Največja modna platforma v Sloveniji

adidas Performance online nakup oblačila in obutev za dekleta

195
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR TOPY rdeča barva, HS3489
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Luknja za palec na dnu rokava.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 PREJKTY črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance zelena barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške superge adidas Performance Ubersonic 4 k bela barva
    - Podplat Adiwear zagotavlja visoko vzdržljivost tudi pri intenzivni uporabi, njegove strateško razporejene zareze pa povečujejo oprijem na zahtevnih površinah.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Dvodelne otroške kopalke adidas Performance Dy Min Ro Bik
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška dolga majica adidas Performance TEAM BASE TEE Y bordo barva, GN7510
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški nahrbtnik adidas Performance LK BP BOS mornarsko modra barva, IZ1919
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Globina: 11 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L 3/4PNTY črna barva, HS3552
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance FORTORE23 SHO Y bordo barva, IQ3214
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Ohlapna hlačnica.- Model s stranskimi črtami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO24 TRTOPY črna barva, IJ9952
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Kroj regular.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO24 TRJKTY črna barva, IJ9958
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Kroj slim.- Model s stranskimi črtami.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO24 TRHOODY črna barva, s kapuco, IJ9960
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance TEAM BASE TEE črna barva, GN5710
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance TEAM BASE TEE mornarsko modra barva, GN5712
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • adidas Performance otroški pulover
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Ta izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz reciklificiranih materialov.- Običajen stil.- Povečana prirobna.- Zadrgo zaponko.- Žepi spredaj.- Končaj z zategnjenega.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pazduhe: 44 cm.- Dimenzije, dane za rast: 140 cm.
  • adidas Performance otroški čevlji Hyperhiker
    - Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjen ovratnik zgornjega dela.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 TRKT zelena barva, GP6456
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 56 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO24 TRTOPY IR9360
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY - absorbira vlago, zato se med vsako vadbo počutite prijetno ohlajeni in suhi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L WOVPNTY črna barva, IB5014
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR TOPY bela barva, IB8477
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke adidas Performance
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Model s potiskom.- Elastični material.
  • Otroška dolga majica adidas Performance TEAM BASE TEE Y zelena barva, GN7513
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- V izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance SQ21 PRE PNT črna barva, GK9559
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR TOPY zelena barva, IB8473
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Luknja za palec na dnu rokava.- Vezen logotip.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance FCB TR PNTY bordo barva, IS9943
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance FCB TR TOPY bordo barva, IS9930
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance FCB TR SHO bordo barva, IS9953
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L TR PNTY mornarsko modra barva, HS3495
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj slim fit.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23 CBTRTOPY mornarsko modra barva, HZ0178
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance SQUAD GK21SYY rumena barva, GN5794
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY - absorbira vlago, zato se med vsako vadbo počutite prijetno ohlajeni in suhi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR TOPY mornarsko modra barva, HS3488
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance 3S SHO črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Podložen model.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina: 28,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Stoječe ogledalo adidas Performance X CRAZYFAST.4 FxG J črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški nahrbtnik adidas Performance LK BP BOS črna barva, IW4171
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Otroške nogavice adidas Performance 3-pack
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance FORTORE23 SHO Y mornarsko modra barva, IK5725
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Notranja nastavitev širine pasu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23 CBTRTOPY črna barva, HS3618
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance SPW UBSUITIDS vijolična barva, IT2717
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 TR TOPY
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška kratka majica adidas Performance roza barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa adidas Performance LK CAP zelena barva, IY7825
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance AJAX TR SHO IT5075
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance AJAX TR PNTY IT5070
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance REAL TR TOP IT5122
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Luknja za palec na dnu rokava.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški nahrbtnik adidas Performance LK FRUITS AOP roza barva, JG1400
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Žep spredaj.- Ne ustreza A4.- Stranski žep za steklenico.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljivi trakovi omogočajo individualno prilagajanje dolžine uporabniku.- Globina: 12 cm.- Višina: 34,5 cm.- Širina na osnovi: 23,5 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance 3 BARS SOL ST črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model s potiskom.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance REAL TR PNT mornarsko modra barva, IT5120
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kapa adidas Performance zelena barva, IY7844
    - Model beanie.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance AFC TR SHO mornarsko modra barva, IT2200
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Elastičen pas z vrvico.- Žep z zapiranjem.- Model s potiskom.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance JUVE TR TOPY oranžna barva, IS5817
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Visok ovratnik s kratkim zapiranjem na zadrgo.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23 CBTRPNTY črna barva, HS3620
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance JUVE TR PNTY mornarsko modra barva, IS5818
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Zadrge na dnu hlačnic.- Žep z zapiranjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance SQUAD 21 SHO bordo barva, GN8081
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance TIRO SUIT GIRLS črna barva, IS5467
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 PREKT zelena barva, GP6440
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 60 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23 L PNT mornarsko modra barva, HS3544
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance MUFC TR SHO mornarsko modra barva, IT2020
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Tanka, elastična pletenina.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška kapa adidas Performance LK BEANIE vijolična barva, IY7845
    - Model beanie.- Zavihan rob.- Dvojna plast tkanine zagotavlja več toplote.
  • Otroški nahrbtnik adidas Performance LK FRUITS AOP JG1415
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Prostor za steklenico.- Model opremljen s pasom za oprsje.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Globina: 11,5 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Otroška jakna adidas Performance TIRO24 WINTJKTY črna barva, IP6670
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Izoliran model s podlogo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance ENT22 SW PNTY siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke adidas Performance
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Elastična pletenina.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance FORTORE23 SHO Y rdeča barva, IK5750
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 PREKT črna barva, GK9552
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški nahrbtnik adidas Performance LK BUBBLES BPK IZ1504
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Stranski žep za steklenico.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Globina: 11 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Otroške nogavice adidas Performance KIDS BTS 3PP 3-pack JD9598
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroške superge adidas Performance HOCKEYOUNGSTAR bež barva, IG2040
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • adidas Performance otroški čevlji Hyperhiker
    - Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.5.
  • Otroška mikica adidas Performance mornarsko modra barva,
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model s potiskom.
  • Otroške nogavice adidas Performance KIDS BTS 3PP 3-pack bela barva, JG3998
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TRKTY siva barva, HS3523
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s stranskimi črtami.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance SPW UBSUITIDS IT2718
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodaten vložek v mednožju za večje udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroški pulover adidas Performance MESSI HD črna barva, s kapuco, IY3414
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 50,5 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance DY LK SWIM SUIT x Disney rjava barva, IS5473
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Model s stranskimi črtami.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance BIG BARS SUIT G roza barva, IT2679
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance REAL TR SHO mornarsko modra barva, IT5107
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance FORTORE23 SHO Y črna barva, IK5728
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška trenirka adidas Performance JUVE TK SUIT oranžna barva, IS5801
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- V stranskih žepih z zadrgo lahko shranite vse pripomočke, ki jih potrebujete med treningom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Performance bela barva
    - Izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance Dy Min Ro Suit
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa adidas Performance LK CAP rdeča barva, IY5421
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Dvodelne otroške kopalke adidas Performance BIG BARS BIK GY mornarsko modra barva, IV9849
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive prekrižane naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Dvodelne otroške kopalke adidas Performance 3S BIKINI roza barva, IY5069
    - Vsebuje reciklirana poliestrska in poliamidna vlakna.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroški pulover adidas Performance FCBIDS HD rdeča barva, s kapuco, IT4134
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Logotip na sprednji strani.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh