Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške velikosti 45

17351
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Michael Kors Srajca modra / bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Plaketa, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Črtast; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: All-Over-Muster; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Michael Kors Srajca pastelno modra
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prirezane manšete, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Michael Kors Srajca 'PERFORMANCE' bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Ravne manšete, Plaketa, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • VANS Nizke superge 'Era' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • GEOX Čevlji na vezalke 'DUBLIN' črna
    Dizajn: Zapiranje z 4 luknjami, Okrepljena peta, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Oblazinjen rob, Label-potisk, Reliefen tekaški podplat, Proti drsenju
  • GEOX Nizke superge 'Uomo Snake' kamela / temno siva / bela
    Dizajn: Izmenljiva podloga za stopalo, Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Miks materialov, Snemljiv podplat; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Gladko usnje, Mrežast material, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica
  • Usnjeni čevlji Vagabond Shoemakers Paul 2.0
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji iz semiša Vagabond Shoemakers Paul 2.0
    - Utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji MICHAEL Michael Kors Miles
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Močno utrjena peta.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Birkenstock usnjeni čevlji Bend
    - Utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z nizkimi petami.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Vans moške, črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nedrseč, stabilen podplat. podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Vagabond Shoemakers Teo bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Michael Kors Nick črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance Ms327cnw mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Superge New Balance Ms327cbw črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Superge New Balance Ms327cwb siva barva
    - Zaobljena, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40,5.
  • Usnjene superge Filling Pieces Mid Ace Spin zelena barva, 55333491926
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Usnjene superge Filling Pieces Ace Spin 70033493009
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Udobna notranjost.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI MENS bela barva, KL52515
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Tommy Jeans SKATE CANVAS MID moške, bela barva, EM0EM01154
    - Okrogla, utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge New Balance ML610TB oranžna barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Zamberlan Brenva GTX RR moški, oranžna barva
    - Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Vmesni podplat je izdelan iz mehke plastike EVA z dvojno gostoto, ki je gostejša in stabilnejša od običajne pene EVA. Ta rešitev zagotavlja boljše blaženje in podporo stopalu, saj se prilagaja njegovi anatomski obliki.- Teža izdelka: 790 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Zamberlan Anabasis GTX Short moški, zelena barva
    - Vodoodporna membrana GORE-TEX® Extended Comfort, uporabljena v tem modelu, zagotavlja stopalu največjo zračnost. Enoslojna, lahka konstrukcija ne povečuje teže čevlja, hitro sušeče lastnosti pa omogočajo, da ostanete suhi tudi med povečano aktivnostjo.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Udoben podplat iz pene zagotavlja dodatno blaženje in visoko udobje pri uporabi.- Vmesni podplat je izdelan iz pene EVA Wedge z dvema različnima gostotama, ki v visoki meri absorbira vibracije in udarce stopala na trdo podlago ter tako zmanjšuje tveganje za poškodbe ali poškodbe sklepov.- Podplat Vibram® Junko s primesjo visoko zmogljive gumijaste zmesi Vibram® MegaGrip zagotavlja dober oprijem na suhem in mokrem terenu. Njegova izjemno anatomska oblika z razširitvijo na območju pete in sprednjega dela stopala zagotavlja dodatno stabilnost.- Teža izdelka: 415 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge New Balance BB650RBR črna barva
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge New Balance M1906ROB rjava barva
    - Model je izdelan iz trpežnega materiala CORDURA®, ki je odporen na obrabo in druge mehanske poškodbe, kar znatno podaljša življenjsko dobo izdelka.- Model z dvema žepoma.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance M1906RW bež barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Mizuno Wave Daichi 7 moški, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Inovativen, lahek vmesni podplat U4icX, zagotavlja odzivno blaženje z visokim odbojem.- V srednjem podplatu je vgrajena tehnologija MIZUNO WAVE s strukturo v obliki valov, ki uporablja peno različnih trdot za povečanje stabilnosti stopala, ne da bi pri tem žrtvovala lastnosti blaženja.- Komponenta AP+ na območju srednjega podplata zagotavlja odboj in vzdržljivo blaženje ter tako zagotavlja visoko raven udobja.- Podplat iz gume Michelin® zagotavlja odličen oprijem in visoko odpornost proti obrabi.- Višina padca: 9 mm.- Teža izdelka: 305 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji The North Face Vectiv Taraval moški, črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Poseben 3D vložek iz TPU dvojne gostote, ki se nahaja tik pod klasičnim vložkom za čevlje, krepi strukturo čevlja in preprečuje nenadzorovano gibanje stopala.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Teža izdelka: 352 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji The North Face Vectiv Eminus moški, zelena barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Sistem vezalk Ghille omogoča enostavno obuvanje in pravilno prileganje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Poseben 3D vložek iz TPU dvojne gostote, ki se nahaja tik pod klasičnim vložkom za čevlje, krepi strukturo čevlja in preprečuje nenadzorovano gibanje stopala.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 297 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Natikači EA7 Emporio Armani XBP008 XK337 D611 moški, bela barva
    - Udobna notranjost.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Čevlji Jack Wolfskin Terraventure Texapore Low moški, črna barva
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Zgornji del ima membrano TEXAPORE ECOSPHERE, ki sledi konceptu zero waste in je v celoti izdelana iz recikliranih materialov, kot so reciklirane steklenice PET ali ostanki iz drugih proizvodnih procesov. Tehnologija zagotavlja visoko raven zračnosti, odlično zaščito pred mrazom in visoko odpornost proti vodi, zahvaljujoč uporabi trajne impregnacije, ki zagotavlja neprepustnost materiala.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Podplat Vibram® EcoStep z žlebovi je izdelan iz posebne gumijaste zmesi, izdelane iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Njegova struktura zagotavlja visok oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Teža izdelka: 956 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Jack Wolfskin Rebellion Guide Texapore Low moški
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Zgornji del ima membrano TEXAPORE ECOSPHERE, ki sledi konceptu zero waste in je v celoti izdelana iz recikliranih materialov, kot so reciklirane steklenice PET ali ostanki iz drugih proizvodnih procesov. Tehnologija zagotavlja visoko raven zračnosti, odlično zaščito pred mrazom in visoko odpornost proti vodi, zahvaljujoč uporabi trajne impregnacije, ki zagotavlja neprepustnost materiala.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Zunanji petni del TPU za stabilizacijo in ohranjanje pete pod nadzorom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Zunanji podplat iz materiala Vibram®. Zahvaljujoč žlebičastemu podplatu in uporabi visoko zmogljive gumijaste zmesi zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Teža izdelka: 930 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Zamberlan Myriad GTX moški, rjava barva
    - Zgornji del je v celoti izdelan iz trpežnega zrnatega usnja, impregniranega s sistemom Hydrobloc®, ki ga ščiti pred hitrim namakanjem.- Vodoodporna membrana GORE-TEX® Extended Comfort, uporabljena v tem modelu, zagotavlja stopalu največjo zračnost. Enoslojna, lahka konstrukcija ne povečuje teže čevlja, hitro sušeče lastnosti pa omogočajo, da ostanete suhi tudi med povečano aktivnostjo.- Podloga iz pene okoli obroča zgornjega dela in na območju jezička zagotavlja prilagodljivo prileganje na gležnju, njegovo stabilnost in visoko udobje pri nošenju.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat Vibram® Junko s primesjo visoko zmogljive gumijaste zmesi Vibram® MegaGrip zagotavlja dober oprijem na suhem in mokrem terenu. Njegova izjemno anatomska oblika z razširitvijo na območju pete in sprednjega dela stopala zagotavlja dodatno stabilnost.- Teža izdelka: 450 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge New Balance črna barva, ML574EVB
    - Model z oznako Green Leaf, novi izdelki New Balance iz vsaj 50 % okolju prijaznih materialov - recikliranih ali organskih.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Teniske Toms Baja moške, rjava barva, 10019622
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Blagovna znamka Toms namenja 1/3 svojega dobička za podporo tistim, ki si prizadevajo za enakost in pravičnost na najnižji ravni.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Mizuno Wave Daichi 7 GTX moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Inovativen, lahek vmesni podplat U4icX, zagotavlja odzivno blaženje z visokim odbojem.- V srednjem podplatu je vgrajena tehnologija MIZUNO WAVE s strukturo v obliki valov, ki uporablja peno različnih trdot za povečanje stabilnosti stopala, ne da bi pri tem žrtvovala lastnosti blaženja.- Komponenta AP+ na območju srednjega podplata zagotavlja odboj in vzdržljivo blaženje ter tako zagotavlja visoko raven udobja.- Podplat iz gume Michelin® zagotavlja odličen oprijem in visoko odpornost proti obrabi.- Višina padca: 9 mm.- Teža izdelka: 320 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40,5.
  • Čevlji Keen Jasper II WP moški, črna barva
    - Model uporablja naravno usnje BETTER LEATHER, okolju prijazno. Usnje prihaja iz usnjarn, povezanih z LWG, ki proizvajajo usnje na trajnosten način.- Membrana KEEN.DRY, ki je odporna na vodo in diha, zagotavlja udobje in zaščito pred vlago. Membrana je neprepustna za vodo od zunaj, hkrati pa omogoča, da vlaga iz notranjosti pronica na zunanjo stran čevlja, tako da stopalo ostane suho.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Sistem zavezovanja po vzoru plezalnih čevljev, pri katerem vezalke segajo do prstov, omogoča popolno prileganje obutve stopalu.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Prevleka Eco Anti-Odor, ki temelji na naravnih probiotikih, blokira rast mikrobov, ki ustvarjajo neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Gumijasti podplat KEEN.ALL.TERRAIN zagotavlja visok oprijem in maksimalno stabilnost na številnih vrstah površin.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Dolžina vložka je: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Čevlji Mizuno Wave Mujin 9 moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Inovativen, lahek vmesni podplat U4icX, zagotavlja odzivno blaženje z visokim odbojem.- Izjemno lahka, trpežna pena MIZUNO ENERZY, nameščena po celotnem srednjem podplatu, zagotavlja visoko raven blaženja in vračanja energije, vložene v gibanje.- V srednjem podplatu je vgrajena tehnologija MIZUNO WAVE s strukturo v obliki valov, ki uporablja peno različnih trdot za povečanje stabilnosti stopala, ne da bi pri tem žrtvovala lastnosti blaženja.- Podplat iz gume Michelin® zagotavlja odličen oprijem in visoko odpornost proti obrabi.- Višina padca: 10 mm.- Teža izdelka: 340 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40,5.
  • Čevlji Jack Wolfskin Terraquest Texapore Low moški, bež barva
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstilnega materiala in semiš usnja.- Membrana TEXAPORE ECOSPHERE PRO, ki je v celoti izdelana iz recikliranih materialov, zagotavlja odpornost proti vetru in vodi, hkrati pa ohranja odlično zračnost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat Vibram® EcoStep z žlebovi je izdelan iz posebne gumijaste zmesi, izdelane iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Njegova struktura zagotavlja visok oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Teža izdelka: 956 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Helly Hansen Jeroba oranžna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Zgornji del je izdelan iz zračnega in zračnega materiala HH® Max-Vent.- Tehnologija HH® Quick Dry zagotavlja hitro sušenje.- Okvir HH® Lite-Frame iz sintetičnega materiala podpira in stabilizira stopalo med aktivnostjo.- Vložki HH® Pro Guard podpirajo stopalo na občutljivih mestih, ga dodatno ščitijo pred poškodbami in povečujejo trdnost strukture obutve.- Podloga iz lahke, zračne mrežice iz recikliranih materialov.- Antibakterijski zaključek v notranjosti obutve zmanjšuje rast neželenih bakterij, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Oblikovan, odstranljiv vložek HH® Comfort iz visokokakovostne mešanice pene EVA za visoko udobje pri nošenju in daljšo življenjsko dobo.- Lahek vmesni podplat iz pene HH® Power-Stride zagotavlja optimalno ravnovesje med udobjem in blaženjem, njegova struktura pa zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost.- Posebej oblikovano območje zunanjega podplata HH® Max-Grip zagotavlja največji oprijem pri aktivnem gibanju in premikanju po zahtevnem terenu.- Peta zunanjega podplata HH® Tough-Wear je odgovorna za stabilnost in protizdrsne lastnosti na zahtevnih terenih, poleg tega pa je izjemno odporna proti obrabi.- Teža izdelka: 760 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Zamberlan RANDO GTX moški, turkizna barva
    - Dimenzije so podane za velikost: 46.- Dolžina vložka je: 30,5 cm.- Zunanji podplat iz materiala Vibram®. Zahvaljujoč žlebičastemu podplatu in uporabi visoko zmogljive gumijaste zmesi zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah ter visoko vzdržljivost in odpornost proti obrabi.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom. Poleg tega je tehnologija zračna, kar preprečuje pregrevanje.- Zgornji del je v celoti izdelan iz trpežnega usnja nubuk, impregniranega s sistemom Hydrobloc®, ki ga ščiti pred hitrim namakanjem.
  • Čevlji Merrell Wildwood Sneaker Boot Mid Wp moški, črna barva, J067285
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Sistem blaženja Air Cushion v peti absorbira udarce in izboljša stabilnost med gibanjem.- Neizoliran model.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Nazobčen podplat.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI MENS črna barva, KL52515A
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Stabilen podplat.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji iz semiša BOSS Adley moški, črna barva, 50498357
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Čevlji iz semiša Merrell moški, rjava barva
    - Snemljiv notranji vložek Kinetic Fit™ BASE z anatomsko obliko podpira naravni stopalni lok in dodatno stabilizira peto med gibanjem.- Tehnologija M-Select™ FRESH preprečuje neprijetne vonjave.- Sistem blaženja Air Cushion v peti absorbira udarce in izboljša stabilnost med gibanjem.- Podplat M-Select™ GRIP je prilagojen različnim oblikam dejavnosti in zagotavlja odličen oprijem tudi na zahtevnem terenu. Ustrezno žlebljen podplat se oprime tal za stabilnost, poleg tega pa odlično odvaja umazanijo in blato s podplata.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Nazobčen podplat.
  • Čevlji iz semiša Merrell Jungle Moc moški, črna barva, J60825
    - Vmesni podplat je izdelan iz mehke plastike EVA z dvojno gostoto, ki je gostejša in stabilnejša od običajne pene EVA. Ta rešitev zagotavlja boljše blaženje in podporo stopalu, saj se prilagaja njegovi anatomski obliki.- Snemljiv notranji vložek Kinetic Fit™ BASE z anatomsko obliko podpira naravni stopalni lok in dodatno stabilizira peto med gibanjem.- Tehnologija M-Select™ FRESH preprečuje neprijetne vonjave.- Sistem blaženja Air Cushion v peti absorbira udarce in izboljša stabilnost med gibanjem.- Podplat M-Select™ GRIP je prilagojen različnim oblikam dejavnosti in zagotavlja odličen oprijem tudi na zahtevnem terenu. Ustrezno žlebljen podplat se oprime tal za stabilnost, poleg tega pa odlično odvaja umazanijo in blato s podplata.- Utrjena peta.- Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Nazobčen podplat.
  • Chelsea iz semiša Tommy Hilfiger PREMIUM TH SUEDE HYBRID moški, črna barva, FM0FM04683
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni polškornji Karl Lagerfeld KRAFTMAN moški, črna barva, KL11423
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Piščančki BOSS Adley moški, črna barva, 50498508
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Čevlji Karl Lagerfeld ZONE moški, črna barva, KL53953
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen ovitek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni polškornji Geox Dublin moški, črna barva, U34R2B 00043 C9999
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrasni detajli.
  • Usnjeni čevlji Geox U ANDALO A moški, črna barva, U26DDA 00045 C9999
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Usnjeni chelsea Geox U TERENCE B moški, rjava barva, U367HB 00046 C6024
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Čevlji Columbia Flow Fremont moški, črna barva
    - Zgornji del s tehnologijo Omni-Shield™ zaradi svojih posebnih lastnosti ne vpija vode in drugih snovi v svojo strukturo, kar preprečuje namakanje in obarvanje.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahek vmesni podplat Techlite™ zagotavlja dolgotrajno udobje, visoko raven blaženja in vračanje energije, vložene v gibanje. Poleg tega sistem kroženja zraka zagotavlja optimalno raven prezračevanja in občutek hlajenja med aktivnostjo.- Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji New Balance FuelCell Rebel v3 oranžna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat, izdelan iz pene FuelCell, zagotavlja visoko raven blaženja udarcev ter stabilizacijo in podporo stopalu.- Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 209 g.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Čevlji Camper Brutus moški, črna barva
    - Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Under Armour Micro G Valsetz Trek Mid WP moški, oranžna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstilnega materiala in semiš usnja.- Zaradi uporabe tehnologije UA Storm v zgornjem delu obutev ščiti stopalo pred vlago, hkrati pa ohranja visoko raven zračnosti.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Sistem hitrega vezalke omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje čevljev.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Vmesni podplat iz pene Micro G®, ki se odziva na pritisk in stopalu zagotavlja odzivno blaženje.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Teža izdelka: 505 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance MR530CK siva barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance MS327MT bež barva
    - Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Superge New Balance MR530CJ bež barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance U997RHA siva barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.5.
  • Superge New Balance U997RHB
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance MS327HB vijolična barva
    - Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance BB650RWF bela barva
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance U574LGDW siva barva
    - Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance MS327MS zelena barva
    - Zaobljena, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance U327WEM črna barva
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance U327WEJ
    - Zaobljena, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance ML610TAK mornarsko modra barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.
  • Superge New Balance MS327MQ
    - Zaobljena, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Superge New Balance ML610TAI oranžna barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/2.- Dolžina vložka je: 25 cm.
  • Čevlji LA Sportiva Jackal II GTX moški, črna barva
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Membrana GORE-TEX®, uporabljena v tem modelu, zagotavlja visoko raven vodoodpornosti in zaščite pred vetrom, njene dihalne lastnosti pa preprečujejo pregrevanje. Poleg tega je zaradi uporabe edinstvene, prilagodljive strukture Invisible Fit obutev lahka in ima manj točk pritiska, kar se odraža v dobrem prileganju in visokem udobju pri nošenju.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Višina padca: 7 mm.- Teža izdelka: 305 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji LA Sportiva Lycan GTX moški, zelena barva
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Vodoodporna membrana GORE-TEX® Extended Comfort, uporabljena v tem modelu, zagotavlja stopalu največjo zračnost. Enoslojna, lahka konstrukcija ne povečuje teže čevlja, hitro sušeče lastnosti pa omogočajo, da ostanete suhi tudi med povečano aktivnostjo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Sistem hitrega vezalke omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 365 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji LA Sportiva Boulder X moški, rjava barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zgornji del je izdelan iz trpežnega semiš usnja.- Otoman ob spodnjem robu zgornjega dela čevlja ga ščiti pred poškodbami in vdorom umazanije v čevelj.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Teža izdelka: 490 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji The North Face Vectiv Eminus črna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Sistem vezalk Ghille omogoča enostavno obuvanje in pravilno prileganje stopalu.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 297 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni čevlji Geox U OTTAVIO A moški, črna barva, U36DCA 00085 C9999
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Tekaški čevlji New Balance FuelCell Summit Unknown v4 zelena barva
    - Model z oznako Green Leaf, novi izdelki New Balance iz vsaj 50 % okolju prijaznih materialov - recikliranih ali organskih.- Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat, izdelan iz pene FuelCell, zagotavlja visoko raven absorpcije udarcev ter stabilizacijo in podporo stopalu. Uporaba bioloških sestavin, pridobljenih iz obnovljivih virov, znatno zmanjšuje ogljični odtis.- Podplat Rock Stop Plate porazdeli pritisk in pomaga zaščititi spodnji del stopala pri gibanju po skalnatem in neravnem terenu.- Mešanica hidrokohezivne gume, uporabljena v podplatu, pomaga ohranjati oprijem na mokrih in spolzkih površinah.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 272 g.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni čevlji Pepe Jeans LOGAN BOOT moški, črna barva, PMS50237
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji The North Face Vectiv Enduris 3 oranžna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Višina padca: 6 mm.- Teža izdelka: 307 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjeni čevlji Caterpillar ELUDE WP moški, rjava barva, P724341
    - Model s povečano odpornostjo na vodo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance M2002RSH siva barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Chelsea iz semiša Tommy Hilfiger CASUAL HILFIGER NUBUCK CHELSEA moški, mornarsko modra barva, FM0FM05033
    - Okrogla, utrjena kapica.- Model z elastičnim vložkom.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni mokasini Camper Walden moški, črna barva, K100633.019
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni chelsea Calvin Klein Jeans TRANSP COMBAT CHELSEA LTH moški, črna barva, YM0YM00754
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model s tekstilno podlogo.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance M2002RSI bež barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- N-Ergy je tehnološko napreden sistem blaženja, ki uporablja izjemno lahek vzglavnik, ki vrača energijo, vloženo v vsak korak.- Sistem Stability Web podpira sredino stopala in nadzoruje dinamične zavoje stopala med hojo.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji iz semiša Tommy Hilfiger CORE HILFIGER SUEDE BOOT moški, črna barva, FM0FM04800
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjeni čevlji Calvin Klein CHELSEA BOOT moški, črna barva, HM0HM01229
    - Okrogla, utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji New Balance URAINAL moški, črna barva
    - Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Močan in odporen zgornji del iz CORDURA® tkanine.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.
  • Čevlji Under Armour Micro G Valsetz Zip moški, črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Ergonomsko profiliran vložek Insite® Contoura® z antibakterijskimi lastnostmi zagotavlja visoko udobje in preprečuje utrujenost stopal med dolgotrajno dejavnostjo.- Vmesni podplat iz pene Micro G®, ki se odziva na pritisk in stopalu zagotavlja odzivno blaženje.- Zunanji podplat iz gume, odporne na oljnate snovi. Njegova posebej žlebljena tekalna plast s protizdrsnimi lastnostmi zagotavlja visok oprijem na različnih površinah.- Teža izdelka: 453 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni nizki škornji Tommy Jeans TJM ELEVATED OUTSOLE BOOT moški, črna barva, EM0EM01251
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge New Balance ML610TBB črna barva
    - Gumijasti material N-Durance, nameščen v srednjem podplatu pod peto, znatno izboljša vzdržljivost in trdnost podplata med udarci na trdih površinah.- Dimenzije so podane za velikost: 42.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Superge New Balance ML610TBC siva barva
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Čevlji Michael Kors Logan moški, rjava barva, 42F3LGFB3D
    - Vodoodporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Piščančki iz semiša Gant Palrock moški, zelena barva, 27643363.G710
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Izoliran model.- Notranjost iz volne.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Piščančki iz semiša Gant Palrock moški, rjava barva, 27641364.G46
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Piščančki iz semiša Gant Palrock moški, rjava barva, 27641364.G14
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 29,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Usnjeni čevlji BOSS Adley moški, črna barva, 50510992
    - Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge HUGO Leon bela barva, 50504799
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge HUGO Leon črna barva, 50504799
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Superge New Balance URAINAD siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Vibram je moderen in zelo trpežen podplat. Zaznamujejo ga protizdrsne lastnosti in jamstvo za maksimalno udobje in varnost med uporabo.- Močan in odporen zgornji del iz CORDURA® tkanine.- Priložen je dodaten par vezalk.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41,5.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh