Največja modna platforma v Sloveniji

Champion online nakup oblačila in obutev za moške velikosti M

141
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Champion Hooded Sweatshirt Grey
    Kupi Champion Hooded Sweatshirt Grey za 70 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Crewneck Sweatshirt Dark Blue
    Kupi Champion Crewneck Sweatshirt Dark Blue za 65 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Crewneck Sweatshirt Night Black
    Kupi Champion Crewneck Sweatshirt Night Black za 65 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Crewneck T-Shirt Tel
    Kupi Champion Crewneck T-Shirt Tel za 30 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Crewneck T-Shirt Nbk
    Kupi Champion Crewneck T-Shirt Nbk za 30 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Crewneck T-Shirt Tel/ Wgy/ Pss
    Kupi Champion Crewneck T-Shirt Tel/ Wgy/ Pss za 30 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Jacket Svk
    Kupi Champion Jacket Svk za 80 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Elastic Cuff Cargo Pant Black
    Kupi Champion Elastic Cuff Cargo Pant Black za 65 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Bermuda Black
    Kupi Champion Bermuda Black za 50 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Champion Bermuda Brown
    Kupi Champion Bermuda Brown za 50 EUR v Footshopu. Znamka: Champion Barva: Velikost: S,M,L,XL,XXL
  • Bombažna kratka majica Champion oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Obesek, priložen izdelku, je izdelan iz posebnega recikliranega ekološkega papirja, obogatenega s semeni, ki jih je mogoče posaditi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Champion moška, črna barva
    - Champion Tech Fill. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, izdelanih za zagotavljanje udobja v vseh vremenskih razmerah med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion bež barva
    - Model, izdelan v tehniki povratnega tkanja. Gre za uporabo obrnjenega tkanja pri izdelavi materialov. Ta tehnologija zagotavlja največje udobje pri nošenju in preprečuje, da bi se tkanina med pranjem skrčila.- Ohlapen kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žep zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje osnovnih predmetov.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 46 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion črna barva, 219790
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu:- Dolžina:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Bombažna kratka majica Champion moška, črna barva, 220017
    - Kroj Tshape fit.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Champion moška, črna barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s kapuco.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Champion Puloverji Heavy Cotton Poly Fleece
    Champion Puloverji Heavy Cotton Poly Fleece pisana Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puloverji
  • Pulover Champion moška, črna barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion moška, siva barva, 219999
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moški, rdeča barva, s kapuco, 219997
    - Kroj relaxed.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moške, mornarsko modra barva, 219636
    - Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion moška, rdeča barva, 219998
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z aplikacijo iz dvostranskih cekinov.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne hlače Champion črna barva, 220015
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Hlačnice so zaključene z vrvicami za boljše prileganje.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top Champion moški, črna barva, 220009
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasen rob.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moške, siva barva, E20002
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 64 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moške, črna barva, 220010
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 63 cm.- Višina pasu: 34,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Dolžina: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moška, zelena barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Sprednji žep, ki se zapenja z zaponko..- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moški, črna barva, s kapuco, E20000
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moški, zelena barva, 220002
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Debela, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 95,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion rjava barva, 220008
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Podložen model.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Zunanja dolžina noge: 116 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače Champion bež barva, 219861
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion mornarsko modra barva
    - Kroj comfort fit.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Champion Puloverji Heavy Cotton Poly Fleece
    Champion Puloverji Heavy Cotton Poly Fleece Črna Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puloverji
  • Jakna Champion moška, mornarsko modra barva
    - Champion Tech Fill. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, izdelanih za zagotavljanje udobja v vseh vremenskih razmerah med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Model s kapuco.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji žepi za vlaganje.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Champion črna barva
    - Model, izdelan v tehniki povratnega tkanja. Gre za uporabo obrnjenega tkanja pri izdelavi materialov. Ta tehnologija zagotavlja največje udobje pri nošenju in preprečuje, da bi se tkanina med pranjem skrčila.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Champion moški, zelena barva, 220012
    - Kroj oversize.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Debela, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 86 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Champion moške, bež barva, 219786
    - Model vsebuje organska in reciklirana vlakna, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Champion bela barva
    - Kroj comfort fit.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Champion Puloverji Heavy Cotton Poly Fleece
    Champion Puloverji Heavy Cotton Poly Fleece Črna Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L. Moški > Oblačila > Puloverji

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh