Največja modna platforma v Sloveniji

adidas Performance online nakup oblačila in obutev za moške

1075
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro24 črna barva, IP1953
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica adidas Performance rdeča barva, IN4591
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje z zadrgo omogoča enostavno in učinkovito zračenje.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina spredaj: 56 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro24 mornarsko modra barva, IR9344
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro24 zelena barva, IT2414
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 66 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance TIRO 24 siva barva, IV6951
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 siva barva, IS2153
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Tiro 24 mornarsko modra barva, IR7498
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Messi IS6465
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Teža materiala: 220 g/m2.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 rdeča barva, IT2416
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 62 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance bež barva, IS2414
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 IR9378
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover od trenirke adidas Performance Tiro 24 črna barva, s kapuco, IJ7673
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Teža materiala: 240 g/m2.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna za vadbo adidas Performance Tiro 24 IM8811
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Nesnemljiva kapuca, nastavljiva z vrvicami z zamaški, povečuje zaščito pred vetrom in dežjem.- Prepustna mrežasta podloga spodbuja ustrezno kroženje zraka.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance D4T rumena barva, IS3818
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY - absorbira vlago, zato se med vsako vadbo počutite prijetno ohlajeni in suhi.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance rumena barva, IT5402
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz lahkega materiala, ki zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Fortore 23 zelena barva, IT5655
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 mornarsko modra barva, IS2154
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance IQ3820
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover od trenirke adidas Performance Tiro 24 siva barva, s kapuco, IR7545
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Teža materiala: 240 g/m2.- Dolžina rokava: 74 cm.- Dolžina spredaj: 68 cm.- Dolžina zadaj: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica črna / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Kapa s šiltom adidas Performance bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- V notranjosti je poseben trak, ki odvaja vlago.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Techfit COLD.RDY črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- COLD.RDY je zračen material, ki zadržuje toploto in ščiti pred ohlajanjem, hkrati pa skrbi za odvajanje vlage navzven. Inovativna preja v trenutku absorbira in odvede znoj, poleg tega pa je vodoodporna in zagotavlja UV 50+ zaščito pred soncem.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina rokava: 72,5 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Fortore 23 mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vetrovka adidas Performance Own the Run zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Prsni žep z zadrgo za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Tiro 24 črna barva, IJ9959
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Teža materiala: 220 g/m2.- Dolžina rokava: 78 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica temno modra / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Recikliran material; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Squad 21 moške, bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Squadra 21 rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance HIIT 3S siva barva, IS3720
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance D4T IS3829
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro24 mornarsko modra barva, IR9335
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna za vadbo adidas Performance Tito24 črna barva, IM8806
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Tridelna kapuca z nastavljivimi vrvicami za zategovanje zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko to potrebujete.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 88 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Generation Predator Downtime vijolična barva, IT4824
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarske kratke hlače adidas Performance črna barva, IN4561
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Material z optimalno raztegljivostjo za udobje nošenja in boljše prileganje.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dva drsna stranska žepa.- Vgrajen trak omogoča individualno prilagoditev obsega.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Training Essentials IT5421
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance D4t moške, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 13 cm.- Dolžina: 38 cm.- Višina pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Essentials' črna / off-bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Recikliran material; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Čevlji adidas Performance Supernova
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija BOUNCE™ uporablja energijo, pridobljeno z oblazinjenjem, za razbremenitev mišic.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response Super 3.0 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 334 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Ultrabounce črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Vzdržljiv, zaobljen podplat povečuje lahkotnost in učinkovitost gibanja.- Teža izdelka: 665 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova 2 siva barva
    - V proizvodnem procesu tega modela, od pridobivanja surovin, njihove predelave in pakiranja do konca življenjske dobe izdelka, je bil znatno zmanjšan ogljični odtis.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Uporaba rešitev Boost in Bounce v vmesnem podplatu zagotavlja visoko raven blaženja udarcev med gibanjem po neravnih površinah. Ta kombinacija tehnologij omogoča vračanje energije, vložene v gibanje, kar pomaga podpirati mišice med dolgotrajno dejavnostjo.- Vzdržljiv, zaobljen podplat povečuje lahkotnost in učinkovitost gibanja.- Teža izdelka: 557 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Training Essentials bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova 2
    - V proizvodnem procesu tega modela, od pridobivanja surovin, njihove predelave in pakiranja do konca življenjske dobe izdelka, je bil znatno zmanjšan ogljični odtis.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Uporaba rešitev Boost in Bounce v vmesnem podplatu zagotavlja visoko raven blaženja udarcev med gibanjem po neravnih površinah. Ta kombinacija tehnologij omogoča vračanje energije, vložene v gibanje, kar pomaga podpirati mišice med dolgotrajno dejavnostjo.- Vzdržljiv, zaobljen podplat povečuje lahkotnost in učinkovitost gibanja.- Teža izdelka: 557 g.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova 2.0 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- V proizvodnem procesu tega modela, od pridobivanja surovin, njihove predelave in pakiranja do konca življenjske dobe izdelka, je bil znatno zmanjšan ogljični odtis.- Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Uporaba rešitev Boost in Bounce v vmesnem podplatu zagotavlja visoko raven blaženja udarcev med gibanjem po neravnih površinah. Ta kombinacija tehnologij omogoča vračanje energije, vložene v gibanje, kar pomaga podpirati mišice med dolgotrajno dejavnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 557 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Questar bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 319 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Train Essentials mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Galaxy Star črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 343 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova 3 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- V proizvodnem procesu tega modela, od pridobivanja surovin, njihove predelave in pakiranja do konca življenjske dobe izdelka, je bil znatno zmanjšan ogljični odtis.- Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dvostopenjska konstrukcija vmesnega podplata Boost vrača energijo, vloženo v gibanje, in tako podpira mišice, kar omogoča daljšo aktivnost. Poleg tega ta tehnologija odlično absorbira stopalo, kar omogoča njegovo optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Adizero SL zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahkoten mrežast zgornji del, izdelan iz recikliranih materialov, ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Kombinacija ultralahke pene Lightstrike Pro v prednjem delu stopala in Lightstrike v preostalem delu srednjega podplata odlično blaži stopalo in povečuje vračanje energije, vložene v gibanje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina padca: 10 mm.- Teža izdelka: 244 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Adizero SL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahkoten mrežast zgornji del, izdelan iz recikliranih materialov, ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Kombinacija ultralahke pene Lightstrike Pro v prednjem delu stopala in Lightstrike v preostalem delu srednjega podplata odlično blaži stopalo in povečuje vračanje energije, vložene v gibanje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina padca: 10 mm.- Teža izdelka: 244 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat Adibouncy je izdelan iz lahke in prožne pene EVA za dodatno blaženje udarcev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 327 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Ultrabounce TR črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 332 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Ultraboost Light rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Posebej oblikovan zgornji del adidas Primeknit+ obdaja stopalo ter zagotavlja podporo in stabilnost med gibanjem.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Na novo zasnovan stabilizacijski sistem LEP TORSION (Linear Energy Push) iz tršega, ojačanega materiala zmanjšuje prožnost sprednjega dela podplata in s tem povečuje njegovo elastičnost.- Inovativni vmesni podplat Boost Light, ki je lažji od prejšnje različice, vrača energijo, vloženo v gibanje. Hkrati ta pena kljub manjši teži zagotavlja odlično blaženje stopala in mu omogoča optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume Continental™ Better Rubber, ki zaradi svojih lastnosti povečuje oprijem tako na mokrih kot na suhih površinah. Poleg tega je bil material izdelan z uporabo recikliranih sestavin.- Višina padca: 10 mm.- Teža izdelka: 298 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance ADIZERO
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vmesni podplat je izdelan iz ultralahke, dobro blažene pene Lightstrike EVA.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Ultraboost Light siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- V proizvodnem procesu tega modela, od pridobivanja surovin, njihove predelave in pakiranja do konca življenjske dobe izdelka, je bil znatno zmanjšan ogljični odtis.- Rešitev COLD.RDY uporablja tehnološko napredne materiale, ki ne prepuščajo mraza in pomagajo ohranjati toploto tudi v mrzlih zimskih razmerah.- Posebej oblikovan zgornji del adidas Primeknit+ obdaja stopalo ter zagotavlja podporo in stabilnost med gibanjem.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Udoben podplat iz pene zagotavlja dodatno blaženje in visoko udobje pri uporabi.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Inovativni vmesni podplat Boost Light, ki je lažji od prejšnje različice, vrača energijo, vloženo v gibanje. Hkrati ta pena kljub manjši teži zagotavlja odlično blaženje stopala in mu omogoča optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume Continental™ Better Rubber, ki zaradi svojih lastnosti povečuje oprijem tako na mokrih kot na suhih površinah. Poleg tega je bil material izdelan z uporabo recikliranih sestavin.- Višina padca: 10 mm.- Teža izdelka: 293 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Superge za trening adidas Performance Ligra 7 bela barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Switch Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 295 g.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39 1/3.
  • Superge za trening adidas Performance Forcebounce 2.0 bela barva
    - Zgornji del iz mreže ripstop zagotavlja visoko vzdržljivost in optimalno kroženje zraka.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Superge za trening adidas Performance Court Team Bounce 2.0 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Superge za trening adidas Performance Court Team Bounce 2.0 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Dvoranski copati adidas Performance Ligra 7 črna barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, izdelane iz plastike, zagotavlja optimalno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 292 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 292 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance ADISTAR 2 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Lahek vmesni podplat REPETITOR iz pene EVA absorbira udarce in omogoča učinkovit odriv, kar povečuje udobje tudi med dolgotrajno aktivnostjo.- Zunanji podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume Continental™, ki zaradi svojih lastnosti zagotavlja odličen oprijem tako na mokri kot na suhi površini. Njegova posebej vrezana tekalna plast dodatno poveča stabilnost in oprijem na različnih površinah.- Teža izdelka: 334 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response Super bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance RESPONSE črna barva
    - Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.- Dolžina vložka je: 27 cm.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 327 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Questar 2
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 322 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Galaxy 6
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 320 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response Super črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Dreamstrike po celotni dolžini blaži in ščiti pred poškodbami med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Čevlji adidas Performance RESPONSE moški
    - Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Ultraboost Light rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- V proizvodnem procesu tega modela, od pridobivanja surovin, njihove predelave in pakiranja do konca življenjske dobe izdelka, je bil znatno zmanjšan ogljični odtis.- Posebej zasnovan zgornji del adidas Primeknit se dobro prilagaja obliki stopala ter mu med gibanjem zagotavlja oporo in svobodo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Inovativni vmesni podplat Boost Light, ki je lažji od prejšnje različice, vrača energijo, vloženo v gibanje. Hkrati ta pena kljub manjši teži zagotavlja odlično blaženje stopala in mu omogoča optimalno prilagajanje na neravnih površinah.- Zunanji podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume Continental™, ki zaradi svojih lastnosti zagotavlja odličen oprijem tako na mokri kot na suhi površini. Njegova posebej vrezana tekalna plast dodatno poveča stabilnost in oprijem na različnih površinah.- Teža izdelka: 299 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova Stride bela barva, IG8314
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 268 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Runfalcon 3.0 IE0735
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 595 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova Rise zelena barva, ID2779
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Revolucionarni vmesni podplat iz pene Dreamstrike+ absorbira silo udarca stopala ob tla ter ga blaži in podpira med intenzivno dejavnostjo.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 268 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo Speed rumena barva, IE5477
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podloga iz pene okoli obroča zgornjega dela in na območju jezička zagotavlja prilagodljivo prileganje na gležnju, njegovo stabilnost in visoko udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz ultralahke, dobro blažene pene Lightstrike EVA.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Višina padca: 6,5 mm.- Teža izdelka: 279 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Galaxy 6 bela barva, IE8141
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Teža izdelka: 320 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Supernova Stride črna barva, IG8315
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Revolucionarni vmesni podplat iz pene Dreamstrike+ absorbira silo udarca stopala ob tla ter ga blaži in podpira med intenzivno dejavnostjo.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 268 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response IF8597
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Posebna podloga Geofit okoli ovratnika zgornjega dela zagotavlja udobno prileganje gležnju in njegovo stabilizacijo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 327 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Training Essentials Feelready črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Runfalcon 3.0 zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 595 g.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 2/3.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Own the Run' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Stranski trakovi, Trak na vratu; Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Stranski prameni; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ADIDAS PERFORMANCE Športne hlače črna / bela
    Dizajn: Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Narejeno okolju prijazno; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Dvostranska trening majica adidas Performance 3G Speed vijolična barva, DY6591
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • adidas Performance Majica
    - Preprost slog.- Lisice so končane z rebranjem.- Končaj z zategnjenega.- Model z aplikacijo.- Okrogli izrez.- Model z lampami.
  • Pulover za vadbo adidas Performance črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 Competition črna barva, IP1879
    - Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Ultrabounce TR zelena barva, IF4020
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Teža izdelka: 332 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • ADIDAS PERFORMANCE Športna majica črna / bela
    Dizajn: Stranski žep z zadrgo, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • ADIDAS PERFORMANCE Jakna za trening 'Ess Sea' siva / črna
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Recikliran material; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Techfit zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ergonomsko oblikovani šivi odpravljajo točke pritiska in preprečujejo odrgnine.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas Performance moški, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Cargo žepi.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Adizero SL mornarsko modra barva, IG8194
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahkoten mrežast zgornji del, izdelan iz recikliranih materialov, ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Kombinacija ultralahke pene Lightstrike Pro v prednjem delu stopala in Lightstrike v preostalem delu srednjega podplata odlično blaži stopalo in povečuje vračanje energije, vložene v gibanje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina padca: 10 mm.- Teža izdelka: 244 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance črna barva, IS2409
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh