Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke bež barve velikosti 34

221
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • BEPPI Polškornji -
    BEPPI Polškornji - Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Froddo Škornji 'STRIKE UP' ecru / temno rumena / črna
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat
  • GBB Nizke superge MERLIN
    GBB Nizke superge MERLIN Bež Na voljo za deško velikost. 30,31,32,33,34. - Popolno udobje in vzdrževanje- Usnjena podloga proti potenju- Dvignjen podplat za zaščito čevlja pred udarci- Naravni, zračni in prožni materiali- Dvojni ježki za optimalno prileganje in večjo avtonomijoIzdelek je kot vsi čevlji GBB certificiran brez škodljivih izdelkov po listini Innoshoe. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva, PBYGT 68864
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Superge Michael Kors SUMMER ALINE II bež barva, MK101081
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • ADIDAS ORIGINALS Superge svetlo bež / zlata / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge adidas RUN 60s CF C bež barva, IE6120
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33 1/2.
  • Otroške superge Biomecanics bež barva, 241241
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva, V3A9-80982
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva, T3A9-33550
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • BISGAARD Škornji za v sneg 'Eddie' bež / črna
    Dizajn: Zapiranje na ježka, Do gležnja; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Teddy-podloga, Oznaka našitek/oznaka zastava; Polnilo: Toplo polnilo; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS TERREX Škornji 'AX4R' bež / siva / zelena / črna
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Okrepljena peta, Miks materialov, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Blazina za peto, Oblazinjena golenica, Podplat s profilom; Utež: 100-200 g
  • Primigi Škornji za sneg CORINNE GTX
    Primigi Škornji za sneg CORINNE GTX Bež Na voljo za dekliško velikost. 31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Škornji za sneg
  • Otroške balerinke Mayoral bež barva, 46470
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Utrjena kapica.- Okrasni detajl.
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva, PNEGT 68700
    - Podplat modela MTE-2 uporablja tehnologijo All-Trac™, ki zagotavlja zelo dobro prožnost in oprijem tal. Za udobje v modelu MTE-2 poskrbita vložek UltraCush™ iz oblikovane pene EVA z dvojno gostoto in plast OrthoLite®. Tehnologija GORE-TEX® zagotavlja zrač- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški mokasini Mayoral bež barva, 46471
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Utrjena kapica.- Okrasni detajli.
  • Tom Tailor Polškornji 70016
    Tom Tailor Polškornji 70016 Bež Na voljo za dekliško velikost. 31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroške superge Geox MIKIROSHI bela barva, J46DVA.000BC
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Model s tekstilno podlogo.- Okrasni detajl.
  • Otroške superge Garvalin bež barva, 241531
    - Antibakterijski vložek.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Children's sandals Denokids
    Children's sandals by Denokids.<br /><strong>Material:</strong> 100% Polyurethane<br />- Inner Material: 100% Polyurethane<br />- Sole: Thermo Plastic Rubber

Nazadnje videno

Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh