Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške

1075
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 črna barva, IP1954
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance moški, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Pureboost 22 črna barva, GZ5174
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Na novo zasnovan stabilizacijski sistem LEP TORSION (Linear Energy Push) iz tršega, ojačanega materiala zmanjšuje prožnost sprednjega dela podplata in s tem povečuje njegovo elastičnost.- Dvostopenjska konstrukcija vmesnega podplata Boost vrača energijo, vloženo v gibanje, in tako podpira mišice, kar omogoča daljšo aktivnost. Poleg tega ta tehnologija odlično absorbira stopalo, kar omogoča njegovo optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Zunanji podplat je izdelan izjemno trpežne gume Continental™, ki zaradi svojih lastnosti povečuje oprijem tako na mokrih kot na suhih površinah. Njegova posebej žlebljena tekalna plast Stretchweb v obliki ravne mreže zagotavlja visoko prožnost in stabilizacijo med aktivnostjo.- Teža izdelka: 354- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Pride Tiro bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Squadra 21 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Train Essentials črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače 'FC Bayern München' karminsko rdeča
    Dizajn: Pas z vrvico, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi; Podrobnosti: nastavljiva širina, Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • ADIDAS PERFORMANCE Tekaški čevelj 'Supernova Stride' siva / črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Razgon: 9-12 mm razstreljevanje; Konica čevlja: Okrogla špica; Podrobnosti: Air Mesh, Ojačan predel prstov; Utež: 300-400 g
  • Tekaški čevlji adidas Performance Runfalcon 3.0 siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 550 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro 23 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletenine z dvojnim pletenjem, ki je gosta, koži prijetna in vzdržljiva.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas Performance puhovka
    - Prešiti model.- Model s stranskimi črtami.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Nesnemljiva kapuca.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Entrada 22 moško,
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Runfalcon 3.0 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 595 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Majica z dolgimi rokavi za tek adidas Performance Own the Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'RUN IT' črna / bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Pulover za tek adidas Performance X-City črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dodaten žep z zadrgo vam omogoča varno shranjevanje potrebnih manjših predmetov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Generation Predator vijolična barva, IT4821
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Športna jakna adidas Performance Tiro 24 črna barva, IJ7388
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izoliran s sintetičnim polnilom, ki posnema toplotne lastnosti puha, odlično izolira pred mrazom, tudi ko je moker, in zagotavlja enostavno nego.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kapuca, rokavi in spodnji rob so zaključeni z elastičnim robom, zaradi česar se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna adidas Performance TIRO moška, črna barva, IJ7389
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Prešiti deli.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 88 cm.- Dolžina: 109 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica adidas Performance bela barva, IP9959
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina spredaj: 59 cm.- Dolžina zadaj: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Legends mornarsko modra barva, IC2455
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Tiro 24 rumena barva, IS1043
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 76 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'FreeLift' črna / bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Tekaški čevlji adidas Performance Pureboost 23 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Dvostopenjska konstrukcija vmesnega podplata Boost vrača energijo, vloženo v gibanje, in tako podpira mišice, kar omogoča daljšo aktivnost. Poleg tega ta tehnologija odlično absorbira stopalo, kar omogoča njegovo optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • ADIDAS PERFORMANCE Tekaški čevelj 'Runfalcon 3.0' mornarska / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Razgon: 9-12 mm razstreljevanje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta; Utež: 500-600 g
  • Žoga adidas Performance Tango Glider bela barva
    - Strojno šivana prevleka je izjemno trpežna in odporna na poškodbe.- Mehurček iz butila dolgo časa ohranja zrak v žogi.- Žogo je treba napolniti z zrakom.- Obseg: 68 cm.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Tabela 23 oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače siva / češnjevo rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • ADIDAS PERFORMANCE Tekaški čevelj 'Supernova Stride' siva / črna / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Razgon: 9-12 mm razstreljevanje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat, Proti drsenju; Podrobnosti: Air Mesh, Ojačan predel prstov; Utež: 300-400 g
  • Športna polo majica adidas Performance Train Essentials siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače 'Essentials' črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Stranski trakovi; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Podrobnosti: RV-torbe, Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Nogometne nogavice adidas Performance Adi 23 HT5028
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Posebna oblika FORMOTION, zahvaljujoč uporabi inovativnih krojev in strateško postavljenih podpornih con, pripomore k popolni svobodi gibanja in optimalnemu prileganju telesa.- Dizajn, ki se razlikuje med levo in desno nogavico, zagotavlja popolno prileganje.- Strateško nameščeni oblazinjeni elementi pomagajo blažiti udarce.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogometne nogavice adidas Performance Adi 23 II6075
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Posebna oblika FORMOTION, zahvaljujoč uporabi inovativnih krojev in strateško postavljenih podpornih con, pripomore k popolni svobodi gibanja in optimalnemu prileganju telesa.- Dizajn, ki se razlikuje med levo in desno nogavico, zagotavlja popolno prileganje.- Strateško nameščeni oblazinjeni elementi pomagajo blažiti udarce.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Squadra 21 mornarsko modra barva, GN5790
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 mornarsko modra barva, IR7488
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Žep z zadrgo, ki se nahaja v stranskem šivu, omogoča varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Vgrajene raztegljive kratke hlače nudijo dodatno oporo in pokritost med vadbo za dodatno udobje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 51 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Fortore 23 črna barva, IK5755
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Techfit bela barva, IA1133
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Rešitev COLD.RDY uporablja tehnološko napredne materiale, ki ne prepuščajo mraza in pomagajo ohranjati toploto tudi v mrzlih zimskih razmerah.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina spredaj: 66 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvostranska trening majica adidas Performance Game and Go črna barva, IN4314
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Tiro 23 League črna barva, IN8165
    - Izdelek vsebuje reciklirana vlakna.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 mornarsko modra barva, IS2158
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače 'Tiro 23 League' črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Own the Run' črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Logo potisk; Vrsta jakne: Jakna za trening; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Podrobnosti: Rokavi z luknjo za palec, Visoko zaprt, Zapiranje na zadrgo; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • ADIDAS PERFORMANCE Športni čevelj 'Dropset 3' fuksija / črna
    Dizajn: Okrepljena peta, Zavihek na peti, Zavezovanje z 9 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Tip pete: Wedge peta; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta; Oblika čevljev: S širšim stopalom (čevlji)
  • adidas M Z.N.E. Premium Crew Preloved Ink
    Kupi adidas M Z.N.E. Premium Crew Preloved Ink za 68.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Preloved Ink Velikost: S 14
  • adidas One Fl Sweat P Ash Pearl
    Kupi adidas One Fl Sweat P Ash Pearl za 40.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Ash Pearl Velikost: L 49
  • adidas Harden Volume 7_CHP Pulse Olive/ Core Black/ Talc
    Kupi adidas Harden Volume 7_CHP Pulse Olive/ Core Black/ Talc za 110.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Pulse Olive/ Core Black/ Talc Velikost: 36 35
  • adidas Ultra 4D Core Black/ Core Black/ Carbon
    Kupi adidas Ultra 4D Core Black/ Core Black/ Carbon za 195.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Core Black/ Core Black/ Carbon Velikost: 36 15
  • adidas Performance Training Pants Grey
    Kupi adidas Performance Training Pants Grey za 38.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Grey Velikost: S 43
  • adidas Pureboost 23 Core Black/ Core Black/ Carbon
    Kupi adidas Pureboost 23 Core Black/ Core Black/ Carbon za 140 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Core Black/ Core Black/ Carbon Velikost: 40 2/3
  • adidas Z.N.E. Premium Sweatshirt Black
    Kupi adidas Z.N.E. Premium Sweatshirt Black za 40.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Black Velikost: L 49
  • adidas Big Baffle Jacket Black
    Kupi adidas Big Baffle Jacket Black za 264.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Black Velikost: L 20
  • adidas Terrex XPLORIC RAIN.RDY City Semi Impact Orange/ Black
    Kupi adidas Terrex XPLORIC RAIN.RDY City Semi Impact Orange/ Black za 126.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Semi Impact Orange/ Black Velikost: M 55
  • adidas Adi Bb Trk Jkt Carbon
    Kupi adidas Adi Bb Trk Jkt Carbon za 63.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Carbon Velikost: M 55
  • adidas Performance TERREX CT MYSHELTER RAIN.RDY Green
    Kupi adidas Performance TERREX CT MYSHELTER RAIN.RDY Green za 112.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Green Velikost: XL 55
  • adidas D4R Short Black
    Kupi adidas D4R Short Black za 59.83 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Black Velikost: S
  • adidas Terrex Free Hiker 2 Carbon/ Grey Six/ Core Black
    Kupi adidas Terrex Free Hiker 2 Carbon/ Grey Six/ Core Black za 170 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Carbon/ Grey Six/ Core Black Velikost: 42
  • adidas City Escape Premium Cargo Pant Black
    Kupi adidas City Escape Premium Cargo Pant Black za 58.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Black Velikost: M 35
  • adidas Terrex Free Hiker 2 Low Olive Strata/ Silver Green/ Core Black
    Kupi adidas Terrex Free Hiker 2 Low Olive Strata/ Silver Green/ Core Black za 144.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Olive Strata/ Silver Green/ Core Black Velikost: 42 15
  • adidas Basketball Tee Ash Pearl
    Kupi adidas Basketball Tee Ash Pearl za 30.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Ash Pearl Velikost: M 24
  • adidas City Escape Q2 Cargo Pant Preloved Ink
    Kupi adidas City Escape Q2 Cargo Pant Preloved Ink za 52.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Preloved Ink Velikost: M 25
  • adidas Ultimate WIND.RDY Running Jacket Black
    Kupi adidas Ultimate WIND.RDY Running Jacket Black za 111.7 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Black Velikost: M
  • adidas UltraBOOST 1.0 Ftwr White
    Kupi adidas UltraBOOST 1.0 Ftwr White za 180 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Ftwr White Velikost: 40 2/3
  • adidas UltraBOOST Light GTX Preloved Yellow/ Core Black/ Olive Strata
    Kupi adidas UltraBOOST Light GTX Preloved Yellow/ Core Black/ Olive Strata za 195.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Preloved Yellow/ Core Black/ Olive Strata Velikost: 36 15
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Essentials' pastelno rdeča / črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Recikliran material; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Techfit COLD.RDY rdeča barva, HP0572
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Rešitev COLD.RDY uporablja tehnološko napredne materiale, ki ne prepuščajo mraza in pomagajo ohranjati toploto tudi v mrzlih zimskih razmerah.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Antibakterijska obdelava materiala zmanjšuje razvoj neželenih bakterij, ki se pojavljajo na koži, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina spredaj: 68 cm.- Dolžina zadaj: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Športna polo majica adidas Performance Entrada 22 rdeča barva, H57489
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Legends črna barva, IN2566
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Designed for Training bež barva, IS3821
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • adidas One Bb L/S Tee Ash Pearl
    Kupi adidas One Bb L/S Tee Ash Pearl za 37.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Ash Pearl Velikost: M 25
  • adidas UltraBOOST Light Halo Silver/ Solid Red/ Dark Blue
    Kupi adidas UltraBOOST Light Halo Silver/ Solid Red/ Dark Blue za 170.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Halo Silver/ Solid Red/ Dark Blue Velikost: 41 1/3 15
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače 'Train Essentials ' temno siva / črna
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Stranski žep z zadrgo; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Podrobnosti: RV-torbe, Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Germany Football Fan' rumena / svetlo rdeča / črna / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Germany Football Fan' apno / svetlo rdeča / črna / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • adidas UltraBOOST Light Gt Carbon/ Cloud White/ Grey Spark
    Kupi adidas UltraBOOST Light Gt Carbon/ Cloud White/ Grey Spark za 195.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Carbon/ Cloud White/ Grey Spark Velikost: 42 15
  • adidas Terrex Free Hiker 2 Gtx Core Black/ Grey Six/ Grey Three
    Kupi adidas Terrex Free Hiker 2 Gtx Core Black/ Grey Six/ Grey Three za 165.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Core Black/ Grey Six/ Grey Three Velikost: 40 2/3 25
  • adidas Adi Bb Trk Pant Mineral Green
    Kupi adidas Adi Bb Trk Pant Mineral Green za 50.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Mineral Green Velikost: S 50
  • adidas Terrex Xperior Light RAIN.RDY Jacket Black
    Kupi adidas Terrex Xperior Light RAIN.RDY Jacket Black za 175.56 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Black Velikost: S
  • adidas UltraBOOST 1.0 ATR Core Black/ Carbon/ Grey Six
    Kupi adidas UltraBOOST 1.0 ATR Core Black/ Carbon/ Grey Six za 160.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Core Black/ Carbon/ Grey Six Velikost: 38 20
  • adidas One Fl Crew Ash Pearl
    Kupi adidas One Fl Crew Ash Pearl za 40.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Ash Pearl Velikost: L 49
  • adidas Ultra 4D Core Black/ Core Black/ Gold Metallic
    Kupi adidas Ultra 4D Core Black/ Core Black/ Gold Metallic za 195.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Core Black/ Core Black/ Gold Metallic Velikost: 37 1/3 15
  • Natikači adidas Performance Adilette moški, siva barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44,5.
  • adidas UltraBOOST 1.0 Grey Three/ Grey Five/ Core Black
    Kupi adidas UltraBOOST 1.0 Grey Three/ Grey Five/ Core Black za 180 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Grey Three/ Grey Five/ Core Black Velikost: 42
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance Solid CLX moške, črna barva, IA5379
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance Solid CLX vijolična barva, IX7581
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas Terrex Agravic 3 Olive Strata/ Grey One/ Semi Impact Orange
    Kupi adidas Terrex Agravic 3 Olive Strata/ Grey One/ Semi Impact Orange za 140 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Olive Strata/ Grey One/ Semi Impact Orange Velikost: 40 2/3
  • ADIDAS PERFORMANCE Športni čevelj 'Response Super' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Air Mesh, Okrepljena peta, Ojačan predel prstov; Utež: 300-400 g
  • ADIDAS PERFORMANCE Tekaški čevelj 'SWITCH MOVE U' zelena / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Potisk oznake; Podrobnosti: Air Mesh, Okrepljena peta
  • Tekaški čevlji adidas Performance Questar 3 črna barva, ID6316
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Žlebljen podplat je izdelan iz trpežne gumijaste zmesi, ki zagotavlja oprijem na vseh površinah.- Teža izdelka: 306 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Košarkarski copati adidas Performance OwnTheGame 3.0 bela barva, IF4565
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Dvignjen zgornji del pripomore k otrditvi noge v gležnju, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi in poškodbami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Train Essentials roza barva, IW3394
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače adidas Performance Olympic moške, mornarsko modra barva, JF6687
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Train Essentials zelena barva, IW3363
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas Terrex Utilitas Hiking Zip-Off Pants Olive Strata
    Kupi adidas Terrex Utilitas Hiking Zip-Off Pants Olive Strata za 110 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Olive Strata Velikost: XL
  • adidas Terrex Agravic 3 Core Black/ Grey One/ Grey Six
    Kupi adidas Terrex Agravic 3 Core Black/ Grey One/ Grey Six za 140 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Core Black/ Grey One/ Grey Six Velikost: 40 2/3
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica črna / off-bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica svetlo bež / črna / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'GYM+' oranžno rdeča
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Elementi, ki reflektirajo; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica majnica / mauve
    Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Kratka majica adidas Performance Euro 2024 moška, bež barva, IT9290
    - Model je izdelan iz koži prijazne bombažne pletenine, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas Adi Bb Trk Pant Carbon
    Kupi adidas Adi Bb Trk Pant Carbon za 50.49 EUR v Footshopu. Znamka: adidas Performance Barva: Carbon Velikost: L 50

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh