžina: 53 cm.- Dolžina rokava: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans oranžna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Izolacija z vlakni REPREVE iz recikliranih plastenk.- Število uporabljenih plastenk PET: 15.- Raven kroj.- Prešiti model.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Dolžina: 58 cm.- Dolžina rokava: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Notranjost ovratnika je podložena z mehkim, flis materialom.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji žep, pritrjen z velcro.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Pas je nastavljiv z vrvicami, kar zagotavlja individualno prileganje postavi.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Visok ovratnik.- Prešiti model.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški dvostranski brezrokavnik Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Polnilo iz recikliranega naravnega puha.- Dvostranski model.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas črna barva
    - Okrogli izrez.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 73,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Tommy Hilfiger bež barva
    - Dvostranski model.- Raven kroj.- Z žepi.- Manšete z zapiranjem.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vrvice spodaj.- Žep z zapiranjem.- Notranji žep.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Otroški pulover s primesjo volne Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh