Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške modre barve velikosti S

10856
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Hlače adidas moško, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Dolžina: 104 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Gladka pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen t-shirt Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače Polo Ralph Lauren moško, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Longsleeve Polo Ralph Lauren moški, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pižama kratke hlače Polo Ralph Lauren moško, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 38 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Polo Ralph Lauren moške, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen longsleeve Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • United Colors of Benetton boksarice
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 54,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen longsleeve Icebreaker mornarsko modra barva
    - BODYFIT - material iz 100% merino volne, ki zagotavlja naravno zračnost in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Izdelano z mislijo na udobje in zmogljivost za vsako dejavnost.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Rokavice Viking moški
    - Aqua Thermo Tex je sodobna membrana, ki ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Je fleksibilna, odporna na mehanske poškodbe in zelo dolgo ohranja svoje parametre delovanja.- Izolacijska netkana tkanina 3M™ Thinsulate™ zagotavlja toploto brez velike količine težke tkanine.- Model na en prst.
  • Bluza Everlast moška, mornarsko modra barva,
    - Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Elastična pletenina.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Funkcionalne pajkice Icebreaker 200 Oasis mornarsko modra barva
    - Preja Icebreaker Merino je lahka, zračna in odlično odvaja vlago. Zaradi svoje mehkobe in nežnosti ne draži kože. Naravne lastnosti volne merino preprečujejo vpijanje neprijetnih vonjav in zagotavljajo visoko raven zaščite pred soncem. Struktura vlaken pa zagotavlja optimalno termoregulacijo: v hladnem vremenu izolacijo pred mrazom, v toplem pa občutek hladu.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 210 g.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažen polo Superdry mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71,5 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen longsleeve Superdry mornarsko modra barva
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Model z ovratnikom.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Ralph Lauren srajca
    - Raven kroj.- Mehek ovratnik button-down.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka pletenina.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Helly Hansen bluza
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • adidas hlače
    - Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Jeans jakna Dr. Denim $nzKolor
    - Neizoliran model brez podloge.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Spuščena ramenska linija.- Žepi na prsih.- Žepi za vlaganje.- Zapenjanje na gumbe.
  • Kratke hlače Puma moški
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice: 31,5 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za kopanje OAS mornarsko modra barva
    - Hitro sušeči material.- Žepi za vlaganje.- Žep z zapiranjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Samsoe Samsoe moški
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Rahlo oblazinjen model.- Ohlapen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 86 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Wrangler moški, modra barva
    - Material, ki odvaja vlago.- Elastičen material zagotavlja dodatno udobje pri vsakodnevni uporabi.- Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni šivi.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Trenirka hlače adidas Performance moško, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Rahlo oblazinjen model.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice Polo Ralph Lauren moške, mornarsko modra barva
    - Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 31,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice Polo Ralph Lauren moške, mornarsko modra barva
    - Širina v pasu: 34,5 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Moške spodnjice Polo Ralph Lauren moške, mornarsko modra barva
    Spodnje hlače iz kolekcije Polo Ralph Lauren. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Kratka majica Polo Ralph Lauren moški, mornarsko modra barva
    - Oprijet model.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Pepe Jeans Lamarck moška, mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 65,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna Pepe Jeans HIRAM moška, mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Vodoodporen model.- Model s snemljivimi rokavi, kar omogoča uporabo tudi kot telovnik.- Prešiti model.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Jakna Houdini moška, mornarsko modra barva
    - Izolacijski sistem PrimaLoft® zagotavlja najboljše zadrževanje toplote in vodoodpornost.- DWR Durable Water Repellent je vodoodbojni premaz na materialu, ki preprečuje absorpcijo vlage.- Model s certifikatom Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina spredaj: 70 cm.- Dolžina zadaj: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Boksarice Superdry mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Snowboard hlače Rossignol Rossignol X Tommy Hilfiger moške, mornarsko modra barva
    - Sintetična izolacija HOT AIR zagotavlja odlično zračnost, obvladovanje vlage in ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s certifikatom Bluesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Raven kroj.- Prezračevalne zadrge na notranji strani nog.- Običajen pas.- Z žepi.- Zadrge na dnu hlačnic.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami:- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Pepe Jeans Original Basic 3 N mornarsko modra barva
    - Kroj slim.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans Original Basic 2 Long N moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica Pepe Jeans Original Stretch N moška, mornarsko modra barva
    - Okrogli izrez.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Pepe Jeans Eggo N mornarsko modra barva
    - Okrogli izrez.- Raven kroj.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Pepe Jeans Eggo Long N mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pepe Jeans jakna Anthony
    - Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Z žepi.- Zapiranje na zadrgo.- Nesnemljiva kapuca z vrvicami.
  • Polo Wrangler mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Material, ki odvaja vlago.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kratka majica Polo Ralph Lauren moški, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače Lacoste moške, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Melange pletenina.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28,5 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Outdoor jakna Salewa Agner 2 mornarsko modra barva
    - Model prihaja iz linije izdelkov Salewa Commited, ki so izdelani v proizvodnem procesu, ki zmanjšuje negativni vpliv na okolje.- Material z membrano PowerTex® zagotavlja nepremočljivost, zračnost in toploto, zaradi česar odlično ščiti pred zunanjimi vremenskimi razmerami. Hkrati je material trpežen in odporen proti obrabi.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Model ima žep za manjše predmete z zadrgo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Kapuca, rokavi in spodnji rob so zaključeni z elastičnim robom, zaradi česar se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Vsi šivi so lepljeni, zato popolnoma tesnijo in preprečujejo vdor vetra in vlage.- Teža materiala: 101 g/m2.- Teža izdelka: 252 g.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Squadra 21 moške, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 97 cm.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Tommy Hilfiger moška, mornarsko modra barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Casual fit.- Spredaj je praktičen kenguru žep, ki se ga lahko natakne.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 73,5 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas Performance moška, mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Bombažen pulover BOSS BOSS CASUAL moški, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Koncept Cotton made in Africa se osredotoča na pridobivanje bombaža iz odgovornih virov, ki skrbijo za kakovost in življenjske pogoje afriških kmetov ter dajejo poudarek skrbi za okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za kopanje BOSS mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Elastičen pas z vrvico.- Model s potiskom.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice Reebok moške
    - Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Boksarice Reebok moške, mornarsko modra barva
    - Širina v pasu: 35,5 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače HUGO mornarsko modra barva
    - Pobuda Clean Up Your Act - podpira bolj trajnostne načine proizvodnje, ki zmanjšujejo negativne vplive na planet.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 38,5 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Levi's moška,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Mehak bowling ovratnik.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jakna Prosto moška, mornarsko modra barva,
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Levi's moška,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jeans jakna Pepe Jeans moška
    - Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Elastični material.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Vetrovka adidas TERREX Multi
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Model s kapuco, ki se zlahka skrije v ovratnik.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z ježkom.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Hlače za vadbo adidas Performance Entrada 22 moške, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pohodne kratke hlače Houdini Wadi moške, mornarsko modra barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz lahkega materiala Liquid Rock™, ki je na otip podoben bombažu. Njegove lastnosti hitrega sušenja in raztegljivost v dveh smereh zagotavljajo visoko udobje pri nošenju.- Dva drsna stranska žepa.- Skrit varnostni žep z zadrgo.- Teža materiala: 107 g/m2.- Teža izdelka: 170 g.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Tommy Hilfiger moški, mornarsko modra barva,
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Condivo 1 moško, mornarsko modra barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ergonomsko oblikovani šivi omogočajo večjo svobodo gibanja.- Širina v pasu: 34,5 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 33,5 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Solid moška,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas Performance moška, mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance mornarsko modra barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Ergonomsko oblikovani šivi omogočajo večjo svobodo gibanja.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica adidas Performance Entrada 22 moška, mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz koži prijazne bombažne pletenine, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Tommy Jeans moški, mornarsko modra barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 73 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna mikica Levi's moška,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Lanena srajca Samsoe Samsoe moška, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Rahlo ojačan klasičen ovratnik, tipa kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 40 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Rahlo oblazinjen model.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas Performance moška, mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 86 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • TOM TAILOR Boksarice marine / travnato zelena / karminsko rdeča
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Paket: 3 delno pakiranje
  • Spodnji del trenirke adidas moški, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Udoben rob brez pritiska.- Običajen pas.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • s.Oliver Kratke kopalne hlače kraljevo modra / korala
    Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Used-Look, Mehek grip, Potisk oznake
  • Iriedaily Majica temno modra / petrol
    Dizajn: Prešit obod/rob, Povdarjeni žepi; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip, PETA-Approved Vegan; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ALPHA INDUSTRIES Zimska jakna 'N3B VF 59' temno modra / rjava / živo rdeča / bela
    Dizajn: Kapuca s snemljivim robom iz umetnega krzna, Rebrno-pletena obroba, Skrita zadrga, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Zavezovanje okrog pasu, Težek material, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina: Normalna dolžina
  • JACK & JONES Majica 'Boro' temno modra / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Mikica za vadbo adidas Performance Entrada 22 moška, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dva drsna stranska žepa.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ALPHA INDUSTRIES Majica 'Space Shuttle' modra / rumena / pegasto siva / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Hilfiger Underwear Boksarice temno modra / siva / krvavo rdeča / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 3 delno pakiranje
  • LEVI'S ® Majica 'Sportswear Logo Graphic' modra / pegasto siva / rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Raven izrez, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ALPHA INDUSTRIES Majica svetlo modra / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Obrezan izrez; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • SELECTED HOMME Srajca 'Mark' svetlo modra
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Mehek grip; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • SELECTED HOMME Srajca 'Mark' modra / bela
    Dizajn: 2-gumbne-manšete, Zaokrožene manšete, Plaketa, Kontrastna podloga, Okrogel rob; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Karirast; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: All-Over-Muster, Gladek material; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Michael Kors Majica nočno modra
    Dizajn: Plaketa, Oprijet v pasu; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Flammgarn-struktura, Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Only & Sons Pulover 'DAN' temno modra
    Dizajn: Raven izrez, Rebrno-pletena obroba; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturirana površina, Stabilen grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • JACK & JONES Boksarice modra / siva / rdeča / črna
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 3 delno pakiranje
  • ALPHA INDUSTRIES Majica marine / rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Rahlo groba notranja stran, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ALPHA INDUSTRIES Majica modra / rumena / pegasto siva / bela
    Dizajn: Rebrno-pletena obroba, Žep na rokavu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Rahlo groba notranja stran, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Model: Regular fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Brezrokavnik adidas Originals moški, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Neizoliran model.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas moška, mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 81 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Gladka pletenina.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Key Largo Majica 'Soda' temno modra
    Dizajn: Raven rob, Zavit šiv, Globok izrez/dekolte, Žep na prsih; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • JACK & JONES Boksarice 'JACSIMPLE' temno modra / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Flatlock-šivi, Kontrastni šivi, Mehek grip
  • JACK & JONES Boksarice 'JACSIMPLE' nočno modra / oranžna
    Material: Jersey; Vzorec: Blokiranje barv; Dodatki: Flatlock-šivi, Kontrastni šivi, Mehek grip
  • JACK & JONES Boksarice 'Sense' nočno modra / oranžna
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Flatlock-šivi, Mehek grip
  • JACK & JONES Boksarice 'Sense' modra / črna / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Flatlock-šivi, Mehek grip
  • ALPHA INDUSTRIES Majica marine / siva
    Dizajn: Raven rob, Raven izrez, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Tommy Jeans Majica temno modra / ognjeno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Tommy Jeans Srajca temno modra / rdeča / bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prirezane manšete, Prešit obod/rob, Izpostavljen trak za gumb, Okrogel rob, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Slim fit; Dolžina rokavov: Dolg rokav

Nazadnje videno

Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh