Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta

8
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • La Roche-Posay Eau Thermale termalna voda 300 g
    La Roche-Posay Eau Thermale, 300 g, Otroška nega telesa za ženske, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek La Roche-Posay Eau Thermale bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: pomirja draženje vlaži in mehča koži daje potrebne minerale ima antioksidacijske učinke osvežuje utrujeno kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Od blizu razpršite na obraz. Nato previdno obrišite. Uporabljajte po potrebi kadarkoli čez dan.
  • La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant pomirjajoči in zaščitni gel za prhanje 750 ml
    La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant, 750 ml, Kopanje otrok za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo ne draži oči Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • La Roche-Posay Toleriane Sensitive Rich prebiotična vlažilna krema za pomiritev občutljivosti kože 40 ml
    La Roche-Posay Toleriane Sensitive Rich, 40 ml, Nega kože za otroke za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ čistilni kremasti gel nadomestno polnilo 400 ml
    La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+, 400 ml, Kopanje otrok za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • La Roche-Posay Toleriane Sensitive prebiotična vlažilna krema za pomiritev občutljivosti kože 40 ml
    La Roche-Posay Toleriane Sensitive, 40 ml, Nega kože za otroke za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M negovalni balzam za telo za suho do atopično kožo 200 ml
    La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M, 200 ml, Otroška nega telesa za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ mehčalno umivalno olje za relipidacijo proti razdraženju 400 ml
    La Roche-Posay Lipikar Huile AP+, 400 ml, Kopanje otrok za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in mehča suho kožo krepi zaščitno hidrolipidni film Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Sledite navodilom na embalaži.
  • La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ čistilni kremasti gel proti draženju in srbenju kože 200 ml
    La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+, 200 ml, Kopanje otrok za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: popravlja suho kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh