Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške velikosti A z webshopa Notino

842
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Mühle TRADITIONAL R89 tradicionalni brivnik Chrome 1 kos
    Mühle TRADITIONAL R89, 1 kos, Brivniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Mühle TRADITIONAL R89 je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje dizajnerska izvedba paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Baxter of California Daily Face Wash čistilni pripravek za obraz 236 ml
    Baxter of California Daily Face Wash, 236 ml, Čiščenje obraza za moške, Pripravek za čiščenje kože Baxter of California Daily Face Wash je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Carl & Son Face Cream Intense krema za obraz 75 ml
    Carl & Son Face Cream Intense, 75 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Carl & Son Face Cream Intense vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim enostavno se raznaša in se hitro vpija intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Kiehl's Men Body Fuel Antiperspirant & Deodorant dezodorant roll-on za moške 75 ml
    Kiehl's Men Body Fuel Antiperspirant & Deodorant, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • Rowenta Stylis TN2801F4 Easy prirezovalnik brade
    Rowenta Stylis TN2801F4 Easy, Prirezovalniki za moške, Aparat Rowenta Stylis TN2801F4 Easy jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Tołpa Dentica Extra Fresh metina zobna pasta 100 ml
    Tołpa Dentica Extra Fresh, 100 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Tołpa Dentica Extra Fresh zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: čisti zobe osvežuje zadah deluje proti zobnemu kamnu zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Captain Fawcett Ricki Hall´s darilni set (za brado) za moške
    Captain Fawcett Ricki Hall´s, Seti za moške, Kozmetični set Captain Fawcett Ricki Hall´s vsebuje vse potrebno za popolno nego vaše brade. Vsebina seta: olje za brado 10 ml vosek za brke 15 ml zložljiv glavnik za brke 1 kos Lastnosti: razčeše in gladi brado/brke dodaja nežen svež vonj vlaži in ne izsuši kože celotna rutina za popoln videz Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Tołpa Green Men gel za prhanje za telo in lase za moške 200 ml
    Tołpa Green Men, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Tołpa Green Men spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Matcha Tea Shaker B300 športni shaker barva White 300 ml
    Matcha Tea Shaker B300, 300 ml, Fitnes oprema za moške, Potrebujete hitro dopolniti potreben odmerek beljakovin, predvadbenega stimulansa, sredstva za kurjenje maščob, BCCA ali vitamina? Shaker Matcha Tea Shaker B300 poskrbi za enostavno mešanje prehrane za vaše mišice in sklepe. Vedno ga imejte pri roki. Lastnosti: nepogrešljiv pomočnik vsakega športnika idealna za trening in potovanja primerno za pomivanje v pomivalnem stroju Sestava: BPA free plastika
  • BEURER HR 4000 prirezovalnik brade 1 kos
    BEURER HR 4000, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat BEURER HR 4000 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: akumulatorsko delovanje nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Steve's No Bull***t Ultrabox Classic darilni set (za britje)
    Steve's No Bull***t Ultrabox Classic, 1 , Začetno pakiranje za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Steve's No Bull***t Ultrabox Classic. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: Sandalwood krema za britje 100 ml balzam za po britju 100 ml olje pred britjem 50 ml tradicionalni brivnik 1 kos Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Zwilling Premium brivnik 1 kos
    Zwilling Premium, 1 kos, Brivniki za moške, Brivnik Zwilling Premium vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • BERANI Conditioner čistilni balzam za lase 300 ml
    BERANI Conditioner, 300 ml, Balzami za moške, Balzam BERANI Conditioner omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: ščiti lasišče zagotavlja očarljiv lesk lasem zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lase globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • BERANI Shaving Cream krema za britje 120 ml
    BERANI Shaving Cream, 120 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje BERANI Shaving Cream zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: pomirja kožo preprečuje draženje kože zagotavlja kar najbolj gladko britje obnavlja in poživlja kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat. Po britju temeljito umijte.
  • BERANI Wax Perfume trdi parfum za moške 50 ml
    BERANI Wax Perfume, 50 ml, Parfumi za moške, Možatost, karizma in prefinjenost v eni steklenički. Parfum BERANI Wax Perfume dovoli, da vaš pravi jaz v trenutku pride do izraza. začimbna dišava poudari seksapil in naravno možatost za dinamične vodstvene osebnosti vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • BEPER 40743 prirezovalnik za lase 1 kos
    BEPER 40743, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Lastnosti: odstranljivi pripomočki nastavitev dolžine striženja akumulatorsko delovanje zagotavlja enostavno urejanje las poskrbi za neželene dlake Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Farmona Radical Men šampon proti prhljaju za moške 400 ml
    Farmona Radical Men, 400 ml, Šamponi za moške, Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče doda lasem lesk in volumen lase odišavi z moškim vonjem
  • Percy Nobleman 1806 toaletna voda za moške 50 ml
    Percy Nobleman 1806, 50 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Percy Nobleman 1806 vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Acqua dell' Elba Essenza parfumirani gel za prhanje za moške 200 ml
    Acqua dell' Elba Essenza, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Acqua dell' Elba Essenza odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije hrani in neguje kožo
  • Pacific Shaving Natural Shaving Oil olje za britje 15 ml
    Pacific Shaving Natural Shaving Oil, 15 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Pacific Shaving Natural Shaving Oil zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože Navodilo za uporabo: Po britju temeljito umijte.
  • Kiepe Tattoo Trimmer profesionalni prirezovalnik za lase 1 kos
    Kiepe Tattoo Trimmer, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Kiepe Tattoo Trimmer vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja ergonomsko oblikovan odstranljivi pripomočki Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Roberto Cavalli Uomo toaletna voda new design za moške 100 ml
    Roberto Cavalli Uomo, 100 ml, Toaletne vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Roberto Cavalli Uomo je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. orientalska dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Mühle Accessories Towels brisača za britje 2 kos
    Mühle Accessories Towels, 2 kos, Dodatki za moške
  • Acqua dell' Elba Essenza luksuzna krema za telo za moške 200 ml
    Acqua dell' Elba Essenza, 200 ml, Nega telesa za moške, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Acqua dell' Elba Essenza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: hrani in neguje kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost
  • Biotherm Homme Basics Line čistilni piling gel za moške 125 ml
    Biotherm Homme Basics Line, 125 ml, Pilingi za obraz za moške, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Biotherm Homme Basics Line. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Dermacol Men Agent Eternal Victory dezodorant v pršilu brez vsebnosti aluminija za moške 150 ml
    Dermacol Men Agent Eternal Victory, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Dermacol Men Agent Eternal Victory je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Kiepe Groove Clipper profesionalni strojček za striženje las za lase 1 kos
    Kiepe Groove Clipper, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Kiepe Groove Clipper vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ecodenta Certified Organic Whitening zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Ecodenta Certified Organic Whitening, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Ecodenta Certified Organic Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami odstranjuje zobni kamen in zobne obloge Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Beviro Pear Wood Beard Comb glavnik za brado
    Beviro Pear Wood Beard Comb, Glavniki in krtače za moške, Izdelek Beviro Pear Wood Beard Comb vam pomaga pri vsakodnevnem urejanju videza. Lastnosti: razčeše in gladi brado/brke preprečuje vozle udobna lega v roki odpravlja izpadanje brade
  • Adidas Team Force Edition 2022 odišavljeno pršilo za telo za moške 200 ml
    Adidas Team Force Edition 2022, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • Adidas Cool Down gel za prhanje nadomestno polnilo 400 ml
    Adidas Cool Down, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Adidas Cool Down spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy dezodorant v pršilu brez vsebnosti aluminija 150 ml
    Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito preprečuje draženje in pomirja kožo izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Pomp & Co Bundle Beard set (za brado)
    Pomp & Co Bundle Beard, 1 kos, Seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Pomp & Co Bundle Beard, ki je poln izdelkov za nego moške kože obraza. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: balzam za brado 60 ml gel za prhanje in šampon 2v1 100 ml Military Comb glavnik za brado 1 kos Lastnosti: idealno kot darilo razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Baxter of California Daily Fortifying šampon za okrepitev las 473 ml
    Baxter of California Daily Fortifying, 473 ml, Šamponi za moške, Šampon Baxter of California Daily Fortifying učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Baxter of California Invigorating nežni penasti gel za umivanje 473 ml
    Baxter of California Invigorating, 473 ml, Nega za telo za moške, Gel za tuširanje Baxter of California Invigorating spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa koža je žametno mehka in gladka po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži nežno čisti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Baxter of California Vitamin Cleansing Bar Citrus and Herbal-Musk hranilno tekoče milo 198 g
    Baxter of California Vitamin Cleansing Bar Citrus and Herbal-Musk, 198 g, Nega za telo za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Baxter of California Vitamin Cleansing Bar Citrus and Herbal-Musk je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • LaQ Goat From Poznaň osvežujoč gel za prhanje 8 v 1 z izvlečkom navadnega hmelja 300 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 300 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za tuširanje LaQ Goat From Poznaň spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: lase odišavi z moškim vonjem idealen za lase, telo, pa tudi obraz kožo pušča prijetno svežo mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • LaQ Lynx From Mountain čistilno trdo milo 85 g
    LaQ Lynx From Mountain, 85 g, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje LaQ Lynx From Mountain spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase mehča in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • ETA Aquacare Plus 1708 90200 nastavki za medzobno čiščenje 2 kos
    ETA Aquacare Plus 1708 90200, 2 kos, Ustne prhe za moške, Dodatna nega medzobne higiene ETA Aquacare Plus 1708 90200 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: natančno odstranjuje oblogo na jeziku odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora preprečuje nastajanje bakterij v ustih krepi odpornost proti zobnemu kamnu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ETA Aquacare Plus 1708 90100 nastavki za medzobno čiščenje 2 kos
    ETA Aquacare Plus 1708 90100, 2 kos, Ustne prhe za moške, Dodatna nega medzobne higiene ETA Aquacare Plus 1708 90100 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: natančno odstranjuje oblogo na jeziku odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora preprečuje nastajanje bakterij v ustih krepi odpornost proti zobnemu kamnu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant za moške Sport Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • LaQ Doberman trdo milo 85 g
    LaQ Doberman, 85 g, Pripravki za prhanje za moške, Trdo milo LaQ Doberman je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: prijetno diši skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • LaQ Goat From Poznaň maslo za prehrano in hidracijo 50 ml
    LaQ Goat From Poznaň, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči LaQ Goat From Poznaň samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Ne spirajte.
  • LaQ Goat From Poznaň luksuzno trdo milo 85 g
    LaQ Goat From Poznaň, 85 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo LaQ Goat From Poznaň je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši nežno čisti kožo mehča in vlaži poživlja kožo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Schwarzkopf Schauma MEN šampon za moške za vsakodnevno uporabo 400 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 400 ml, Šamponi za moške, Šampon Schwarzkopf Schauma MEN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče izdelek je posebej razvit za potrebe moških lase odišavi z moškim vonjem krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Schauma MEN šampon z aktivnim ogljem za obraz, telo in lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Šampon Schwarzkopf Schauma MEN učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških po uporabi doda občutek svežine in energije idealen za lase, telo, pa tudi obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Jeanne Arthes Night Club darilni set za moške
    Jeanne Arthes Night Club, Moški seti za moške, Podprite intenzivnost svoje priljubljene dišave. Set parfumov za moške Jeanne Arthes Night Club vsebuje poleg dišave tudi negovalno kozmetiko, da bo vaša vsakodnevna rutina v kopalnici odlično usklajena. Lastnosti: odličen za darilo razveseli vsakega moškega Vsebina seta: toaletna voda 100 ml šampon 150 ml
  • Al Haramain Dehnal Oudh Ateeq parfumska voda za moške 55 ml
    Al Haramain Dehnal Oudh Ateeq, 55 ml, Parfumske vode za moške, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila moška parfumska voda Al Haramain Dehnal Oudh Ateeq . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, bo v hipu spodbudila zanimanje vseh okoli vas. lesna dišava začimbna dišava za dinamične vodstvene osebnosti
  • Colorwin Men šampon za redke lase 150 ml
    Colorwin Men, 150 ml, Lasišče za moške, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Philips Series 3000 BT3239/15 prirezovalnik brade 1 kos
    Philips Series 3000 BT3239/15, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Zaupajte svojo brado profesionalni negi. Prirezovalnik brade Philips Series 3000 BT3239/15 vašo kopalnico spremeni v brivski salon, vas pa v izkušenega brivca. Poskrbite za popoln videz svojega obraza, ne da bi morali zapustiti udobje doma. Lastnosti: nastavitev dolžine striženja indikator polnjenja akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan USB-polnjenje samoostrilna rezila Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Steve's Hair Paste Medium stiling pasta za moške Sandalwood 100 g
    Steve's Hair Paste Medium, 100 g, Paste za oblikovanje las za moške, Pasta za lase Steve's Hair Paste Medium bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi srednje utrjevanje ima dolgotrajen učinek zagotavlja mat videz las ne lepi enostavno se spira Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Capsicolle Herbal patch cooling obliž za mišice, sklepe in vezi 1 kos
    Capsicolle Herbal patch cooling, 1 kos, Regeneracija in masaža za moške, Lastnosti:
  • Mühle Alum set za britje 1 kos
    Mühle Alum, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle Alum je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Vsebina seta: stojalo za komplet za britje 1 kos posoda za izdelke za britje 1 kos čopič za britje iz dlake jazbeca 1 kos Mühle Gillette Mach3 brivnik 1 kos Lastnosti: dizajnerska izvedba naravni material Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Steve's No Bull***t Blue Velvet parfum za moške 50 ml
    Steve's No Bull***t Blue Velvet, 50 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Steve's No Bull***t Blue Velvet. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava začimbna dišava citrusna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Steve's No Bull***t Liberty 142 parfum za moške 50 ml
    Steve's No Bull***t Liberty 142, 50 ml, Parfumske vode za moške, Kot beg v samo srce narave bo na vas delovala parfumska voda za moške Steve's No Bull***t Liberty 142. Pustite za hrbtom stresno mestno naglico in ostanite skoncentrirani na to, kar je zares pomembno. lesna dišava začimbna dišava mošusna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen idealna izbira za pogumnega pustolovca dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Jonzac Pure revitalizacijska krema za obraz za intenzivno vlažnost 50 ml
    Jonzac Pure, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Jonzac Pure vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože enostavno se raznaša in se hitro vpija pomirja kožo po britju gladi gubice in napenja kožo kožo globinsko nahrani intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte. Nanos po potrebi ponovite.
  • Jonzac Men gel za po britju s pomirjajočim učinkom 50 ml
    Jonzac Men, 50 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Jonzac Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: preprečuje draženje kože globinsko vlaži kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo krepi zaščitno bariero kože odstranjuje žgoč občutek osvežuje utrujeno kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije. Nežno vtrite. Pustite, da se vpije.
  • Jonzac Men revitalizacijska krema za predel okoli oči za moške 15 ml
    Jonzac Men, 15 ml, Nega za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Jonzac Men se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči gladi linije in drobne gubice zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake takoj osveži in prebudi kožo se bori proti znakom staranja kože enostaven in prijeten nanos Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Ne spirajte. Uporabljajte redno.
  • Steve's No Bull***t Sumava voda za po britju 100 ml
    Steve's No Bull***t Sumava, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Steve's No Bull***t Sumava bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože osvežuje utrujeno kožo koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream krema za britje za moške 177 ml
    Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream, 177 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Wilkinson Sword Barbers Style Shave Cream zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Power System Gym Chalk Block magnezijeva kocka 56 g
    Power System Gym Chalk Block, 56 g, Fitnes oprema za moške, Lastnosti: za večkratno uporabo
  • STR8 Live True dezodorant in pršilo za telo za moške 85 ml
    STR8 Live True, 85 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • STR8 Original dezodorant in pršilo za telo za moške 85 ml
    STR8 Original, 85 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • Baxter of California Super Shape krema proti staranju za moške 50 ml
    Baxter of California Super Shape, 50 ml, Dnevna nega za moške, Krema za obraz Baxter of California Super Shape vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Jenny Glow Uisce parfumska voda za moške 50 ml
    Jenny Glow Uisce, 50 ml, Parfumske vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, parfumska voda za moške Jenny Glow Uisce je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. lesna dišava akvatična dišava z morskimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Depot No. 105 Invigorating Shampoo pena za barvanje za lase 100 ml
    Depot No. 105 Invigorating Shampoo, 100 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Depot No. 105 Invigorating Shampoo bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: pomaga utrditi in oblikovati pričesko izdelek je posebej razvit za moške utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Uporabljajte na mokrih laseh in oblikujte želeno pričesko.
  • Dermacol Men Agent luščilna maska proti črnim pikicam z aktivnim ogljem za moške 15 ml
    Dermacol Men Agent, 15 ml, Luščilne maske za moške, Želite v enem zamahu razkriti lepšo kožo in uživati v s tem povezanem občutku zadovoljstva? To vam bo omogočila luščilna maska Dermacol Men Agent . Obogatila bo tako vašo običajno negovalno rutino kot pižama zabavo ali miren večer, posvečen dobremu počutju in sprostitvi. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži odstranjuje odmrle kožne celice izdelek je razvit za posebne potrebe moške kože na koži ne pušča sijočega, mastnega zaključka Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Mühle OLIVE Fine Badger čopič za britje 1 kos
    Mühle OLIVE Fine Badger, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle OLIVE je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba naravni material naravne ščetine odlično speni izdelek za britje Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Mühle HEXAGON Forest folijski brivnik 1 kos
    Mühle HEXAGON Forest, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle HEXAGON je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba enostavno spiranje in vzdrževanje brivnik z nadomestnimi britvicami gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Britvico zamenjajte za novo, ko rezila postanejo topa ali se porabi vlažilni trak.
  • Mühle PURIST Karelian Masur Birch folijski brivnik 1 kos
    Mühle PURIST Karelian Masur Birch, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle PURIST je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba enostavno spiranje in vzdrževanje brivnik z nadomestnimi britvicami gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Britvico zamenjajte za novo, ko rezila postanejo topa ali se porabi vlažilni trak.
  • Steve's No Bull***t Shaving Box Šumava darilni set (za britje) za moške
    Steve's No Bull***t Shaving Box Šumava, 1 kos, Pripravki pred britjem za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Steve's No Bull***t Shaving Box Šumava. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: Sandalwood krema za britje 100 ml balzam za po britju 100 ml olje pred britjem 50 ml Šumava voda za po britju 100 ml Lastnosti: zagotavlja kompleksno nego obraza pri britju izdelek preprečuje draženje kože za popolnoma gladek obraz primeren kot izvrstno darilo razveselila bo vsakega moškega
  • Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142 darilni set (za britje) za moške
    Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142, 1 kos, Pripravki pred britjem za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Steve's No Bull***t Shaving Box Liberty 142. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: Sandalwood krema za britje 100 ml olje pred britjem 50 ml balzam za po britju 100 ml Liberty 142 voda za po britju 100 ml Lastnosti: zagotavlja kompleksno nego obraza pri britju izdelek preprečuje draženje kože za popolnoma gladek obraz primeren kot izvrstno darilo razveselila bo vsakega moškega
  • GLOV Bathrobes Eco Friendly kopalni plašč za moške 1 kos
    GLOV Bathrobes Eco Friendly, 1 kos, Nega telesa za moške, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek GLOV Bathrobes Eco Friendly bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša.
  • Baxter of California Under Eye Complex krema proti podočnjakom za moške 22,5 ml
    Baxter of California Under Eye Complex, 22,5 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Nega za oči Baxter of California Under Eye Complex neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost pomlajuje območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kovalite SKIN re-charge! mask regeneracijska maska za obraz za moške 50 ml
    Kovalite SKIN re-charge! mask, 50 ml, Kremne maske za moške, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Kovalite SKIN re-charge! mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja izdelek je razvit za posebne potrebe moške kože razstruplja kožo kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Schwarzkopf Schauma MEN osvežujoči šampon za obraz, telo in lase 400 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Schwarzkopf Schauma MEN hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških preprečuje suho kožo idealen za lase, telo, pa tudi obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Baxter of California Shave balzam za po britju brez alkohola 120 ml
    Baxter of California Shave, 120 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Baxter of California Shave pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Wilkinson Sword Barbers Style Face Collection darilni set (za obraz in brado)
    Wilkinson Sword Barbers Style Face Collection, 1 kos, Čiščenje obraza za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Wilkinson Sword Barbers Style Face Collection, ki je poln izdelkov za nego moške kože obraza. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: krema za britje 177 ml hranilna čistilna krema za obraz 147 ml vlažilni serum za obraz 88 ml Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Wilkinson Sword Barbers Style Shave Collection darilni set (za britje)
    Wilkinson Sword Barbers Style Shave Collection, kos, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Wilkinson Sword Barbers Style Shave Collection. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: krema za britje 177 ml brivnik za moške Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Instituto Español Poseidon Sport toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Sport, 150 ml, Toaletne vode za moške, Kot bi bila rojena pod morsko gladino ‒ toaletna voda za moške Instituto Español Poseidon Sport je prepletena s svežino vode in v sebi odraža njeno neskončno globino. Vedno bo brezčasna in ne uide nikogaršnji pozornosti. čista sveža dišava lesna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike
  • Instituto Español Poseidon Only Man toaletna voda za moške 150 ml
    Instituto Español Poseidon Only Man, 150 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Instituto Español Poseidon Only Man. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. orientalska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • Pomp & Co Hair and Body Wash gel za prhanje in šampon 2v1 100 ml
    Pomp & Co Hair and Body Wash, 100 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Pomp & Co Hair and Body Wash spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase ima hladilni učinek uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Dermacol Men Agent Eternal Victory gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške 250 ml
    Dermacol Men Agent Eternal Victory, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Dermacol Men Agent Eternal Victory spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: poživlja kožo koža je žametno mehka in gladka po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo.
  • Mühle Magnification Chrome Big kozmetično ogledalce 5x magnification 1 kos
    Mühle Magnification Chrome Big, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle Shaving je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Steve's No Bull***t Ultrabox Oldschool darilni set (za britje)
    Steve's No Bull***t Ultrabox Oldschool, 1 kos, Začetno pakiranje za moške, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Steve's No Bull***t Ultrabox Oldschool se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: Sandalwood krema za britje 100 ml balzam za po britju 100 ml olje pred britjem 50 ml rezilo tipa shavetta za britje 1 kos Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle Organic Face Cream vlažilna krema za obraz za moške 50 ml
    Mühle Organic Face Cream, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Krema za obraz Mühle Organic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži zagotavlja prožnost kožo globinsko hrani in vlaži obnavlja kožno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Mühle Accessories Porcelain Bowl skledica iz porcelana za britje Black 1 kos
    Mühle Accessories Porcelain Bowl, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Accessories Porcelain Bowl bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Accessories Porcelain Bowl for Mixing Shaving Cream skledica iz porcelana za britje White 1 kos
    Mühle Accessories Porcelain Bowl for Mixing Shaving Cream, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Accessories Porcelain Bowl for Mixing Shaving Cream bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Holder Brush stojalo 31 mm x 39 mm 1 kos
    Mühle Holder Brush, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Holder Brush bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Holder Combo dodatek za lase za britje 1 kos
    Mühle Holder Combo, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Holder Combo bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Holder Razor stojalo za brivnike 1 kos
    Mühle Holder Razor, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Holder Razor bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Holder 21 - 23mm Brush stojalo 1 kos
    Mühle Holder 21 - 23mm Brush, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Holder 21 - 23mm Brush bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Holder Brushes stojalo 1 kos
    Mühle Holder Brushes, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle Holder Brushes bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle Holder Shaver stojalo za brivnike 1 kos
    Mühle Holder Shaver, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek Mühle Holder Shaver idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Mühle SOPHIST Holder stojalo za čopiče za britje 1 kos
    Mühle SOPHIST Holder, 1 kos, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle SOPHIST Holder bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba
  • Jeanne Arthes Private Club darilni set za moške
    Jeanne Arthes Private Club, Moški seti za moške, Podprite intenzivnost svoje priljubljene dišave. Set parfumov za moške Jeanne Arthes Private Club vsebuje poleg dišave tudi negovalno kozmetiko, da bo vaša vsakodnevna rutina v kopalnici odlično usklajena. Lastnosti: razveseli vsakega moškega odličen za darilo možnost sestavljanja dnevne rutine Vsebina seta: toaletna voda 100 ml šampon 150 ml
  • Mühle TRADITIONAL Silvertip Synthetic čopič za britje 1 kos
    Mühle TRADITIONAL Silvertip Synthetic, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle TRADITIONAL je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba naravni material Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mühle CARL P5859 čopič za britje 1 kos
    Mühle CARL P5859, 1 kos, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek Mühle CARL P5859 idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi dizajnerska izvedba naravne ščetine Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Steve's Hair Paste Strong mat stiling pasta Sandalwood 300 g
    Steve's Hair Paste Strong, 300 g, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling Steve's Hair Paste Strong bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje lasem doda popoln volumen in obliko ima dolgotrajen učinek zagotavlja mat videz Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Steve's No Bull***t Shaving Box Nostalgia darilni set (za britje) za moške
    Steve's No Bull***t Shaving Box Nostalgia, 1 kos, Kolonjske vode za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Steve's No Bull***t Shaving Box Nostalgia. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: balzam za po britju 100 ml Sandalwood krema za britje 100 ml olje pred britjem 50 ml Nostalgia kolonjska voda 100 ml Lastnosti: zagotavlja kompleksno nego obraza pri britju za popolnoma gladek obraz primeren kot izvrstno darilo razveselila bo vsakega moškega

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh