Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za moške velikosti C

243
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Oral B Oxyjet ED 17 nadomestne glave za ustno prho 4 kos
    Oral B Oxyjet ED 17, 4 kos, Ustne prhe za moške, Posebna nega Oral B Oxyjet ED 17 bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lajša čiščenje medzobnih prostorov pomirja dlesni Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lavera Men Sensitiv hranilna in vlažilna dnevna krema 30 ml
    Lavera Men Sensitiv, 30 ml, Kreme za obraz za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lavera Men Sensitiv bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Proraso Wood and Spice Hot Set intenzivna oljna nega za trdo brado 4 x 17 ml
    Proraso Wood and Spice Hot Set, 4 x 17 ml, Klasično britje za moške, Negovalno olje Proraso Wood and Spice Hot Set zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože mehča brado preprečuje draženje in srbenje kože dodaja nežen svež vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Goldwell Dualsenses For Men šampon proti prhljaju za moške 300 ml
    Goldwell Dualsenses For Men, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon Goldwell Dualsenses For Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj izdelek je posebej razvit za potrebe moških Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Goldwell Dualsenses For Men lasni tonik proti izpadanju las za moške 150 ml
    Goldwell Dualsenses For Men, 150 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, Goldwell Dualsenses For Men, daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las lasem nudi hidratacijo in hranila aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na umite, z brisačo posušene lase. Temeljito zmasirajte in ne splakujte.
  • Sensodyne Pronamel Junior zobna pasta junior 50 ml
    Sensodyne Pronamel Junior, 50 ml, Otroške zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Pronamel Junior popolno čisti otroške zobe in jih ohranja bele in zdrave. Lastnosti: ohranja ustrezen pH v ustni votlini preprečuje nastanek kariesa krepi zobno sklenino odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer, ali po vsakem obroku. Po uporabi paste usta temeljito sperite. Pasto nanesite na zobno ščetko in čistite zobe z rahlimi krožnimi gibi.
  • Dr Irena Eris Platinum Men Hair Accelerator šampon za gostoto las 200 ml
    Dr Irena Eris Platinum Men Hair Accelerator, 200 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Šampon Dr Irena Eris Platinum Men Hair Accelerator učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las obnavlja gostoto las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Proraso Wood and Spice vosek za brke 15 ml
    Proraso Wood and Spice, 15 ml, Klasično britje za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Proraso Wood and Spice jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: gladi brke in jih pomaga oblikovati prijetno diši enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brkov.
  • Proraso White balzam za po britju za občutljivo kožo 100 ml
    Proraso White, 100 ml, Klasično britje za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso White bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Sensodyne Repair & Protect Whitening zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe 75 ml
    Sensodyne Repair & Protect Whitening, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Repair & Protect Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob bori se z zobno gnilobo in oblogami krepi zobe vzdržuje svež zadah beli zobe Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Nivea Men Sensitive voda za po britju za moške 100 ml
    Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Sensitive bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Nivea Men Sensitive balzam za po britju za moške 100 ml
    Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Sensitive bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Gillette Blue II Plus brivniki za enkratno uporabo za moške 14 kos
    Gillette Blue II Plus, 14 kos, Brivniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Gillette Blue II Plus je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brivnik za enkratno uporabo enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Cool Wave antiperspirant gel 70 ml
    Gillette Cool Wave, 70 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Gillette Cool Wave je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Wolfthorn After Shave voda za po britju za moške 100 ml
    Old Spice Wolfthorn After Shave, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Old Spice Wolfthorn After Shave je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: preprečuje draženje kože prijetno osvežuje dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Old Spice Whitewater After Shave Lotion voda za po britju za moške 100 ml
    Old Spice Whitewater After Shave Lotion, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Old Spice Whitewater After Shave Lotion je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo koži doda prijeten vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Sensodyne Advanced Clean zobna pasta s fluoridom za popolno zaščito zob 75 ml
    Sensodyne Advanced Clean, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Advanced Clean nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Proraso Wood and Spice vlažilni balzam za po britju 100 ml
    Proraso Wood and Spice, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Wood and Spice bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo preprečuje draženje kože krepi zaščitno bariero kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Giorgio Beverly Hills Giorgio for Men toaletna voda za moške 118 ml
    Giorgio Beverly Hills Giorgio for Men, 118 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Giorgio Beverly Hills Giorgio for Men . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. začimbna dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vichy Homme Deodorant antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 72h 50 ml
    Vichy Homme Deodorant, 50 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Vichy Homme Deodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Parodontax Ultra Clean zobna pasta proti krvavitvi dlesni in parodontozi 75 ml
    Parodontax Ultra Clean, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Ultra Clean je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah ščiti pred nastajanjem zobnih oblog Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Collistar Uomo Multi-Active Deodorant 24hrs Dry Spray dezodorant v pršilu 24 ur 125 ml
    Collistar Uomo Multi-Active Deodorant 24hrs Dry Spray, 125 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Collistar Uomo Multi-Active Deodorant 24hrs Dry Spray prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Only for Men Super Mat vlažilni gel proti sijaju in razširjenim poram 50 ml
    Bielenda Only for Men Super Mat, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Super Mat bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja nastajanje aken izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bielenda Only for Men Extra Energy intenzivna vlažilna krema za utrujeno kožo mešanica barv 50 ml
    Bielenda Only for Men Extra Energy, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Only for Men Extra Energy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Wilkinson Sword Quattro Essential 4 Precision Sensitive nadomestne britvice 4 kos
    Wilkinson Sword Quattro Essential 4 Precision Sensitive, 4 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Quattro Essential 4 Precision Sensitive in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: ne draži kože zagotavlja kar najbolj gladko britje vlažilni obroček Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Sport Triumph antiperspirant gel 70 ml
    Gillette Sport Triumph, 70 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Gillette Sport Triumph prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Alfaparf Milano Blends of Many Matte Paste stiling pasta z mat učinkom 75 ml
    Alfaparf Milano Blends of Many Matte Paste, 75 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Pasta za lase Alfaparf Milano Blends of Many bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: srednje utrjevanje pričeski doda teksturo in obliko lasem zagotavlja mat učinek
  • Arcocere Professional Wax voskasti depilacijski trakovi za moške 6 kos
    Arcocere Professional Wax, 6 kos, Epilacijski voski za moške, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington ProPower Titanium HC7130 profesionalni strojček za striženje las za lase 1 kos
    Remington ProPower Titanium HC7130, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington ProPower Titanium HC7130 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las titanova površinska obdelava indikator polnjenja odstranljivi pripomočki Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Alfaparf Milano Blends of Many Energizing energijski šampon za fine in tanke lase 250 ml
    Alfaparf Milano Blends of Many Energizing, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Alfaparf Milano Blends of Many Energizing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen odstranjuje prhljaj Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sensodyne Sensitivity & Gum zobna pasta za občutljive zobe 3x75 ml
    Sensodyne Sensitivity & Gum, 3x75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta za občutljive zobe Sensodyne Sensitivity & Gum zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob krepi zobno sklenino ščiti pred zobno gnilobo in oblogami neguje odkrite zobne vratove popravlja prizadeta mesta zobne sklenine vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Parodontax Herbal Fresh zobna pasta proti krvavitvi dlesni 3x75 ml
    Parodontax Herbal Fresh, 3x75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Herbal Fresh je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: preprečuje nastajanje zobne gnilobe krepi zobno sklenino lajša paradontozo zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte po navodilih.
  • Sensodyne Extra Whitening belilna zobna pasta s fluoridom za občutljive zobe 2x75 ml
    Sensodyne Extra Whitening, 2x75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Extra Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: prijazna do zobne sklenine odstranjuje zobni kamen in zobne obloge zmanjša občutljivost zob osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • DANDY Styling gift set darilni set za moške
    DANDY Styling gift set, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom DANDY Styling gift set , ki je poln moške nege za lase. Vesel ga bo vsak moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: šampon za lase in brado 300 ml gel za lase z močno fiksacijo 150 ml lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 300 ml Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje poenostavlja oblikovanje mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo za vse tipe las razveseli vsakega moškega Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wilkinson Sword Hydro5 brivnik + nadomestne britvice 4 kos 1 kos
    Wilkinson Sword Hydro5, 1 kos, Začetno pakiranje za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Wilkinson Sword Hydro5 je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: 100-% gladko britje vlažilni trak paket vsebuje nadomestne britvice Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Hydro5 Groomer nadomestne britvice 4 kos
    Wilkinson Sword Hydro5 Groomer, 4 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Hydro5 Groomer in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava vlažilni obroček zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington My Groom Hair Clipper HC5100 prirezovalnik brade 1 kos
    Remington My Groom Hair Clipper HC5100, 1 kos, Brivniki in strižniki za moške, Aparat Remington My Groom Hair Clipper HC5100 jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: zagotavlja enostavno urejanje las nastavitev dolžine striženja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Proraso Red voda za po britju za moške 100 ml
    Proraso Red, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Proraso Red pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo koži doda prijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Collistar Uomo Perfect Adherence Shaving Foam pena za britje za občutljivo kožo 200 ml
    Collistar Uomo Perfect Adherence Shaving Foam, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Collistar Uomo Perfect Adherence Shaving Foam zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: preprečuje draženje kože pomirja kožo omogoča enostavno britje obnavlja in poživlja kožo zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Goldwell Dualsenses For Men modelirna pasta za vse tipe las 100 ml
    Goldwell Dualsenses For Men, 100 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling Goldwell Dualsenses For Men bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje zagotavlja mat videz pričeski doda teksturo in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Old Spice Bearglove gel za prhanje za telo in lase 250 ml
    Old Spice Bearglove, 250 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Bearglove hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot kožo pušča prijetno svežo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Gillette Skinguard Sensitive gel za britje za občutljivo kožo 200 ml
    Gillette Skinguard Sensitive, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Skinguard Sensitive zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil balzam za po britju s Tea Tree olji 100 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Australian Bodycare Tea Tree Oil pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo osvežuje utrujeno kožo
  • Redken Brews modelirna pasta za naravno fiksacijo 150 ml
    Redken Brews, 150 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Pasta za lase Redken Brews bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje ne obremenjuje las zagotavlja mat videz Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Reuzel Wood & Spice voda za po britju 100 ml
    Reuzel Wood & Spice, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Izdelek za britje Reuzel Wood & Spice pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: koži doda prijeten vonj odstranjuje žgoč občutek globinsko vlaži kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Reuzel Hair lasni tonik v pršilu 355 ml
    Reuzel Hair, 355 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek za stajling Reuzel Hair bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las pričeski doda teksturo in obliko zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Listerine Advanced White Mild Taste ustna voda z belilnim učinkom 500 ml
    Listerine Advanced White Mild Taste, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Advanced White osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • BaByliss PRO Replacement Foil Head nadomestne glave za britje z električnim strojčkom 1 kos
    BaByliss PRO Replacement Foil Head, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik BaByliss PRO Replacement Foil Head je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: nihalna brivna glava enostavno spiranje in vzdrževanje dizajnerska izvedba Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Old Spice Nightpanther dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Nightpanther, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Nightpanther prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Orientana Snail Natural Hand Cream krema za roke proti pigmentnim madežem 50 ml
    Orientana Snail Natural Hand Cream, 50 ml, Kreme za roke za moške, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Orientana Snail Natural Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja blaži znake staranja kože Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay glina za modeliranje z močnim utrjevanjem 50 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay, 50 ml, Gline za modeliranje za lase za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 5 Force Clay bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja mat videz nudi srednje utrjevanje ne strjuje se v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat modelirna pasta za mat videz 80 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat, 80 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja mat videz nudi srednje utrjevanje Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modelirna pasta s srednjim utrjevanjem 150 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte, 150 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Institut Karité Paris Men Shea Face Cream vlažilna krema za moške s karitejevim maslom 50 ml
    Institut Karité Paris Men Shea Face Cream, 50 ml, Nega za dan in noč za moške, Nega za obraz Institut Karité Paris Men Shea Face Cream vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti kožo globinsko hrani in vlaži pomirja kožo po britju Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in z rahlimi, krožnimi gibi razmažite. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • The Bluebeards Revenge Razors & Blades Double-Edge nadomestne britvice 30 kos
    The Bluebeards Revenge Razors & Blades Double-Edge, 30 kos, Klasično britje za moške, Nadomestne britvice The Bluebeards Revenge Razors & Blades in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje gladko britje po tradicionalni metodi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Old Spice Astronaut poživitveni gel za prhanje 400 ml
    Old Spice Astronaut, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Old Spice Astronaut spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko poživlja kožo po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reuzel Hydrating Face Moisturizer vlažilna krema za obraz za moške 100 ml
    Reuzel Hydrating Face Moisturizer, 100 ml, Nega za dan in noč za moške, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Reuzel Hydrating Face Moisturizer samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože intenzivno vlaži globinsko hrani preprečuje predčasno staranje kože koži vrača mladosten videz pripravek je nekomedogen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Reuzel Clean & Fresh Beard Wash vlažilna čistilna krema za obraz in brado 200 ml
    Reuzel Clean & Fresh Beard Wash, 200 ml, Čiščenje obraza za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje Reuzel Clean & Fresh Beard Wash nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: nežno umije obraz in brado brado dolgo ohranja čisto in lepo vlaži in ne izsuši kože pomirja razdraženo kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.
  • Carl & Son Stay Fresh Kit darilni set za moške
    Carl & Son Stay Fresh Kit, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Carl & Son Stay Fresh Kit , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: antiperspirant 50 ml gel za prhanje 200 ml Lastnosti: mešanica izdelkov za vsakodnevno uporabo zagotavlja kompleksno nego moške kože za globinsko navlaženost primeren kot izvrstno darilo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Parodontax Complete Protection Extra Fresh zobna pasta s fluoridom za zdrave zobe in dlesni 3x75 ml
    Parodontax Complete Protection Extra Fresh, 3x75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Complete Protection Extra Fresh zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje krvavenje dlesni Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Reuzel Fiber stiling krema za fiksacijo in obliko 100 ml
    Reuzel Fiber, 100 ml, Drugo oblikovanje za moške, Stiling pripravek Reuzel Fiber bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: nudi srednje utrjevanje utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk enostavno se spira Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Mühle RYTMO Black Fibre čopič za britje
    Mühle RYTMO Black Fibre, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Mühle RYTMO Black Fibre bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Biotherm Homme 48h Day Control dezodorant za moške 75 ml
    Biotherm Homme 48h Day Control, 75 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Homme 48h Day Control prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Restart trdi dezodorant za moške 50 ml
    Old Spice Restart, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Restart je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek udobja Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Reuzel Intensive Care Eye Cream krema za pomirjanje oteklin okoli oči in temnih kolobarjev za moške 30 ml
    Reuzel Intensive Care Eye Cream, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Reuzel Intensive Care Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži in hrani območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov.
  • Reuzel Refresh No Rinse Beard Wash šampon za brado 100 ml
    Reuzel Refresh No Rinse Beard Wash, 100 ml, Mila in šamponi za moške, Enako kot lasje potrebuje tudi vaša brada redno nego. Izdelek za umivanje Reuzel Refresh No Rinse Beard Wash nežno, vendar temeljito odstranjuje vse umazanije. Lastnosti: mehča brado vlaži in ne izsuši kože pomirja razdraženo kožo brado dolgo ohranja čisto in lepo krepi brado in lajša njeno oblikovanje Sestava: veganski izdelek
  • BEURER MP 55 električna pilica za stopala 1 kos
    BEURER MP 55, 1 kos, Manikura in pilice za moške, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek BEURER MP 55 vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih mehča žulje in kurja očesa Navodilo za uporabo: Po uporabi sperite z vodo.
  • BaByliss PRO Blades T-Spare nadomestne britvice 1 kos
    BaByliss PRO Blades T-Spare, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice BaByliss PRO Blades T-Spare in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Old Spice Whitewater trdi dezodorant 2x50 ml
    Old Spice Whitewater, 2x50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Old Spice Whitewater je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Iceberg Change the Flow darilni set za moške
    Iceberg Change the Flow, Moški seti za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Iceberg Change the Flow vsakega moškega zagotovo razveseli. Lastnosti: parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša odličen za darilo razveseli vsakega moškega Vsebina seta: Change the Flow toaletna voda 100 ml Change the Flow parfumirani gel za prhanje 100 ml
  • MEDIBLANC Extra Strong posebej močna ustna voda 500 ml
    MEDIBLANC Extra Strong, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda MEDIBLANC Extra Strong osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe dolgoročno odstranjuje zadah iz ust ohranja zdrave dlesni krepi sklenino Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Proraso White Protective krema pred britjem za moške 100 ml
    Proraso White Protective, 100 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso White Protective zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži obnavlja in poživlja kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Old Spice Bearglove osvežilni dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Bearglove, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Bearglove prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Pred uporabo pretresite.
  • Old Spice Premium Dynamic Defence deo-stik 65 ml
    Old Spice Premium Dynamic Defence, 65 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Dynamic Defence prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Old Spice Premium Pure Protect deo-stik 65 ml
    Old Spice Premium Pure Protect, 65 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Premium Pure Protect prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože ne ovira naravnih telesnih procesov Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • BaByliss PRO Blades U-Spare nadomestne britvice 1 kos
    BaByliss PRO Blades U-Spare, 1 kos, Nadomestne britvice za moške, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice BaByliss PRO Blades U-Spare in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lierac Homme energetski gel z vlažilnim učinkom za moške 50 ml
    Lierac Homme, 50 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Lierac Homme vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja kožo globinsko nahrani enostavno se raznaša in se hitro vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Captain Fawcett Gift Box Shaving darilni set za moške
    Captain Fawcett Gift Box Shaving, 1 kos, Kozmetični seti za moške, Naredite veselje s kozmetičnim setom Captain Fawcett Gift Box. Z njim bosta britje in nadaljnja nega postala za vsakega modernega moškega prijetno doživetje. Vsebina seta: milo za britje + etui 110 g brivnik 1 kos čopič za britje 1 kos Lastnosti: razveselila bo vsakega moškega zagotavlja kompleksno nego obraza pri britju primeren kot izvrstno darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Zew For Men Pomade Natural Shine pomada za lase s srednjim utrjevanjem 50 ml
    Zew For Men Pomade Natural Shine, 50 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Zew For Men Pomade Natural Shine bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi srednje utrjevanje zagotavlja zdrav lesk pričeski doda teksturo in obliko lase odišavi s prijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre lase in uredite po želji.
  • Brazil Keratin Shampoo for man kofeinski šampon za moške 300 ml
    Brazil Keratin Shampoo for man, 300 ml, Šamponi za moške, Šampon Brazil Keratin Shampoo for man učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las doda lasem lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Old Spice Rock gel za prhanje za telo in lase 400 ml
    Old Spice Rock, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Rock hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Sensodyne Pronamel Daily Protection pasta za krepitev zobne sklenine za vsakodnevno uporabo Mint 75 ml
    Sensodyne Pronamel Daily Protection, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Pronamel Daily Protection zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe nevtralizira škodljive kisline odstranjuje zobni kamen in zobne obloge zmanjša občutljivost zob Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Sensodyne Gentle Care zobna ščetka soft za občutljive zobe 1 kos
    Sensodyne Gentle Care, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Sensodyne Gentle Care ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta odstranjuje zobne obloge Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Remington HC5880 prirezovalnik za lase in brado 1 kos
    Remington HC5880, 1 kos, Prirezovalniki za moške, Aparat Remington HC5880 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih. Lastnosti: lepo pristriženi lasje in brada nastavitev dolžine striženja odstranljivi pripomočki akumulatorsko delovanje poskrbi za neželene dlake ergonomsko oblikovan Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Baxter of California Hydro Salve vlažilni balzam 236 ml
    Baxter of California Hydro Salve, 236 ml, Balzami za moške, Balzam Baxter of California Hydro Salve omogoča, da lase po vsakem umivanju uredite, poleg tega pa jih nahrani. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost lajša razčesavanje in oblikovanje lase globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Old Spice Whitewolf trdi dezodorant za moške 50 ml
    Old Spice Whitewolf, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice Whitewolf se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito ne draži kože učinkovito ščiti pred potenjem ne vpliva na naravne telesne procese izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Whitewolf gel za prhanje in šampon 2v1 za moške 400 ml
    Old Spice Whitewolf, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Whitewolf hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z moškim vonjem izdelek je posebej razvit za potrebe moških preprečuje suho kožo sprošča in pomaga pri sprostitvi celega telesa daje občutek svežine pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Whitewolf dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Old Spice Whitewolf, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Old Spice Whitewolf se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože ne vpliva na naravne telesne procese izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože učinkovito ščiti pred potenjem Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Sensitive balzam za po britju za moške 100 ml
    Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Sensitive bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Redken Brews 3 v 1 šampon, balzam in gel za prhanje 300 ml
    Redken Brews, 300 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za moške, Šampon Redken Brews učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite, nato pa temeljito splaknite.
  • Redken Brews kremasta ilovica za oblikovanje 100 ml
    Redken Brews, 100 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling Redken Brews bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje zagotavlja mat videz gladi Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Lancaster Sun Sensitive Oil - free Milk losjon za sončenje za telo SPF 50 150 ml
    Lancaster Sun Sensitive Oil - free Milk, 150 ml, Zaščita pred soncem za moške, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Lancaster Sun Sensitive Oil - free Milk bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hrani kožo in jo neguje izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Proraso Wood and Spice balzam za brado 100 ml
    Proraso Wood and Spice, 100 ml, Klasično britje za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Proraso Wood and Spice jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: podpira zdravo rast brade skrbi za brke enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Old Spice Oasis trdi dezodorant za moške 50 ml
    Old Spice Oasis, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Oasis prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nudi dolgotrajno zaščito izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože ne draži kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Old Spice Oasis gel za prhanje za moške 3v1 400 ml
    Old Spice Oasis, 400 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Old Spice Oasis hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo temeljito umiva lase, vendar ne draži lasišča kožo pušča prijetno svežo daje občutek svežine idealen za lase, telo, pa tudi obraz koža ima prijeten moški vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Men Protect & Care voda za po britju za moške 100 ml
    Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Protect & Care bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: osvežuje utrujeno kožo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Old Spice Original deo-stik za moške 50 ml
    Old Spice Original, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Original prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Goldwell Dualsenses For Men gel za lase z močnim utrjevanjem 150 ml
    Goldwell Dualsenses For Men, 150 ml, Stiling za moške, Gel za lase Goldwell Dualsenses For Men zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: naravno utrjuje Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Proraso Wood and Spice olje za brado 30 ml
    Proraso Wood and Spice, 30 ml, Klasično britje za moške, Negovalno olje Proraso Wood and Spice zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: dodaja nežen svež vonj preprečuje draženje in srbenje kože vlaži in ne izsuši kože mehča brado Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh