Največja modna platforma v Sloveniji

Srajce za moške velikosti XL

4425
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna srajca G-Star Raw moška, črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi na prsih.- Manšete na gumb.- Kroj slim fit.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Columbia moška, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Mammut moška, bež barva
    - Izdelek, izdelan v skladu s Fair Wear Foundation, organizacijo, ki združuje blagovne znamke oblačil, ki izdelujejo izdelke na bolj trajnosten in etičen način. Izdelki z oznako Fair Wear so izdelani v tovarnah, ki so uspešno prestale zunanjo revizijo ter d- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Kroj regular.- Obseg ovratnika: 38 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina spredaj: 74 cm.- Dolžina zadaj: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Salewa Fanes moška, roza barva
    - Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model prihaja iz linije izdelkov Salewa Commited, ki so izdelani v proizvodnem procesu, ki zmanjšuje negativni vpliv na okolje.- POLARLITE je tkanina, za katero je značilno visoko zadrževanje toplote, zračnost, hitro sušenje in dobra kompresija, zahvaljujoč kateri zavzamejo malo prostora, ko so pakirani.- Posebna oblika rokavov z vstavkom na notranji strani zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Zapenjanje spredaj omogoča hitro zračenje med intenzivno dejavnostjo.- Teža materiala: 118 g/m2.- Teža izdelka: 230 g.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca North Sails moška
    - Kroj regular.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Mehek ovratnik button-down.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Reebok Classic moška, siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Žep na prsih.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Melange pletenina.- Kroj regular fit.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Polo Ralph Lauren moška, zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina spredaj: 76 cm.- Dolžina zadaj: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca G-Star Raw moška, mornarsko modra barva
    - Kroj slim fit.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina:- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Wood Wood Ohan Chateau moška, rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular fit.- Mehak taborniški ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Vzorčasta tkanina.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, bež barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva prsna žepa z gumbi.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Samsoe Samsoe ženska, zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Na prsih je drsni žep.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Debela, elastična tkanina.- Dolžina rokava: 62,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca s primesjo volne Superdry črna barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Podloga iz flisa.- Debela, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 47 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca KSUBI moška, bela barva
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 74,5 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Tiger Of Sweden moška, rjava barva
    - Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tiger Of Sweden moška, zelena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Žepi na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Solid moška, zelena barva
    - Kroj regular fit.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca United Colors of Benetton moška, siva barva
    - Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Tanka, elastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Abercrombie & Fitch moška, siva barva
    - Kroj regular.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina:- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina spredaj: 73 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška
    - Kroj regular.- Ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca Dickies moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žepi na prsih.- Podloga iz flisa.- Debela, neelastična tkanina.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Bombažna srajca Samsoe Samsoe moška, siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Polo Ralph Lauren moška
    - Kroj slim fit.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Universal Works Road mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Mehak taborniški ovratnik.- Vzorčasta tkanina.
  • Bombažna srajca Universal Works Travail Overshirt moška, rjava barva, 29161
    - Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Spodnji rob z dvema gumboma za prilagajanje.- Dva žepa na sprednji strani.- Debela, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Universal Works Travail Overshirt moška, črna barva, 29905
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 47 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Universal Works L/S Utility Shirt moška, 29177
    - Kroj regular.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Debela, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Mehek ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 77,5 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Manšete na gumb.- Vzorčasta tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 43,5 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Armani Exchange moška, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje spredaj omogoča hitro zračenje med intenzivno dejavnostjo.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasni detajli.- Tanka, elastična pletenina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Calvin Klein moška, siva barva
    - Kroj oversize.- Zapenjanje na zadrgo.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Tanka, elastična tkanina.- Obseg ovratnika: 50 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Hilfiger moška, črna barva
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Kroj regular fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Lindbergh moška
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Model je izdelan iz poplina, ki je fino tkana tkanina z rahlim leskom. Je zelo trpežen in odporen na umazanijo.- Kroj slim fit.- Dolgi rokav.- Oblazinjene manšete z dvema gumboma omogočajo individualno prileganje.- Model s stoječim ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Aeronautica Militare moška, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca Polo Ralph Lauren moška, mornarsko modra barva
    - Kroj slim fit.- Dolgi rokav.- Mehek ovratnik button-down.- Manšete na gumb.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Solid moška
    - Zapenjanje na gumbe.- Rahlo ojačan ovratnik tipa zakrit button-down.- Manšete na gumb.- Kroj regular fit.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Levi's moška, mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca Levi's moška, mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca G-Star Raw moška, mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj resort fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans moška, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehek ovratnik tipa zakrit button-down.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Guess moška
    - Kroj slim fit.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca United Colors of Benetton moška, mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca AllSaints CUDI moška, črna barva
    - Kroj relaxed fit.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Žep na prsih.- Mehak taborniški ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Gladek material.
  • Bombažna srajca A-COLD-WALL* Shirt Cotton Twill črna barva
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Bombažna srajca A-COLD-WALL* Bracket Logo T-Shirt bela barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.
  • Bombažna srajca Polo Ralph Lauren moška, mornarsko modra barva
    - Classic fit.- Mehek ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Sisley moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Calvin Klein moška, bela barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed fit.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Žep na prsih.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans zelena barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Mehak bowling ovratnik.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Desigual moška
    - Kroj regular.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 47 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Calvin Klein Jeans moška, črna barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Zapenjanje na gumbe.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Pepe Jeans moška, zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Žepi na prsih.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80,5 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Armani Exchange moška, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Armani Sustainability Project je deloma izdelan iz organskih vlaken, pri izdelavi katerih se porabi veliko manj kemikalij in električne energije.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesanUporabljeno delo: Burza na Jeziorze Galilejskim, Rembrandt Harmenszoon van Rijn.- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Obseg ovratnika: 43,5 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca Medicine moška, bela barva
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesanUporabljena dela: wybrane prace - kolaż, Leonardo da Vinci.- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Obseg ovratnika: 43,5 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Drykorn moška, siva barva
    - Kroj relaxed.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina:- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca KSUBI heroism ss shirt moška, črna barva, MPS24SH013
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans Prince moška, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Michael Kors moška, mornarsko modra barva
    - Kroj slim fit.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehek ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Lindbergh
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Kroj relaxed fit.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Aeronautica Militare moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Zapenjanje na gumbe.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca Sisley moška
    - Kroj regular fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40,5 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Sisley moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Calvin Klein moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška
    - Kroj regular.- Majhen ovratnik.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca s primesjo lanu Bruuns Bazaar mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Mehak bowling ovratnik.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca AllSaints IKUMA moška, črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Kroj relaxed fit.- Kratek rokav.- Mehak taborniški ovratnik.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.
  • Srajca Samsoe Samsoe moška, vijolična barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška
    - Kroj slim.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54,5 cm.- Širina v ramenih: 46,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Lanena srajca Medicine moška, črna barva
    - Kroj regular.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Model je izdelan iz kombinacije lanu in bombaža.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina spredaj: 75,5 cm.- Dolžina zadaj: 74,5 cm.- Širina pod pazduhami: 55,5 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Armani Exchange moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 75,5 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Armani Exchange moška
    - Kroj regular.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 42 cm.- Dolžina rokava: 64,5 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Joop! moška
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehek ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumbe.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Lanena srajca Calvin Klein bela barva
    - Tehnologija Polygiene® omogoča večjo higieno oblačil, brez neprijetnih vonjav, tudi med pranji. Srebrovi ioni, naneseni na površino materiala, ustvarjajo naravno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Model s stoječim ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca The North Face Sequoia moška, zelena barva, NF0A4T1921L1
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tehnologija FlashDry™ zagotavlja učinkovito uravnavanje temperature in učinkovit prenos vlage med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Teža materiala: 99 g/m2.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Armani Exchange moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 39 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Medicine moška, črna barva
    - Kroj regular.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Obseg ovratnika: 43,5 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57,5 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Lanena srajca Medicine moška, bela barva
    - Kroj regular.- Rahlo ojačan ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Obseg ovratnika: 43,5 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57,5 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jeans srajca Samsoe Samsoe moška, bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Priročno zapenjanje z zaskočnico za enostavno obuvanje in snemanje.- Daljši zadnji del.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 79 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Hugo Blue moška
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Daljši zadnji del.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina spredaj: 75 cm.- Dolžina zadaj: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans srajca G-Star Raw moška, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Daljši zadnji del.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Won Hundred moška, roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Žep na prsih.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Theory moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Dva prsna žepa z gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Les Deux moška, rjava barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Lanena srajca Michael Kors mornarsko modra barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Kroj regular fit.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Solid moška, bež barva
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z dvema gumboma za prilagojeno prileganje.- Žep na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Obseg ovratnika: 48 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška
    - Kroj relaxed.- Kratek rokav.- Mehak ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Vzorec z živalskim motivom.- Dolžina spredaj: 77 cm.- Dolžina zadaj: 76,5 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 46,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Medicine moška, bela barva
    - Kroj slim.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Abstrakten vzorec.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca On Vacation moška, črna barva, OVC SH15
    - Zapenjanje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, neelastična tkanina.- Ohlapen kroj.- Dolžina: 75 cm,- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca AllSaints TIJUANA SS SHIRT moška, črna barva, MS558Z
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed fit.- Mehak taborniški ovratnik.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Žep na prsih.- Vzorčast material.
  • Lanena srajca North Sails bež barva, 664300
    - Izdelano iz recikliranih vlaken, s skrbjo za zmanjšanje uporabe plastike, ki onesnažuje morja in oceane.- B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Levi's moška, roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Obseg ovratnika: 48 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca Medicine moška, bež barva
    Navdih za kolekcijo je bilo posvetno delo Jerzy Nowosielska – Umetnikova dela so bila s slikarskega platna prenesena na tekstil v obliki originalnih odtisov in kolažev. Med njimi so kratke majice, srajce, obleke, jakne in dodatki - vsak model odraža bogastvo barv, geometrijskih oblik in globino čustev, značilnih za Nowosielskega dela. Oblika in barva sta v harmoniji, spodbujata domišljijo, spodbujata k razmisleku o naravi človeške izkušnje in dokazujeta, da umetnost nikoli ne gre iz mode.Jerzy Nowosielski (roj. 1923, umrl leta 2011) je bil eden najvidnejših predstavnikov poljske sodobne kulture - njegova dela so bila razstavljena na številnih samostojnih in skupinskih razstavah. V svojem posvetnem delu se je opiral na dosežke avantgardne umetnosti, tradicijo bizantinskega slikarstva, geometrijsko abstrakcijo ter krajino in ženski akt. Njegova umetnost velja za edinstven pojav - združuje področja svetega in profanega.Uporabljena dela: Jerzy Nowosielski, collage.Na licencji Andrzeja Starmacha.- Kroj slim.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Obseg ovratnika: 43,5 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina spredaj: 78 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 54,5 cm.- Širina v ramenih: 46,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna srajca Liu Jo moška
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žepi na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Solid moška, roza barva
    - Casual fit.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Na prsih je drsni žep.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

Srajce za moške - Srajce štejemo za nekoliko bolj elegantna oblačila, ki jih nosimo na poslovne in svečane priložnosti, to pa nikakor ne pomeni, da se srajce ne smejo nositi za vsakodnevne prilike, kot so različne zabave in druženja. Srajca je popularno trendi oblačilo, ki prihaja v velikem številu dizajnov, barv in materialov. Srajce so lahko na dolge ali kratke rokave, ožje ali širše, zadnja leta so posebej popularne predimenzionirane srajce. Če želite izbrati eno srajco, vam vsekakor predlagamo klasično belo srajco enostavnega dizajna. Takšno srajco lahko nosite za skoraj vse priložnosti in jo lahko kombinirate z različnimi oblačili. Pri izbiri je najbolj pomembno paziti, da vam kroj popolnoma ustreza. Naj srajca ne bo niti preozka niti preširoka. Pomembno je, da se v njej počutite prijetno in da lahko delate vse opravke. Prav tako je pomembno, da je prave dolžine zato, da jo lahko nosite tudi v hlačah. Za poslovne prilike, klasično belo srajco kombinirajte z obleko, da bi izrazili svoj modni stil dodajte kravato, oziroma ovratne rute v zanimivih barvah in vzorcih. Za vsak dan belo srajco kombinirajte s kavbojkami in njihovim dizajnom po želji, a na srajco nataknite usnjeno jakno ali pleteni kardigan. Za večerne prilike srajco povlecite v jeans hlače bolj elegantnega in trendi stila in dodajte kakšen modni dodatek ali nakit. Srajce so zares raznoliko oblačilo zato je koristno imeti v omari nekoliko dobrih srajc, klasičnega dizajna v nekoliko različnih barvah. Seveda, odvisno od lastnega stila, poigrajte se s številnimi drugimi dizajni, barvami in vzorci srajc, ki so trenutno trendi.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh