Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za otroke velikosti C

418
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dermedic Baby vlažilna in pomirjajoča krema, ki dopolnjuje lipide za otroke od rojstva 100 ml
    Dermedic Baby, 100 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Dermedic Baby bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja razdraženo kožo za občutljivo otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Weleda Dental Care otroški gel za zobe 50 ml
    Weleda Dental Care, 50 ml, Otroške zobne paste za otroke, Zobna pasta Weleda Dental Care popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: preprečuje nastanek kariesa odstranjuje zobne obloge je prijetnega okusa Sestava: brez fluorida veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite. Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • MIXA Baby penasto olje za prhanje in kopel 400 ml
    MIXA Baby, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek MIXA Baby bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: intenzivno vlaži med kopeljo nahrani nežno otroško kožo preprečuje suho kožo nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče za občutljivo ali alergično kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Klorane Bébé toaletna voda za otroke 50 ml
    Klorane Bébé, 50 ml, Parfumi za otroke za otroke, Dovolite svojim otrokom, da se poglobijo v svet domišljije še malo globlje. Toaletna voda Klorane Bébé vse otroke zagotovo razveseli, na obrazu pa jim pričara širok nasmeh. citrusna dišava čista sveža dišava prva dišava vašega otroka dišava ne vsebuje alkohola sestava, prijazna do otroške kože hipoalergena
  • Mustela Bébé pomirjevalni losjon za telo za otroke od rojstva 200 ml
    Mustela Bébé, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Pripravek Mustela Bébé nežno neguje otroško kožo in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože nahrani nežno otroško kožo Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Avène Eau Thermale termalna voda 300 ml
    Avène Eau Thermale, 300 ml, Termalne vode za ženske, Če želite svojo kožo učinkovito in preprosto osvežiti, pomiriti in navlažiti, je termalna voda Avène Eau Thermale prava izbira. Izvira iz termalnih vrelcev, bogatih z minerali in elementi v sledovih, zato njena sestava blagodejno vpliva na kožo. Blaži draženje, občutljivi koži prinaša olajšanje, poleg tega pa krepi naravno kožno pregrado, kar preprečuje neželeno izgubo vlage in pomaga vzdrževati idealno raven vlage v koži. Lastnosti: pomirja draženje odpravlja srbenje kože osvežuje utrujeno kožo utrjuje make up Navodilo za uporabo: Razpršite po občutljivih mestih na koži in pustite delovati trenutek. Uporabljajte po potrebi kadarkoli čez dan.
  • A-Derma Cytelium izsuševalno in pomirjajoče pršilo za razdraženo kožo 100 ml
    A-Derma Cytelium, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Pršilo za telo zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: pomirja draženje pospešuje regeneracijo neguje kožo telesa Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Weleda Baby and Child ognjičeva kopel z zelišči 200 ml
    Weleda Baby and Child, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Weleda Baby and Child pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: umije umazanijo nežno neguje otroško kožo ohranja naravno odpornost kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Weleda Baby and Child otroško ognjičevo olje 200 ml
    Weleda Baby and Child, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Weleda Baby and Child bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico kožo in lase mehča ter jih naredi voljne nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Weleda Baby and Child otroška zaščitna krema za telo in obraz ognjič 75 ml
    Weleda Baby and Child, 75 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Weleda Baby and Child bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: učinkovito nahrani pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Weleda Baby and Child ognjičevo olje za dojenčke brez dišav 200 ml
    Weleda Baby and Child, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Weleda Baby and Child bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: nahrani nežno otroško kožo ima antioksidacijske učinke pomirja draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Weleda Baby and Child ognjičeva kopel za dojenčke ognjič 200 ml
    Weleda Baby and Child, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Weleda Baby and Child pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: umije umazanijo vlaži in mehča prijetno diši uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Weleda Baby olje za trebušček dojenčka 50 ml
    Weleda Baby, 50 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Baby bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Weleda Baby and Child ognjičev negovalni losjon 200 ml
    Weleda Baby and Child, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Baby and Child bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: nahrani nežno otroško kožo kožo in lase mehča ter jih naredi voljne Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Weleda Baby and Child ognjičeva krema za obraz 50 ml
    Weleda Baby and Child, 50 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Baby and Child bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo preprečuje suho kožo koža je mehka in svilnata Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Nickelodeon Paw Patrol Eau de Toilette toaletna voda za otroke 30 ml
    Nickelodeon Paw Patrol Eau de Toilette, 30 ml, Parfumi za otroke za otroke, Otroška dišava, ki v sebi skriva ščepec pustolovščine in prebuja neskončno otroško domišljijo. Toaletna voda Nickelodeon Paw Patrol Eau de Toilette je prav ustvarjena za majhnega pustolovca, ki gre po sledeh svojega junaka. prva dišava vašega otroka navdih je našla v priljubljenem otroškem liku
  • Twistshake Hot or Cold White termovka 420 ml
    Twistshake Hot or Cold White, 420 ml, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek Twistshake Hot or Cold White pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: idealno za potovanja
  • Twistshake Hot or Cold Pink termovka 420 ml
    Twistshake Hot or Cold Pink, 420 ml, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek Twistshake Hot or Cold Pink pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: idealno za potovanja
  • Twistshake Hot or Cold Blue termovka 420 ml
    Twistshake Hot or Cold Blue, 420 ml, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek Twistshake Hot or Cold Blue pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: idealno za potovanja
  • Nivea Kids Boy nežni gel za prhanje in šampon za otroke 500 ml
    Nivea Kids Boy, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Nivea Kids Boy hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo je prijazen do otroške kože daje občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Equave Kids hipoalergenski šampon 2 v 1 za otroke od 3 let 300 ml
    Revlon Professional Equave Kids, 300 ml, Otroški balzami za otroke, Šampon Revlon Professional Equave Kids temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase omogoča razčesavanje nežnih las intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem krepi naravni sijaj las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Mustela Bébé pomirjevalna in vlažilna krema za otroke od rojstva 40 ml
    Mustela Bébé, 40 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Mustela Bébé bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in hrani otroško kožo ščiti otroško kožo pred draženjem ustvarja zaščitno oviro kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • A-Derma Exomega mehčalni gel za umivanje za otroke 500 ml
    A-Derma Exomega, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek A-Derma Exomega bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna umije tudi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Revlon Professional Equave Kids hipoalergenski balzam brez spiranja za lažje česanje las od 3 let 200 ml
    Revlon Professional Equave Kids, 200 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Izdelek Revlon Professional Equave Kids olajša razčesavanje nežnih otroških las. Lastnosti: pomaga lase enostavno razčesati in zgladiti zagotavlja česanje brez vlečenja in lomljenja las vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni ne izsušuje in ne draži lasišča Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino na mokre lase in spenite. Temeljito sperite.
  • Uriage Bébé 1st Oleothermal Liniment nežna čistilna krema za otroke za plenični predel 500 ml
    Uriage Bébé 1st Oleothermal Liniment, 500 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Pripravek Uriage Bébé 1st Oleothermal Liniment bo pomagal s kože obraza in kože celotnega telesa vašega otroka ali dojenčka odstraniti vse nečistoče, hkrati pa ne bo povzročil izsuševanja ali porušil zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri čiščenju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: odstranjuje vso umazanijo pomirja draženje Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka in očistite kožo.
  • Mustela Bébé masažno olje za telo za otroke od rojstva 100 ml
    Mustela Bébé, 100 ml, Otroška nega telesa za otroke, Izdelek Mustela Bébé učinkovito neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo pomirja draženje podpira naravne funkcije kože enostavno se raznaša in se hitro vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Mustela BIO gel za umivanje za telo in lase za otroke od rojstva 400 ml
    Mustela BIO, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Mustela BIO je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče umije tudi lase koža je po uporabi mehka in voljna med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Mustela Bébé nežni šampon za otroke od rojstva 500 ml
    Mustela Bébé, 500 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Mustela Bébé temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Uriage Bébé 1st Cleansing Oil hranilno čistilno olje za otroke 500 ml
    Uriage Bébé 1st Cleansing Oil, 500 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Uriage Bébé 1st Cleansing Oil bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo preprečuje suho kožo odstranjuje vso umazanijo krepi zaščitno bariero Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite. Sperite.
  • Uriage Bébé 1st Change Cream vlažilna zaščitna krema proti vnetju ritke
    Uriage Bébé 1st Change Cream, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Otroška koža v predelu plenic je še posebej nagnjena k draženju in si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Pripravek Uriage Bébé 1st Change Cream bo zato pri vsakem previjanju poskrbel za najnežnejšo nego in tako pomagal v boju proti pleničnemu izpuščaju. Takoj pomiri obremenjeno kožo, ji zagotovi vlaženje, ublaži rdečico in odpravi občutke srbenja ali drugega nelagodja. Poleg tega krepi naravno kožno pregrado in ustvarja zaščitno plast na otroški koži, kar zmanjšuje tveganje za nastanek nadaljnjega pleničnega izpuščaja. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij mehča kožo na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • Mustela Bébé Stelatopia otroško olje za kopel in telo za atopično kožo 500 ml
    Mustela Bébé Stelatopia, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Mustela Bébé Stelatopia bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo nežno neguje otroško kožo koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo skrbno umije in očisti kožo celega telesa vlaži Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bioderma ABC Derm Cold-Cream hranilna krema za obraz in telo za otroke od rojstva 45 ml
    Bioderma ABC Derm Cold-Cream, 45 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Bioderma ABC Derm Cold-Cream bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo preprečuje suho kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi krepi zaščitno bariero nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Johnson's® Top-to-Toe gel za umivanje za telo in lase za otroke od rojstva 500 ml
    Johnson's® Top-to-Toe, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Johnson's® Top-to-Toe bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo umije tudi lase hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažno krpico in spenite, s peno očistite telo ali lase otroka in temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Johnson's® Cottontouch peneča kopel in gel za umivanje 2 v 1 za otroke 500 ml
    Johnson's® Cottontouch, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Izdelek Johnson's® Cottontouch nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Pink Elephant Boys darilni set Teddy bear za otroke
    Pink Elephant Boys, Seti za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Pink Elephant Boys bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega fanta vesel dizajn za otroke Vsebina seta: Teddy bear otroški šampon 500 ml Dog pena za kopel za otroke 500 ml Beaver zobna pasta za otroke 50 ml Raccoon Daniel trdo milo za otroke 90 g
  • A-Derma Dermalibour+ krepilna krema za razdraženo kožo 50 ml
    A-Derma Dermalibour+, 50 ml, Otroška nega telesa za ženske, Krema za telo A-Derma Dermalibour+ neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje globinsko vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Ladival Kids otroški losjon za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Kids predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ladival Kids regeneracijski losjon za po sončenju za otroško kožo 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Pripravek po sončenju Ladival Kids bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo vlaži kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu rahlo enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Ladival Kids zaščitni kremasti gel za sončenje proti alergiji na sonce SPF 50+ 200 ml
    Ladival Kids, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Kids predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Mustela Bébé pomirjajoči gel za intimno higieno za otroke 200 ml
    Mustela Bébé, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Izdelek Mustela Bébé nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče za občutljivo ali alergično kožo koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • LOVI Wild Soul 6-18m duda Boy 2 kos
    LOVI Wild Soul 6-18m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Wild Soul 6-18m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka simetrična oblika zelo dobro se odzračuje dermatološko testirano Sestava: silikon
  • LOVI I Love trak za dudo 1 kos
    LOVI I Love, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo LOVI I Love je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo moderen dizajn barvna izvedba, ki poživi otroška oblačila Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček. Priponka za dudo ni igrača, zato imejte otroka vedno pod nadzorom.
  • Canpol babies Exotic Animals jedilni set Grey 2 kos
    Canpol babies Exotic Animals, 2 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Canpol babies Exotic Animals je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: za varno uživanje hrane otroški motiv Sestava: plastika
  • Canpol babies Royal Baby A 0-6 m duda Pink 2 kos
    Canpol babies Royal Baby A 0-6 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Royal Baby A 0-6 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča enostavno pritrditev na priponko razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki Sestava: silikon
  • Huggies Little Swimmers 2-3 kopalne plenice za enkratno uporabo 3-8 kg 12 kos
    Huggies Little Swimmers 2-3, 12 kos, Plavalne plenice za otroke, Če se s svojim otročičkom odpravljate na bazen, potem v vaši torbi ne bi smele manjkati plavalne plenice Huggies Little Swimmers 2-3. Posebna izdelava bo poskrbela, da bo v plenici ostalo vse, kar mora, obenem pa bo otroku udobno. Spoznavanje vašega malčka z vodo bo tako lahko potekalo brez nepotrebnih skrbi. Lastnosti: učinkovito vpijajo tekočino kakovostna izdelava notranji neprepustni sloj v vodi ne nabreknejo stranski patenti za lažje nastavljanje velikosti
  • Huggies Little Swimmers 3-4 kopalne plenice za enkratno uporabo 7-15 kg 12 kos
    Huggies Little Swimmers 3-4, 12 kos, Plavalne plenice za otroke, Če se s svojim otročičkom odpravljate na bazen, potem v vaši torbi ne bi smele manjkati plavalne plenice Huggies Little Swimmers 3-4. Posebna izdelava bo poskrbela, da bo v plenici ostalo vse, kar mora, obenem pa bo otroku udobno. Spoznavanje vašega malčka z vodo bo tako lahko potekalo brez nepotrebnih skrbi. Lastnosti: učinkovito vpijajo tekočino kakovostna izdelava notranji neprepustni sloj v vodi ne nabreknejo stranski patenti za lažje nastavljanje velikosti
  • Huggies Little Swimmers 5-6 kopalne plenice za enkratno uporabo 12–18 kg 11 kos
    Huggies Little Swimmers 5-6, 11 kos, Plavalne plenice za otroke, Če se s svojim otročičkom odpravljate na bazen, potem v vaši torbi ne bi smele manjkati plavalne plenice Huggies Little Swimmers 5-6. Posebna izdelava bo poskrbela, da bo v plenici ostalo vse, kar mora, obenem pa bo otroku udobno. Spoznavanje vašega malčka z vodo bo tako lahko potekalo brez nepotrebnih skrbi. Lastnosti: učinkovito vpijajo tekočino kakovostna izdelava notranji neprepustni sloj v vodi ne nabreknejo stranski patenti za lažje nastavljanje velikosti
  • Elmex Baby zobna ščetka za otroke 0 – 12 mesecev 1 kos
    Elmex Baby, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Elmex Baby pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: vesel dizajn za otroke nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm otroška zaščitna krema SPF 50+ 100 ml
    Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm, 100 ml, Otroška kozmetika za sončenje za otroke, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • MAM Original Night 0m+ duda Boy 2 kos
    MAM Original Night 0m+, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Original Night 0m+ bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika omogoča enostavno pritrditev na priponko obroč dude se sveti v temi nežen cucelj zelo dobro se odzračuje priročna embalaža Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Original Night 6m+ duda Boy 2 kos
    MAM Original Night 6m+, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Original Night 6m+ bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika obroč dude se sveti v temi omogoča enostavno pritrditev na priponko priročna embalaža zelo dobro se odzračuje Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Canpol babies Exotic Animals Food Thermos termovka za jesti za otroke 300 ml
    Canpol babies Exotic Animals Food Thermos, 300 ml, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek Canpol babies Exotic Animals Food Thermos pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: igriv otroški motiv kompaktna velikost idealno za potovanja primerno za tople in hladne jedi
  • MAM Air Night 6+ months duda Boy 2 kos
    MAM Air Night 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Air Night 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: zelo dobro se odzračuje obroč dude se sveti v temi omogoča enostavno pritrditev na priponko ortodontska oblika priročna embalaža Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • MAM Air 16m+ duda Boy 2 kos
    MAM Air 16m+, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda MAM Air 16m+ bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: zelo dobro se odzračuje nežen cucelj omogoča enostavno pritrditev na priponko ortodontska oblika priročna embalaža Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • LOVI Harmony 3-6m duda 2 kos
    LOVI Harmony 3-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Harmony 3-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ergonomska oblika simetrična oblika ortodontska oblika priročna embalaža ne zmanjšuje sesalnega refleksa nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje zelo dobro se odzračuje prilagodi se obliki neba otroka spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Canpol babies Bunny ninica Beige 1 kos
    Canpol babies Bunny, 1 kos, Ninice za otroke, Da bo vaš otrok lažje zaspal, mu priskrbite prijatelja za vsak počitek, ki ga bo pospremil v kraljestvo sanj. Ninica Canpol babies Bunny je izdelana iz materiala, ki je prijeten na otip, zaradi priročne oblike pa se je bodo zlahka oprijele tudi drobne otroške ročice. Lastnosti: prijeten partner za stiskanje in uspavanje otroku pomaga lažje zaspati otroku zagotavlja občutek varnosti zaradi praktične oblike igračka omogoča enostaven oprijem Sestava: bombaž
  • Canpol babies Bunny ropotuljica Beige 1 kos
    Canpol babies Bunny, 1 kos, Ninice za otroke, Za zdravo zaposlitev in razvoj zavedanja vašega otroka bo poskrbela ropotuljica Canpol babies Bunny . Material, barve in zvoki, ki jih ropotuljica oddaja, bodo pritegnili pozornost otroka. Varno izvedbo pa bodo cenili predvsem mamice in očki. Lastnosti: otroku pomaga lažje zaspati lahka in praktična malim otroškim ročicam omogoča udoben oprijem pritegne pozornost otroka Sestava: bombaž
  • Canpol babies Sport Cup skodelica s slamico 9m+ Pink 350 ml
    Canpol babies Sport Cup, 350 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje Canpol babies Sport Cup , katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost idealno za potovanja s slamico preprečuje razlivanje
  • Pampers Fresh Clean otroški nežni vlažni robčki za občutljivo kožo 4x52 kos
    Pampers Fresh Clean, 4x52 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Pampers Fresh Clean enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: neguje in čisti otroško kožo pomirja razdražene predele odstranjuje umazanijo prijetno diši Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.
  • Pampers Sensitive vlažni čistilni robčki za otroke za občutljivo kožo 4x52 kos
    Pampers Sensitive, 4x52 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Čistilni robčki Pampers Sensitive enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo. Lastnosti: neguje in čisti otroško kožo primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo pomirja razdražene predele odstranjuje umazanijo ima mehko površino Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.
  • Disney Frozen 2 Natural Spray toaletna voda za otroke 50 ml
    Disney Frozen 2 Natural Spray, 50 ml, Parfumi za otroke za otroke, „Mama, tudi jaz želim parfumček!“. Toaletna voda za otroke Disney Frozen 2 Natural Spray vaši mali princeski izpolni sanje in ji omogoči, da se počuti kot velika dama. navdih je našla v priljubljenem otroškem liku po motivih znanega otroškega pravljičnega filma ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo igriv dizajn, usklajen z ambientom otroške sobe
  • Purity Vision BIO otroško ognjičevo olje 100 ml
    Purity Vision BIO, 100 ml, Otroška nega telesa za ženske, Olje za obraz Purity Vision BIO predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: hrani in neguje kožo obnavlja in vlaži za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • LOVI Botanic Trends steklenička za dojenčke 3+ m 240 ml
    LOVI Botanic Trends, 240 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička LOVI Botanic Trends. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje sistem učinkovitega odzračevanja spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju otroku omogoča mirno in sproščeno pitje
  • LOVI Indian Summer Junior 360° skodelica z ročaji 9+ m Boy 250 ml
    LOVI Indian Summer Junior 360°, 250 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje LOVI Indian Summer Junior 360°, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje z ročaji zamašek za privitje enostavno se sestavi enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju idealno za potovanja Navodilo za uporabo: Lonček s 360-stopinjskim sistemom pitja ni zasnovan kot vodotesen – če bi bila membrana preveč zatesnjena, otrok ne bi mogel udobno piti. Povsem običajno je torej, da iz lončka kaplja, kadar je ta nagnjen.
  • A-Derma Exomega Control krema za telo za zelo občutljivo suho in atopično kožo 400 ml
    A-Derma Exomega Control, 400 ml, Otroška nega telesa uniseks, Krema za telo A-Derma Exomega neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bübchen Sensitive Minis Set darilni set za otroke od rojstva 4 kos
    Bübchen Sensitive Minis Set, 4 kos, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Poenostavite in polepšajte nego malega otročka sebi ali drugi novopečeni mamici. Set za dojenčka Bübchen Sensitive Minis Set je poln nepogrešljivih stvari, ki bodo vsaki skrbni mamici prišle še kako prav. S tem priročnim setom ne morete zgrešiti. Lastnosti: set za ugodno ceno odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva lepa darilna embalaža Vsebina seta: losjon za telo za otroško kožo 50 ml nežna zeliščna kopel 50 ml krema proti vnetju ritke 20 ml gel za umivanje s kamilico in izvlečki ovsa 50 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Zopa Pram Drinks Holder držalo za pijačo za voziček Black 1 kos
    Zopa Pram Drinks Holder, 1 kos, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Lastnosti: idealno za potovanja priročna velikost enostavno se sestavi
  • TrueLife SonicBrush UV ForKids Duo Pack nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush UV-series 2 kos
    TrueLife SonicBrush UV ForKids Duo Pack, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush UV ForKids Duo Pack vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Tangle Teezer The Original Mini Unicorn Magic Print krtača za lase 1 kos
    Tangle Teezer The Original Mini Unicorn Magic Print, 1 kos, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Glavnik za lase Tangle Teezer The Original Mini Unicorn Magic Print je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazen do kože primeren za vse tipe las odporen, skoraj neuničljiv Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Mustela Bébé otroški šampon za nego luskave kože 150 ml
    Mustela Bébé, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Mustela Bébé temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase globinsko čisti kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Mustela Musti meglica za telo za otroke od rojstva 50 ml
    Mustela Musti, 50 ml, Parfumi za otroke za otroke, Združite spomine na svojega otroka v najlepšem obdobju z blago, nežno dišavo. Parfumska voda Mustela Musti vas bo vedno spominjala na vašega otročička, kadarkoli jo boste zavohali. citrusna dišava cvetlična dišava sestava, prijazna do otroške kože prva dišava vašega otroka
  • BioNike Triderm olje za prhanje in kopel 250 ml
    BioNike Triderm, 250 ml, Kopanje otrok uniseks, Olje za prhanje BioNike Triderm koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa krepi zaščitno hidrolipidni film mehča kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • TrueLife SonicBrush Baby G Heads Medium nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush Baby G 2 kos
    TrueLife SonicBrush Baby G Heads Medium, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush Baby G Heads Medium vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: zagotavlja zelo nežno čiščenje zob očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BioNike Triderm Baby negovalna krema za umivanje 500 ml
    BioNike Triderm Baby, 500 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek BioNike Triderm nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: upošteva naraven pH kože intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Canpol babies Cute Animals jedilni set 12m+ Cat
    Canpol babies Cute Animals, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Canpol babies Cute Animals je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: za varno uživanje hrane otroški motiv Vsebina seta: skledica 1 kos krožnik 1 kos skodelica 1 kos pribor 1 kos Sestava: plastika
  • Canpol babies Teethers Silicone grizalo 0m+ Geometric 1 kos
    Canpol babies Teethers Silicone, 1 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Canpol babies Teethers Silicone z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam
  • Canpol babies Disposable Underpads previjalne podloge za enkratno uporabo Super Absorbent 10 kos
    Canpol babies Disposable Underpads, 10 kos, Previjalne podloge za enkratno uporabo za otroke, Kjerkoli boste morali previti svojega otročička, bodo previjalne podloge za enkratno uporabo Canpol babies Disposable Underpads vašemu malčku zagotovile največjo možno čistočo in udobje. Izdelane so iz nežnega in prijetnega materiala ter vam bodo vedno olajšale delo. Odlične so predvsem za potovanja in obiske zdoma. Lastnosti: zagotavljajo udobje in čistočo med previjanjem izdelane so iz mehke tkanine in so prijetne na otip Navodilo za uporabo: Pred previjanjem podlogo položite na previjalni pult ali mizo. Umazano podlogo zavrzite.
  • WoodenSpoon Gentle otroška zaščitna krema proti vnetju ritke 100 ml
    WoodenSpoon Gentle, 100 ml, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Izdelek WoodenSpoon Gentle je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico učinkovito obnavlja enostavno se raznaša in se hitro vpija mehča kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po potrebi nanašajte v tankem sloju na umito in suho kožo, najbolje pri menjavi plenic.
  • WoodenSpoon Organic Coconut & Shea maslo za telo za otroke od rojstva 100 ml
    WoodenSpoon Organic Coconut & Shea, 100 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek WoodenSpoon Organic Coconut & Shea bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: povečuje odpornost kože proti delovanju zunanjih vplivov vlaži in mehča otroško kožo učinkovito nahrani preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • LOVI Indian Summer 0-3m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 0-3m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 0-3m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Botanic 0-3m duda Boy 2 kos
    LOVI Botanic 0-3m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Botanic 0-3m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka Sestava: silikon
  • LOVI Indian Summer 3-6m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 3-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 3-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Indian Summer 6-18m duda Girl 2 kos
    LOVI Indian Summer 6-18m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Indian Summer 6-18m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka omogoča enostavno pritrditev na priponko Sestava: silikon
  • LOVI Salt & Pepper trak za dudo 0+ m 1 kos
    LOVI Salt & Pepper, 1 kos, Priponke za dude za otroke, Čudovit dodatek za dojenčke, ki uporabljajo dudo, in priročen pripomoček za starše, ki je ne želijo ves čas pobirati s tal. Priponka za dudo LOVI Salt & Pepper je namenjena pritrditvi dude na otroška oblačila. Enostavno se pripenja in odpenja in ima igriv dizajn, ki bo otroke zamotil. Lastnosti: moderen dizajn varna pritrditev dude na otroška oblačila ščiti dudo pred umazanjem ali izgubo Navodilo za uporabo: Eno stran pritrdite na dudo, drugo pa na otroška oblačila ali voziček.
  • LOVI Salt & Pepper Active skodelica s slamico 11+ m 350 ml
    LOVI Salt & Pepper Active, 350 ml, Otroške stekleničke in lončki za otroke, Želite, da vaš otrok razvije pravilne navade rednega pitja? To vam bo olajšal otroški lonček za pitje LOVI Salt & Pepper Active, katerega velikost je idealna za otroške roke. Igriv dizajn bo otroka obenem zamotil Lastnosti: priročna velikost s slamico idealno za potovanja enostavno se čisti
  • LOVI Botanic 3-6m duda Boy 2 kos
    LOVI Botanic 3-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda LOVI Botanic 3-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka Sestava: silikon
  • Zopa Counter računalo iz lesa Rainbow 1 kos
    Zopa Counter, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Zopa Counter vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa igračo je mogoče sestavljati in razstavljati Sestava: les
  • Herbadent Homeo zeliščna zobna pasta z ginsengom 100 g
    Herbadent Homeo, 100 g, Otroške zobne paste za moške, Zobna pasta Herbadent Homeo zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni krepi zobno sklenino preprečuje nastanek kariesa zmanjšuje krvavenje dlesni Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino. Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite.
  • Minikoioi Bowl Pink silikonska posoda s priseskom 1 kos
    Minikoioi Bowl Pink, 1 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Minikoioi Bowl Pink je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: za varno uživanje hrane nedrseča izvedba primerno za mikrovalovno pečico odličen za učenje samostojnega hranjenja kakovosten material odporna na padce oblika, ki omogoča enostaven oprijem Sestava: silikon
  • Medela Breastmilk Bottles steklenička za dojenčke 2x250 ml
    Medela Breastmilk Bottles, 2x250 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Medela Breastmilk Bottles . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: otroku omogoča mirno in sproščeno pitje širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje omogoča kombinacijo hranjenja po steklenički in dojenja
  • Medela Breastmilk Bottle with Teat steklenička za dojenčke 150 ml
    Medela Breastmilk Bottle with Teat, 150 ml, Cuclji za stekleničke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Medela Breastmilk Bottle with Teat . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: otroku omogoča mirno in sproščeno pitje omogoča kombinacijo hranjenja po steklenički in dojenja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje povsem se prilagodi otroškim ustom Vsebina seta: steklenička za dojenčke 1 kos cucelj za stekleničko 1 kos
  • Lip Smacker Marvel Captain America balzam za ustnice okus Red, White & Blue-Berry 4 g
    Lip Smacker Marvel Captain America, 4 g, Balzam za ustnice za otroke za ženske, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Lip Smacker Marvel Captain America je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke mehča ustnice gladi ustnice in linije okoli ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Lip Smacker Marvel Iron Man balzam za ustnice okus Billionaire Punch 4 g
    Lip Smacker Marvel Iron Man, 4 g, Balzam za ustnice za otroke za ženske, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Lip Smacker Marvel Iron Man je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Lip Smacker Marvel Spiderman balzam za ustnice okus Amazing Pomegranate 4 g
    Lip Smacker Marvel Spiderman, 4 g, Balzam za ustnice za otroke za ženske, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Lip Smacker Marvel Spiderman je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke globinsko vlaži suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje rahlo tonira ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Zopa Wooden Xylophone ksilofon Car 1 kos
    Zopa Wooden Xylophone, 1 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Zopa Wooden Xylophone vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov primerno kot dekoracija otroške postelje razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa lahka in praktična, idealna za potovanja Sestava: les
  • MAM Feeding Spoons & Cover žlička 6m+ Violet 2 kos
    MAM Feeding Spoons & Cover, 2 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke MAM Feeding Spoons & Cover je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane oblika, ki omogoča enostaven oprijem odličen za učenje samostojnega hranjenja idealna prva posoda za dojenčka
  • Colgate Kids Barbie baterijska zobna ščetka za otroke ekstra soft
    Colgate Kids Barbie, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Lastnosti: iz otroških ust odstranjuje preostanke hrane in obarvanost hrane zaradi pijač ter sladkarij temeljito odstrani zobne obloge čiščenje je priročno, hitro in zabavno pomaga ohranjati zdrave dlesni Navodilo za uporabo: Ščetko postopoma polagajte k posameznim zobem, ne pritiskajte in pustite, da ščetka dela sama. Za popolno čiščenje uporabite otroško zobno pasto, ki še izboljša učinkovitost ščetke.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh