Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške rdeče barve velikosti XXL

2762
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Tabela 23 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Entrada 22 Presentation rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Icon Squad rdeča barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Entrada 22 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka adidas Originals moška, rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Guess moški, rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica za vadbo adidas Performance Fortore 23 rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 75 cm.- Širina na prsih: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Aeronautica Militare moška, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna kratka majica Aeronautica Militare moški, rdeča barva
    - Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover adidas Originals Adicolor Woven Firebird Track Top moški, rdeča barva, IT2495
    - Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Medicine moška, rdeča barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover The North Face moški, rdeča barva, NF0A87EBPOJ1
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Tommy Jeans rdeča barva, DM0DM18314
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Timberland moški, rdeča barva, TB0A5UJYEI41
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Moški pulover Frogies Printed
    Moški božični pulover znamke Frogies.<br />- izvirni dizajn<br />- božični tisk<br />- okrogel izrez<br />- spodnji del in rokavi z robovi<br />- kot nalašč za hladnejše dni<br /><strong>Material</strong>: 100% poliakril
  • Men's boxer Simpsons - Frogies
    Comfortable men's boxer shorts with a color print are the ideal choice for everyday wear.<br />- wide elastic band<br />- flat seams<br />- pleasant material<br /><br /><strong>Material:</strong> 95% cotton, 5% elastane
  • Moška debla Žabe
    Moški' debla znamke Frogies.<br />- elastični pas<br />- udobno prileganje<br /><močna>Material: </močan> 100% bombaž
  • Ombre Men's cotton boxer shorts with logo - 3-pack mix
    3-PACK of men's boxer shortsMaterial: 95% cotton, 5% elastaneColor: black, red, gray
  • Moška majica Trendyol
    Moška majica s kratkimi rokavi Trendyol.<br />- udoben in širok kroj<br />- trpežni šivi<br />Izdelek na modelu je velikosti M.<br />Mere modela: višina: 188 cm, prsi: 98 cm, pas: 75 cm, boki: 99 cm.<br />Material: 66% poliester, 34% bombaž
  • Men's jacket Glano
    Men's jacket by Glano.<br />- Zip closure<br />- Two outer zipped pockets, one zippered pocket on left sleeve<br />- Comfortable fit<br />- Fashionable stitching<br /><strong>Material: </strong>100% nylon<br />- Lining: 100% polyester   
  • Men's sweater LC Waikiki
    Men's sweater by LC Waikiki.<br />- made of tricot fabric and has a soft texture<br />- bottom, sleeves and collar finished with ribbed hem<br />- comfortable cut<br />- Christmas pattern
  • Men's boxers ATLANTIC - black
    ATLANTIC MEN'S BOXERS, PREMIUM COLLECTIONBoxers are characterized by a sporty cut - a low waist and legs of standard length. Thanks to the profiling cuts, they adhere perfectly to the body and fit it. They are recommended for every figure.Premium Underwear is a collection for those who choose the highest quality, unique design and modern technological solutions when choosing underwear. For the production of underwear we use 100% cotton, pima cotton, bamboo, microfiber, modal and micromodal. You will be pleased with the soft fabric in combination with microfiber rubber with milk thread. The latter provides a unique "gentle touch". Expect maximum wearing comfort.the best quality knitwearfits the figure perfectlyouter rubber made of non-compression microfiberGuaranteed maximum comfortNew technologyMicromodal is a fiber extremely gentle to the skin and soft to the touch, breathable and moisture-absorbing, resistant to damage and biodegradable.We love our underwear. When creating it, we pay attention to every slightest detail. Therefore, take care of it and it will serve you for many seasons. Pay attention to the markings and instructions attached to the underwear. The boxers are marked with a wide and extremely soft elastic waist on which is embossed a large brand logo. The tactile rubber does not compress the body and does not dig into it, thus guaranteeing the user maximum wearing comfort. Underwear has a sporty cut - universal leg length and low waist. It is made of knitwear, which is a combination of fine micromodal and stretch elastane. The fabric has a silky sheen, is pleasant to the skin, airy and adheres wonderfully to the body. 88% micromodal, 12% elastane
  • Volcano Man's Long Sleeve T-Shirt L-Gex M17060-S23
    model: Volcano_Long_Sleeve_T-Shirt_L-Gex_M17060-S23_Dark_Red, color: 942598
  • SAM73 Sculptor Mens T-shirt - Men
    For lovers of summer and patterns, we have prepared a Sculptor T-shirt. With a Hawaiian pattern, you will shine on the beach or anywhere by the water. Welcome summer in a new one.
  • DKaren Man's Shorts Zeus
    Description:Shorts with pockets, on elastic, to tie the belt.Washing instructions: 30°C Hand wash, Do not chlorinate, Dry-clean or spin-dry, Iron at 110°C
  • DKaren Man's Pants Justin
    Description:Men's long trousers on elastic with drawstring. Ribbed at the bottom. Two side pockets.Washing instructions: 30°C Hand wash, Do not chlorinate, Dry-clean or spin-dry, Iron at 110°C
  • DKaren Man's Bathrobe Lukas
    Description: Our Dkaren premium men's satin bathrobe is a great option for the man who appreciates comfort but doesn't sacrifice elegance. Made from the highest quality premium satin, it provides an unrivalled feel to the touch while looking incredibly stylish. This is a product that will add a touch of luxury to your everyday relaxation, making your evenings and mornings even more special. The bathrobe features a pocket, which Guys love.Washing instructions: 30°C Machine wash
  • Moške boksarice Lee Cooper Printed
    Udobne moške boksarice znamke Lee Cooper<br />- Elastičen pas z blagovno znamko<br />- Udobno prileganje<br />- Ravni šivi<br />- Mehak material<br /><strong>Material</strong>: 95% bombaž, 5% elastan
  • Moški pulover Frogies Printed
    Moški božični pulover znamke Frogies.<br />- izvirni dizajn<br />- božični tisk<br />- okrogel izrez<br />- spodnji del in rokavi z robovi<br />- kot nalašč za hladnejše dni<br /><strong>Material</strong>: 100% poliakril
  • Moška pižama Trendyol
    Izdelek na manekenu je velikosti M.<br />Dimenzije modela: Višina: 1,85, prsi: 97, pas: 80, boki: 94; zgornji del: 49 % bombaž 43 % poliester 8 % viskoza / spodnji del: 49 % bombaž 43 % poliester 8 % viskoza / spodnji del: 49 % bombaž, 43 % poliester, 8 % viskoza: Viškoza: 52 % poliester 41 % bombaž 7 % viskoza;<br />Barve se lahko razlikujejo zaradi razlike v svetlobi.
  • Moška polo majica dewberry
    Moška polo majica dewberry.<br />- zapenja se z gumbi<br />- zložen ovratnik<br />- rokavi s spodnjim robom<br />- 2 v pakiranju<br />- vezenina na prsih<br /><strong>Material</strong>: 100 % bombaž
  • Moška majica dewberry
    Moška majica dewberry Basic<br />- Popolna za vsakodnevno nošenje<br /><br /><strong>Material</strong>: 92 % bombaž, 8 % elastan
  • Men's boxers Frogies Zodiac Tehtnica
    Tehtnica je eno od zračnih znamenj. Ljudje, rojeni pod to zvezdo, so očarljive osebnosti z močnim intelektom. Tehtnica se uvršča med diplomatske in miroljubne posameznike, ki ljubijo pravičnost, harmonijo in dobro počutje. Ne marajo konfliktov, zato se jim nenehno izogibajo. Tehtnice so zelo neodločne. Zato jih ne priporočamo za pomembne odločitve.<br />Z boksaricami Libra bo prosti čas prijetnejši za vse družabne tehtnice, ki ne marajo biti same. Z gotovostjo lahko rečemo tudi, da jim bodo te bež in rdeče boksarice zagotovile odlično ravnovesje, kar je ključni vidik srečnega življenja.<br />Material: 95% cotton, 5% elastane
  • Man boxers ATLANTIC PREMIUM with mikromodal - black/orange
    MEN'S BOXERS ATLANTIC PREMIUM WITH MICROMODALBoxers are characterized by a sporty cut - a low waist and legs of standard length. Thanks to the profiling cuts, they adhere perfectly to the body and fit it. They are recommended for every figure.Premium Underwear is a collection for those who focus on the highest quality, unique design and modern technological solutions when choosing underwear. For the production of underwear we use 100% cotton, pima cotton, bamboo, microfiber, modal and micromodal. You will be pleased with the soft fabric in combination with microfiber rubber with milk thread. The latter provides a unique "gentle touch". Expect maximum wearing comfort.the best quality knitwearfits the figure perfectlyouter rubber made of non-compression microfiberGuaranteed maximum comfortNew technologyMicromodal is a fiber that is extremely gentle to the skin and soft to the touch, breathable and moisture-absorbing, resistant to damage and biodegradable.We love our underwear. When creating it, we pay attention to every slightest detail. Therefore, take care of it and it will serve you for many seasons. Pay attention to the markings and instructions attached to the underwear. Good wearing!Black men's boxers are marked at the waist with a wide and extremely soft rubber in an intense red color, on which is embossed a large size of the brand. Boxers have a sporty character - universal leg length and low waist, which is topped with the already mentioned outer rubber. Pleasant to the touch rubber provides the wearer with comfort - it does not stick to the body and does not press. The underwear is made of knitwear, which is a combination of soft and shiny micromodal and stretch elastane. The skin-friendly combination is breathable and adheres perfectly to the body. Much less water is used in its production than in the production of other knitted fabrics.black/orangeSporty characteradhesion to the bodysoft and non-compression elastic at the waisthigh quality micromodal100% comfort95% micromodal, 5% elastanemade in China
  • Moška jopica B&C Basic
    - Stoječ ovratnik<br />- Ton-on-tone polna zadrga<br />- 2 sprednja žepa z zadrgo<br />- Odprti rokavi<br />- Stranski šivi<br />- mikroflis<br /><br /><strong>Material</strong>: 100% poliester
  • Men's boxers Superman - Frogies
    Comfortable men's boxer shorts with a color print are the ideal choice for everyday wear.<br />- wide elastic band<br />- flat seams<br />- pleasant material<br /><br /><strong>Material:</strong> 95% cotton, 5% elastane
  • Moška jakna TRIMM
    Gorska jakna z odličnimi lastnostmi, namenjena najzahtevnejšim aktivnostim na prostem.<br />-Membranski material in prefinjen kroj zagotavljata odlično zaščito tudi v najtežjih vremenskih razmerah<br />- Primerno za alpsko smučanje, gorništvo, pohodništvo itd<br />- Vodni stolpec: 20000 mm<br />- Zračnost: 20000 mm<br />Material: 100 % PES pongee, Triguard 3L membrana Extreme, 20000 / 20000
  • Moška jopa s kapuco Ombre
    Moška jopa s kapuco znamke Ombre<br />- Nastavljiva kapuca z vrvico<br />- Popolna zadrga<br />- Dva stranska žepa<br />- Spodnji del in rokavi so zaključeni z elastičnim robom<br />- Udoben kroj<br /><strong>Material</strong>: 65% bombaž, 35% poliester
  • Boxers Gnome 007/68 Red-Graphite Red-Graphite
    Boxers with printIdeal as a giftA fit that emphasizes the silhouettePrinted materialChristmas themePacked in a boxPolish productPleasant to the touch, soft knitwear/fabricMade of flexible materialHigh qualityCotton: 95%Elastane: 5%
  • Men's boxers Superman Love - Frogies
    Comfortable men's boxer shorts with a color print are the ideal choice for everyday wear.<br />- comfortable fit<br />- elastic waistband with woven rubber<br />- soft, comfortable material<br />- quality printing<br />- weight: 160 gsm<br /><strong>Material:</strong> 95% cotton, 5% elastane
  • Moški pulover Edoti E199
    Moški pulover znamke Edoti.<br />- gladko brez tiska<br />- okrogel izrez<br />- spodnji del in rokavi z robovi<br />- udoben kroj<br /><strong>Material</strong>: 85% akril, 15% najlon
  • Benlee Men's jogging pants slim fit
    Men's jogging pants slim fit - Model description: sweatpants with embroidered logo on the left trouser leg and applied bands on the sides. There are two zipped pockets on the front. - Quality: 80% combed cotton, 20% polyester - Fabric: fleece (brushed back)
  • JACK & JONES Majica 'Essentials' temno modra / pastelno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Hlače mornarska / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Kovinska luknjica; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Raven rob, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Tommy Jeans Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven izrez, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • TOMMY HILFIGER Brezrokavnik rdeča / črna / bela
    Dizajn: Obrezan obod/rob, Stoječ vratnik, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Svetleč, Oznaka-nalepke, Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Model: Regularen; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOM TAILOR Boksarice temno modra / pegasto siva / rdeča / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Kosi na set: 1-delni; Paket: 3 delno pakiranje
  • Tommy Jeans Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Piqué; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Shiwi Majica 'Tulum' zelena / pastelno oranžna / rdeča
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • s.Oliver Boksarice modra / ognjeno rdeča / črna / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Paket: 3 delno pakiranje
  • ALPHA INDUSTRIES Prehodna jakna rdeča / črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Bomber jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje
  • TOMMY HILFIGER Pulover rdeča / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Bombaž; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • HUGO Red Srajca 'Ermo' rdeča / črna / bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Izpostavljen trak za gumb, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Karl Kani Majica rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Paket: 2 delno pakiranje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica temno modra / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • ROCAWEAR Majica 'Coles' rdeča / črna / bela
    Dizajn: Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Črtast; Dodatki: Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • LOGOSHIRT Majica 'Peanuts - Snoopy Pilot' modra / oliva / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Jack & Jones Plus Majica 'Paulos' mornarska / rdeča / pegasto rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Plaketa, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Piqué; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • HUGO Red Majica 'Diragol' rdeča / črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • HUGO Red Majica 'Dulivio' rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Shiwi Majica 'D'Azure' oranžna / svetlo roza / vinsko rdeča / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Key Largo Majica 'NEVADA ADVENTURE' antracit / krvavo rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Alife and Kickin Prehodna jakna 'DonAK' pueblo / češnjevo rdeča / črna
    Dizajn: Kapuca s stoječim ovratnikom, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Vetrovka; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Label Plate, Oznaka našitek/oznaka zastava, Lahek material; Model: Normalno prileganje
  • Shiwi Hlače bež / rjasto rdeča
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Stranski žep; Material: Bombaž; Dodatki: All-Over-Muster; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • NEW ERA Majica 'NFL' mornarska / pegasto siva / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Polo Tommy Hilfiger moški, rdeča barva, MW0MW34780
    - Ta izdelek je delno izdelan iz reciklirane viskoze.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Okrasen rob.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Hilfiger rdeča barva, UM0UM03213
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani žep z velcro zapenjanjem za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 43 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Hilfiger rdeča barva, UM0UM03259
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje manjših predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo majica B&C Basic
    <p>- Polo majica s kratkimi rokavi Fine Piqué<br />- 1x1 rebrasta pletna ovratnica<br />- Plošča z dvema gumboma<br />- Ujemanje barve gumbov<br />- Stranski šivi</p><p><strong>Material</strong>: 100% bombaž</p>
  • Moška jakna DStreet
    Moška prehodna jakna brez kapuce znamke DStreet.<br />- Zapenjanje z zadrgo<br />- Stoječi ovratnik<br />- Spodnji del in rokavi zaključeni z okrasnim robom<br />- Dva zunanja žepa z zadrgo<br /><strong>Material</strong>: 100% poliester
  • Moški pulover s kapuco Aloha From Deer
    Moški pulover s kapuco Aloha From Deer Gojirra<br />- Popoln za vsakodnevno nošenje<br />- Na voljo v več velikostih
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Širok pas, Raven rob, S trakom/vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Nastavljiva kapuca, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • HUGO Red Majica 'Diragolino212' svetlo rdeča / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • 4F Zimska jakna rdeča / črna
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Kapuca: S kapuco; Vrsta jakne: Prešita jakna; Dodatki: Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Podrobnosti: Visoko zaprt, Zapiranje na zadrgo, Stranski žep z zadrgo; Model: Normalno prileganje
  • ICEBREAKER Funkcionalna majica 'Tech Lite III' oranžno rdeča
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Moška jopica Ombre
    Moška jopica znamke Ombre.<br />- zapenja se z zadrgo<br />- stoječi ovratnik za stiskanje čepa<br />- udoben kroj<br />- dva stranska žepa z zadrgo<br />- mehak material<br /><strong>Material</strong>: 65% bombaž, 35% poliester
  • Men's boxers Batman 1P - Frogies
    Comfortable men's boxer shorts with a color print are the ideal choice for everyday wear.<br />- comfortable fit<br />- elastic waistband with woven rubber<br />- soft, comfortable material<br />- quality printing<br />- weight: 160 gsm<br /><strong>Material:</strong> 95% cotton, 5% elastane
  • Men's boxer Superman - Frogies
    Comfortable men's boxer shorts with a color print are the ideal choice for everyday wear.<br />- wide elastic band<br />- flat seams<br />- pleasant material<br /><br /><strong>Material:</strong> 95% cotton, 5% elastane
  • Moške športne hlače Ombre
    <p>- Moške športne hlače  Ombre<br />- šivi na nogah<br />- pas z vrvico<br />- noge zaključene z manšetami<br />- prijeten material na dotik<br />Material: 65% bombaž, 35% poliester</p>
  • Moški pulover Trendyol Knitwear
    Moški pulover Trendyol Corduroy<br />- Popoln za vsakodnevno nošenje<br />- Na voljo v več velikostih in barvah<br /><br />Model nosi velikost M.<br />Mere modela: višina: 188 cm, prsi: 98 cm, pas: 75 cm, boki: 99 cm<br /><br />Material: 53% bombaž, 47% poliester
  • Moška srajca Trendyol Burgundy
    Moška srajca Trendyol Basic<br />- Popolna za vsakodnevno nošenje<br />- Na voljo v več velikostih<br /><br />Model nosi velikost L.<br />Mere modela: višina: 190 cm, prsi: 94 cm, pas: 75 cm, boki: 95 cm<br /><br />Material: 50% bombaž, 50% poliester
  • Moški pulover DStreet
    Senzacionalen moški pulover znamke DStreet.<br />- Izdelano iz mehke, prijetne na dotik tkanine<br />- Okrogel izrez<br />- Spodnji del in rokavi so zaključeni z elastičnimi robovi<br />- Modna oblika in edinstven videz<br />- Pulover se prilega vsaki postavi<br /><strong>Material</strong>: 60% akril, 30% volna, 10% spandex
  • Moška zimska jakna Žabe
    Moški&akutni; s kratko zimsko jakno.<br />Material: 100% poliester
  • Men's sweatshirt Glano
    Men's sweatshirt by Glano.<br />- Simple and elegant<br />- Elastic hems at sleeves and waist <br />- Sweatshirts, without pockets<br /><strong>Material:</strong> 65% cotton, 35% polyester
  • Moški pulover Ombre
    Moški puloverji Ombre.<br />Paket vsebuje 2 kosa.<br />Material: 65% bombaž, 35% poliester
  • Empty Hooded Cherry
    An urban look, an oversized T-shirt in the usual URBAN CLASSICS quality, available in many different colors up to size 6XL.
  • Men's vest HUSKY
    Men's vest by HUSKY.<br />- Filling of quality duck feathers for a great loft and the best insulating properties<br />- Durable and ultra-light AIR-LITE material for use even in more demanding conditions<br />- Thanks to the extremely high density of fiber processing, it provides basic protection against rain and sufficient protection from wind<br />- DWR's water-repellent outer treatment of the top layer of the garment material prevents moisture from seeping in and the water immediately drains over the surface in the form of beads<br />- Comfortable movement thanks to elastic inserts in the armhole
  • DKaren Man's Bathrobe Lukas
    Description: Our Dkaren premium men's satin bathrobe is a great option for the man who appreciates comfort but doesn't sacrifice elegance. Made from the highest quality premium satin, it provides an unrivalled feel to the touch while looking incredibly stylish. This is a product that will add a touch of luxury to your everyday relaxation, making your evenings and mornings even more special. The bathrobe features a pocket, which Guys love.Washing instructions: 30°C Machine wash
  • HUGO Oprijete boksarice 3 Piece Rdeča
    Oprijete boksarice 3 Piece - HUGO - Rdeča. Boksarice
  • Pepe Jeans Dean Pulover Rdeča
    Dean Pulover - Pepe Jeans - Rdeča. Pleteni puloverji

Nazadnje videno

Rdeča barva je barva ljubezni, strasti, toplote, poželenja, romantike, pogumnosti, krvi, ognja, akcije in gneva, hkrati pa je tudi ena od najpomembnejših barv v ljudski zgodovini. Rdeča barva je zelo opazna in intenzivna, polna naboja in emocij, ki istočasno predstavlja Kupida in hudiča. Rdeča izziva tudi višji krvni pritisk, večjo spolno željo, povečuje frekvenco dihanja, pospešuje metabolizem in povečuje raven samozavesti. Rdeča oblačila in obutev torej predstavljajo pogum in drznost. Ženam se priporoča rdeča barva pri razgovorih za službo in zmenkih ter v vseh priložnostih, kjer se želijo izpostaviti ker je dokazano, da moški boljše reagirajo na rdečo barvo na ženah in pogosteje izbirajo žene oblečene prav v rdečo barvo.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh