Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške velikosti B

366
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Axe Wild Green Mojito & Cedarwood gel za prhanje za moške 400 ml
    Axe Wild Green Mojito & Cedarwood, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Axe Wild Green Mojito & Cedarwood spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Foamie What A Man 3in1 Shower Body Bar syndet za obraz, telo in lase za moške 90 g
    Foamie What A Man 3in1 Shower Body Bar, 90 g, Čiščenje obraza za moške, Šampon Foamie What A Man učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo umiva lase in čisti lasišče skrbno umije kožo celega telesa razvito posebej za moško kožo Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • White Glo Hemp Seed Oil zobna pasta za beljenje zob s krtačko 150 g
    White Glo Hemp Seed Oil, 150 g, Belilne paste za moške, Zobna pasta White Glo Hemp Seed Oil je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Vsebina seta: zobna ščetka medzobne ščetke belilna zobna pasta Lastnosti: odstranjuje zobne obloge ščiti pred nastajanjem zobne gnilobe odstranjuje zobne obloge osvežuje zadah čisti zobe ugodno pakiranje Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Natura Siberica For Men Only osvežilni čistilni gel za obraz 150 ml
    Natura Siberica For Men Only, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Izdelek za čiščenje kože Natura Siberica For Men Only je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Soaphoria Man organski kremasti dezodorant za moške 50 ml
    Soaphoria Man, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Soaphoria Man prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne ovira naravnih telesnih procesov ščiti pred neprijetnim vonjem hrani kožo in jo neguje ne draži kože Sestava: veganski izdelek brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Zew For Men Soap Dish škatlica za milo za moške 1 kos
    Zew For Men Soap Dish, 1 kos, Dodatki za moške, Eleganten pribor Zew For Men Soap Dish bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.
  • Tołpa Dentica Ultra White zobna pasta za beljenje zob 100 ml
    Tołpa Dentica Ultra White, 100 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Tołpa Dentica Ultra White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Tołpa Dentica Black White belilna zobna pasta z aktivnim ogljem 75 ml
    Tołpa Dentica Black White, 75 ml, Belilne paste za moške, Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Tołpa Dentica Extra Fresh ustna voda za dolgotrajen svež dah 500 ml
    Tołpa Dentica Extra Fresh, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Tołpa Dentica Extra Fresh osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah zaščita pred zobnimi oblogami bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • The Body Shop Olive osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    The Body Shop Olive, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje The Body Shop Olive je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Naturalis Stainless Steel Straw set set (za vsakodnevno uporabo)
    Naturalis Stainless Steel Straw set, Fitnes oprema za moške, Vsebina seta: slamica iz nerjavečega jekla 1 kos krtačka za čiščenje 1 kos vrečka z vrvico 1 kos
  • Gillette Sport Power Rush antiperspirant gel 70 ml
    Gillette Sport Power Rush, 70 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Gillette Sport Power Rush je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži nevtralizira vonj ne pušča madežev na oblačilih ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Old Spice Rock trdi dezodorant 50 ml
    Old Spice Rock, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Rock je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ne draži kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng, 500 ml, Mila za moške, Tekoče milo Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Tołpa Dermo Men Barber gel za umivanje za obraz in brado 150 ml
    Tołpa Dermo Men Barber, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Tołpa Dermo Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo prijetno osvežuje deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Denim Gold dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Denim Gold, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Denim Gold sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Anti Grease šampon za mastne lase 400 ml
    Nivea Men Anti Grease, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Nivea Men Anti Grease učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ProfiCare HSM/R 3051 električni brivnik 1 kos
    ProfiCare HSM/R 3051, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Električni brivnik ProfiCare HSM/R 3051 je jamstvo za popolnoma gladek obraz. Lastnosti: natančno obrije jamči gladko britje tudi na težje dostopnih mestih enostavno vzdrževanje uporablja se lahko z ali brez kabla odstranljivi pripomočki ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Farmona Nivelazione Active Sport dezodorant za moške 50 ml
    Farmona Nivelazione Active Sport, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Farmona Nivelazione Active Sport prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne ovira naravnih telesnih procesov Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Gillette Series Cleansing gel za britje za moške 200 ml
    Gillette Series Cleansing, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Series Cleansing zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje preprečuje draženje kože olajša drsenje brivnika po koži zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Gillette Series Revitalizing gel za britje s hranilnim učinkom za moške 200 ml
    Gillette Series Revitalizing, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Series Revitalizing zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži obnavlja in poživlja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Angry Beards Lip Balm Energizing balzam za ustnice za moške 4,8 ml
    Angry Beards Lip Balm Energizing, 4,8 ml, Balzami za ustnice za moške, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Angry Beards Lip Balm Energizing je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Nivea Men Fresh Active dezodorant v pršilu za moške 200 ml
    Nivea Men Fresh Active, 200 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Fresh Active je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Only for Men Barber Edition vlažilni in energijski booster 30 ml
    Bielenda Only for Men Barber Edition, 30 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Bielenda Only for Men Barber Edition samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži koži zagotavlja prožnost koži vrača mladosten videz izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite.
  • Old Spice Booster gel za prhanje in šampon 2v1 za moške 400 ml
    Old Spice Booster, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Old Spice Booster . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Booster antiperspirant v pršilu 150 ml
    Old Spice Booster, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Booster je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži nudi dolgotrajno zaščito dodaja svežino nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Men+Care Thickening šampon za okrepitev las s kofeinom za moške 400 ml
    Dove Men+Care Thickening, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Dove Men+Care Thickening učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las krepi lasna vlakna izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Old Spice Astronaut deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Astronaut, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Astronaut prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Premium Dynamic Defence dezodorant in pršilo za telo 200 ml
    Old Spice Premium Dynamic Defence, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Dynamic Defence prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Premium Pure Protect dezodorant v pršilu 200 ml
    Old Spice Premium Pure Protect, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Pure Protect prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože ne ovira naravnih telesnih procesov Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • GymBeam X-Grip uteži barva Black
    GymBeam X-Grip, Fitnes oprema za moške, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo GymBeam X-Grip izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: nedrseča izvedba univerzalno orodje za vadbo za moč povečuje učinke treninga zlahka se pospravi v športno torbo
  • Syoss Men Volume šampon za volumen tankih las za moške 440 ml
    Syoss Men Volume, 440 ml, Šamponi za moške, Šampon Syoss Men Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče doda lasem lesk in volumen izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Dove Men+Care Antiperspirant antiperspirant proti belim in rumenim madežem 72 ur Invisibile Dry 150 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Sensitive čistilni gel za moške 100 ml
    Nivea Men Sensitive, 100 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Nivea Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Avon Senses Ocean Surge šampon in gel za prhanje 2v1 500 ml
    Avon Senses Ocean Surge, 500 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Avon Senses Ocean Surge spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa koža je žametno mehka in gladka po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Instituto Español Atopic Skin losjon za telo za občutljivo kožo 300 ml
    Instituto Español Atopic Skin, 300 ml, mleka in kreme za telo za moške, Mleko za telo Instituto Español Atopic Skin vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Instituto Español Healthy Skin gel za prhanje 1250 ml
    Instituto Español Healthy Skin, 1250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Instituto Español Healthy Skin je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Angelic Soap fondant Calendula & Lemon balm ekstra nežno naravno milo 105 g
    Angelic Soap fondant Calendula & Lemon balm, 105 g, Posebna nega za kožo za moške, Trdo milo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: uporablja se lahko na rokah in telesu prijetno diši zmanjšuje občutek napete kože pomirja draženje ščiti kožo Hrani in vlaži ne draži in ne suši kože nežno čisti kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Gillette Mach3 Extra Comfort gel za britje za moške 240 ml
    Gillette Mach3 Extra Comfort, 240 ml, Nega za telo za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Mach3 Extra Comfort zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: lajša drsenje brivnika preprečuje draženje vlaži in mehča zagotavlja natančno in hitro britje prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • Old Spice Tigerclaw gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške 400 ml
    Old Spice Tigerclaw, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje Old Spice Tigerclaw je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko umiva lase in čisti lasišče hrani in neguje kožo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Po potrebi ponovite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas After Sport odišavljeno pršilo za telo za moške 200 ml
    Adidas After Sport, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Moško pršilo za telo Adidas After Sport je odličen dodatek dišavi iz istoimenske kolekcije. Zjutraj uporabite intenzivnejšo dišavo, čez dan pa zadostuje, da kožo osvežite s pršilom za telo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije dodaja svežino nevtralizira vonj izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože aromatična dišava z zeliščnimi toni Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Gillette Series Aloe Vera pomirjajoči gel za britje 240 ml
    Gillette Series Aloe Vera, 240 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Series Aloe Vera zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: pomirja kožo olajša drsenje brivnika po koži preprečuje draženje kože zagotavlja kar najbolj gladko britje prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Adidas Cool Down osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Adidas Cool Down, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Adidas Cool Down spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Temeljito sperite.
  • Adidas Victory League Edition 2022 odišavljeno pršilo za telo za moške 200 ml
    Adidas Victory League Edition 2022, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Za pustolovca z dušo in telesom. Pršilo za telo Adidas Victory League Edition 2022 je kot ustvarjeno za sodobnega moškega, ki obožuje izzive in ga nobena prepreka ne ovira na poti za svojimi sanjami. Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega dodaja svežino nevtralizira vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije začimbna dišava Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Baxter of California Styling stiling pasta 120 ml
    Baxter of California Styling, 120 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Pasta za lase Baxter of California Styling bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki ne obremenjuje las gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Baxter of California Thickening gel za glajenje las za lase 120 ml
    Baxter of California Thickening, 120 ml, Stiling za moške, Gel za lase Baxter of California Thickening zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: za vsakodnevno oblikovanje las zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan naravno utrjuje gladi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase.
  • LaQ Lynx From Mountain globinsko čistilni šampon 300 ml
    LaQ Lynx From Mountain, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon LaQ Lynx From Mountain učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • LaQ Lynx From Mountain svež gel za prhanje 8 v 1 500 ml
    LaQ Lynx From Mountain, 500 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje LaQ Lynx From Mountain spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa uporablja se lahko za telo in lase mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Elgydium Clinic DentalFloss zobna nitka Black
    Elgydium Clinic DentalFloss, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Elgydium Clinic DentalFloss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni prijazna do dlesni odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Instituto Español Rosehip nežni gel za prhanje 1250 ml
    Instituto Español Rosehip, 1250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Instituto Español Rosehip . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Instituto Español Coco gel za prhanje 1250 ml
    Instituto Español Coco, 1250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Instituto Español Coco . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Rehabiq Massage Ball masažna žoga barva Blue, 10 cm 1 kos
    Rehabiq Massage Ball, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček Rehabiq Massage Ball pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: pomaga pri prekrvavitvi mišic lajša stres in bolečine zlahka se pospravi v športno torbo pomaga pri regeneraciji kože
  • Tołpa Men čistilni gel za obraz z zelenim čajem za moške 195 ml
    Tołpa Men, 195 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Tołpa Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože na koži pušča mat videz razvito posebej za moško kožo globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Tołpa Men energijska gel-krema za predel okoli oči proti znakom utrujenosti za moške 10 ml
    Tołpa Men, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Tołpa Men se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost globinsko vlaži in hrani območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake takoj osveži in prebudi kožo pomlajuje območje okoli oči se bori proti znakom staranja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant za moške Sport Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • LaQ Doberman čistilni šampon z vlažilnim učinkom 300 ml
    LaQ Doberman, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon LaQ Doberman učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z moškim vonjem doda lasem lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • LaQ Doberman svež gel za prhanje 8 v 1 500 ml
    LaQ Doberman, 500 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje LaQ Doberman spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa pri umivanju ustvarja bogato peno uporablja se lahko za telo in lase po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • LaQ Goat From Poznaň naravni šampon proti prhljaju z izvlečkom navadnega hmelja 300 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon LaQ Goat From Poznaň učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži lase odišavi z moškim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Oriflame Be the Legend dezodorant antiperspirant s kroglico za moške 50 ml
    Oriflame Be the Legend, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Oriflame Be the Legend sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo ohranja dolgotrajen občutek svežine nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Nivea Men Silver Protect antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Nivea Men Silver Protect, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Silver Protect je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nature Box Hemp Seed šampon proti prhljaju 3v1 za moške 385 ml
    Nature Box Hemp Seed, 385 ml, Mila in šamponi za moške, Šampon Nature Box Hemp Seed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nežno umije obraz in brado odstranjuje prhljaj izdelek je posebej razvit za potrebe moških lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite. Vmasirajte v mokro brado, spenite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z brade.
  • Schwarzkopf Schauma MEN šampon proti prhljaju z ingverjem za moške 400 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Schwarzkopf Schauma učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic osvežujoč gel za prhanje za moške 300 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, 300 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: prijetno osvežuje skrbno umije kožo celega telesa poživlja kožo uporablja se lahko za telo in lase po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Police Contemporary dezodorant in pršilo za telo za moške 200 ml
    Police Contemporary, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Police Contemporary prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dunhill Driven Blue darilni set I. za moške
    Dunhill Driven Blue, Moški seti za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Dunhill Driven Blue vsakega moškega zagotovo razveseli. Lastnosti: ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo Vsebina seta: toaletna voda 100 ml toaletna voda 15 ml gel za prhanje 90 ml
  • Rexona Men Maximum Protection antiperspirant v pršilu za moške XL Cobalt Dry 200 ml
    Rexona Men Maximum Protection, 200 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Men Maximum Protection prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Rexona Men Sport Defence antiperspirant v pršilu za moške XL 200 ml
    Rexona Men Sport Defence, 200 ml, Antiperspiranti za moške, Izdelek Rexona Men Sport Defence je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Oriflame Greater For Him anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Oriflame Greater For Him, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Oriflame Greater For Him vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Reebok Cool Your Body osvežujoč gel za prhanje 4 v 1 za moške 250 ml
    Reebok Cool Your Body, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Reebok Cool Your Body odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije pri umivanju ustvarja bogato peno hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Reebok Move Your Spirit poživitveno pršilo za telo za moške 150 ml
    Reebok Move Your Spirit, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Moško pršilo za telo Reebok Move Your Spirit je odličen dodatek dišavi iz istoimenske kolekcije. Zjutraj uporabite intenzivnejšo dišavo, čez dan pa zadostuje, da kožo osvežite s pršilom za telo. Lastnosti: nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsakega moškega praprotna dišava akvatična dišava z morskimi toni za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi ženska različica te dišave Sestava: veganski izdelek brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Reebok Inspire Your Mind poživitveni gel za prhanje 4 v 1 za moške 250 ml
    Reebok Inspire Your Mind, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Reebok Inspire Your Mind odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • STR8 Rise dezodorant in pršilo za telo za moške 85 ml
    STR8 Rise, 85 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Moško pršilo za telo STR8 Rise bo prava izbira za vsako situacijo. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo najbolje dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. Lastnosti: dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Adidas Pure Game Edition 2022 dezodorant v razpršilu za moške 75 ml
    Adidas Pure Game Edition 2022, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Adidas Pure Game Edition 2022 sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine razveselila bo vsakega moškega podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • STR8 Ahead dezodorant in pršilo za telo za moške 85 ml
    STR8 Ahead, 85 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive Comfort (limited edition) brivniki za enkratno uporabo za moške 4 kos
    Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive Comfort (limited edition), 4 kos, Klasično britje za moške, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive Comfort (limited edition) je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: nihalna brivna glava ne draži kože brije hitro in preprosto enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • MEDIBLANC Interdental Pick-brush Mix medzobna ščetka 5 kos
    MEDIBLANC Interdental Pick-brush Mix, 5 kos, Medzobna nega za moške, Medzobna ščetka MEDIBLANC Interdental Pick-brush Mix je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora preprečuje vnetje dlesni in zadah iz ust čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo zmanjšuje tveganje za nastanek zobnega kariesa zagotavlja preventivo proti paradontozi Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • LaQ Music Purifies R'n'B Rabbit gel za prhanje in šampon 2v1 300 ml
    LaQ Music Purifies R'n'B Rabbit, 300 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 LaQ Music Purifies R'n'B Rabbit hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa temeljito umiva lase, vendar ne draži lasišča neguje lase in kožo različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • LaQ Music Purifies Cool Dogy gel za prhanje in šampon 2v1 300 ml
    LaQ Music Purifies Cool Dogy, 300 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 LaQ Music Purifies Cool Dogy hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: uporablja se lahko za telo in lase kožo pušča prijetno svežo sprošča in pomaga pri sprostitvi celega telesa lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Nivea Men Fresh Sensation antiperspirant v pršilu 72 ur za moške 150 ml
    Nivea Men Fresh Sensation, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Fresh Sensation prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint negovalna krema za tetovažo 75 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 75 ml, Kreme za telo za moške, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Organic Shop Men Blackwood & Mint, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja razdraženo kožo obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Adidas UEFA Champions League Star antiperspirant v pršilu 72 ur za moške 150 ml
    Adidas UEFA Champions League Star, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Antiperspirant Adidas UEFA Champions League optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pustite, da se posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Uporabljajte po potrebi.
  • Adidas UEFA Champions League Star dezodorant v pršilu z 48-urnim učinkom za moške 150 ml
    Adidas UEFA Champions League Star, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Adidas UEFA Champions League Star je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Uporabljajte po potrebi. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Adidas Team Force dezodorant v razpršilu odišavljen za moške 75 ml
    Adidas Team Force, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Adidas Team Force se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino prijetno diši razveselila bo vsakega moškega dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pustite, da se posuši. Uporabljajte po potrebi.
  • Axe Magnum Gold Caramel Billionaire osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Axe Magnum Gold Caramel Billionaire, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Axe Magnum Gold Caramel Billionaire spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Palmolive Men Refreshing gel za prhanje za moške 2 v 1 za moške 250 ml
    Palmolive Men Refreshing, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Palmolive Men Refreshing spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Monotheme Classic Collection Patchouly Leaves toaletna voda za moške 100 ml
    Monotheme Classic Collection Patchouly Leaves, 100 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Monotheme Classic Collection Patchouly Leaves bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. citrusna dišava lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Avon OnDuty Max Protection antiperspirant roll-on 72 ur 50 ml
    Avon OnDuty Max Protection, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Avon OnDuty optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: prijetno diši učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanašajte na čisto, suho kožo. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Avon Black Suede Real dezodorant roll-on za moške 50 ml
    Avon Black Suede Real, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Avon Black Suede Real sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • GAMMA PIÙ Elmot 024 Plus prirezovalnik za lase 1 kos
    GAMMA PIÙ Elmot 024 Plus, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat GAMMA PIÙ Elmot 024 Plus jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja akumulatorsko delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Power System Wrist Support povoj za zapestje 1 kos
    Power System Wrist Support, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Imate boleče mišice ali ste se poškodovali in ne želite, da bi vas bolečine močno omejevale? Izdelek Power System Wrist Support bo prizadeto območje fiksiral in vam omogočil, da opravljate svoje vsakodnevne dejavnosti. Lastnosti: udobna fiksacija sklepov in mišic stabilizira sklep
  • Bruno Banani Magic Man osvežujoč gel za prhanje 3v1 za moške 250 ml
    Bruno Banani Magic Man, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Bruno Banani Magic Man odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: prijetno diši umiva kožo in odstranjuje umazanijo izdelek je posebej razvit za potrebe moških dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • Power System Ankle Straps trak za gleženj 2 kos
    Power System Ankle Straps, 2 kos, Fitnes oprema za moške, Lastnosti: zlahka se pospravi v športno torbo kakovosten in trpežen material
  • Nivea Men Energy gel za prhanje za moške 250 ml
    Nivea Men Energy, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Nivea Men Energy spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz 250 ml
    Dove Men+Care Extra Fresh, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Men+Care Extra Fresh. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Whitewater trdi dezodorant 50 g
    Old Spice Whitewater, 50 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Whitewater je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Cuba VIP toaletna voda za moške 100 ml
    Cuba VIP, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Cuba VIP . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Old Spice Bearglove gel za prhanje za telo in lase 400 ml
    Old Spice Bearglove, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Bearglove hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot kožo pušča prijetno svežo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Adidas Pure Game gel za prhanje za obraz, telo in lase 3v1 za moške 400 ml
    Adidas Pure Game, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Adidas Pure Game hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: daje občutek svežine idealen za lase, telo, pa tudi obraz idealno za potovanja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Adidas Fresh Endurance osvežujoč gel za prhanje 3v1 400 ml
    Adidas Fresh Endurance, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Adidas Fresh Endurance je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Old Spice Oasis dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Oasis, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice Oasis se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem preprečuje draženje in pomirja kožo ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh