Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke bež barve velikosti 34

122
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Trendyol Stone Pocket Detailed Short Sleeve Woven Shirt
    Model Information: Model's Measurements: Height: 180cm(5'11'') Bust: 88cm(34in) Waist: 62cm(24in) Hips: 92cm(36in); The product on the mannequin is size S/36/8; ; Material Component: 100% Cotton ; Fabric Type: Woven ; Model Front Length: 46.0 cm ;Our product is a wide cut oversize pattern. If you do not prefer the product to be loose on you, we recommend that you buy 1 size smaller. Please follow the washing instructions given below so that you can use your product for a longer time and take proper care of your product. ; Colors may vary in studio shots due to the difference in light.
  • Funny socks for teenagers 5-pack multicolor
    Youth socks with funny patterns and unique colors! Made of 100% cotton. Ankle-length model with hem. The set includes 5 pairs of socks. Also perfect as a gift accessory. Be sure to check out other models of socks!Composition:100% cotton
  • Orange-green kids sneakers with suede details Replay - Girls
    Color: green, orangePattern: with inscriptionFastening: VelcroMaterial: polyurethane, textile, nylonMaterial Type: Synthetics
  • Shone 9110-01
    Collection:Spring/SummerGender:ChildType:SneakersUpper:synthetic textile materialInterior:synthetic materialSole:rubberHeel height cm:4Plateau height cm:3Details:studstapunta roundInsole memory foam
  • Otroški gležnjarji Kesi
    Otroški gležnjarji znamke Kesi.<br />- iz eko usnja<br />- izolirani s krznom v notranjosti<br />- model z vezalkami in dodatnim zapenjanjem z zadrgo<br />- podplat iz gumijastega materiala<br />Tabela velikosti:<br />19-13 / 20-13.5 / 21-14 / 22-14.5 / 23-15 / 24-15.5 /<br />25-16 / 26-16.5 / 27-16.8 / 28-17/ 29-18.5/30-19 / 31- 20 /<br />32-20,5 / 33-21 / 34-21,5 / 35-22 / 36-22,5 cm
  • Boys' pyjamas Remek, short sleeves, short legs - green/navy blue
    REMEK boys' pajamas reflect the bravery and courage of a real firefighter. Strong guys need real comfort, which is why the pyjamas are made of 100% cotton jersey. Soft fabric and a comfortable fit will not restrict movement. Thanks to the unique print, even the youngest citizen will feel like a superhero. Pajamas for boys are available in the following colors: turquoise and green. The shorts and soft neckline are dark blue. Distinguishing features: • anti-allergic • short sleeves • interesting print • non-pressure rubber • made in Poland Composition: • 100% cotton
  • Children's pyjamas Zermat long sleeves, long legs - beige melange/black
    The natural cotton material will provide the baby's delicate skin with breathing and thermal comfort and will also be very pleasant. Children's long-sleeved long-legged pyjamas have a sweatshirt with a round neckline and trousers with a non-constricting elastic band in the tunnel and cuffs at the bottom of the legs. It has a simple fit that ensures comfort and freedom of movement. Children's cotton pajamas are available in melange beige and black, in sizes for children aged 2 to 8 years.
  • Otroški sandali Denokids
    Denokids sandali s hologramskim učinkom s prečnimi paščki, zapenjanjem na kavelj in zanko ter aplikacijo samoroga.<br /><br />Material:<br />- zgornji material: 100% poliuretan<br />- podplat: termoplastična guma
  • Otroški zimski škornji Sorel bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom bež barva
    - Vzorčast material.- Zapenjanje z ježkom.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom bež barva
    - Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni chelsea Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroški gležnarji Pom D'api bež barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla kapica.
  • Otroški gležnarji iz semiša Pom D'api CITY COLIBRI bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge iz semiša Pom D'api SWAG BRODI bež barva
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Chelsea iz semiša Shoo Pom bež barva
    - Usnjena podloga je bila izdelana brez uporabe kroma.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški copati United Colors of Benetton bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Mayoral bež barva
    - Model, ki je delno izdelan iz naravnega usnja, pridobljenega v usnjarnah, ki uporabljajo proizvodne metode, ki zmanjšujejo škodljive vplive na okolje.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški sandali Mayoral bež barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udoben vložek.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA SALOME bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Shoo Pom SOLAR BUCKLE bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali ALPINE PRO
    Otroški poletni sandali ALPINE PRO.<br />- iz kakovostnega tekstilnega materiala<br />- robustni podplati z ojačanim vrhom<br />- fiksacija s preverjeno vezalko je priljubljena pri otrocih
  • Bunker Polškornji LAST WALK
    Bunker Polškornji LAST WALK Bež Na voljo za dekliško velikost. 32,34. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Veja Visoke superge SMALL ESPLAR MID
    Veja Visoke superge SMALL ESPLAR MID Bež Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34,35. Zgornji del iz usnja brez kroma podloga 100% recikliran poliester notranji podplat 55% sladkornega trsa in 19% organskega bombaža zunanji podplat 24% amazonske gume in 29% riževih odpadkov Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Geox Sandali & Odprti čevlji J SANDAL HAITI GIRL
    Geox Sandali & Odprti čevlji J SANDAL HAITI GIRL Bež Na voljo za dekliško velikost. 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Sandali & Odprti čevlji
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge SUMMER ALINE
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge SUMMER ALINE Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR MFG
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR MFG Bež Na voljo za deško velikost. 27,28,29,30,31,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Visoke superge
  • Citrouille et Compagnie Polškornji EELIA
    Citrouille et Compagnie Polškornji EELIA Bež Na voljo za dekliško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Zgornji del iz žameta iz telečjega usnja. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • ICEPEAK Odprti čevlji 'Aksu' bež / kaki
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Tip pete: Wedge peta; Vzorec: Blokiranje barv; Plato: S plateau-jem; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški sandali SAM73
    Otroški sandali SAM73.<br />- zapenjanje z ježkom<br />- podplat: sintetika<br />Material:<br />- zgornji del: sintetika/tekstil<br />- podloga: blago
  • Otroške superge iz semiša adidas VL COURT 3.0 EL C bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Pepe jeans Nizke superge LONDON URBAN G
    Pepe jeans Nizke superge LONDON URBAN G Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,40,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge adidas Originals bež barva
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge IZETTA FRANKY
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge IZETTA FRANKY Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški sandali iz semiša Mayoral bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.
  • Otroški gumijasti škornji Liewood bež barva
    - Nedrseči, gumijasti podplat.- Tekstilna notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški sandali zippy bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Okrasni vstavki.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge United Colors of Benetton bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge zippy bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Bullboxer Visoke superge AEX503E6C
    Bullboxer Visoke superge AEX503E6C Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,38,39,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroške superge adidas PARK ST bež barva, IE6413
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge adidas PARK ST AC C bež barva, IE6410
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge adidas RUN 60s CF C bež barva, IE6438
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.5.
  • BIRKENSTOCK Odprti čevlji 'Arizona LEVE' bež
    Dizajn: Podplat s profilom, Nastavljiv pas, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Semiš; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški sandali Liewood bež barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • SUPERFIT Superge 'COSMO' bež / dimno modra / temno modra / neonsko zelena
    Dizajn: Vezalke, Do gležnja, Miks materialov, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Gladko usnje, Tekstil, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Label-potisk, Fleksibilen tekaški podplat; Certificiranje: Leather Working Group
  • Otroški sandali Shone Active
    Otroški sandali Shone Active<br />- gumijast podplat<br />- popolno za nošenje na prostem<br />- udobno za vašega otroka<br /><strong>Material</strong>: sintetični tekstil
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge JORDANA AIRIN
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge JORDANA AIRIN Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški sandali Mayoral bež barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.
  • Otroški sandali Shoo Pom bež barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške usnjene superge Biomecanics bež barva
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Imajo stranski stabilizator, ki nadzoruje gibanje stopala v stran.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Odstranljiv in antibakterijski vložek, profiliran na sredini stopala.- Omogoča prosto gibanje gležnja zaradi reza v obliki črke U, ki preprečuje pritisk na Ahilo tetivo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroške superge Michael Kors bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Pepe jeans Nizke superge LONDON PARK B
    Pepe jeans Nizke superge LONDON PARK B Bež Na voljo za deško velikost. 36,37,38,39,32,33,34,35. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Sorel 1123511 bež barva, Youth Caribou
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroške teniske Vans Old Skool bež barva, VN000CYVBF21
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Mayoral bež barva, 46520
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Polo Ralph Lauren Superge 'PRESTYN' bež / burgund
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat
  • Froddo Škornji 'STRIKE UP' ecru / temno rumena / črna
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat
  • Otroške superge Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR 1V bež barva, A03586C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške snežke Mayoral bež barva, 46489
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • adidas Nizke superge RUN 60s CF C
    adidas Nizke superge RUN 60s CF C Bež Na voljo za deško velikost. 36,38,40,28,29,30,31,32,33,34,35,37 1/3,39 1/3,33 1/2,31 1/2,30 1/2,28 1/2. Vsebuje vsaj 20% recikliranih in obnovljivih materialov. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX MID GTX DISNEY bež barva, ID3452
    - Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Zunanji podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume Continental™, ki zaradi svojih lastnosti povečuje oprijem tako na mokrih kot na suhih površinah.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Zgornji del je izdelan iz ojačanega materiala ripstop, ki je odporen na mehanske poškodbe.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38 2/3.
  • Nizki škornji Michael Kors RIDLEY STARK 2 bež barva, MK101104
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • MICHAEL Michael Kors Visoke superge SKATE SPLIT 3
    MICHAEL Michael Kors Visoke superge SKATE SPLIT 3 Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Visoke superge
  • Otroški zimski čevlji iz semiša Primigi bež barva, PNEGT 68697
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški gumijasti škornji Mayoral bež barva, 46532
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške superge Michael Kors COSMO LOGO bež barva, MK101036
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške snežke Primigi bež barva, PFZGT 68804
    - Model z GORE-TEX® membrano, ki je izjemno tanka in 100 % vodoodporna, odporna na veter in zračna. Omogoča vam, da ohranite izjemno udobje uporabe tudi v najtežjih vremenskih razmerah.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Zapenjanje na zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge adidas Originals FORUM LOW CL C bež barva, IH7921
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge Michael Kors JORDANA AUDREY bež barva, MK101062
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge Michael Kors SKATE SPLIT 3 bež barva, MK101077
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški gležnarji iz semiša Primigi bež barva, PFS 69098
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške usnjene superge Camper TWS bež barva, K900261.009
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Povišan zgornji del čevlja.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Gola Nizke superge Daytona Blaze Strap
    Gola Nizke superge Daytona Blaze Strap Bež Na voljo za dekliško velikost. 28,29,32,33,34. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge JORDANA AUDREY
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge JORDANA AUDREY Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • BEPPI Polškornji -
    BEPPI Polškornji - Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Polškornji
  • Otroške superge Geox MIKIROSHI bež barva, J46DVA.000NF
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Podplat iz materiala EVA.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Stransko zapenjanje z zadrgo.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.
  • Superge Michael Kors SUMMER ALINE II bež barva, MK101081
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA
    MICHAEL Michael Kors Nizke superge OLYMPIA Bež Na voljo za dekliško velikost. 36,37,28,29,30,31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Nizke superge
  • ADIDAS ORIGINALS Superge svetlo bež / zlata / črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge adidas RUN 60s CF C bež barva, IE6120
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33 1/2.
  • Otroške superge Biomecanics bež barva, 241241
    - Nastal je v sodelovanju s pediatri in inženirji z Inštituta za biomehaniko v Valencii.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zelo prilagodljiv, mehak podplat z elementi proti zdrsu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Girls' glittering ankle boots in gold color Richter - Girls
    Color: goldFastening: side - zipperMaterial: syntheticMaterial Type: Synthetics
  • Otroške superge Calvin Klein Jeans bež barva, V3A9-80982
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger bež barva, T3A9-33550
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Primigi Škornji za sneg CORINNE GTX
    Primigi Škornji za sneg CORINNE GTX Bež Na voljo za dekliško velikost. 31,32,33,34,35. Deklice > Čevlji > Škornji za sneg
  • Otroški zimski škornji Primigi bež barva, PNEGT 68700
    - Podplat modela MTE-2 uporablja tehnologijo All-Trac™, ki zagotavlja zelo dobro prožnost in oprijem tal. Za udobje v modelu MTE-2 poskrbita vložek UltraCush™ iz oblikovane pene EVA z dvojno gostoto in plast OrthoLite®. Tehnologija GORE-TEX® zagotavlja zrač- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški zimski škornji Calvin Klein Jeans bež barva, V3A5-81020
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Children's sandals Denokids
    Children's sandals by Denokids.<br /><strong>Material:</strong> 100% Polyurethane<br />- Inner Material: 100% Polyurethane<br />- Sole: Thermo Plastic Rubber
  • BISGAARD Superge 'Yuki' bež / siva / oliva
    Dizajn: Okrepljena peta, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Mrežast material, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • BISGAARD Superge 'Yuki' bež / marine / rjava
    Dizajn: Okrepljena peta, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Mrežast material, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)

Nazadnje videno

Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh