Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške rdeče barve

7972
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pulover adidas moška, rdeča barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Tommy Hilfiger moška, bordo barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Polygiene Odor Control Technology Clothes. Podaljšano svežino oblačil zagotavlja aktivni biocid, ki ga vsebujejo vlakna, na osnovi recikliranih srebrovih soli.- Inovativna tehnologija TH Flex zagotavlja izjemno prilagodljivost in udobje uporabe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj regular fit.- Manšete na gumb.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Joop! moška, rdeča barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kapa s šiltom Boss Green BOSS GREEN rdeča barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Pulover Boss Green moški, rdeča barva, s kapuco
    - BOSS RESPONSIBLE je linija izdelkov iz materialov, pridobljenih na bolj ekološki način.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Visok ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Prsni žep z zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover adidas Originals moška, rdeča barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen pulover PS Paul Smith moški, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj slim fit.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Levi's moška, rdeča barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Manšete z zapiranjem.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kapa s primesjo kašmirja Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Zavihan rob.- Tanka, elastična pletenina.- Efektiven vzorec pletenja.
  • Bombažna kratka majica Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Guess Originals x Simon Corduroy moška, zelena barva
    - Kroj regular fit.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Zunanji žepi za vlaganje.- Neizoliran model s podlogo.
  • Pulover Fila moška, rdeča barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Converse rdeča barva
    - Kroj standard fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Moške spodnjice HUGO 3-pack moški, rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Pobuda Clean Up Your Act - podpira bolj trajnostne načine proizvodnje, ki zmanjšujejo negativne vplive na planet.
  • Srajca Columbia moška, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover adidas Originals moška, rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj relaxed.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Hilfiger moška, rdeča barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj relaxed.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Debela, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Karl Kani moška, rdeča barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vrvice spodaj.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular fit.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Superdry moška, rdeča barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Funkcionalna majica z dolgimi rokavi Montane Dart Zip rdeča barva
    - Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model je izdelan iz tkanine APEX ECO, ki zagotavlja popolno ravnovesje med toplotno izolacijo, odvajanjem vode s kože in zračnostjo. Poleg tega je zaradi uporabe recikliranih vlaken material okolju prijazen.- Model je opremljen s certificirano tehnologijo Polygiene® proti razvoju bakterij in neprijetnih vonjav.- Material za zaščito pred soncem UPF 20+.- Visokokakovostne zadrge YKK® so izjemno trpežne in zagotavljajo zanesljivost.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 145 g.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina spredaj: 69 cm.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Pepe Jeans James moške, rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim chino.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Običajen pas.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Vodoodporna jakna Montane Spirit Lite moška, rdeča barva
    - Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Laminat GORE-TEX PACLITE® z 2,5 plastmi, ki je uporabljen v izdelku, zagotavlja zaščito pred vetrom in dežjem ter visoko raven zračnosti. Namesto plasti podloge je uporabljena plastična prevleka, ki ščiti membrano in ohranja izdelek lahek. Poleg tega so oblačila, ki uporabljajo to tehnologijo, izjemno pakljiva, zato jih je enostavno imeti vedno pri roki.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ta model uporablja visokokakovostne zadrge YKK®. Na mestih, ki niso prekrita z materialom, je bila uporabljena njihova vodoodporna različica YKK AquaGuard® z laminacijskim poliuretanskim trakom.- Vsi šivi so lepljeni, zato popolnoma tesnijo in preprečujejo vdor vetra in vlage.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Vgrajena kapuca z vizirjem poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Teža izdelka: 285 g.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 49 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lindbergh rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrogel, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice BOSS moški, rdeča barva
    - Širina v pasu: 34,5 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Didriksons moška, rdeča barva
    - Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Izolacijska netkana tkanina 3M™ Thinsulate™ zagotavlja toploto brez velike količine težke tkanine.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Stranski zaskočni zaponki.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Notranji naramnice.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Širina v ramenih: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Jakna Columbia District II rdeča barva
    - Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Zlata membrana Omni-Heat™ Infinity zagotavlja optimalno telesno temperaturo, saj odbija in zadržuje toploto, ki jo proizvaja telo, ter jo ustrezno razpršuje, kar preprečuje pregrevanje. Hkrati ta tehnologija omogoča dobro kroženje zraka in prenaša vlago navzven.- Funkcionalni žep za smučarsko vozovnico z zadrgo.- Ločen žep za shranjevanje očal.- Stranski žepi za roke so podloženi z mehkim, koži prijaznim materialom, ki povečuje udobje in dodatno ščiti pred mrazom.- Prsni žep z vodoodporno zadrgo vam omogoča varno shranjevanje najnujnejših stvari.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z vetrovno zaščito, ki se zapenja z Velcro.- Uporaba drsnikov s PU prevleko zagotavlja odpornost na vlago.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Kapuca s ščitnikom in vrvico za regulacijo poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Model je opremljen z vgrajenim obeskom za ključe, ki omogoča varno shranjevanje ključev med dejavnostjo.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Tommy Hilfiger moški, oranžna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- TH COOL - Bio cool Comfort - edinstvena tehnologija vpijanja vlage na biološki osnovi, pridobljena iz rastlin. Zagotavlja vam hlad, suhost in udobje.- Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Brezrokavnik Tommy Hilfiger moški, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti model.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Levi's rdeča barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj standard fit.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bomber jakna s primesjo volne Karl Kani rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Superdry moška, rdeča barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Wood Wood Bluza Wood Wood 10845600-2424 RED moški, rdeča barva, s kapuco
    - Kroj regular fit.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Našitek z logom znamke.
  • Bombažna srajca Wood Wood Ohan Chateau moška, rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular fit.- Mehak taborniški ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Vzorčasta tkanina.
  • Bombažen polo Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular fit.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnena kapa Vertere Berlin rdeča barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.
  • Pulover 47brand MLB Boston Red Sox moški, rdeča barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne La Martina moški, rdeča barva
    - Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Športni brezrokavnik adidas Performance Adizero rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model je enostaven za zlaganje in pakiranje za kar največji prihranek prostora.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Čevlji LA Sportiva Bushido II GTX moški, rdeča barva
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom, njene dihalne lastnosti pa preprečujejo pregrevanje. Poleg tega je zaradi uporabe edinstvene, prilagodljive strukture Invisible Fit obutev lahka in ima manj točk pritiska, kar se odraža v dobrem prileganju in visokem udobju pri nošenju.- Okvir STB Control, ki je izdelan iz materiala TPU, obdaja vmesni podplat v srednjem delu čevlja in tako stabilizira stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- V srednjem podplatu se nahaja blažilni vložek Rock-Guard, ki ščiti stopalo pri gibanju po neravnih tleh.- Podplat FriXion® Red, izdelan iz posebne mešanice umetnih mas, zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah, poleg tega pa pomaga blažiti stopalo.- Inovativna tekalna plast Impact Break absorbira udarce na podlago in zaradi pravilne razporeditve utorov in jezičkov izboljša oprijem.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 330 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji LA Sportiva Boulder X moški, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zgornji del je izdelan iz trpežnega semiš usnja.- Otoman ob spodnjem robu zgornjega dela čevlja ga ščiti pred poškodbami in vdorom umazanije v čevelj.- Patentiran asimetrični sistem vezalk, ki spominja na plezalne čevlje Mythos.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Oblikovan notranji vložek iz elastične pene EVA odlično podpira stopalni lok.- Podplat je izdelan iz visoko zmogljive gumijaste zmesi Vibram® Idrogrip™, ki zagotavlja odličen oprijem na mokrih in muljastih površinah.- Inovativna tekalna plast Impact Break absorbira udarce na podlago in zaradi pravilne razporeditve utorov in jezičkov izboljša oprijem.- Teža izdelka: 490 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Squadra 21 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Smučarske hlače Rossignol rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen z napredno membrano, ki zagotavlja vodoodpornost, ščiti pred vetrom in mrazom, hkrati pa ohranja optimalno kroženje zraka in preprečuje pregrevanje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Material z optimalno raztegljivostjo za udobje nošenja in boljše prileganje.- Izolacijski sloj PrimaLoft® Eco diha in zagotavlja visoko raven izolacije ne glede na vremenske razmere. Vlakna, iz katerih je izdelana, so narejena iz recikliranih plastenk, vse skupaj pa ima certifikat GRS (Global Recycled Standard).- Teža polnjenja: 40 g/m2.- Glavni šivi z lepilnim trakom tesnijo in preprečujejo dostop vetra in vlage.- Posebna oblika okoli kolen zagotavlja popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Nastavitev z velcro na pasu omogoča individualno prilagoditev obsega.- Naramnice, integrirane v hlače, preprečujejo zdrs hlač med gibanjem, možnost njihove nastavitve pa olajša optimalno prilagajanje uporabnikovi višini.- Vgrajene snežne gamaše v notranjosti preprečujejo vdor hladnega zraka in snega v notranjost.- Vodoodpornost: 20.000 mm/m2/24h.- Zračnost: 20.000 g/m2/24h.- Teža materiala: 200 g/m2.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Puhasta športna jakna Marmot Plasma rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Model je izdelan iz materiala Pertex® Quantum®, ki je tanek in lahek, vendar zelo vzdržljiv. Uporaba izjemno goste tkanine vlaken preprečuje, da bi droben puh prešel na zunanjo stran oblačila.- Polnilo iz naravnega puha in perja, uporabljeno v tem modelu, je izjemno lahko in zagotavlja odlično izolacijo pred mrazom. Topel zrak, ki ga ustvari telo, se zadrži v puhu, se takoj segreje in se dolgo shranjuje v praznih prostorih ter tako ohranja optimalno toplotno udobje.- Elastičnost na ravni navzdol 700 cuin.- Puh v tem izdelku ima certifikat R.D.S (Responsible Down Standard), ki zagotavlja, da je trpljenje ptic v proizvodnem procesu čim manjše. Poleg tega vsako fazo pridobivanja in dobave puha strogo nadzoruje neodvisni nadzorni organ.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Uporaba obojestranske snemljive zadrge omogoča hitro prezračevanje.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Teža izdelka: 1043 g.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Širina v ramenih: 58 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Superdry moška, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Podloga iz flisa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Copati Classic rdeča barva, UNCLAG.red
    - Mehka kapica.- Gladek material.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Mehka peta.- Stabilen podplat.
  • Outdoor jakna Salewa Sella Durastretch rdeča barva
    - Model prihaja iz linije izdelkov Salewa Commited, ki so izdelani v proizvodnem procesu, ki zmanjšuje negativni vpliv na okolje.- Material DURASTRETCH tega modela diha, je zelo odporen na obrabo in trganje ter raztegljiv. Njegova notranja struktura omogoča hitro odvajanje vlage s površine kože, zaradi česar so oblačila iz njega funkcionalna in se dobro obnesejo v različnih vremenskih razmerah.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi možnosti prilagajanja obsega spodnjega dela jakne povečajo izolacijo pred mrazom.- Teža materiala: 188 g/m2.- Teža izdelka: 470 g.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Hollister Co. moška, rdeča barva
    - Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Smučarska jakna Peak Performance Rider rdeča barva
    - Model je izdelan iz vodoodpornega in vetrovnega materiala HIPE®, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa ohranja visoko zračnost.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Model je opremljen z lavinskim, pasivnim varnostnim sistemom RECCO®. Posebna ploščica, imenovana reflektor, vgrajena v izdelek, odbija radijske valove, ki jih pošilja reševalec z detektorjem, in ga tako usmerja proti žrtvi. Bolj ko se detektor približa reflektorju, močnejši je povratni signal, ki reševalcu na koncu omogoči, da določi lokacijo žrtve. Zaradi preproste zasnove in enostavnosti sistema je zelo priljubljen in ga uporabljajo skoraj vse smučarske postaje. Poleg tega je plošča izredno trpežna, kar pomeni, da se sistem lahko uporablja ves čas življenjske dobe izdelka.- Elastične manšete z luknjami za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo vihanje rokavov.- Prezračevalne odprtine z zadrgo pod pazduhami zagotavljajo optimalno kroženje zraka in toplotno udobje.- Žepi z zadrgo na rokavih in dodatni prsni žep z zadrgo.- Funkcionalen žep za smučarske vozovnice na rokavu, ki se zapenja z zadrgo.- Močno grajen, visok ovratnik z zaščito za brado in vgrajena kapuca zagotavljata zaščito pred mrazom, vetrom, snegom in dežjem.- V notranjosti je vgrajeno zimsko krilo, ki zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom, poleg tega pa preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno tudi v primeru padca.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice United Colors of Benetton x Disney moške, rdeča barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Medicine moški, rdeča barva
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Koničast, rebrast izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 70,5 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače BOSS rdeča barva
    - Izdelki BETTER BOSS so izdelani iz vsaj 60 % bolj ekoloških materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne hlače adidas Performance 3 Stripes rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Tabela 23 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Entrada 22 Presentation rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Entrada 22 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen pulover AllSaints Harley moški, rdeča barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Icon Squad rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Entrada 22 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Alpha Industries moška, rdeča barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.
  • Bomber jakna Alpha Industries MA-1 Zip Hood Apollo 136106 665 moška, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.
  • Superge New Balance M990AD2 rdeča barva
    - Tehnologija ABZORB je sestavljena iz celic enake velikosti in debeline, izdelane iz lahke plastike, ki pomaga pri ustrezni kompresiji. Zagotavlja udobje, primerljivo s peno EVA, vendar je zanjo značilna daljša obstojnost.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Bombažna kratka majica Alpha Industries rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.
  • Jakna Dickies moška, rdeča barva
    - Kroj regular.- Podloga iz imitacije krzna.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva stranska žepa z drsnimi odprtinami in dva prsna žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kopalne kratke hlače HUGO rdeča barva
    - Pobuda Clean Up Your Act HUGO – podpora proizvodnji bombaža v Afriki. Blagovna znamka podpira kampanjo Cotton made in Africa (CmiA), ki malim kmetom v Afriki pomaga izboljšati svoje kmetijske veščine in zaščititi naravne vire ter podpira trajnostni razvoj (brez uporabe gensko spremenjenih semen in krčenja primarnih gozdov).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka adidas Originals moška, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Guess moški, rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Fortore 23 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 75 cm.- Širina na prsih: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Ura BOSS moški, rdeča barva
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Vodoodpornost: WR. 50M (5ATM) - odporen na brizganje, površinsko plavanje.- Steklo: mineralno (kaljeno, zelo odporno na lomljenje, težko ga je opraskati).- Material paska: silikon.- Material ohišja: jeklo.- Mehanizem: kvarčni, polnilna baterija.- Sredina ohišja: 44 mm.- Debelina ohišja: 11,45 mm.
  • Pulover Karl Kani moška, rdeča barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca HUGO moška, roza barva
    - Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Pulover adidas moška, rdeča barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.
  • Bombažen pulover Aeronautica Militare moška, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Pritiskači na stranicah noge.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Aeronautica Militare moški, rdeča barva
    - Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover adidas Originals Adicolor Woven Firebird Track Top moški, rdeča barva, IT2495
    - Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Adicolor Woven Firebird Track Top rdeča barva, IT2498
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Podložen model.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 33,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals Trefoil moška, rdeča barva, IR8009
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas moški, rdeča barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Polo Ralph Lauren rdeča barva
    - Classic fit kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači Diesel Sa-Mayemi moški, rdeča barva, Y03188-P4440-H8986
    - Vzorčast material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Kopalne kratke hlače adidas Originals rdeča barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvostranska trening majica adidas Performance 3G Speed rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover A-COLD-WALL* Overdye Hoodie moški, rdeča barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model z nalepko.
  • Brezrokavnik Geox M4528C-T3058 M KENNET moški, rdeča barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelki iz linije #geoxsustanibility so bili izdelani v skladu z delavsko etiko in trajnostnimi proizvodnimi procesi ter tako zmanjšujejo svoj vpliv na okolje.- Geox Respira - 3D vlakna, nameščena na ovratniku, zasnovana tako, da ustvarijo prostor med materialom in telesom. To omogoča prost pretok zraka ob istočasnem ohranjanju ogrevalnih lastnosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodatni notranji žepi omogočajo varno shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 50.
  • Pulover Medicine moška, rdeča barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Košarkarski copati adidas Performance Bounce Legends rdeča barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals moški, rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Košarkarski copati adidas Performance Dame 8 Extply rdeča barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Teža izdelka: 520 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Bomber jakna Tommy Jeans moški, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

Rdeča barva je barva ljubezni, strasti, toplote, poželenja, romantike, pogumnosti, krvi, ognja, akcije in gneva, hkrati pa je tudi ena od najpomembnejših barv v ljudski zgodovini. Rdeča barva je zelo opazna in intenzivna, polna naboja in emocij, ki istočasno predstavlja Kupida in hudiča. Rdeča izziva tudi višji krvni pritisk, večjo spolno željo, povečuje frekvenco dihanja, pospešuje metabolizem in povečuje raven samozavesti. Rdeča oblačila in obutev torej predstavljajo pogum in drznost. Ženam se priporoča rdeča barva pri razgovorih za službo in zmenkih ter v vseh priložnostih, kjer se želijo izpostaviti ker je dokazano, da moški boljše reagirajo na rdečo barvo na ženah in pogosteje izbirajo žene oblečene prav v rdečo barvo.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh