Največja modna platforma v Sloveniji

GUESS online nakup oblačila in obutev za otroke pisane barve

108
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Guess Otroški kompleti CONTEIBI
    Guess Otroški kompleti CONTEIBI Večbarvna Na voljo za dekliško velikost. 3 / 6 mesecev,6 / 9 mesecev,12 mesecev,24 mesecev. Deklice > Oblačila > Otroški kompleti
  • Otroški bombažni komplet Guess I4YG01 K8HM3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dolžina rokava: 29 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška kratka majica Guess
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z nalepko.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Guess Puhovke N3BL02
    Guess Puhovke N3BL02 Večbarvna Na voljo za deško velikost. 2 ans,3 ans,4 ans,6 ans. Dečki > Oblačila > Puhovke
  • Otroška bombažna kratka majica Guess x Brandalised
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess K4YI09 K6YW3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.

Nazadnje videno

Pisane barve in modne kombinacije z več barv se uporabljajo takrat, kadar se želi poudariti razigranost, življenje, multikulturalnost, mnogobarvnost. Konservativno oblačenje zahteva pazljivo kombiniranje barv in izbiro skladnih kontrastov, da bi se izognili kiču in neokusu. Pisana, multicolor obutev in oblačila pogosto komunicirajo pogum, sproščenost in alternativne poglede.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh