Največja modna platforma v Sloveniji

Pepe Jeans oblačila za moške

912
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans Eggo N črna barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans Original Basic 2 Long N moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans Eggo N siva barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Pepe Jeans Original Stretch N moška, mornarsko modra barva
    - Okrogli izrez.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans Eggo N mornarsko modra barva
    - Okrogli izrez.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans Eggo Long N mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pepe Jeans jakna Anthony
    - Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Z žepi.- Zapiranje na zadrgo.- Nesnemljiva kapuca z vrvicami.
  • Pepe Jeans jakna Dastan
    - Raven kroj.- Podložen model.- Zapiranje na zadrgo in gumbe.- Z žepi.- Visok ovratnik.
  • Pepe Jeans kratke hlače Blackburn short
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Zapiranje na gumb in zadrgo.- Gladka tkanina.
  • Pepe Jeans polo Bart
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Vzorčasta pletenina.- Kratko zapiranje na gumbe.
  • Pepe Jeans boksarice Amos (3-pack)
    Boksarice iz kolekcije Pepe Jeans. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Kratke hlače iz jeansa Pepe Jeans Stanley Short Logo moške,
    - Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Tanek material.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Bombažne kratke hlače Pepe Jeans Drake moške, bež barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Cargo žep zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje osnovnih predmetov.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 40 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Pepe Jeans Blackburn Short moške, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Kroj slim.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 31,5 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Mikica Pepe Jeans moška, siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Trenirka hlače Pepe Jeans moške, siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Pepe Jeans moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Kroj skinny.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Pepe Jeans moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj skinny.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Cash Short moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Kavbojke Pepe Jeans moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumbe.- Elistični denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jakna Pepe Jeans moška, zelena barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Model s kapuco.- Podložen model.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Pepe Jeans moške, zelena barva
    - Kroj slim.- Dva drsna stranska žepa.- Spuščen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Vzorčasta tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Pulover s primesjo volne Pepe Jeans moški, mornarsko modra barva,
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Pepe Jeans moški, bež barva,
    - Kroj regular.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Pepe Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Pepe Jeans moška,
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 40 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans moška,
    - Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Model z ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Pepe Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Rob s patentom.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Pepe Jeans moške, bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj tapered.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Pulover s primesjo volne Pepe Jeans moški, bež barva
    - Raven kroj.- Pletenina srednje debeline.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Pepe Jeans moški, rdeča barva
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Efektiven vzorec pletenja.- Elastični material.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Hidrofobni rob zunanjega materiala preprečuje vdor vlage v notranjost, zaradi česar ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Raven kroj.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans moška, rumena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Hidrofobni rob zunanjega materiala preprečuje vdor vlage v notranjost, zaradi česar ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Raven kroj.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans moška, rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Vodoodporen model.- Raven kroj.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Žep z zapiranjem.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Pulover Pepe Jeans moški, bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Pepe Jeans moški, bež barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Rob s patentom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans moška, črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Vodoodporen model.- Kroj regular.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Snemljiva kapuca.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Jakna Pepe Jeans moška, siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Hidrofobni rob zunanjega materiala preprečuje vdor vlage v notranjost, zaradi česar ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Kroj regular.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans Barnet moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Frederick moška, črna barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žepi na prsih.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Fashion kroj.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans Jett moška, bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Kroj regular.- Nesnemljiva kapuca z vrvicami.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače s primesjo volne Pepe Jeans Castle Check moške, rjava barva
    - Kroj relaxed fit.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Jakna Pepe Jeans moška, črna barva,
    - Thermore Ecodown – sistem, ki zagotavlja optimalno toplotno udobje. Izdelan je iz 100 % recikliranih materialov in je 100 % veganski. Je ekološka alternativa naravnemu puhu, ki ga je odobrila PETA.- Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Snemljiva kapuca.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans Jensen moška, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji žep.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina spredaj: 95 cm.- Dolžina zadaj: 104 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Parka Pepe Jeans Jaden moška, črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Visok ovratnik.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žepi na prsih.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Pas je nastavljiv z vrvicami, kar zagotavlja individualno prileganje postavi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Notranji žep.- Podložen model.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 101 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Pepe Jeans Sammuel moški, siva barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Raglan rokav.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Leyton moška
    - Kroj regular.- Model s stoječim ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Pepe Jeans Hatch 5 PTK moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Zaobljena hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans jakna Pepe Jeans Young Bandana moška, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans Eggo siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Melange pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Fabio moška
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina spredaj: 75 cm.- Dolžina zadaj: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Fabio moška, bela barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 64,5 cm.- Dolžina spredaj: 76 cm.- Dolžina zadaj: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans Jacko mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Pepe Jeans Sloane moške, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans Remus mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Pepe Jeans Denton moška
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pepe Jeans Majica temno modra / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica mornarska / ognjeno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Obrezan izrez; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica marine / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica 'Vincent' off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stranska reža; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Kavbojke 'Hatch' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • Pepe Jeans Majica črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica 'Eggo' modra / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica 'EGGO' temno modra / pegasto siva / rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica 'EGGO' mornarska / rubin rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Raven izrez, Trak na vratu; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Majica črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Zavihan ovratnik, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Kavbojke 'Finsbury' črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • Hlače Pepe Jeans Harrow Poplin moške, zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Loose fit kroj.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Hlače Pepe Jeans Harrow Poplin moške, bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Loose fit kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Jack moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular fit.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Cash moške
    - Kroj regular.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 26,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Track moške, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Kroj regular.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Jakna Pepe Jeans moška, rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Track moške, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Peyton moška
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Peyton moška, bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Livery moška, rdeča barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Pepe Jeans Edward moški, siva barva, s kapuco
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Dva drsna stranska žepa.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Brezrokavnik Pepe Jeans Connel Gillet moški, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- DWR Durable Water Repellent je vodoodbojni premaz na materialu, ki preprečuje absorpcijo vlage.- Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Priložena potovalna torba.- Dodatni žepi v notranjosti.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Jack moške, siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Bombažen pulover Pepe Jeans moška, bela barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Pepe Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed straight.- Cargo žepi.- S kovinskimi zaponkami v pasu lahko prilagodite obseg hlač.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 46 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen pulover Pepe Jeans moška, bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Pepe Jeans Jagger moške, zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Kratke hlače Pepe Jeans Mc Queen moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans Jagger moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Kratke hlače Pepe Jeans Edward moške, siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Pepe Jeans Callen moške
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Polo z mešanico lana Pepe Jeans Jato bela barva
    - Kroj regular.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pepe Jeans Pulover 'Andre' temno modra
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Pepe Jeans Kavbojke 'Cash' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pepe Jeans Kavbojke 'Cash' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pepe Jeans Kavbojke 'Hatch' moder denim
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pepe Jeans Majica 'Jacko' marine
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pepe Jeans Kavbojke 'Stanley' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • Pepe Jeans Kavbojke 'HATCH' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • Pepe Jeans Prehodna jakna temno modra
    Dizajn: Obrezan obod/rob, Stoječ vratnik, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Model: Normalno prileganje
  • Pepe Jeans Kavbojke 'STANLEY' moder denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit

Nazadnje videno

Oblačila za moške - Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh