Največja modna platforma v Sloveniji

adidas Performance online nakup oblačila in obutev za moške

1075
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Hlače za vadbo adidas Performance Trackstand črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Dva drsna stranska žepa.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Nastavitev obsega noge zagotavlja dodatno zaščito in optimalno prileganje.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Tiro 23 siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Icon Squad bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Techfit črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Model je opremljen s certificirano tehnologijo Polygiene® proti razvoju bakterij in neprijetnih vonjav.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Entrada 22 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Entrada 22 Presentation mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover od trenirke adidas Performance Squadra 21 rumena barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Team Base črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Entrada 22 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance TR-ES mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Športne kratke hlače adidas Performance Tiro 23 moške, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 33,5 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Squadra 21 zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pajkice za tek adidas Performance Run it črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- V stranski žep je primeren telefon ali druge pripomočke, ki so potrebni med vadbo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Tabela 23 rumena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Icon Squad rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance TR-ES črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ergonomsko oblikovani šivi omogočajo večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Entrada 22 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Entrada 22 bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Adidas Performance 3G Speed Reversible vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XL.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomsko oblikovani šivi omogočajo večjo svobodo gibanja.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Workout zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance TR-ES črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Fortore 23 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 75 cm.- Širina na prsih: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance D4T črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance D4T zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance D4T črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance GYM+ črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- V zadnjem žepu z zadrgo lahko varno shranite manjše predmete.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Workout črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance TR-ES črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance D4T zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomski, ne preveč oprijeti kroj omogoča popolno svobodo gibanja med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Training Essentials mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Training Essentials črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 48 cm.- Širina v bedrih: 67 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice: 41 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Training Essential zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 70 cm.- Širina na prsih: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Workout siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Training Essentials črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna za tek adidas Performance Adizero črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega in trpežnega materiala.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance D4T vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Training Essentials siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Gym+ črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žep z zadrgo, ki se nahaja v stranskem šivu, omogoča varno shranjevanje manjših predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Training Essentials vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Designed for Training siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Zgornja plast v ohlapnem kroju je izdelana iz lahke tkanine, spodnja plast pa je iz elastične pletenine, ki je prijetna za telo.- Žep z zadrgo, ki se nahaja v stranskem šivu, omogoča varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52,5 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Training Essentials zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Training Essentials Base siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Žoga adidas Performance CNXT24 Mini bela barva
    - Strojno šivana prevleka je izjemno trpežna in odporna na poškodbe.- Mehurček iz butila dolgo časa ohranja zrak v žogi.- Žogo je treba napolniti z zrakom.- Obseg: 44 cm.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Techfit zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Antibakterijska obdelava materiala zmanjšuje razvoj neželenih bakterij, ki se pojavljajo na koži, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Model ima zaščito pred soncem SPF 50+, ki je odlična zaščita pred škodljivim UV-sevanjem.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 87 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Techfit črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogometni čevlji adidas Performance Top Sala Competition vijolična barva
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vmesni podplat je izdelan iz ultralahke, dobro blažene pene Lightstrike EVA.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Hlače za tek adidas Performance Own the Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Gym+ zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvostranska trening majica adidas Performance 3G Speed rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover za tek adidas Performance Own the Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pajkice za tek adidas Performance Adizero črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance Solid CLX oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Techfit črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Antibakterijska obdelava materiala zmanjšuje razvoj neželenih bakterij, ki se pojavljajo na koži, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Techfit zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Material za zaščito pred soncem UPF 50+.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Košarkarski copati adidas Performance Bounce Legends rdeča barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Kolesarske kratke hlače adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance 3Stripes CLX
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Design for Training roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance Solid CLX mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance 3Stripes CLX bordo barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva žepa na zadnjici, ki se zapenjata z zaskočnico.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Teža materiala: 220 g.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vetrovka adidas Performance črna barva
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Prsni žep z zadrgo in dva stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 74 cm.- Dolžina zadaj: 79 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kopalne hlače adidas Performance Block črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Model je izdelan iz materiala, ki je odporen na škodljive učinke klora, kar znatno podaljša življenjsko dobo izdelka.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica adidas Performance moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Športna jakna adidas Performance Tiro 24 mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izoliran s sintetičnim polnilom, ki posnema toplotne lastnosti puha, odlično izolira pred mrazom, tudi ko je moker, in zagotavlja enostavno nego.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kapuca, rokavi in spodnji rob so zaključeni z elastičnim robom, zaradi česar se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Own the Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Own the Run siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za tek adidas Performance Own the Run siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne hlače adidas Performance Block črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Model je izdelan iz materiala, ki je odporen na škodljive učinke klora, kar znatno podaljša življenjsko dobo izdelka.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Fortore 23 zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža materiala: 150 g/m2.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za tek adidas Performance Run It zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna adidas Performance TIRO moška, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raglan rokav.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Notranji del žepa je podložen s flisom.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogometni čevlji adidas Performance korki Copa Pure 2 League rumena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije umetnega materiala in naravnega usnja.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Udoben podplat iz pene zagotavlja dodatno blaženje in visoko udobje pri uporabi.- Posebej prilagojen podplat s čepki, namenjen igranju na trdih površinah.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance Solid CLX rumena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Košarkarski copati adidas Performance Dame 8 Extply rdeča barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Teža izdelka: 520 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Pulover za vadbo adidas Performance črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica adidas Performance zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Na hrbtni strani je žep, v katerega lahko skrijete telefon ali druge nujne potrebščine.- Zapenjanje z zadrgo omogoča enostavno in učinkovito zračenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina spredaj: 56 cm.- Dolžina zadaj: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Messi
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 rumena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vetrovka adidas Performance Own the Run mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Dva žepa z zadrgo na prsih za shranjevanje najnujnejših stvari.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vetrovka adidas Performance Own the Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Prsni žep z zadrgo za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače adidas Performance 3Stripes CLX zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za tek adidas Performance Own the Run črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 90 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogometni čevlji adidas Performance korki X Crazyfast League rumena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Adapt Knit je zgornji del nogavice, ki se prilagodi vsaki obliki stopala.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Posebej prilagojen podplat s čepki, namenjen igranju na trdih površinah.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Pulover od trenirke adidas Performance Tiro 24 bela barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Teža materiala: 240 g/m2.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarske kratke hlače adidas Performance črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- V mednožje je vgrajen klin z mehkim blažilnim oblazinjenjem, ki preprečuje bolečine med dolgotrajno dejavnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance HIIT vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Sistem AIRCHILL zagotavlja visok pretok zraka in zračnost za ohranjanje optimalne telesne temperature med intenzivno vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Tiro 24 črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Teža materiala: 220 g.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Tiro 24 siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Tiro 24 zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance HIIT 3S črna barva, IL7128
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kolesarska kratka majica adidas Performance črna barva, IR7933
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Zapenjanje z zadrgo omogoča enostavno in učinkovito zračenje.- Mrežna struktura materiala zagotavlja optimalno zračnost in prezračevanje.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina spredaj: 52 cm.- Dolžina zadaj: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas Performance Tiro24 črna barva, IP1976
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 66 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh