Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške velikosti 42

22487
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Srajca Tommy Hilfiger moška, mornarsko modra barva, MW0MW34629
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge adidas Originals NITEBALL siva barva, IG6143
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Teniske Camper Peu Rambla Vulcanizado moške, oranžna barva, 18869.109
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge EA7 Emporio Armani zelena barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 30,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 45 1/3.
  • Superge iz semiša adidas Originals Campus 00s zelena barva, IF8763
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 29,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 46.
  • Superge adidas Originals ADI2000 zelena barva, IF8823
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge adidas Originals ADI2000 črna barva, IF8825
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge adidas Originals ADI2000 siva barva, IF8826
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge iz semiša adidas Originals Gazelle zelena barva, IG6200
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge adidas Originals Team Court 2 bela barva, ID3408
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge adidas Originals Team Court 2 bela barva, ID3409
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge adidas Originals Campus 00s bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein Jeans CHUNKY CUPSOLE MIX IN MET črna barva, YM0YM00896
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjeni mokasini Calvin Klein moški, črna barva, HM0HM01389
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge G-Star Raw ARC LEA BLK M siva barva, 2412071501.WHT.LGRY
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Reebok Classic Classic Nylon bež barva, 100074324
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Polo Ralph Lauren Train 89 Pp 809931245002
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Reebok Classic Premier mornarsko modra barva, 100074875
    - DMX Foam - pena z vgrajenimi zračnimi kanali, ki zagotavljajo blaženje, trša na strani tal, ki zagotavlja stabilnost, mehka na strani stopala daje udobje in občutek lahkotnosti.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge A.P.C. Run Around mornarsko modra barva, PXBSO.M56084
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Udobna notranjost.- Okrasni vstavki.
  • Usnjeni natikači A.P.C. moški, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.
  • Čevlji za vodo Salomon Aero Blaze 2 črna barva, L47427100
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Konstrukcija zgornjega dela Sensifit™ objame stopalo in zagotavlja visoko raven prileganja, kar se odraža v stabilizaciji stopala med gibanjem.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Lahkoten, reaktiven vmesni podplat Energy Foam, ustvarjen iz kombinacije EVA in olefina (OBC), zagotavlja dolgotrajno blaženje in dinamično vračanje energije.- Tehnologijo anatomskega razdvajanja sestavljajo edinstveni utori in neodvisne platforme, nameščene v obutvi, ki blažijo in stabilizirajo stopalo ter zagotavljajo izjemno gladko kotaljenje med gibanjem.- Zunanji podplat Contagrip®, izdelan iz izjemno trpežne plastike, zagotavlja dober oprijem na različnih terenih.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 229 g.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Chelsea iz semiša A.P.C. Boots Theodore moški, rjava barva
    - Model z elastičnim vložkom.- Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model s tekstilno podlogo.- Udobna notranjost.
  • Tekaški čevlji Reebok Energen rdeča barva, 100074790
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zvarjeni sintetični elementi na zgornjem delu povečajo njegovo vzdržljivost in dodatno podpirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat FuelFoam ohranja pravilno ravnovesje stopala in zagotavlja amortizacijo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina padca: 9 mm.- Teža izdelka: 286 g.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Breeze črna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 193 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Wave bela barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 201 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Wave črna barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 201 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Zipline mornarsko modra barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 224 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Bliss črna barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Zaradi drsne zasnove zgornjega dela je oblačenje in snemanje enostavno.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 193 g.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Breeze mornarsko modra barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 193 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji APL Athletic Propulsion Labs TechLoom Pro bela barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Dodaten par vezalk je priložen modelu.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 224 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji Reebok Floatzig 1 100206597
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vgrajeno blaženje iz pene Floatride Energy v sprednjem delu podplata zagotavlja elastičnost in dinamično gibanje med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Tekaški čevlji Reebok Floatride Energy 5 Adventure zelena barva, 100074429
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Za zgornji del je uporabljen izjemno trpežen material CORDURA®, ki je odporen na poškodbe.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Vgrajeno blazinjenje Floatride Energy foam zagotavlja elastičnost in dinamično gibanje med aktivnostjo.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Tekaški čevlji LA Sportiva Lycan II črna barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat FriXion® Blue, izdelan iz mehke in izjemno trpežne plastične mešanice, zagotavlja odličen oprijem tal.- Inovativna tekalna plast Impact Break absorbira udarce na podlago in zaradi pravilne razporeditve utorov in jezičkov izboljša oprijem.- Višina padca: 7 mm.- Teža izdelka: 305 g.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji Reebok Floatzig 1 bež barva, 100206591
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vgrajeno blaženje iz pene Floatride Energy v sprednjem delu podplata zagotavlja elastičnost in dinamično gibanje med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Saucony SHADOW ORIGINAL zelena barva, S2108.880
    - Okrogla, mehka kapica.- Priložen je dodaten par vezalk.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači Fila Morro Bay moški, bež barva, FFM0312
    - Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Valovit zunanji podplat iz kakovostne plastike.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste L003 Neo Leather Logo siva barva, 47SMA0010
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Slazenger Hydra Go I Unisex Water Repellent Dark Gray
    Shoe Product Information Upper Material : Textile + Artificial Leather Lining Material : FurSole Material : Thermo RubberSole Thickness (cm) : 2Heel Height (cm) : 3,5 Fits : Fit G - StandardLength (cm) : 28Height (cm) 14Line Style: ZipperedSeason: Winter&Water Proof Feature : None. Visual Sample Size : 41Brand : SlazengerStock Code : SA21OE170-230Model Name : HYDRA GO IColor : Dark GrayGender : UnisexProduct Group : ShoesCategory: Outdoor Boots-Height (cm):14 Shoes-Sole Thickness (cm):2 Shoes- Length (cm): 28 Shoe-Heel Height (cm): 3.5 Shoe-Visual Sample Size: 41 Shoe-Tie Type: Zippered Shoe-Fit: Fit G - Standard Shoe-Season: Winter Shoes-Lining Material: Fur Shoes. -Upper Material:Textile + Imitation Leather Shoes-Sole Material:Thermal Rubber Age Group:Unisex Shoes-Waterproof Feature: None.
  • Moške superge Ombre
    Moške superge Ombre.<br />- zapenjanje: vezalke<br />- udoben vložek<br />Material: tekstil<br />- podloga: tekstil
  • Men's sneakers ALPINE PRO
    Men's sneakers by ALPINE PRO.<br />- upper part is made of high quality synthetics and proven textiles, the material is so soft and breathable<br />- EVA midsole is very comfortable and the rubber sole is flexible and strong, plus it has a long service life
  • Moške superge Ombre
    <p>Moške superge z visokim zgornjim delom Ombre.<br />- Stran zaključena z okrasnim trakom z logotipi<br />- Model iz umetnega usnja<br />- Gumijast podplat<br />- Zavezano z okroglimi vezalkami<br />Material: različni materiali<br />- Podloga s polnilom: tekstilni material</p>
  • Moške superge Ombre
    Moške visoke superge Ombre.<br /><br />- zapenjanje na vezalke<br />- okrogel gumijast prst<br />- raven podplat<br />- kontrastna podloga
  • Ombre Men's ankle sneakers shoes - navy blue
    Men's high-top sneakers are practical and very comfortable. They are a great option for everyday wear. They look sensational in combination with jeans or fabric pants. The classic cut with round toe and non-slip sole will take care of the comfort of wearing. They are made of material that imitates natural leather, gaining greater resistance to dirt. The sneakers have decorative contrasting elementsUpper: different materialLining with lining: textile materialBottom: other materialColor: navy blue
  • Men's leather sneakers BIG STAR White
    Men's sneakers made of natural leather. The outsole is strong and flexible, which ensures stability on a variety of surfaces. Their modern design goes well with both jeans and shorts. It fits perfectly into everyday styles! When choosing a size, refer to the size chart.41-26/42-27/43-28/44-28.5/45-29 cm
  • Men's Sports Sneakers Memory Foam System Big Star Black
    Comfortable men's sports shoes by Big Star. The upper is made of a combination of eco-leather and textile material. This model has a MEMORY FOAM SYSTEM insole that remembers the shape of the foot, ensures a perfect fit, absorbs shocks, is resistant to deformation and allows moisture to evaporate and regulate temperature. When choosing a size, refer to the size chart.41-26.5/42-27.5/43-28.5/44-29/45-29.5 cm
  • HI-POLY SYSTEM Men's Sports Shoes Big Star Black
    Big Star men's sports shoes are the perfect combination of style and functionality, perfect for active men. Created with attention to detail and using the highest quality materials, these shoes provide not only comfort, but also longevity. The upper is made of a solid textile material that ensures not only durability, but also excellent ventilation, which is crucial during intensive training and sports activities. The sole is made of non-slip rubber and ensures good grip on the ground. The HI-POLY SYSTEM insole is breathable, absorbs moisture, absorbs shocks and is resistant to abrasion and deformation. When choosing a size, refer to the size chart.40-26/41-26.5/42-27/43-27.5/44-28.5/45-29.5 cm
  • Celio Black Leisure Sneakers - Men
    Urban walking shoes with upper made of PU material. Lightweight TPR sole. Elastic inner insole made of EVA material, Light and comfortable shoes for the city.
  • Men's sneakers Big Star
    Men's sneakers by Big Star.<br />- high cut of sneakers<br />- fastened with lacing<br />- rubber platform<br /><strong>Material:</strong> textile
  • Moške superge Ombre
    <p>Material:<br />Zgornji del: tekstilni material<br />Podloga in polnilo: tekstilni material<br />Podplat: guma</p>
  • Moške superge Ombre
    Moške superge idealne za vsakodnevno uporabo.<br /><br />- gležnarji<br />- gumijasti podplati<br />- trdne kovinske zanke<br />- vezanje: vezalke in trak<br /><br /><strong>Material</strong>:<br />- zgoraj: usnju podoben material, tekstilni material<br />- podloga: tekstilni material<br />- podplat: guma
  • Moške superge Ombre
    Moške visoke superge znamke Ombre.<br />- zapenjanje na vezalke<br />- zgornji del podoben semišu<br />- debel podplat<br /><br /><strong>Material</strong>:<br />- vrh: tekstilni material<br />- podloga z oblazinjenjem: tekstilni material<br />- podplat: guma
  • Socks 056-149 Black
    The model is available in many colors or patternsSuit modelRecommended for daily usePolish productAir knitwear/fabricPleasant to the touch, soft knitwear/fabricHigh socksCuffs on the fingersHeel trimSeamless connectivity technologyHigh qualityCotton: 71%Elastane: 3%Polyamide: 22%Polypropylene: 4%
  • Folkstar Unisex's Sneakers Polska
    Description: Short sneakers.Washing instructions: Hand wash only
  • OLYMP Poslovna srajca 'Level 5 Uni TN' črna
    Dizajn: Zaokrožene manšete, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik z izrezanimi vogali; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Brandit Kargo hlače brokat / svetlo rjava / travnato zelena / črna
    Dizajn: Skrita zadrga, Cargo žep, Žepi na zadnjici, Stranski žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Kamuflažni; Dodatki: Vrvica v obodu, Mehek grip, Zanke pasu; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • MUSTANG Gležnarji z vezalkami konjak
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Kontrastna podloga, Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica, Proti zdrsavanju
  • Hummel Visoke superge 'Slimmer Stadil' temno siva / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Semiš; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Overlays, Okrepljena peta, Ojačan predel prstov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Scalpers Srajca bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa, Okrogel rob; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Scalpers Srajca svetlo modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa, Okrogel rob, Zavihan ovratnik; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • BOSS Black Srajca 'Hank' bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Zaokrožene manšete, Prešit obod/rob, Izpostavljen trak za gumb, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Urban Classics Hlače črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Skrita zadrga, Stranski žep, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • Bayton Nizki natikači 'Gautier' črna
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov
  • HUGO Red Srajca 'Elisha' črna
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Izpostavljen trak za gumb, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • HUGO Red Srajca 'Kenno' bela
    Dizajn: 2-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Plaketa, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • bugatti Čevlji na vezalke črna
    Dizajn: Zapiranje z 3 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Label-potisk, Gladek material
  • Pull&Bear Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Used-Look, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Kavbojke svetlo modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Kavbojke temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Kavbojke svetlo modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Kavbojke črna
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • PUMA Nizke superge 'Smash 3.0' črna / bela
    Dizajn: Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Pull&Bear Kavbojke temno siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • JACK & JONES Kavbojke 'Mike' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • On Tekaški čevelj 'Cloudrift' siva / antracit / črna
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Podplat s profilom, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Razgon: 9-12 mm razstreljevanje; Tip podplata: Fleksibilne zareze; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta; Utež: 200-300 g
  • Jack & Jones Plus Kavbojke 'RICK' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Ploščat rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • JACK & JONES Kavbojke 'Mike' črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma
  • FILA Nizke superge 'TELA' temno modra / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica
  • Pull&Bear Gležnarji z vezalkami črna
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica, Proti zdrsavanju
  • Pull&Bear Hlače črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma
  • BOSS Black Nizke superge 'Bulton' bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Certificiranje: Leather Working Group
  • Pull&Bear Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Hlače ecru
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma
  • OLYMP Srajca črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa, Zavihan ovratnik, Žep na prsih; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • OLYMP Srajca 'No. 6 Six' bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prirezane manšete, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Jack & Jones Plus Chino hlače 'Marco' črna
    Dizajn: Skrita zadrga, Plosek/zarobljen žep, Stranski žep, Zapiranje na kavelj; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Bershka Kargo hlače siva
    Dizajn: Zip fly, Cargo žep, Žepi na zadnjici, Žep z zadrgo, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Stabilen grip, Kovinska luknjica, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma
  • PUMA Nizke superge 'Rebound V6' črna / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bayton Nizki natikači črna
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Sintetika; Konica čevlja: Odprt pokrov
  • Pull&Bear Nizke superge rjava
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Robusten material, Fleksibilen tekaški podplat
  • Pull&Bear Kavbojke temno modra
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Bayton Nizki natikači 'Athol' črna
    Dizajn: Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Gladek material
  • Scalpers Srajca ' Seattle ' zelena
    Dizajn: 2-gumbne-manšete; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bershka Kavbojke bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pull&Bear Nizke superge bež
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat
  • Pull&Bear Nizke superge bež / kremna
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Luknjičasta podloga, Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob
  • Pull&Bear Hlače ecru
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Za vozle/povezovanje, Stranski žep; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • Bershka Kavbojke ecru
    Dizajn: Prešit obod/rob, Žepi na zadnjici; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice
  • Vans superge
    - Okrogel, rahlo zaokrožen nos.- Zatisnjena hlod.- Gumijasti podlok.- Tekstualna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 41.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh