Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za moške velikosti C

243
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh zobna pasta za zaščito zob in dlesni 75 ml
    Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Repair & Protect Extra Fresh nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni osvežuje zadah krepi zobno sklenino odstranjuje zobni kamen in zobne obloge Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino. Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Carl & Son Skincare Kit Giftbox darilni set
    Carl & Son Skincare Kit Giftbox, Čiščenje obraza za moške, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Carl & Son Skincare Kit bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: čistilni gel za obraz 100 ml dnevna krema za obraz 75 ml Lastnosti: čudovita embalaža/darilno pakiranje celotna rutina za vsakodnevno nego za temeljito čiščenje kože intenzivno vlaži globinsko hrani izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Old Spice Oasis dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Oasis, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice Oasis se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem preprečuje draženje in pomirja kožo ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • John Varvatos XX Indigo toaletna voda za moške 75 ml
    John Varvatos XX Indigo, 75 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške John Varvatos XX Indigo osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Gillette King C. Double Edge nadomestne britvice 10 kos
    Gillette King C. Double Edge, 10 kos, Klasično britje za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette King C. Double Edge in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: ne draži kože enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Series Artic Ice voda za po britju 100 ml
    Gillette Series Artic Ice, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Gillette Series Artic Ice bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo krepi zaščitno bariero kože osvežuje utrujeno kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Gillette Mach3 nadomestne britvice 8 kos
    Gillette Mach3, 8 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette Mach3 in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje ne draži kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dunhill Desire Blue toaletna voda za moške 150 ml
    Dunhill Desire Blue, 150 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Dunhill Desire Blue osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni akvatična dišava z morskimi toni za dinamične vodstvene osebnosti sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Old Spice Captain dezodorant v pršilu 250 ml
    Old Spice Captain, 250 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Captain prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Sensodyne Repair & Protect zobna pasta za občutljive zobe 3x75 ml
    Sensodyne Repair & Protect, 3x75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta za občutljive zobe Sensodyne Repair & Protect zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob ščiti pred zobno gnilobo in oblogami krepi zobe vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Proraso Green pena za britje 300 ml
    Proraso Green, 300 ml, Klasično britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje olajša drsenje brivnika po koži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • REF Hair & Body šampon in gel za prhanje 2v1 100 ml
    REF Hair & Body, 100 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 REF Hair & Body hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot daje občutek svežine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray dezodorant v pršilu 250 ml
    Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray, 250 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Wolfthorn XXL Body Spray prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Institut Karité Paris Men Shea After-Shave Balm balzam za po britju z karitejevim maslom 30 ml
    Institut Karité Paris Men Shea After-Shave Balm, 30 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Institut Karité Paris Men Shea After-Shave Balm bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože koži doda prijeten vonj zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Pandoo Bamboo Safety Razor brivnik + nadomestna glava 10 ks Slim Handle 1 kos
    Pandoo Bamboo Safety Razor, 1 kos, Brivniki za moške, Brivnik je najbolj enostaven način za gladek obraz. Lastnosti: paket vsebuje nadomestne britvice hipoalergeno dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Uporabljajte po potrebi.
  • Old Spice Captain gel za prhanje za moške 675 ml
    Old Spice Captain, 675 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje Old Spice Captain je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno po uporabi doda občutek svežine in energije koži vrača občutek udobja umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reuzel Grooming vlažilni tonik za volumen in obliko 500 ml
    Reuzel Grooming, 500 ml, Toniki in vode za lase za moške, Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase.
  • Old Spice Deep Sea trdi dezodorant 85 ml
    Old Spice Deep Sea, 85 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Deep Sea je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Payot Optimale Soin Hydratant Quotidien vlažilna krema za obraz 3v1 za moške 50 ml
    Payot Optimale Soin Hydratant Quotidien, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Payot Optimale Soin Hydratant Quotidien vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: kožo globinsko nahrani intenzivno vlaži izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Depot No. 203 Refreshing Hair & Scalp Fragrance pršilo za lase za vse tipe las 20 ml
    Depot No. 203 Refreshing Hair & Scalp Fragrance, 20 ml, Nega brez izpiranja za moške, Nega brez spiranja Depot No. 203 Refreshing Hair & Scalp Fragrance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za moške prijetno nadišavi lase ima regeneracijski učinek Navodilo za uporabo: Uredite lase kot običajno. Ne spirajte.
  • Depot No. 802 Exfoliating Skin Cleanser eksfoliacijski čistilni gel za moške 100 ml
    Depot No. 802 Exfoliating Skin Cleanser, 100 ml, Pilingi za obraz za moške, Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože vlaži in ne izsuši kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Depot No. 804 Multi-action Eye Contour večnamenska krema za predel okoli oči 20 ml
    Depot No. 804 Multi-action Eye Contour, 20 ml, Nega za predel okoli oči za moške, Nega za oči Depot No. 804 neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake pomlajuje območje okoli oči se bori proti znakom staranja kože Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov.
  • Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream pomirjujoča krema za britje for brush 125 ml
    Depot No. 404 Soothing Shaving Soap Cream, 125 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Depot No. 404 zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje preprečuje draženje kože pomirja kožo omogoča enostavno britje Navodilo za uporabo: Nanesite pred britjem.
  • Old Spice Citron gel za prhanje za moške 400 ml
    Old Spice Citron, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje Old Spice Citron je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno umiva kožo in odstranjuje umazanijo prijetno osvežuje mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Uporabljajte po potrebi.
  • Old Spice Citron trdi dezodorant za moške 50 ml
    Old Spice Citron, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice Citron se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem prijetno diši dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne ovira naravnih telesnih procesov nevtralizira vonj izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Captain trdi dezodorant za moške 100 ml
    Old Spice Captain, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Captain je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: dodaja svežino zagotavlja optimalno vpijanje znoja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Axe Jungle Fresh dezodorant in pršilo za telo za moške Palm Leaves & Amber 150 ml
    Axe Jungle Fresh, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Axe Jungle Fresh se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine uravnava potenje in vlago v koži dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dear Barber Beard Balm balzam za brado 30 ml
    Dear Barber Beard Balm, 30 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Dear Barber Beard Balm jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: pomaga ukrotiti neubogljivo brado in jo oblikuje prijetno diši gladi brke in jih pomaga oblikovati Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Collistar Uomo 24hrs Deo Roll On dezodorant s kroglico 75 ml
    Collistar Uomo 24hrs Deo Roll On, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Collistar Uomo se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Euphoria All in one balm balzam za po britju za obraz in brado 100 ml
    Euphoria All in one balm, 100 ml, Balzami in voski za moške, Izdelek za britje Euphoria All in one balm pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: preprečuje draženje kože brado in kožo dolgotrajno vlaži globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek
  • Old Spice Nightpanther gel za prhanje za moške 1000 ml
    Old Spice Nightpanther, 1000 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Old Spice Nightpanther . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Wolfthorn gel za prhanje 1000 ml
    Old Spice Wolfthorn, 1000 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Gel za tuširanje Old Spice Wolfthorn spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dear Barber Body Wash gel za prhanje za moške 250 ml
    Dear Barber Body Wash, 250 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Gel za prhanje Dear Barber Body Wash je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Deep Sea gel za prhanje za moške 1000 ml
    Old Spice Deep Sea, 1000 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Gel za prhanje Old Spice Deep Sea je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Gillette Fusion5 brivnik s stojalom + nadomestne britvice 5 kos
    Gillette Fusion5, 5 kos, Ročni brivniki za moške, Brivnik Gillette Fusion5 je najbolj enostaven način, da dosežemo gladek obraz. Lastnosti: paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje Navodilo za uporabo: Za najboljše rezultate uporabljajte skupaj s peno, kremo ali olje za britje. Uporabljajte po potrebi.
  • Gillette Mach3 Charcoal brivnik s stojalom + nadomestne britvice 6 kos
    Gillette Mach3 Charcoal, 6 kos, Ročni brivniki za moške, Brivnik Gillette Mach3 je najbolj enostaven način, da dosežemo gladek obraz. Lastnosti: enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje paket vsebuje nadomestne britvice brivnik z nadomestnimi britvicami Navodilo za uporabo: Za najboljše rezultate uporabljajte skupaj s peno, kremo ali olje za britje. Uporabljajte po potrebi.
  • Parodontax Strengthen and Protect Whitening zobna pasta 75 ml
    Parodontax Strengthen and Protect Whitening, 75 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Parodontax Strengthen and Protect Whitening zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna primerno tudi za ljudi z občutljivimi zobmi ali dlesnimi ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • Parodontax Strengthen and Protect Fresh Mint zobna pasta 75 ml
    Parodontax Strengthen and Protect Fresh Mint, 75 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Parodontax Strengthen and Protect Fresh Mint zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe preprečuje usedanje zobnega kamna primerno tudi za ljudi z občutljivimi zobmi ali dlesnimi ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • BaByliss PRO 4Barbers Blade covers nadomestni nastavki 2 kos
    BaByliss PRO 4Barbers Blade covers, 2 kos, Oprema za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestna glava BaByliss PRO 4Barbers Blade covers in njena redna menjava sta jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: ne draži kože enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje koža je sveža in brez rdečice Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ETA Jake 8341 90000 prirezovalnik dlačic 1 kos
    ETA Jake 8341 90000, 1 kos, Prirezovalniki dlačic v nosu za moške, Lastnosti: akumulatorsko delovanje ergonomsko oblikovan USB-polnjenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Head & Shoulders Men Ultra Anti Hair Fall šampon proti prhljaju s kofeinom 330 ml
    Head & Shoulders Men Ultra Anti Hair Fall, 330 ml, Šamponi za moške, Želite svoje k prhljaju nagnjene lase ohraniti zdrave, sijoče in vitalne? Treba jim je posvetiti pravo nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Head & Shoulders Men Ultra Anti Hair Fall pomaga iz las in lasišča učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Po zaslugi posebne sestave pa pripomore tudi k zmanjšanju nastajanja prhljaja, ublaži občutek srbenja, razbremeni razdraženo lasišče in ga pomiri. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las odstranjuje prhljaj postopoma preprečuje izpadanje las bori se proti nastanku prhljaja izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh