Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za moške bele barve velikosti 44

3311
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge Pepe Jeans KORE bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge DC bela barva
    - Izdelek s certifikatom BLOOM, ki vsebuje materiale, pridobljene iz alg, ki so v naravnem okolju odgovorne za odvajanje onesnaževal iz vode in zraka.- Notranjost obutve je izdelana iz NatureTex® Ultra, narejenega iz 100 % recikliranih postindustrijskih komponent.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Tommy Jeans BASKET MESH bela barva, EM0EM01166
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Fila MODERN bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Tommy Jeans BASKET CUPSOLE bela barva, EM0EM01194
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Puma Puma Shuffle bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Vagabond Shoemakers CEDRIC bela barva, 5588.016.85
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s tekstilno podlogo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Reebok Classic Club C 85 bela barva, FZ6012
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Usnjene superge Camper Karst bela barva
    - Model uporablja naravno usnje BETTER LEATHER, okolju prijazno. Usnje prihaja iz usnjarn, povezanih z LWG, ki proizvajajo usnje na trajnosten način.- Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge DC bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Puma RS-X Efekt Turbo bela barva
    - Model PUMA Running System z amortizacijo.- Running System je sistem blaženja, ki zmanjšuje udarec ob doskoku stopala ob tla.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Tommy Jeans TOMMY JEANS VULCANIZED ESS bela barva, EM0EM01106
    - Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Reebok Classic CLUB C 85 bela barva, FZ6014
    - Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Okrogla kapica.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Superge Polo Ralph Lauren Masters Crt bela barva, 809891791004
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 46.
  • Superge adidas MIDCITY bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld FLINT bela barva, KL53320
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložena tekstilna torbica ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Puma Slipstream Bball bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Stabilen podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge GARMENT PROJECT Legacy bela barva, GPF2274
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Stabilen podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge GARMENT PROJECT Legacy 80s bela barva, GPF2376
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge adidas MIDCITY bela barva
    - Vmesni podplat Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko raven blaženja.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji adidas Heawyn bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Superge Reebok Classic bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Reebok Classic bela barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Reebok Classic CLUB C bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Reebok Classic NPC II bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Pepe Jeans KENTON JOURNEY M bela barva, PMS31006
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Tommy Jeans TJM BASKET COLOR bela barva, EM0EM01255
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Puma Slipstream Hi Heritage bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Mercer Amsterdam The Brooklyn M Vintage bela barva, ME233011
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld T/KAP KC bela barva, KL51423
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Močno utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Fila FXVENTUNO bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge za trening Reebok Flexagon Force 4 bela barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek Memory Tech se ob izpostavljenosti toploti zmehča, zaradi česar se lažje prilagaja obliki človeškega telesa in enakomerno porazdeli težo. Zanj je značilno počasno obnavljanje oblike po pritisku.- Vmesni podplat FuelFoam, izdelan iz mehke in lahke pene EVA, ohranja pravo ravnovesje stopala med aktivnostjo in mu zagotavlja optimalno blaženje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Vagabond Shoemakers DEREK bela barva, 5685.001.01
    - Močno utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge PS Paul Smith Cosmo bela barva
    - Model je izdelan iz recikliranega usnja.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Off Play ROMA bela barva, ROMA 1 WHITE MALTO
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjene superge Off Play ROMA bela barva, ROMA 1 WHITE BLACK
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Tekaški čevlji adidas Swift Run 23 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Usnjene superge Champion bela barva
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Champion Z80 SKATE Low bela barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Notranjost obutve je izdelana iz materiala NatureTex®, ki je izdelan iz 50 % recikliranih steklenic.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Tommy Jeans TJM LEATHER OUTSOLE COLOR bela barva, EM0EM01350
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge za trening adidas Performance Ligra 7 bela barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Superge Levi's GLIDE bela barva, 235200.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Filling Pieces bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Puma Slipstream Forward History bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Naked Wolfe CM-01 bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge za trening adidas Performance Court Team Bounce 2.0 bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Superge Reebok Classic Club C Revenge Vintage bela barva
    - Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Usnjene superge Reebok Classic Leather bela barva, GY9877
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Udobna notranjost.
  • Superge Reebok Classic Workout Plus bela barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Usnjene superge Reebok Classic LT Court GY0081 bela barva
    - Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Usnjene superge Reebok Workout Plus Vintag GZ4962 bela barva
    - Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Reebok Classic superge BB 4000 II IE4298 bela barva
    - Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Usnjene superge Reebok Club C 85 IE9388 bela barva
    - Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Usnjene superge Reebok Classic Court Peak bela barva, GY2548
    - Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Okrogla kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Čevlji Reebok Zig Kinetica 3 bela barva, HR0928
    - Tekstilni zgornji del Flexweave® zagotavlja trpežnost, prožnost in podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete.- Lahek vmesni podplat Floatride Fuel zagotavlja visoko raven blaženja in optimalno prožnost med gibanjem.- Inovativni podplat s sistemom Zig Energy Bands se med aktivnostjo razteza in krči ter pomaga vračati energijo pri vsakem gibu.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Usnjene superge Reebok Classic Reebok Club C 85 IE1873 bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.
  • Superge Reebok Classic Kinetica 3 bela barva
    - Zgornji del iz tkanine Flexweave® ponuja fleksibilnost in podporo tam, kjer jo najbolj potrebujete.- Vmesni podplat: EVA - groba pena (etil vinil acetat z mikrocelično strukturo), toplotno ulita v kalup. Zagotavlja blaženje udarcev pri nizki telesni teži.- Lahek in prožen vmesni podplat Floatride Energy, izdelan iz posebne pene, zagotavlja udobje in dobro amortizacijo.- Zig Energy Bands je inovativna konstrukcija zunanjega podplata, ki se z vsakim korakom raztegne in skrči za vračanje energije.- Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge adidas COURTBLOCK bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge iz semiša Filling Pieces Ace Suede bela barva
    - Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Usnjene superge Filling Pieces bela barva, 10127791929
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Usnjene superge Filling Pieces Low Top Ghost bela barva, 10120631925
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Okrasni vstavki.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Duramo SL bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Teža izdelka: 292 g.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Tekaški čevlji adidas Heawyn bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat Bounce je lahek in prožen ter zagotavlja visoko raven blaženja med aktivnostjo.- Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Naked Wolfe Type-R bela barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Tommy Hilfiger TH BASKET STREET LTH bela barva, FM0FM04874
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjene superge Tommy Hilfiger THICK VULC LOW PREMIUM LTH bela barva, FM0FM04881
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein Jeans BASKET CUPSOLE LOW LTH IN SAT bela barva, YM0YM00867
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge adidas ADVANTAGE bela barva
    - Tehnologija Cloudfoam zmanjšuje udarce, ki nastanejo ob udarcu stopala ob tla, in zagotavlja visoko stopnjo blaženja.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge PLEIN SPORT Thunderstorm GenX 01 bela barva, USC0337 PTE003N
    - Mandljeva, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld FLINT bela barva, KL53320A
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Tommy Jeans TJM CUPSOLE ESS bela barva, EM0EM01396
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Karhu Fusion 2.0 bela barva, F804098
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Pena Fulcrum v vmesnem podplatu zagotavlja optimalno blaženje in podporo stopalu.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Superge adidas MIDCITY bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Steve Madden Slater bela barva, SM12000521
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Steve Madden Kamper bela barva, SM12000495
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Povišan zgornji del čevlja.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Steve Madden Prins bela barva, SM12000474
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Karl Lagerfeld KREW KL bela barva, KL53024A
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Priložen ovitek.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Polo Ralph Lauren Masters Sprt bela barva, 809931328003
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Superge Karl Lagerfeld Jeans VITESSE II bela barva, KLJ51124
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model s tekstilno podlogo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Tommy Hilfiger TH BASKET STREET POP bela barva, FM0FM04968
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Tekaški čevlji adidas Performance Response Super bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Krepilne plošče TPU, ki se nahajajo na zgornjem delu, zagotavljajo dodatno podporo in stabilizacijo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41 1/3.
  • Usnjene superge A-COLD-WALL* bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 43.
  • Usnjene superge Pepe Jeans PMS00009 bela barva, CAMDEN CLASS M
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein Jeans CHUNKY CUPSOLE LTH NBS DC bela barva, YM0YM00897
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Pepe Jeans PMS00013 bela barva, KORE BRIT M
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Levi's DRIVE bela barva, 235649.151
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Filling Pieces Ace Tech bela barva, 70022001925
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Vans Lowland CC JMP R bela barva, VN0007P2TWB1
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Superge za trening Reebok Nanoflex Trainer 2.0 bela barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Zunanji petni del TPU za stabilizacijo in ohranjanje pete pod nadzorom.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene Comfort Footbed z izjemno nizko stopnjo stiskanja zagotavlja visoko stopnjo blaženja in dolgotrajno udobje.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Gumijast podplat MetaSplit z ustrezno prožnostjo, ki optimalno stabilizira stopalo in zagotavlja visok oprijem tal.- Strateški utori tehnologije ROPEPRO na podplatu povečujejo oprijem s podlago.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Copenhagen CPH164M bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Usnjena notranjost.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Copenhagen CPH159M bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld T/KAP bela barva, KL51424
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložena tekstilna torbica ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Reebok Classic bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Skechers bela barva
    - Vložek Air-Cooled Memory Foam® iz posebne pene, ki se prilagodi obliki stopala in si jo "zapomni". Poleg tega pomaga vzdrževati mikroklimo v notranjosti čevlja in tako zagotavlja optimalno kroženje zraka, suhost in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 45.
  • Superge Filling Pieces Cruiser bela barva, 64410202027
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Karl Lagerfeld SERGER bela barva, KL53624
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein Jeans BASKET CUPSOLE LOW LTH NBS DC bela barva, YM0YM00933
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Guess SAVA LOW bela barva, FMJSAW ELE12
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 41.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.
  • Usnjene superge Veja Minotaur Chfree Leather bela barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.- Model je izdelan iz usnja, ki ne vsebuje škodljivega kroma.- Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.- Pošteno pridobljena guma iz amazonskega gozda prispeva k povečanju gospodarske vrednosti gozda in pomaga v boju proti krčenju gozdov.
  • Superge Blauer ANSON bela barva, S4ANSON01.PUC
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.

Nazadnje videno

Bela barva v modi simbolizira ambicioznost, čistočo, svetlobo, nedolžnost, sterilnost, mehkobo in popolnost. Bela oblačila je idealno obleči za poslovne večerje, da bi se poudarilo prepričanje v bodočo uspešnost. Oblačenje v belo barvo kaže na organiziranost in nagnjenost k popolnosti. Bela oblačila in obutev je teško ohranjati, ker jih je potrebno neprestano prati, to je pa tudi odraz uspešnosti. Če radi nosite belo barvo vsekakor se preizkusite v kreativnih službah. Bela pravzaprav ni barva, ampak predstavlja neprisotnost drugih barv. Bele obleke, hlače, bele majice in srajce se zato lahko kombinirajo z oblačili vseh ostalih barv.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh