Največja modna platforma v Sloveniji

Adidas online nakup oblačila in obutev za moške

2664
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • adidas Hlače
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Ta izdelek je izdelan iz Primegreena, linije visokokakovostnih reciklnih materialov.- Preprost slog.- Noge so končale z rebranjem.- Drsne žepe.- Na pasu prilagodite širino s pomočjo izdelkov za nego.- Tanek material.- Model z aplikacijo.- Širina traku: 38 cm.- Širina kolka: 55 cm.- Višina stanja: 28 cm.- Širina noge na dnu: 17,5 cm.- Širina noge: 31 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • adidas kapa
    - TOPLOTNI MATERIAL. RDY steni vlago s površine kože in zagotavlja pravilno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- AEROREADY sistem - absorbira vlago, zahvaljujoč kateri med vsako prakso občutite prijetno hlajenje in suhost.- Nastavljiv obtok.
  • Hlače adidas moški, črna barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas pulover
    - Ta izdelek je izdelan iz Primegreena, linije visokokakovostnih reciklnih materialov.- Preprost slog.- Drsne žepe.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z aplikacijo.- Zadrgo zaponko.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pazduhe: 55 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • adidas Majica
    - Boljša bombažna pobuda. Izdelki, označeni s to znamko, vsebujejo vsaj 50% bombaž prodajalca ali blagovne znamke, ki je v lasti Better Cottona in vlagajo v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz reciklinega poliestra.- Preprost slog.- Izvlecite kapuco s trojčki.- Prednji žep.- Natisnjena manekenka.- Elastična tkanina.- Končaj z zategnjenega.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pazduhe: 53 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • adidas Hlače
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in zagotavlja udobje med vadbo. Material absorbira vlago in jo prevaža do zunaj sloja, od koder hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji občutek hlajenosti in suhosti ostaja med vsako fizično aktivnostjo.- izdelek iz adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih reciklnih materialov. Uporaba recikliranih surovin zmanjšuje proizvodnjo novega poliestra, zahvaljujoč katerem blagovna znamka podpira varstvo okolja in vam daje možnost, da se odgovorno odločite.- Preprost slog.- Gibljiv trak na pasu.- Na pasu prilagodite širino s pomočjo izdelkov za nego.- Zadrga na dnu nog zagotavlja udobje pri oblačenju in odstranjevanju.- Dva drsna stranska žepa.- Natisnjena manekenka.- Širina traku: 37 cm.- Širina kolka: 51 cm.- Višina stanja: 27 cm.- Širina noge na dnu: 20 cm.- Širina noge: 32 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Pulover adidas moška, črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas torbica za okoli pasu
    - Ta izdelek je delno izdelan iz reciklinega poliestra.- Enosmerni model.- Zadrgo zaponko.- Prednji žep.- Dolg nastavljivi trak, ki ga ni mogoče sneti.- Ne ustreza formatu A4.- Globina: 4,5 cm.- Višina: 18 cm.- Širina v podnožju: 30 cm.
  • Kratke hlače adidas moški, siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas Performance Adilette moško
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Natikači adidas Performance Adilette moško
    - Vzorčast material.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Natikači adidas moško
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači adidas moško
    - Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • adidas bluza
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi za vlaganje.- Model s kapuco.
  • Natikači adidas moško, mornarsko modra barva
    - Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40,5.
  • adidas kapa
    - Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • adidas trenirka
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moško, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moško, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Žepi za vlaganje.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moško, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Hlače adidas moško, črna barva
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moško, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Žepi za vlaganje.- Elastična pletenina.- Okrasni vstavki.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moško, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Žepi za vlaganje.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moško, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Dolžina: 104 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Gladka pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Žepi za vlaganje.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, bela barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Debela, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo oblazinjen model.- Model s kapuco.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Rob s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas trenirka
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas hlače
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s potiskom.
  • adidas hlače
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Tanka, elastična pletenina.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.
  • adidas hlače
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.
  • adidas bluza
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s stranskimi črtami.- Rob s patentom.
  • adidas bluza
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • adidas hlače
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Elastična pletenina.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas moško, bela barva
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Hlače adidas moško, siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Vrvice v pasu.- Žepi za vlaganje.- Elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas moški, bela barva
    - Vzorčast material.- Stabilen podplat.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači adidas moško, modra barva
    - Vzorčast material.- Oblikovan vložek.- Stabilen podplat.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači adidas moški, mornarsko modra barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.5.
  • Jakna adidas moška, rdeča barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Spredaj je praktičen kenguru žep, ki se ga lahko natakne.- Rob s patentom.- Melange pletenina.- Našitek z logom znamke.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogavice adidas moško, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Melange pletenina.- Našitek z logom znamke.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Trenirka hlače adidas moško, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model s potiskom.- Vrvice v pasu.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, siva barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Rahlo oblazinjen model.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 87 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Udoben rob brez pritiska.- Običajen pas.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Udoben rob brez pritiska.- Običajen pas.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Udoben rob brez pritiska.- Običajen pas.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas moški, črna barva
    - Gladek material.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Bluza adidas moška, rumena barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vzorčasta pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Rahlo oblazinjen model.- Model s potiskom.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 33,5 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Model s hlačnicami dolžine 7/8.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas moški, črna barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 34,5 cm.- Dolžina hlačnice: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas moški, črna barva
    - Vzorčast material.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44,5.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rahlo oblazinjen model.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina: 66 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Z žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dolžina: 100 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas moški, mornarsko modra barva
    - Vzorčast material.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, siva barva
    - Hlačnice zaključene s patentom.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, siva barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Dolžina: 72 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zaobljena hlačnica.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, elastična tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dolžina: 101 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas Adilette moški, črna barva
    - Vzorčast material.- Nazobčen podplat.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Bluza adidas moška, oranžna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo oblazinjen model.- Loose fit kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vodoodporna jakna adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material RAIN.RDY je neprepusten za vlago in hkrati zračen.- Raven kroj.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vodoodporna jakna adidas moška, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material RAIN.RDY je neprepusten za vlago in hkrati zračen.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna adidas moška, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Kroj regular fit.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Model z nalepko.- Širina v bedrih: 52 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna adidas moška, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Model s kapuco.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Rokavi zaključeni s patentom.- Podložen model.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo oblazinjen model.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Ohlapen kroj.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka adidas moška, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Kroj regular fit.- Podložen model.- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Bluza adidas moška, zelena barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače adidas moški, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular fit.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače adidas moški, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Rahlo elastična pletenina.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažne kratke hlače adidas moški, siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas črna barva
    - Loose fit kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj slim fit.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Dolžina: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, vijolična barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače adidas moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh