Največja modna platforma v Sloveniji

Tommy Jeans online nakup oblačila in obutev za moške modre barve

657
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 41 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Kroj regular.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 42 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 88 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80,5 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj oversized fit.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače iz mešanice lana Tommy Jeans
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Običajen pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina:- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Denarnica Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Možnost pripenjanja kot obesek za ključe.- Število predalčkov za kartice: 2.- Dimenzije: 9,5 x 13 cm.
  • Nahrbtnik Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Notranji mrežast žep.- Notranji žep z zadrgo- Globina: 12 cm.- Višina: 47 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Ne ustreza A4.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Najmanjša dolžina pasu: 77 cm.- Največja dolžina traku: 148 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 14 cm.
  • Torba Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo- Stranski žep iz mreže.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 79 cm.- Največja dolžina traku: 142 cm.- Globina: 28 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 46 cm.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 56 cm.- Notranji žep z zadrgo- Največja dolžina traku: 87cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Bombažna brisača Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Model je izdelan iz mehkega bombažnega materiala, ki odlično absorbira vlago. Poleg tega se material zelo hitro suši, zato se v njegovi strukturi ne razvijejo glivice in bakterije.- Dimenzije: 100 x 180 cm.
  • Bombažen polo Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Dva prsna žepa z gumbi.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Tommy Jeans Archive Games mornarsko modra barva, DM0DM19539
    - Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Austin moške, DM0DM18727
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažen polo Tommy Jeans mornarsko modra barva, DM0DM18927
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kratek rokav.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, turkizna barva, DM0DM18663
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM18721
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, DM0DM18969
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Tommy Jeans moške, mornarsko modra barva, DM0DM18811
    - Kroj baggy.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina hlačnice: 55,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM18722
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 28,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Austin moške, DM0DM18941
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM18730
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, DM0DM19158
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jeans baseball kapa Tommy Jeans AM0AM12336
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg omogoča individualno prilagajanje.
  • Tommy Jeans Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Kratka/mini; Model: Ohlapna forma
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi vezeninami.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 91 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Skater moške
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Izdelek je v celoti izdelan iz recikliranih materialov.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40,5 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Srajca s primesjo lanu Tommy Jeans
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Dolgi rokav.- Žep na prsih.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva, DM0DM18623
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Brezrokavnik Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Torbica za okoli pasu Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Žep spredaj.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1- Največja dolžina traku: 150 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 80 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 16 cm.
  • Bombažna srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Classic fit.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Ethan moške
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Tommy Jeans Ohlapne boksarice Modra
    Ohlapne boksarice - Tommy Jeans - Modra. Boksarice
  • Tommy Jeans Heritage Torbica za čez ramo Modra
    Heritage Torbica za čez ramo - Tommy Jeans - Modra. Torbice za čez ramo
  • Tommy Jeans Torbica za čez ramo Modra
    Torbica za čez ramo - Tommy Jeans - Modra. Torbice za čez ramo
  • Tommy Jeans Logoman Torba Modra
    Logoman Torba - Tommy Jeans - Modra. Torbice za čez ramo
  • Tommy Jeans Logoman Nahrbtnik Modra
    Logoman Nahrbtnik - Tommy Jeans - Modra. Nahrbtniki
  • Tommy Jeans Torbica za čez ramo Modra
    Torbica za čez ramo - Tommy Jeans - Modra. Torbice za čez ramo
  • Usnjene superge Tommy Jeans TJM LEATHER CUPSOLE 2.0 EM0EM01283
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Tommy Jeans THE BROOKLYN SUEDE mornarsko modra barva, EM0EM01371
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Tommy Jeans TJM MID CUT CANVAS COLOR mornarsko modra barva, EM0EM01412
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Tommy Jeans Puloverji TJM RLX XS BADGE HOODIE
    Tommy Jeans Puloverji TJM RLX XS BADGE HOODIE Modra Na voljo za moško velikost. EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puloverji
  • Tommy Jeans Srajce z dolgimi rokavi TJM REG OXFORD STRIPESHIRT
    Tommy Jeans Srajce z dolgimi rokavi TJM REG OXFORD STRIPESHIRT Modra Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Srajce z dolgimi rokavi
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans Nizke superge 'RETRO BASKET ESS' nočno modra / rdeča / bela
    Dizajn: Zapiranje s 5 luknjami, Podplat s profilom, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Perforacija, Gladek material
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans Majica 'Jaspe' modra / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Usnjene superge Tommy Jeans THE BROOKLYN DIP DYED mornarsko modra barva, EM0EM01410
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Jakna Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model odporen proti vodi in vetru.- Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s kapuco.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva
    - Model s puhom in naravnim perjem, ki prihajata iz odgovornih virov, ki skrbijo za etično vzrejo ptic.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Prešiti model.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Rahlo izoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 60,5 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans Kavbojke črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Oznaka-nalepke, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • Tommy Jeans Majica marine / ognjeno rdeča / bela
    Dizajn: Kapuca z vrvico; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Tommy Jeans Kavbojke 'SCANTON' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans moški
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Tommy Jeans Srajce z dolgimi rokavi TJM RLX WESTERN DENIM SHIRT
    Tommy Jeans Srajce z dolgimi rokavi TJM RLX WESTERN DENIM SHIRT Modra Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Srajce z dolgimi rokavi
  • Pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans Scanton moške, mornarsko modra barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj slim - ozko krojene kavbojke z ozko hlačnico, tako v predelu stegen kot gležnjev. Kroj poudari naravno linijo silhuete, vendar je ne objame - kavbojke slim kroja so udobne so za vsakodnevno nošenje.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 30,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Tommy Jeans Puloverji TJM RLX NEW CLSC HOODIE
    Tommy Jeans Puloverji TJM RLX NEW CLSC HOODIE Modra Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puloverji
  • Tommy Jeans Kavbojke 'ETHAN' moder denim / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Barvni gradient; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Bomber jakna iz rebrastega žameta Tommy Jeans Archive Games mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 66 cm,.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Širina v ramenih: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans jakna Tommy Jeans moška
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete z zapiranjem.- Dva stranska žepa in dva prsna žepa z gumbi.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka-nalepke, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • Bombažna kratka majica Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, DM0DM18578
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans moške, mornarsko modra barva, DM0DM18802
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Srajca Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, DM0DM18945
    - Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehak bowling ovratnik.- Na prsih je drsni žep.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Tommy Jeans UM0UM03145
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Z žepi.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans moške, DM0DM18771
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Jopica Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 90 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kavbojke Tommy Jeans moške, DM0DM18717
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 52,5 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 104,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Tommy Jeans Pas 'Ryan' modra / rdeča / črna / bela
    Način zapenjanja: Zaponka; Material: Usnje; Material: Gladko usnje; Dodatki: Robusten material, Prilagodljiva širina
  • Tommy Jeans Kavbojke 'ISAAC' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • Tommy Jeans Majica 'JASPE' marine / azur / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bombažen spodnji del trenirke Tommy Jeans mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 67 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans Majica marine / temno siva / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Kavbojke z naramnicami 'RYAN DNGREE ARCHIVE' moder denim / rdeča / bela
    Dizajn: Žep na prsih, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Kavbojke Tommy Jeans moški
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Straight kroj - klasične kavbojke z ozkimi, a še vedno ravnimi hlačnicami. Optično podaljšajo noge in se zaradi svoje vsestranskosti prilegajo večini moških silhuet. Zagotavljajo popolno udobje pri nošenju.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31/32.
  • Tommy Jeans Kavbojke 'SIMON SKINNY' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Tommy Jeans Majica marine / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Majica nočno modra / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Kavbojke 'AUSTIN' mornarska / moder denim / rdeča / off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka-nalepke, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen
  • Pulover Tommy Jeans moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Našitek z logom znamke.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Tommy Jeans Majica temno modra / rdeča / črna / bela
    Dizajn: Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Tommy Jeans Majica chamois / marine / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Majica nočno modra / rumena / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Denarnica marine / mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Predel za bankovce; Material: Gladko usnje; Dodatki: Gladek material

Nazadnje videno

Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh