Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za moške velikosti B

316
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Old Spice Nightpanther dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Nightpanther, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Nightpanther prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • STR8 Rise dezodorant v pršilu dodatek za moške 150 ml
    STR8 Rise, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant STR8 Rise sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Superdry Cedarwood. Mandarin. Amber. gel za prhanje za telo in lase za moške 250 ml
    Superdry Cedarwood. Mandarin. Amber., 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Superdry Cedarwood. Mandarin. Amber. odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko razveselila bo vsakega moškega Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Superdry Seaweed. Petitgrain. Sandalwood. gel za prhanje za telo in lase za moške 250 ml
    Superdry Seaweed. Petitgrain. Sandalwood., 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Superdry Seaweed. Petitgrain. Sandalwood. odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko razveselila bo vsakega moškega Sestava: veganski izdelek
  • Superdry Seaweed. Petitgrain. Sandalwood. pršilo za telo za moške 200 ml
    Superdry Seaweed. Petitgrain. Sandalwood., 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Superdry Seaweed. Petitgrain. Sandalwood. prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nevtralizira vonj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Colgate Total Charcoal belilna zobna pasta z aktivnim ogljem 75 ml
    Colgate Total Charcoal, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Colgate Total Charcoal je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe ne drgne zob osvežuje zadah odstranjuje zobni kamen in zobne obloge Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Radox Sport Mint & Sea Salt osvežujoč gel za prhanje (ugodno pakiranje)
    Radox Sport Mint & Sea Salt, 2x250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Radox Sport Mint & Sea Salt spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Mühle TRADITIONAL Razors nadomestne britvice 10 kos
    Mühle TRADITIONAL Razors, 10 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Mühle TRADITIONAL Razors in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Police To Be Camouflage šampon in gel za prhanje 2v1 za moške 400 ml
    Police To Be Camouflage, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Police To Be Camouflage spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: po uporabi doda občutek svežine in energije
  • Bielenda Only for Men Carbo Detox matirajoči čistilni gel za moške 150 g
    Bielenda Only for Men Carbo Detox, 150 g, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Only for Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo na koži pušča mat videz ne draži obrite kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Zew For Men Soap Dish škatlica za milo za moške Black 1 kos
    Zew For Men Soap Dish, 1 kos, Dodatki za moške, Eleganten pribor Zew For Men Soap Dish bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.
  • Proraso Red milo za britje za trdo brado za brado 150 ml
    Proraso Red, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat.
  • Foamie Seas The Day 3in1 Shower Body Bar For Men syndet za moške 90 g
    Foamie Seas The Day 3in1 Shower Body Bar For Men, 90 g, Čiščenje obraza za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Foamie Seas The Day 3in1 Shower Body Bar For Men je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo bogato se peni z obraza odstranjuje umazanijo umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Cuba Signature toaletna voda za moške 100 ml
    Cuba Signature, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Cuba Signature osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava
  • Dove Men+Care Sensitive gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške 250 ml
    Dove Men+Care Sensitive, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Dove Men+Care Sensitive spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži preprečuje suho kožo uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Colorwin Men šampon za sive lase 150 ml
    Colorwin Men, 150 ml, Lasišče za moške, Šampon Colorwin Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase za naravne in barvane lase ščiti lase pred UV sevanjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških pomirja razdraženo lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Gillette Lime pena za britje za moške 200 ml
    Gillette Lime, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Lime zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože prijetno osvežuje olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat. Po britju temeljito umijte.
  • Tołpa Men piling za obraz za moške 130 ml
    Tołpa Men, 130 ml, Mehanični pilingi za moške, Izdelek za britje Tołpa Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj čisti zamašene pore oži razširjene pore odstranjuje odmrle kožne celice zmanjša pomanjkljivosti kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože preprečuje draženje kože osvežuje utrujeno kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • White Glo Instant White set zobne nege
    White Glo Instant White, Belilne paste uniseks, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set White Glo Instant White vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Vsebina seta: zobna pasta za beljenje zob 150 g zobna ščetka 1 kos zobotrebci 8 kos Lastnosti: beli zobe odstranjuje madeže osvežuje zadah bori se z zobno gnilobo in oblogami revitalizira in neguje dlesni Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Bulldog Energizing Face Wash gel za umivanje obraza za moške 150 ml
    Bulldog Energizing Face Wash, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bulldog Energizing Face Wash bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Old Spice Bearglove osvežilni dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Bearglove, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Bearglove prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Pred uporabo pretresite.
  • Old Spice Captain dezodorant v pršilu 150 ml
    Old Spice Captain, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Captain prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Astronaut dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Astronaut, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Astronaut prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence hipoalergenski gel za prhanje za moške 300 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence, 300 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje L’Oréal Paris Men Expert Magnesium Defence spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Reebok Move Your Spirit svež gel za prhanje 4 v 1 za moške 250 ml
    Reebok Move Your Spirit, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Reebok Move Your Spirit odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Radox Refreshment osvežujoč gel za prhanje za moške 400 ml
    Radox Refreshment, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Radox Refreshment spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint gel za britje z osvežujočim učinkom 150 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Organic Shop Men zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži prijetno osvežuje preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Nivea Men Derma Dry Control anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Derma Dry Control, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Derma Dry Control prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito preprečuje draženje in pomirja kožo dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint večnamenska krema za obraz za moške 75 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 75 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Organic Shop Men Blackwood & Mint vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint šampon in gel za prhanje 2v1 za moške 280 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 280 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Organic Shop Men Blackwood & Mint spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Black & White Invisible Original trdi antiperspirant za moške 50 ml
    Nivea Men Black & White Invisible Original, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Black & White Invisible Original prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih ne draži občutljive kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Ziaja Men šampon in gel za prhanje 2v1 Red Cedar 400 ml
    Ziaja Men, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Ziaja Men je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Rexona Invisible on Black + White Clothes, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Rexona Invisible on Black + White Clothes prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite.
  • Dove Men+Care Advanced antiperspirant Cool Fresh 150 ml
    Dove Men+Care Advanced, 150 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Black & White Invisible Fresh trdi antiperspirant za moške 50 ml
    Nivea Men Black & White Invisible Fresh, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Black & White Invisible Fresh prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Delia Cosmetics Cameleo Men hranilno olje za brado in brke 10 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Men, 10 ml, Olja za moške, Negovalno olje Delia Cosmetics Cameleo Men zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje in srbenje kože mehča brado Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo Men šampon in gel za prhanje za lase, brado in telo 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Men, 150 ml, Mila in šamponi za moške, Gel za tuširanje Delia Cosmetics Cameleo Men spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: nežno umije obraz in brado skrbno umije kožo celega telesa umiva lase in čisti lasišče izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo Men šampon proti sivenju temnih las 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Men, 150 ml, Šamponi za moške, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna intenzivno delujoči pigmenti prekriva sive lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Delia Cosmetics Cameleo Men šampon proti izpadanju las 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Men, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna deluje preventivno proti izpadanju las Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na mokre lase in ga nežno vmasirajte v lase ter v lasišče. Nato temeljito sperite z vodo.
  • L’Oréal Paris Men Expert Invincible Sport gel za prhanje 5 v 1 300 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Invincible Sport, 300 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje L’Oréal Paris Men Expert Invincible Sport spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Axe Black gel za prhanje za moške 400 ml
    Axe Black, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Axe Black odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Axe Gold dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Axe Gold, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Axe Gold sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • L’Oréal Paris Men Expert Pure Carbon gel za prhanje 5 v 1 300 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Pure Carbon, 300 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje L’Oréal Paris Men Expert Pure Carbon spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Axe AI Limited Edition poživitveni gel za prhanje za moške 250 ml
    Axe AI Limited Edition, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Axe AI Limited Edition spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Rexona Maximum Protection Invisible antiperspirant proti prekomernemu potenju za moške Extra Strong 150 ml
    Rexona Maximum Protection Invisible, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Maximum Protection Invisible prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Mr Bear Family Pink Grape balzam za ustnice za moške 15 ml
    Mr Bear Family Pink Grape, 15 ml, Klasično britje za moške, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Mr Bear Family Pink Grape je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice zavije v neviden zaščitni plašč brez sijaja posebej razvit za potrebe modernega moškega Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Nivea Men Deep trdi antiperspirant za moške Black Carbon Dark Wood 50 ml
    Nivea Men Deep, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem ne vpliva na naravne telesne procese Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • L’Oréal Paris Men Expert Barber Club gel za prhanje za moške za lase, brado in telo 300 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Barber Club, 300 ml, Čiščenje obraza za moške, Gel za tuširanje L’Oréal Paris Men Expert Barber Club spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa nežno umije obraz in brado uporablja se lahko za telo in lase prijetno osvežuje razvito posebej za moško kožo Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Montblanc Explorer balzam za po britju za moške 150 ml
    Montblanc Explorer, 150 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Montblanc Explorer je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo koži doda prijeten vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Rexona Men Maximum Protection trdi antiperspirant Cobalt Dry 50 ml
    Rexona Men Maximum Protection, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Men Maximum Protection prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine uravnava potenje in vlago v koži izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Beauty Jar Easy Peasy trdi šampon za lase, brado in telo 60 g
    Beauty Jar Easy Peasy, 60 g, Trdi šamponi za moške, Vsak korak v smeri ohranjanja lepote narave dandanes šteje. Trdi šampon Beauty Jar Easy Peasy ima iste učinke kot klasičen tekoči šampon, vendar je poleg tega še ekološki in zelo praktičen. Dajte mu priložnost in kmalu boste ugotovili, zakaj v vaši kozmetiki ne bi smel manjkati. Lastnosti: embalaža, prijazna do narave lase odišavi z blagim vonjem intenzivno vlaži lase uporablja se lahko za telo in lase omogoča enostavno britje obnavlja in poživlja kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Lase in šampon temeljito navlažite. Šampon spenite med dlanmi, nato pa nastalo peno nežno vmasirajte v lase. Na koncu temeljito sperite. Po potrebi ponovite. Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte. Trdi šampon vedno hranite na suhem mestu, da ne raztopi.
  • got2b Phenomenal matirajoči vosek za lase za fiksacijo in obliko 100 ml
    got2b Phenomenal, 100 ml, Stiling za moške, Lasni styling, ki obstoji ves dan, obenem pa je naravnega videza. Glina za modeliranje got2b Phenomenal vam v trenutku omogoča popolno pričesko čisto po vaših predstavah. Najsi želite ukrotiti divje pramene, ustvariti sproščeno skuštranost ali lasem dati teksturo. Lastnosti: zagotavlja mat videz utrdi pričesko v želeni obliki pričeski doda teksturo in obliko enostavno se spira Sestava: prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Ziaja Men pomirjujoči balzam za po britju Mountain Pepper 80 ml
    Ziaja Men, 80 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Ziaja Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo osvežuje utrujeno kožo globinsko vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Ziaja Men balzam za po britju Lemon Verbena 80 ml
    Ziaja Men, 80 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Ziaja Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Ziaja Men osvežujoči balzam za po britju Red Cedar 80 ml
    Ziaja Men, 80 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Ziaja Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: osvežuje utrujeno kožo odstranjuje žgoč občutek globinsko vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Ziaja Men balzam za po britju s hladilnim učinkom Vetiver 80 ml
    Ziaja Men, 80 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Ziaja Men pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Ziaja Men gel za prhanje in šampon 2v1 Verbena 200 ml
    Ziaja Men, 200 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za prhanje Ziaja Men je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Men gel za prhanje in šampon 2v1 za moške Vetiver 200 ml
    Ziaja Men, 200 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Ziaja Men je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Palmolive Men Intense Spice Up poživitveni gel za prhanje ml
    Palmolive Men Intense Spice Up, 500 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Men Intense Spice Up. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja poživlja kožo po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bruno Banani Man dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Bruno Banani Man, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Bruno Banani Man sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Denim Black dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Denim Black, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Denim Black sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Original deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Original, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Original prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Organic Shop Men Blackwood & Mint šampon za moške 280 ml
    Organic Shop Men Blackwood & Mint, 280 ml, Šamponi za moške, Šampon Organic Shop Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja razdraženo lasišče ima hladilni učinek izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Only for Men Barber Edition vlažilna krema za moške 50 ml
    Bielenda Only for Men Barber Edition, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Bielenda Only for Men Barber Edition samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: kožo globinsko hrani in vlaži koži zagotavlja prožnost koži vrača mladosten videz izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Only for Men Barber Edition gel za umivanje za obraz in brado 190 g
    Bielenda Only for Men Barber Edition, 190 g, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Only for Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno umije obraz in brado prijetno osvežuje razvito posebej za moško kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Bielenda Only for Men Barber Edition čistilna pasta 3v1 150 g
    Bielenda Only for Men Barber Edition, 150 g, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Only for Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje razvito posebej za moško kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz.
  • The Humble Co. Interdental Brush 0,50mm medzobna ščetka 0,50mm 6 kos
    The Humble Co. Interdental Brush 0,50mm, 6 kos, Medzobna nega za moške, Medzobna ščetka The Humble Co. Interdental Brush 0,50mm je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo ne draži in ne poškoduje zob in dlesni Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • The Humble Co. Dental Floss zobna nitka Cinnamon 50 m
    The Humble Co. Dental Floss, 50 m, Zobne nitke za moške, Zobna nitka The Humble Co. Dental Floss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi se ne trga Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper gel za prhanje za moške 250 ml
    Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • White Glo Charcoal set zobne nege
    White Glo Charcoal, Belilne paste uniseks, Zdravi in sijoči zobje so najlepši. Kozmetični set White Glo Charcoal vam zagotovi potrebno nego za lepe zobe, s katerimi boste želeli biti vedno nasmejani. Vsebina seta: zobna ščetka zobna pasta za beljenje zob 100 ml medzobne ščetke Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine beli zobe osvežuje zadah odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • King Italy Water Color permanentna barva za lase za moške Gray
    King Italy Water Color, Trajne barve za lase za moške, Barva za lase King Italy Water Color daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: intenzivno delujoči pigmenti prekriva lasni narastek prekriva sive lase Barva dolgo ostane lepa in polna Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Nivea Men Sport gel za prhanje z minerali za moške 250 ml
    Nivea Men Sport, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Men Sport. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Nivea Men Pure Impact gel za prhanje za moške 250 ml
    Nivea Men Pure Impact, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Men Pure Impact. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije koži vrača občutek udobja uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kneipp Men gel za prhanje za telo in lase potovalno pakiranje 75 ml
    Kneipp Men, 75 ml, Pripravki za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kneipp Men . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije mehča in vlaži uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Nivelazione For Men antiperspirant za noge 180 ml
    Farmona Nivelazione For Men, 180 ml, Antiperspiranti za moške, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Farmona Nivelazione For Men prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste. Pred uporabo pretresite.
  • Syoss Max Hold gel za lase z močno fiksacijo 250 ml
    Syoss Max Hold, 250 ml, Stiling za moške, Gel za lase Syoss Max Hold zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling nudi posebej močno utrjevanje ima dolgotrajen učinek moker učinek s sijajem ne lepi las in se enostavno razčesava gladi Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Syoss Men Power Hold oblikovalni gel z ekstra močnim utrjevanjem 250 ml
    Syoss Men Power Hold, 250 ml, Stiling za moške, Gel za lase Syoss Men Power Hold zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan utrdi pričesko v želeni obliki ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Syoss Men Clean & Cool šampon za normalne in mastne lase 440 ml
    Syoss Men Clean & Cool, 440 ml, Šamponi za moške, Šampon Syoss Men Clean & Cool učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z moškim vonjem Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Proraso Red pena za britje s hranilnim učinkom 300 ml
    Proraso Red, 300 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Axe Africa gel za prhanje za moške 400 ml
    Axe Africa, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Axe Africa odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Dove Men+Care Antiperspirant trdi antiperspirant 48 ur za moške 50 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Jeanne Arthes La Voile Rouge parfumska voda za moške 100 ml
    Jeanne Arthes La Voile Rouge, 100 ml, Parfumske vode za moške, Dovolite, da parfumska voda Jeanne Arthes La Voile Rouge o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni idealna izbira za pogumnega pustolovca dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dove Men+Care Antiperspirant antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Men+Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne draži občutljive kože izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Axe Africa dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Axe Africa, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Axe Africa sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Police To Be for him osvežujoč gel za prhanje za moške 400 ml
    Police To Be for him, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Police To Be for him odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Jeanne Arthes Sultan Men Oud toaletna voda za moške 100 ml
    Jeanne Arthes Sultan Men Oud, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Jeanne Arthes Sultan Men Oud osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. orientalska dišava lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je
  • Jeanne Arthes Rocky Man Silver toaletna voda za moške 100 ml
    Jeanne Arthes Rocky Man Silver, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Jeanne Arthes Rocky Man Silver . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Men Protect & Care gel za prhanje 500 ml
    Nivea Men Protect & Care, 500 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za tuširanje Nivea Men Protect & Care spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa intenzivno vlaži po uporabi doda občutek svežine in energije koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Silver Protect gel za prhanje za moške 250 ml
    Nivea Men Silver Protect, 250 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Men Silver Protect. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • got2b Chaotic modelirna guma za fiksacijo in obliko 100 ml
    got2b Chaotic, 100 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling got2b Chaotic bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: naravno utrjuje ima dolgotrajen učinek nudi srednje utrjevanje poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • RYOR Deo kremasti dezodorant za moške 50 ml
    RYOR Deo, 50 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek RYOR Deo je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito nevtralizira vonj zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • STR8 Ahead dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    STR8 Ahead, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške
  • Tołpa Green Men osvežilna krema proti gubam 50 ml
    Tołpa Green Men, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Green Men bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz
  • Schwarzkopf Taft Power Invisible gel za lase z močno fiksacijo 150 ml
    Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase Schwarzkopf Taft Power Invisible zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling naravno utrjuje za vsakodnevno oblikovanje las ne lepi las in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • David Beckham Respect dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    David Beckham Respect, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant David Beckham Respect prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Tołpa Dermo Men Barber hranilno olje za obraz in brado 40 ml
    Tołpa Dermo Men Barber, 40 ml, Olja za obraz za moške, Nega za obraz Tołpa Dermo Men Barber vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: kožo globinsko nahrani brada ne srbi več izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte.
  • Greenum For Men organski trdi šampon za moške 60 g
    Greenum For Men, 60 g, Trdi šamponi za moške, Šampon Greenum For Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las lase odišavi z moškim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Tołpa Dermo Men Face & Head piling za obraz pred britjem 100 ml
    Tołpa Dermo Men Face & Head, 100 ml, Čiščenje obraza za moške, Za natančno, udobno in varno britje včasih nista dovolj ostra britev in gel ali pena za britje. Dosezite še boljše rezultate in izboljšate svojo izkušnjo britja tako, da svojo kožo in brado na britje pripravite s posebno nego. Pripravek pred britjem Tołpa Dermo Men Face & Head olajša drsenja aparata, brado zmehča in preprečuje draženje kože obraza. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo odstranjuje ogrce in prekomerni loj odstranjuje odmrle kožne celice mehča kožo pred britjem preprečuje draženje kože zaradi britja deluje proti vraščanju dlak Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo in brado tik pred britjem. Nežno vtrite. Izognite se območju okoli oči. Temeljito sperite.
  • Nivea Men Active Energy antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Active Energy, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Nivea Men Active Energy je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ohranja dolgotrajen občutek svežine zagotavlja dolgotrajen občutek udobja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh