Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila za moške

610
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažen polo Abercrombie & Fitch bež barva
    - Kroj oversized fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch moški, bež barva
    - Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Oprijeta hlačnica.- Z žepi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen polo Abercrombie & Fitch zelena barva
    - Kroj oversized fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch 90's Straight moške
    - Kroj straight.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch 90's Slim moške, črna barva
    - Kroj slim.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch 90's Straight moške
    - Kroj straight.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch Athletic Straight moške
    - Kroj straight.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch Athletic Straight moške
    - Kroj straight.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Zračen material.- Material, ki odvaja vlago.- Kroj regular.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26,5 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, bež barva
    - Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 31,5 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje z zadrgo in zaklepanjem.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zapiranje z zadrgo in zaklepanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Lanena srajca Abercrombie & Fitch bež barva
    - Kroj regular.- Kratek rokav.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 69 cm.- Dolžina zadaj: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, črna barva
    - Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Žep z zapiranjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški
    - Raven kroj.- Z žepi.- Elastičen pas z vrvico.- Rahlo oblazinjen model.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v bedrih: 66 cm.- Širina v pasu: 44 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch
    - Hitro sušeči material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Lanena srajca Abercrombie & Fitch
    - Kroj regular.- Mehek ovratnik button-down.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Našitek z logom znamke.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Lanene hlače Abercrombie & Fitch bež barva
    - Kroj straight fit.- Običajen pas.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- V stranskem žepu je skrit manjši žep z zadrgo, v katerega lahko varno skrijete ključe.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, rjava barva
    - Material, ki odvaja vlago.- Zračen material.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Skrit varnostni žep z zadrgo.- Običajen pas.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 31,5 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški
    - Material, ki odvaja vlago.- Zračen material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Skrit varnostni žep z zadrgo.- Običajen pas.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Lanena srajca Abercrombie & Fitch
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Abercrombie & Fitch roza barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Gladka pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch x The Trevor Project moške
    - Zgornji sloj v ohlapnem kroju iz zračnega mrežastega pleteninskega materiala, spodnji sloj iz telesu prijaznega pleteninskega materiala z brezšivno konstrukcijo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch x The Trevor Project moške, črna barva
    - Zgornji sloj v ohlapnem kroju iz zračnega mrežastega pleteninskega materiala, spodnji sloj iz telesu prijaznega pleteninskega materiala z brezšivno konstrukcijo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, siva barva
    - Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Abercrombie & Fitch moška
    - Uporaba raztopine za 2-smerno raztezanje zagotavlja materialu prožnost in raztegljivost v dveh smereh.- Tehnologija odvajanja vlage s površine kože in hitro sušenje materiala povečujeta udobje pri nošenju med aktivnostjo.- Kroj regular.- Mehek ovratnik button-down.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch moški
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Kroj loose.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Zgornji sloj z ohlapnim krojem iz lahke tkanine. Spodnja, odstranljiva plast je izdelana iz elastične, telesu prijetne pletenine.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Abercrombie & Fitch moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dva žepa z zadrgo na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch rdeča barva
    - Hitro sušeči material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch rumena barva
    - Hitro sušeči material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Abercrombie & Fitch mornarsko modra barva
    - Hitro sušeči material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače z mešanico lana Abercrombie & Fitch rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- V stranskem žepu je skrit manjši žep z zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Širok, elastičen trak v pasu.- Običajen pas.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažne kratke hlače Abercrombie & Fitch mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Skrit varnostni žep z zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Običajen pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače iz mešanice lana Abercrombie & Fitch
    - Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- V stranskem žepu je skrit manjši žep z zadrgo, v katerega lahko varno skrijete ključe.- Model z nalepko.- Tanka, neelastična tkanina.- Običajen pas.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch x The Trevor Project moška
    - Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 70 cm.- Dolžina zadaj: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, bela barva
    - Kroj regular.- Mehak bowling ovratnik.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Žep na prsih.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška
    - Kroj regular.- Žep na prsih.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Kroj regular.- Žep na prsih.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Abercrombie & Fitch mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jopica Abercrombie & Fitch moški, bež barva
    - Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Efektiven vzorec pletenja.- Rob s patentom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jopica Abercrombie & Fitch moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Abercrombie & Fitch moški, zelena barva
    - 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Material, ki odvaja vlago.- Zračen material.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch 90S moške
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19,5 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Dolžina: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Majica Abercrombie & Fitch moška, zelena barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Okrogel, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 85 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, rjava barva
    - Kroj oversize.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 90 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, mornarsko modra barva
    - Kroj oversize.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Klasičen okrogel izrez.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 88 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Abercrombie & Fitch moška, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Abercrombie & Fitch mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 89 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bomber jakna Abercrombie & Fitch moški, črna barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Loose fit kroj.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Vključen je pas iz tekstila.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Na prsih je drsni žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Na prsih je drsni žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch x NFL moški, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 85 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva prsna žepa z gumbi.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Abercrombie & Fitch moška, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model odporen proti vetru.- Model s povečano odpornostjo na vodo.- 2 Way Strech je zelo prožna tkanina, ki se razteza na obeh straneh tkanine.- Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Abercrombie & Fitch moška, siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model odporen proti vetru.- Model s povečano odpornostjo na vodo.- 2 Way Strech je zelo prožna tkanina, ki se razteza na obeh straneh tkanine.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Prešiti model.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch x NFL moški, siva barva
    - Kroj oversize.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch črna barva
    - Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Abercrombie & Fitch moški, mornarsko modra barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Abercrombie & Fitch moška, mornarsko modra barva
    - Material, ki odvaja vlago.- Zračen material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Abercrombie & Fitch moški, bež barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne hlače Abercrombie & Fitch rjava barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jakna Abercrombie & Fitch moška, črna barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Prsni žep z zadrgo za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Abercrombie & Fitch rjava barva
    - Kroj relaxed fit.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne Abercrombie & Fitch moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, vijolična barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, rjava barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva prsna žepa z gumbi.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Flis pulover Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Flis pulover Abercrombie & Fitch rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca iz rebrastega žameta Abercrombie & Fitch zelena barva
    - Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Žepi na prsih.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Abercrombie & Fitch črna barva
    - Kroj oversized.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Abercrombie & Fitch bež barva
    - Kroj relaxed.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Abercrombie & Fitch siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajčna jakna Abercrombie & Fitch bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zunanji žepi za vlaganje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch moški
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ravna hlačnica.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Abercrombie & Fitch moški
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Dva prsna žepa z gumbi.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, siva barva
    - Kroj regular.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina:- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca iz rebrastega žameta Abercrombie & Fitch rjava barva
    - Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Abercrombie & Fitch moška, črna barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jopica Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka pletenina.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 86 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Abercrombie & Fitch moška, zelena barva
    - Model s polnilom iz 100% recikliranega poliestra.- Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Izoliran model s podlogo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni s kontrastno, elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moški, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Abercrombie & Fitch moška, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Melange pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

Oblačila za moške - Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh