Največja modna platforma v Sloveniji

Superdry online nakup oblačila in obutev za moške črne barve

127
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kratke hlače iz jeansa Superdry moško, črna barva
    - Kroj straight.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Bluza Superdry moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Klobuk Superdry črna barva
    Klobuk iz kolekcije Superdry. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Jakna Superdry črna barva,
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Žep z zapiranjem.- Nesnemljiva kapuca z vrvicami.- Snemljivo krzno.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen pas Superdry moški, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 101 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3,5 cm.- Dolžina pasu: 112 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: M.
  • Kratke hlače Superdry moške, črna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Na hrbtni strani je žep, v katerega lahko skrijete telefon ali druge nujne potrebščine.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30,5 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 42,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne hlače Superdry moško, črna barva
    - Kroj chinosy.- Žepi za vlaganje.- Zaobljena hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32/32.
  • Boksarice Superdry črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Superdry moške, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Jakna Superdry moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi na prsih.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Neizoliran model s podlogo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Superdry moška, črna barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Podložen model.- Klasični rever.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68,5 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Superdry moški, črna barva,
    - Pletenina srednje debeline.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo volne Superdry moška, črna barva,
    - Kroj regular fit.- Podloga iz flisa.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen šal Superdry črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije: 23 x 204 cm.
  • Bombažen pulover Superdry moška, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Okrasen rob.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne rokavice Superdry moški, črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Rahlo oblazinjen model.- Model s 5 prsti.
  • Superdry Majica ultra mornarsko modra / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica 'Essential' pegasto siva / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Poševna ramena, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica 'Essential' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica turkizna / kraljevo modra / črna
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Superdry Kratke kopalne hlače črna
    Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Kovinska luknjica
  • Pulover Superdry moška, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Superdry moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Snemljivo krzno.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina: 66 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Superdry moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Z vrvicami nastavljiva kapuca poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vrvice spodaj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Podloga iz flisa.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Superdry moška, črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo volne Superdry črna barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Podloga iz flisa.- Debela, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 47 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Superdry moška, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Superdry črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Superdry moška, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Superdry moška, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Superdry moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Koničast, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Superdry črna barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Superdry črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Kroj regular fit.- Tanka, elastična pletenina.- Model z našitkom na prsih.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Classic fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Superdry črna barva, M3010232A-2BW
    - Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Puhovke EVEREST SHORT HOODED PUFFER
    Superdry Puhovke EVEREST SHORT HOODED PUFFER Črna Na voljo za moško velikost. EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puhovke
  • Superdry Jakne HOODED WINDBREAKER JKT
    Superdry Jakne HOODED WINDBREAKER JKT Črna Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Jakne
  • Hlače Superdry moški, črna barva
    - Kroj slim.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Običajen pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Superdry Boksarice črna
    Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Paket: 3 delno pakiranje
  • Kratka majica Superdry črna barva, M1011979A-9RN
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Superdry moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici, ki se zapenjata z zaskočnico.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Superdry črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Model z ovratnikom.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 78,5 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Sončna očala Superdry moški, črna barva
    - Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Kategorija 3 (prepušča 8-18 % svetlobe) - najpogostejša kategorija senčnih filtrov in najbolj vsestranska. Očala Cat.3 so idealna za sončne dni pri vsakodnevni uporabi in na počitnicah v vročih deželah.- Priložen ovitek.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 52 mm.
  • Bombažna kratka majica Superdry moška, črna barva, M1012032A-02A
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Superdry moški, črna barva, s kapuco, M2013723A-02A
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Majica črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica 'ESSENTIAL' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bombažna srajca Superdry moška, črna barva, M4010727A-B4Z
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moška, črna barva, M1012047A-8IT
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače Superdry moško, črna barva
    - Kroj regular.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Superdry moški, črna barva, M2013738A-02A
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moška, črna barva, M1012047A-8IW
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom na sprednjem delu in hrbtu.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Superdry moška, črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Z žepi.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen pulover Superdry moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Koničast, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Superdry črna barva, M6010857A-02A
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Superdry črna barva
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva drsna stranska žepa.- Žep z zadrgo, ki se nahaja v stranskem šivu, omogoča varno shranjevanje manjših predmetov.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moški, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Koničast, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Majica temno siva / črna
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Jakna Superdry moška, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini s protinevihtnim zavihkom pripetim z zaklopnimi gumbi.- Spodnji rob je zaključen z vrvico z zamaškom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice Superdry 3-pack moški, črna barva
    - Model iz linije #GrowFutureThinking. Material v tem izdelku je delno izdelan iz obdelanih odpadkov, ki so nastali po uporabi pri potrošnikih.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Majica 'Duo' bazaltno siva / rdeča / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Jopa na zadrgo 'Essential' oranžna / črna
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bomber jakna Superdry moška, črna barva, M5011944A-9KK
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moška, črna barva, M1012012A-02A
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Superdry moška, črna barva, M5011743A-12A
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Boksarice voda / limona / rdeča / črna
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Paket: 3 delno pakiranje
  • Superdry Majica 'NEW YORK' zlato-rumena / svetlo siva / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica siva / črna
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Superdry Majica svetlo siva / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Overcut ramena; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica 'Essential' pegasto siva / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Superdry Majica 'Classic' ecru / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Majica 'New York' safir / rumena / črna / bela
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Narejeno okolju prijazno; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Superdry Majica 'Tokyo' kit / jelka / karminsko rdeča / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Superdry Zimska jakna 'Everest' črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Zapiranje z gumbom na potisk, Kapuca z vrvico, Skrita zadrga, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Slojenje s šivi; Model: Normalno prileganje
  • Superdry Majica oranžna / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Vrsta jakne: Vetrovka; Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Ovratnik srajce: Button-Down; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozko prileganje; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Model: Ozke; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Brezrokavnik 'FUJI' črna
    Dizajn: Stoječ vratnik, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Slojenje s šivi, Narejeno okolju prijazno; Model: Ozko prileganje
  • Bombažna kratka majica Superdry moška, črna barva, M1012078A-02A
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Superdry moška, črna barva, M1011245A-AOC
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Majica siva / korala / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Pulover 'Essential' črna
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stoječ vratnik, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Pletenine; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Oznaka-nalepke, Strukturiran grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Jakna Superdry moška, črna barva, M5011977A-02A
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Z vrvicami nastavljiva kapuca poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini s protinevihtnim zavihkom pripetim z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Stranski zaskočni zaponki.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Majica rdeča / črna / bela
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Superdry Zimski plašč črna
    Vrsta plašča: Puhovka plašč; Dizajn: Zapiranje z gumbom na potisk, Kapuca s stoječim ovratnikom, Rebrno-pletena obroba, Skrita zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Toplo polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superdry Kargo hlače črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Cargo žep, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • SuperDry Lower East Side Majica Črna
    Lower East Side Majica - SuperDry - Črna. Majice kratek rokav
  • Jakna Superdry moška, črna barva, M5011912A-02A
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji drsni žep.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina spredaj: 67 cm.- Dolžina zadaj: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superdry Zimska jakna črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Zapiranje z gumbom na potisk, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Skrita zadrga, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Slojenje s šivi; Model: Normalno prileganje

Nazadnje videno

Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh