Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za moške

106
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Thalgo Force Marine Wake-Up Shower poživljajoči gel za prhanje za telo in lase za moške 200 ml
    Thalgo Force Marine Wake-Up Shower, 200 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Gel za tuširanje Thalgo Force Marine Wake-Up Shower spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče izdelek je posebej razvit za potrebe moških skrbno umije kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Kallos Gogo poživitveni gel za prhanje za telo in lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, mila in geli za prhanje za moške, Če želite prihraniti ne le čas, temveč tudi prostor v kopalnici ali potovalni torbi, vam bo prišel prav gel za prhanje in šampon 2 v 1 Kallos Gogo . Opravljal bo funkcijo dveh izdelkov v enem – hitro in učinkovito bo umil kožo celotnega telesa in lase. Pomagal bo z njih odstraniti vso umazanijo in maščobo ter poskrbel za občutek dolgotrajne svežine, zato boste izpod prhe odšli kot prerojeni. Lastnosti: neguje lase in kožo mehča kožo kožo pušča prijetno svežo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Parusan Anti-Dry Dandruff Shampoo šampon proti suhemu prhljaju 200 ml
    Parusan Anti-Dry Dandruff Shampoo, 200 ml, Lasje in lasišče za moške, Želite svoje k prhljaju nagnjene lase ohraniti zdrave, sijoče in vitalne? Treba jim je posvetiti pravo nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Parusan Anti-Dry Dandruff Shampoo pomaga iz las in lasišča učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Po zaslugi posebne sestave pa pripomore tudi k zmanjšanju nastajanja prhljaja, ublaži občutek srbenja, razbremeni razdraženo lasišče in ga pomiri. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča bori se proti nastanku prhljaja Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro lasišče, dodajte malo vode in z nežno masažo spenite. Pustite delovati navedeno število minut: 1. Sperite.
  • Lierac Homme Integral gel za prhanje za obraz, telo in lase 200 ml
    Lierac Homme Integral, 200 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Lastnosti: neguje kožo in lase prijetno osvežuje intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano
  • Schwarzkopf Schauma MEN tonik s kofeinom za tanke ali redke lase za moške 200 ml
    Schwarzkopf Schauma MEN, 200 ml, Aktivatorji rasti las za moške, Nega za lase Schwarzkopf Schauma učinkovito stimulira rast novih las, jih krepi in hkrati regulira izpadanje obstoječih. Naj vas lepi in gosti lasje spet razveseljujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine lase pušča čudovito sijoče in vitalne stimulira lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las obnavlja naravno moč lasnega vlakna lasem vrača vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na umite, z brisačo posušene lase. Temeljito zmasirajte in ne splakujte.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh