Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za moške velikosti 150 ML

189
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • L’Oréal Paris Men Expert Cool Power antiperspirant v pršilu 150 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Cool Power, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant L’Oréal Paris Men Expert Cool Power prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Hugo Boss BOSS Bottled dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Hugo Boss BOSS Bottled, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss BOSS Bottled sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Men+Care Antiperspirant antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne draži občutljive kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Men+Care Antiperspirant antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne draži občutljive kože izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Axe Africa dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Axe Africa, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Axe Africa sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Axe Excite dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Axe Excite, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Axe Excite prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Armani Acqua di Giò Pour Homme dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Armani Acqua di Giò Pour Homme, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Armani Acqua di Giò Pour Homme prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • American Crew Shave & Beard Post Shave Cooling Lotion vlažilni in pomirjevalni losjon za po britju 150 ml
    American Crew Shave & Beard Post Shave Cooling Lotion, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje American Crew Shave & Beard pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • got2b Glued gel za lase z ekstra močnim utrjevanjem 150 ml
    got2b Glued, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase got2b Glued zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi utrdi pričesko v želeni obliki ima dolgotrajen učinek enostavno se spira Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre lase in uredite po želji.
  • Sebastian Professional SEB MAN The Player gel za lase za naravno fiksacijo 150 ml
    Sebastian Professional SEB MAN The Player, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase Sebastian Professional SEB MAN The Player zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • STR8 Ahead dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    STR8 Ahead, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • Axe Ice Chill dezodorant in pršilo za telo z 48-urnim učinkom 150 ml
    Axe Ice Chill, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Axe Ice Chill se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Rabanne Invictus gel za prhanje za moške 150 ml
    Rabanne Invictus, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Rabanne Invictus odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Coach Coach for Men balzam za po britju za moške 150 ml
    Coach Coach for Men, 150 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Coach Coach for Men je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo prijetno osvežuje skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Nivea Men Active Energy antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Active Energy, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Active Energy je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ohranja dolgotrajen občutek svežine zagotavlja dolgotrajen občutek udobja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Deep, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme gel za prhanje za moške 150 ml
    Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Rexona Active Protection+ Antiperspirant antiperspirant v pršilu za moške Invisible 150 ml
    Rexona Active Protection+ Antiperspirant, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Active Protection+ Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Pred uporabo pretresite.
  • Proraso White milo za britje za občutljivo kožo v tubici 150 ml
    Proraso White, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso White zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Proraso Red milo za britje za trdo brado v tubici 150 ml
    Proraso Red, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: ustvarja bogato peno pripomore h gladkemu in natančnemu britju obnavlja in poživlja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Proraso White milo za britje za občutljivo kožo 150 ml
    Proraso White, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso White zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje preprečuje draženje kože vlaži in ne izsuši kože pomirja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Old Spice Deep Sea dezodorant v pršilu 150 ml
    Old Spice Deep Sea, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Deep Sea je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Rock dezodorant v pršilu 150 ml
    Old Spice Rock, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Rock je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Bulldog Oil Control Face Wash čistilni gel za obraz 150 ml
    Bulldog Oil Control Face Wash, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bulldog Oil Control pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo razvito posebej za moško kožo globinsko vlaži deluje regeneracijsko preprečuje suho kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz in vmasirajte, da se popolnoma vpije.
  • Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Sensitive Hemp krema za obraz za moške 150 ml
    Nivea Men Sensitive Hemp, 150 ml, Dnevna nega za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nivea Men Sensitive Hemp bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo globinsko nahrani pomirja kožo po britju izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože enostavno se raznaša in se hitro vpija Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Natura Siberica For Men Only gel za po britju za regeneracijo obraza 150 ml
    Natura Siberica For Men Only, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Natura Siberica For Men Only pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Natura Siberica For Men Only osvežilni čistilni gel za obraz 150 ml
    Natura Siberica For Men Only, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Izdelek za čiščenje kože Natura Siberica For Men Only je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo ne draži obrite kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Elemis Men Skin Soothe Shave Gel pomirjujoča krema za britje 150 ml
    Elemis Men Skin Soothe Shave Gel, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Elemis Men Skin Soothe Shave Gel zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje preprečuje draženje kože pomirja kožo obnavlja in poživlja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Old Spice Restart dezodorant v pršilu 150 ml
    Old Spice Restart, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice Restart se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Booster antiperspirant v pršilu 150 ml
    Old Spice Booster, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Booster je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži nudi dolgotrajno zaščito dodaja svežino nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Tigerclaw dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Tigerclaw, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Tigerclaw prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Montblanc Explorer gel za prhanje za telo in lase za moške 150 ml
    Montblanc Explorer, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Montblanc Explorer odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Dove Men+Care Antiperspirant antiperspirant proti belim in rumenim madežem 72 ur Invisibile Dry 150 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Philipp Plein No Limits No Limits pršilo za telo za moške 150 ml
    Philipp Plein No Limits No Limits, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Moško pršilo za telo Philipp Plein No Limits vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. začimbna dišava lesna dišava gurmanska dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Instituto Español Atopic Skin vlažilna krema za občutljivo kožo 150 ml
    Instituto Español Atopic Skin, 150 ml, Kreme za telo za moške, Krema Instituto Español Atopic Skin popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Instituto Español Atopic Skin pomirjajoča krema za telo 150 ml
    Instituto Español Atopic Skin, 150 ml, Kreme za telo za moške, Krema za telo Instituto Español Atopic Skin neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo popravlja suho kožo dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • GIVENCHY Gentleman Society dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    GIVENCHY Gentleman Society, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant GIVENCHY Gentleman Society vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: nevtralizira vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsakega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Unit4Men Face & Beard Cleanser Citrus&Musk gel za umivanje za obraz in brado 150 ml
    Unit4Men Face & Beard Cleanser Citrus&Musk, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Unit4Men Face & Beard Cleanser pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno umije obraz in brado mehča brado razvito posebej za moško kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje pomirja razdraženo kožo vlaži in ne izsuši kože Navodilo za uporabo: Vmasirajte v mokro brado, spenite in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito sperite z brade.
  • STR8 Game dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    STR8 Game, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant STR8 Game se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy dezodorant v pršilu brez vsebnosti aluminija 150 ml
    Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito preprečuje draženje in pomirja kožo izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Instituto Español Poseidon Blue toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Blue, 150 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon Blue. Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. citrusna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant v pršilu za moške Clean Comfort 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant za moške Sport Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Silver Protect antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Nivea Men Silver Protect, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Silver Protect je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Coach Open Road gel za prhanje za moške 150 ml
    Coach Open Road, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Coach Open Road odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Colorwin Men šampon za redke lase 150 ml
    Colorwin Men, 150 ml, Lasišče za moške, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Old Spice RockStar dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice RockStar, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice RockStar se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov ne draži kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Thalgo Force Marine Cleansing Gel čistilni gel za moške 150 ml
    Thalgo Force Marine Cleansing Gel, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Thalgo Force Marine pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo razvito posebej za moško kožo zapolnjuje drobne gubice in napenja kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Sperite.
  • Reebok Cool Your Body osvežujoče pršilo za telo za moške 150 ml
    Reebok Cool Your Body, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Moško pršilo za telo Reebok Cool Your Body je odličen dodatek dišavi iz istoimenske kolekcije. Zjutraj uporabite intenzivnejšo dišavo, čez dan pa zadostuje, da kožo osvežite s pršilom za telo. Lastnosti: dodaja svežino skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsakega moškega zagotavlja dolgotrajen občutek udobja čista sveža dišava lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi ženska različica te dišave Sestava: veganski izdelek brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Reebok Move Your Spirit poživitveno pršilo za telo za moške 150 ml
    Reebok Move Your Spirit, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Moško pršilo za telo Reebok Move Your Spirit je odličen dodatek dišavi iz istoimenske kolekcije. Zjutraj uporabite intenzivnejšo dišavo, čez dan pa zadostuje, da kožo osvežite s pršilom za telo. Lastnosti: nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsakega moškega praprotna dišava akvatična dišava z morskimi toni za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi ženska različica te dišave Sestava: veganski izdelek brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Bottega Verde Marine Wood dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Bottega Verde Marine Wood, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Bottega Verde Marine Wood sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsakega moškega ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Montblanc Explorer Platinum gel za prhanje za moške 150 ml
    Montblanc Explorer Platinum, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Montblanc Explorer Platinum spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa koža je žametno mehka in gladka po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Lip Intimate Care Intimate Wash for Men pena za umivanje za intimne predele za moške 150 ml
    Lip Intimate Care Intimate Wash for Men, 150 ml, Pene za prhanje za moške, Izdelek Lip Intimate Care Intimate Wash for Men neguje občutljive moške intimne dele in tako zanesljivo omogoča vsakodnevno intimno higieno. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja koža ima prijeten moški vonj izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože mehča in vlaži obnavlja naraven pH kože Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabite manjšo količino izdelka za umivanje intimnih delov telesa. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo. Temeljito sperite.
  • Nivea Men Fresh Sensation antiperspirant v pršilu 72 ur za moške 150 ml
    Nivea Men Fresh Sensation, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Fresh Sensation prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Sea of Spa Black Pearl balzam za po britju za moške 150 ml
    Sea of Spa Black Pearl, 150 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Sea of Spa Black Pearl pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo preprečuje draženje kože osvežuje utrujeno kožo koži doda prijeten vonj krepi zaščitno bariero kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Oriflame Eclat Homme antiperspirant in dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Oriflame Eclat Homme, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Oriflame Eclat Homme sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsakega moškega ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Instituto Español Poseidon King toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon King, 150 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon King vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Instituto Español Poseidon Gold Ocean toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Gold Ocean, 150 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon Gold Ocean bo vedno v koraku z vami. sadna dišava sladka dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • Instituto Español Poseidon Classic toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Classic, 150 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon Classic osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. čista sveža dišava lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Instituto Español Poseidon Sport toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Sport, 150 ml, Toaletne vode za moške, Kot bi bila rojena pod morsko gladino ‒ toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon Sport je prepletena s svežino vode in v sebi odraža njeno neskončno globino. Vedno bo brezčasna in ne uide nikogaršnji pozornosti. čista sveža dišava lesna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike
  • Instituto Español Poseidon Only Man toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Only Man, 150 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Instituto Español Poseidon Only Man. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • Instituto Español Poseidon Galaxy toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Galaxy, 150 ml, Toaletne vode za moške, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška toaletna voda Instituto Español Poseidon Galaxy. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. začimbna dišava gurmanska dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike
  • Instituto Español Aire De Sevilla Hombre toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Aire De Sevilla Hombre, 150 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Instituto Español Aire De Sevilla Hombre o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • L’Oréal Paris Men Expert InvisiControl stiling krema za mat videz 150 ml
    L’Oréal Paris Men Expert InvisiControl, 150 ml, Drugo oblikovanje za moške, Stiling pripravek L’Oréal Paris Men Expert InvisiControl bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi srednje utrjevanje ne pušča sledi zagotavlja mat videz Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Sulsena Anti-Dandruff Shampoo-Peeling piling šampon proti prhljaju 150 ml
    Sulsena Anti-Dandruff Shampoo-Peeling, 150 ml, Pilingi za lase za moške, Privoščite svojim lasem nekaj več že med umivanjem. Piling za lase Sulsena Anti-Dandruff Shampoo-Peeling zagotovi zares temeljito čiščenje, zaradi katerega bodo vaši lasje poživljeni, sijoči in pripravljeni še bolje vpiti nadaljnjo nego. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj z las temeljito odstrani nečistoče in loj z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Chanel Allure Homme toaletna voda za moške 150 ml
    Chanel Allure Homme, 150 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Chanel Allure Homme o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. orientalska dišava lesna dišava citrusna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Diesel Only The Brave Shower Gel gel za prhanje za moške 150 ml
    Diesel Only The Brave Shower Gel, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Diesel Only The Brave Shower Gel odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • American Crew Shave & Beard Precision Shave Gel gel za britje za občutljivo kožo 150 ml
    American Crew Shave & Beard Precision Shave Gel, 150 ml, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek American Crew Shave & Beard Precision Shave Gel idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Lastnosti: pripomore h gladkemu in natančnemu britju preprečuje draženje kože vlaži in ne izsuši kože
  • Azzaro Wanted dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Azzaro Wanted, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Azzaro Wanted sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Armani Acqua di Giò Parfum parfum polnilna za moške 150 ml
    Armani Acqua di Giò Parfum, 150 ml, Parfumi za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Parfum Armani Acqua di Giò Parfum dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. lesna dišava za dinamične vodstvene osebnosti ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Dunhill Desire Red toaletna voda za moške 150 ml
    Dunhill Desire Red, 150 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Dunhill Desire Red. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. citrusna dišava lesna dišava sladka dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Dunhill Desire Blue toaletna voda za moške 150 ml
    Dunhill Desire Blue, 150 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Dunhill Desire Blue osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni akvatična dišava z morskimi toni za dinamične vodstvene osebnosti sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Proraso Green milo za britje 150 ml
    Proraso Green, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje prijetno osvežuje ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Garnier Men Mineral Extreme antiperspirant v pršilu 72h 150 ml
    Garnier Men Mineral Extreme, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Garnier Men Mineral Extreme je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ne vpliva na naravne telesne procese ščiti pred neprijetnim vonjem zagotavlja optimalno vpijanje znoja dermatološko testirano Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic antiperspirant v pršilu proti neprijetnemu vonju in potenju 150 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine zagotavlja dolgotrajen občutek udobja izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Chanel Bleu de Chanel toaletna voda za moške 150 ml
    Chanel Bleu de Chanel, 150 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Chanel Bleu de Chanel bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • Rexona Men Advanced Protection antiperspirant proti belim in rumenim madežem 72 ur za moške Invisible 150 ml
    Rexona Men Advanced Protection, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Men Advanced Protection prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Rexona Men Advanced Protection antiperspirant v pršilu 72 ur za moške Sport Cool 150 ml
    Rexona Men Advanced Protection, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Men Advanced Protection prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Axe Jungle Fresh dezodorant in pršilo za telo za moške Palm Leaves & Amber 150 ml
    Axe Jungle Fresh, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Axe Jungle Fresh se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine uravnava potenje in vlago v koži dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant v pršilu 72 ur Eucalyptus & Mint 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Antiperspirant Dove Men+Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Rexona Men Advanced Protection antiperspirant v pršilu 72 ur za moške Cobalt Dry 150 ml
    Rexona Men Advanced Protection, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Men Advanced Protection prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Valmont Primary Veil Pomirjajoča emulzija v pršilu 150 ml
    Valmont Primary Veil, 150 ml, Serumi za obraz za moške, Serum za obraz Valmont Primary Veil je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Delia Cosmetics Cameleo Men pomirjujoči balzam za po britju 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Men, 150 ml, Balzami in voski za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Delia Cosmetics Cameleo Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo preprečuje draženje kože ima pomirjajoče učinke enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Captain Fawcett Expedition Reserve krema za britje za moške 150 ml
    Captain Fawcett Expedition Reserve, 150 ml, Profesionalno britje za moške
  • Wella Wellaflex Men pršilo za okrepitev za lase 150 ml
    Wella Wellaflex Men, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Wella Wellaflex Men bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki poenostavlja oblikovanje pričeski doda teksturo in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Wella Wellaflex Men gel za lase z ekstra močnim utrjevanjem 150 ml
    Wella Wellaflex Men, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Wella Wellaflex Men bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje poenostavlja oblikovanje ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh