Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške vijolične barve velikosti L

493
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pulover adidas moška, bordo barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 85 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj slim fit.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans BARNOLD moška, bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Reebok Classic moški, bordo barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 33,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Base bordo barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 87 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bomber jakna adidas moški, bordo barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Base bordo barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke The North Face vijolična barva
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke The North Face vijolična barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 115 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Zadrge na dnu hlačnic.- Z žepi.- Zaobljena hlačnica.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen pulover Polo Ralph Lauren moški, bordo barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Reebok moška, bordo barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Reebok Classic bordo barva
    - Classic fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover EA7 Emporio Armani moška, vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Reebok Classic moška, bordo barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Reebok bordo barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Z žepi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Reebok Classic moška, bordo barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Reebok moška, bordo barva, s kapuco
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj regular fit.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 74 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Puhovka The North Face moška, vijolična barva
    - Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Model je polnjen z naravnim, recikliranim puhom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z gumbi.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Z vrvicami nastavljiva kapuca poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Reebok Classic bordo barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 62 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Reebok Classic Basketball bordo barva
    - Kroj regular.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 75,5 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover New Era moški, bordo barva, NEW YORK YANKEES
    - Kroj regular.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bomber jakna Alpha Industries Varsity Air Force Jacket moška, bordo barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva drsna stranska žepa.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jakna The North Face moška, bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- DWR (Durable Water Repellency) - material zgornjega dela je prekrit z vodoodbojnim premazom, zaradi katerega vlaga ne prodre v notranjost čevlja.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Polnilo Heatseeker™ Eco je 100% poliester in popolnoma recikliran material. Ta ekološka tehnologija je zelo kompresijska, elastična, odlično izolira in ne povzroča alergij.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z zavihkom za nevihto, ki se zapenja z Velcro.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Rokavi z regulacijo na ježka.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji žep z zadrgo- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 80 cm- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo Reebok bordo barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija ACTIVCHILL, ki jo vsebuje material, vam zaradi svojih dihalnih lastnosti omogoča, da ohranite prijeten občutek hladu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Burton moška, bordo barva, s kapuco
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Kroj regular.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka Tommy Hilfiger moška, bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti model.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Širina v ramenih: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.
  • Hlače Medicine moški, bordo barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Vzorčasta tkanina.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 53,7 cm.- Višina pasu: 25,7 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Notranja dolžina noge: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas vijolična barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, vijolična barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače The North Face Freedom vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana DryVent™ zagotavlja visoko zračnost, odpornost na vodo in veter. Poleg tega tehnologija pomaga prenašati vlago navzven, kar vam zagotavlja udobje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Na notranji strani nogavnic so prezračevalne odprtine z zadrgo, ki zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Vgrajene zanke za pas omogočajo pritrditev pasu, da hlače med gibanjem ne zdrsnejo.- Sprednje zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Naramnice, integrirane v hlače, preprečujejo zdrs hlač med gibanjem, možnost njihove nastavitve pa olajša optimalno prilagajanje uporabnikovi višini.- Vgrajene snežne gamaše v notranjosti preprečujejo vdor hladnega zraka in snega v notranjost.- Teža materiala: 133 g/m2.- Teža izdelka: 697 g.- Širina v pasu: 47 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Medicine moška, bordo barva, s kapuco
    Bestiarijustvarjeno s strani grafičnih oblikovalcev Medicine - v celoti je bil posvečen pošastim in zveri, ki so v naši kulturi prisotne že stoletja. Svet naših prednikov je bil poln zgodb o vampirjih, volkodlakih in strigojih – za njih so bila ta bitja zelo resnična. Danes nanje gledamo kot na element domače folklore, vendar te zgodbe niso izgubile na pomenu. Legende so bile, so in bodo verjetno še dolgo odličen vir navdiha. Vsaka grafika v zbirki odraža značilne lastnosti temnih nočnih bitij in pošasti – odkrijte to čarobno vesolje, kjer duhovi in zveri dobijo nov pomen. Pustite domišljiji potovati v svet skrivnostnih legend!- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80,2 cm.- Dolžina spredaj: 74 cm.- Dolžina zadaj: 72,5 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover s primesjo volne BOSS moški, bordo barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajčna jakna Hollister Co. bordo barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Dva stranska žepa z drsnimi odprtinami in dva prsna žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Vans moška, vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Levi's moška, vijolična barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj standard fit.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Telovnik Medicine moška, bordo barva
    - Kroj slim.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Nastavitev širine na hrbtni strani za individualno prilagajanje.- Podložen model.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina: 69,5 cm.- Širina pod pazduhami: 53,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Hlače Medicine moške, bordo barva
    - Kroj slim fit.- Običajen pas.- Z žepi.- Vzorčasta tkanina.- Hlačnica zlikana na rob.- Širina v pasu: 45,5 cm.- Širina v bedrih: 54,7 cm.- Višina pasu: 26,4 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Notranja dolžina noge: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Hlače Burton Covert 2.0 bordo barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Tehnologija DRYRIDE zagotavlja vodoodpornost in zračnost. Poleg tega kombinacija ustreznega polnila in podloge poveča toplotne lastnosti izdelka, zaradi česar je izjemno udoben za nošenje in zagotavlja zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Podloga Living Lining® se odziva na telesno toploto in pospešuje odvajanje znoja za uravnoteženo udobje skozi ves dan.- Visokokakovostne zadrge YKK® so izjemno trpežne in zagotavljajo zanesljivost.- Posebna oblika okoli kolen zagotavlja popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Na notranji strani nogavnic so prezračevalne odprtine z zadrgo, ki zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Nastavitev z velcro na pasu omogoča individualno prilagoditev obsega.- Vgrajene zanke za pas omogočajo pritrditev pasu, da hlače med gibanjem ne zdrsnejo.- Vgrajene snežne gamaše v notranjosti preprečujejo vdor hladnega zraka in snega v notranjost.- Poseben sistem, ki se nahaja na zadnjem delu noge, omogoča zaščito pred mehanskimi poškodbami zaradi gibanja po trdih površinah, kot sta pločnik ali asfalt.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Alpha Industries moški, bordo barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Notranji žepi.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Širina v ramenih: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Pulover G-Star Raw moški, vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Bombažna kratka majica adidas moški, vijolična barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Vans moška, vijolična barva
    - Tehnologija MTE-1 ima izboljšane termoregulacijske lastnosti z vodoodpornim zaključkom. Izdelek ob stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar omogoča večje udobje zaradi nižjega praga nepremočljivosti, vendar ne zagotavlja popolne nepremočljivosti.- Izolacija Sorona® Aura vas ogreje v vsakem podnebju in je okolju prijazna.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica adidas moški, bordo barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals Fashion Graphic moška, vijolična barva, IT7493
    - Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Kroj relaxed.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance D4T vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover adidas moška, vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas moški, vijolična barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas moški, bordo barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover adidas moška, vijolična barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals Trefoil Tee moška, vijolična barva, IR7992
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover adidas moška, vijolična barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover adidas Originals Adicolor Classics Trefoil moški, vijolična barva, s kapuco, IM9398
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Medicine vijolična barva
    - Kroj regular.- Raglan rokav.- Model s kapuco.- Zapenjanje na gumb.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Melange pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77,6 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover adidas Originals moška, vijolična barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 85 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Pulover adidas Originals moška, vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals moški, vijolična barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj relaxed fit.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Bombažen pulover The Kooples moška, vijolična barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas vijolična barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Jack Wolfskin Jack Tent moška, bordo barva
    - Model je izdelan iz koži prijazne bombažne pletenine, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Izdelek vsebuje ekološka bombažna vlakna, ki so pridelana brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 195 g.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance HIIT vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Sistem AIRCHILL zagotavlja visok pretok zraka in zračnost za ohranjanje optimalne telesne temperature med intenzivno vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Samsoe Samsoe moška, vijolična barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače adidas Originals vijolična barva, IR8003
    - Elastičen pas z vrvico.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Dva sprednja žepa na zadrgo omogočata varno shranjevanje manjših predmetov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, vijolična barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Karl Kani vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Medicine moški, vijolična barva
    Navdih za kolekcijo je bilo posvetno delo Jerzy Nowosielska – Umetnikova dela so bila s slikarskega platna prenesena na tekstil v obliki originalnih odtisov in kolažev. Med njimi so kratke majice, srajce, obleke, jakne in dodatki - vsak model odraža bogastvo barv, geometrijskih oblik in globino čustev, značilnih za Nowosielskega dela. Oblika in barva sta v harmoniji, spodbujata domišljijo, spodbujata k razmisleku o naravi človeške izkušnje in dokazujeta, da umetnost nikoli ne gre iz mode.Jerzy Nowosielski (roj. 1923, umrl leta 2011) je bil eden najvidnejših predstavnikov poljske sodobne kulture - njegova dela so bila razstavljena na številnih samostojnih in skupinskih razstavah. V svojem posvetnem delu se je opiral na dosežke avantgardne umetnosti, tradicijo bizantinskega slikarstva, geometrijsko abstrakcijo ter krajino in ženski akt. Njegova umetnost velja za edinstven pojav - združuje področja svetega in profanega.Uporabljeno delo: Jerzy Nowosielski, Abstraction, 1969.Na licencji Andrzeja Starmacha.- Kroj slim.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Karl Kani moški, vijolična barva
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnena jopica Won Hundred vijolična barva, 2780-11084
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice Levi's 2-pack moški, vijolična barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Reebok moški, bordo barva, s kapuco, 100076362
    - Kroj relaxed.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Reebok bordo barva, 100076352
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice z zategovanjem na vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • GAP Sweatpants vintage soft - Men
    Men's monochrome tracksuits. Elasticated waistband and sloping side pockets. Long trousers with elasticated hem. 9% recycled polester. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • Moški brezrokavnik Ombre
    Moški prešiti brezrokavnik<br />- brez rokavov<br />- visok ovratnik<br />- 2 stranska žepa<br />- zapenjanje na zadrgo<br /><br /><strong>Material</strong>: 100% poliester
  • Bombažna kratka majica Hugo Blue moški, vijolična barva
    - Pobuda Clean Up Your Act HUGO – podpora proizvodnji bombaža v Afriki. Blagovna znamka podpira kampanjo Cotton made in Africa (CmiA), ki malim kmetom v Afriki pomaga izboljšati svoje kmetijske veščine in zaščititi naravne vire ter podpira trajnostni razvoj (brez uporabe gensko spremenjenih semen in krčenja primarnih gozdov).- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Vans moška, bordo barva,
    - Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Samsoe Samsoe MOSES vijolična barva, M23100085
    - GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Generation Predator Downtime vijolična barva, IT4824
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Moška majica Trendyol
    Moška majica Trendyol Switch<br />- Popolna za vsakodnevno nošenje<br />- Na voljo v več velikostih<br /><br />Material: 100% bombaž
  • Polo majica B&C Basic
    <p>- Polo majica s kratkimi rokavi Fine Piqué<br />- 1x1 rebrasta pletna ovratnica<br />- Plošča z dvema gumboma<br />- Ujemanje barve gumbov<br />- Stranski šivi</p><p><strong>Material</strong>: 100% bombaž</p>
  • DENIM CULTURE Pulover 'ALJAMAIN' bordo
    Dizajn: Rebrna vrv; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Strukturiran grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • BOTD Majice s kratkimi rokavi MATILDO
    BOTD Majice s kratkimi rokavi MATILDO Bordo Na voljo za moško velikost. EU XXL,EU S,EU M,EU L,EU XL,EU 3XL. Moški > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Yurban Spodnji deli trenirke PARISSE
    Yurban Spodnji deli trenirke PARISSE Bordo Na voljo za moško velikost. EU XXL,EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS,EU 3XL. Moški > Oblačila > Spodnji deli trenirke
  • Emporio Armani Majice s kratkimi rokavi T-SHIRT 8N1TN5
    Emporio Armani Majice s kratkimi rokavi T-SHIRT 8N1TN5 Vijolična Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XXL. Moški > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Moška polo majica dewberry
    Moška polo majica dewberry.<br />- zapenja se z gumbi<br />- zložen ovratnik<br />- rokavi s spodnjim robom<br />- 2 v pakiranju<br />- vezenina na prsih<br /><strong>Material</strong>: 100 % bombaž
  • Moške boksarice Lee Cooper Patterned
    Moške boksarice Lee Cooper<br />- Popolne za vsak dan<br />- Širok elastičen pas<br />- Udoben kroj<br /><br /><strong>Material</strong>: 95% bombaž, 5% elastan
  • Moška majica Trendyol Printed
    Moška majica Trendyol Rose<br />- Popolna za vsakodnevno nošenje<br />- Na voljo v več velikostih<br /><br />Material: 100% bombaž
  • Antioch Majica bordo
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Vetrovka The North Face Higher vijolična barva, NF0A8727TOV1
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Material WindWall™ občutno ujame mraz vetra, hkrati pa zagotavlja zračnost in udobje brez pregrevanja.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dva drsna stranska žepa.- Prsni žep z zadrgo za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Dvosmerno zapiranje na zadrgo omogoča hitro prezračevanje.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Teža materiala: 78 g/m2.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Visent Man's Shirt V010
    Description:Washing instructions: 30°C Machine wash
  • Jacey Quinn Pletena jopa bordo / črna / bela
    Material: Pletenine; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Dolg izrez
  • Bombažen pulover Superdry moška, vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca The North Face moška, vijolična barva, NF0A879PQZI1
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Priročno zapenjanje z zaskočnico za enostavno obuvanje in snemanje.- Na prsih je drsni žep.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals moška, vijolična barva, IS1762
    - Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Na prsih je drsni žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

Vijolična barva se v naravi zelo redko pojavlja. Predstavlja moč in eleganco zato, ker jo je nekoč nosilo plemstvo in kraljeve družine v škrlatnem odtenku. Pri oblačenju se je zato vijolični barvi zaželeno izogniti v primeru, kadar na nekoga želite pustiti estetski učinek enostavne, dostopne in sproščene osebe. Podobno velja tudi za zabave in zmenke, pri čemer se priporočajo predvsem vijolični detajli, namesto popolnoma vijolične kombinacije oblačil. Vijolična v sebi nosi umirjeno stabilnost modre in vročo energijo rdeče barve. Vijolično barvo povezujemo z modrostjo, bogastvom, ambicioznostjo, magijo, ekstravaganco, eleganco, misterioznostjo in z umetnostjo blagoslovitve in spiritualnosti. Preveč vijolične barve lahko povzroči učinek arogance in razdražljivosti. Najdemo jo tudi kot škrlatno barvo, barvo sivke, orhideje in vijoličic.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh