Največja modna platforma v Sloveniji

Lacoste online nakup oblačila in obutev za moške modre barve

123
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Usnjene superge Lacoste L001 MID 223 1 SMA mornarsko modra barva, 46SMA0030
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Lacoste Srajce z dolgimi rokavi CH2932
    Lacoste Srajce z dolgimi rokavi CH2932 Modra Na voljo za moško velikost. DE 38,DE 40,DE 38,DE 40. Moški > Oblačila > Srajce z dolgimi rokavi
  • Lanena srajca Lacoste mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka tkanina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Nahrbtnik Lacoste moški, mornarsko modra barva,
    - Enokomorni model.- Žep spredaj.- Notranji žepi.- Ima ločene predale za prenosni računalnik in tablični računalnik, ki se zapirajo z velcro.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Okrasni detajl spredaj.- Nastavljiva dolžina pasov.- Globina: 10 cm.- Višina: 38 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Lacoste Majica
    - Preprost slog.- Okrogli izrez.- Končaj z zategnjenega.- Elastična tkanina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pazduhe: 56 cm.- Dimenzije, podane za velikost: M.
  • Jeans srajca Lacoste moška
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj regular fit.- Manšete na gumb.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažna srajca Lacoste moška
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim fit.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 43 cm.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažen polo Lacoste
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje s kratkimi gumbi omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z našitkom na prsih.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • LACOSTE Digitalna ura 'MAINSAIL' marine / mornarska / srebrna
    Kronograf: S kronografom; Način zapenjanja: Zaponka; Dodatki: Stop funkcija, Vodoodporno do 5 barov, Silikon, Potisk oznake
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Classic fit kroj.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Lacoste
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Loose fit kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • LACOSTE Majica marine / zelena / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Raven izrez; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • LACOSTE Prehodna jakna nočno modra / temno zelena
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Bomber jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Funkcija obračanja; Model: Normalno prileganje
  • Bombažen polo Lacoste PH2857
    - Classic fit kroj.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Lacoste Kratke hlače Modra
    Kratke hlače - Lacoste - Modra. Kratke hlače
  • Lacoste jopica
    - Zapenjanje na zadrgo.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Lacoste moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Lacoste moški, mornarsko modra barva, SH2821
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Loose fit kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje z zaponkami omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Logotip na sprednji strani.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina: 66 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Lacoste moška, CH5623
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Srajca regular kroja se nežno prilagodi postavi, vendar je ne poudari pretirano in zagotavlja svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Manšete na gumb.- Žep na prsih.- Model z našitkom na prsih.- Dolžina: 71 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.

Nazadnje videno

Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh