Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za dekleta z webshopa Notino

108
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • BasicLab Dermocosmetics Famillias ekstra nežen gel za prhanje za vso družino 500 ml
    BasicLab Dermocosmetics Famillias, 500 ml, Čiščenje otroške kože za ženske, Redno prhanje ali kopanje je zelo pomembno, a če je vaša koža nagnjena k izsuševanju, lahko običajni geli za umivanje porušijo njeno občutljivo ravnovesje. Gel za prhanje BasicLab Dermocosmetics Famillias je zato obogaten z negovalnimi sestavinami in tako pri umivanju kože zagotavlja potrebno vlaženje in hranjenje. Ustvarja nežno peno, ki nežno odstrani vse nečistoče, hkrati pa kožo navlaži in jo zaščiti pred neželenim izsuševanjem. Nič več lusk, nič več neprijetne napetosti, le popolnoma čista, mehka in navlažena koža. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Daylong Cetaphil SUN Sensitive lahka zaščitna gel krema za občutljivo kožo SPF 50+ 200 ml
    Daylong Cetaphil SUN Sensitive, 200 ml, Priprava kože na sončenje za moške, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Daylong Cetaphil SUN Sensitive bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen odporen proti drgnjenju in dotikom preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Seago Replacement Heads SG-849 nadomestne glave za zobno ščetko združljiv z SG-977, SG-513, SG-921, SG-915 4 kos
    Seago Replacement Heads SG-849, 4 kos, Nadomestne glave za otroške zobne ščetke za ženske, Nadomestna glava za zobno ščetko Seago Replacement Heads SG-849 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Vsebina seta: Seago Electric Brush Head For Kids nadomestne glave za zobno ščetko 2 kos Seago Toothbrush Replacement Heads nadomestne glave za zobno ščetko 2 kos Lastnosti: primerna za čiščenje otroških zob enostavna menjava udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite.
  • Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun vodoodporna krema za sončenje za obraz SPF 50+ 100 ml
    Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun, 100 ml, Otroška kozmetika za sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dr.Ceuracle Cica Regen Waterproof Sun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov vlaži in nahrani kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ne povzroča alergijske reakcije izdelek je prijazen do kože in okolja Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Baylis & Harding Beauticology Unicorn darilni set (za v kad)
    Baylis & Harding Beauticology Unicorn, Kopanje otrok za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Baylis & Harding Beauticology Unicorn ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Lastnosti: odličen za darilo mehča in gladi Vsebina seta: sol za kopel 5x65 g Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • GoWipes Comfort vlažilni toaletni papir za občutljivo kožo 44 kos
    GoWipes Comfort, 44 kos, Otroški vlažilni robčki za ženske, Tudi najbolj običajna stvar v vašem gospodinjstvu je lahko zabavna. Toaletni papir GoWipes Comfort poskrbi za udobje, ki ga prav vsak dan občuti cela družina. Lastnosti: kar najbolj nežen do kože čisti, vlaži in neguje kožo se lahko splakne v stranišče Sestava: brez alkohola Material: ne vsebujejo plastike Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi pakiranje temeljito zaprite. Hranite zunaj dosega otrok.
  • GoWipes Procto Care vlažilni toaletni papir za občutljivo kožo 44 kos
    GoWipes Procto Care, 44 kos, Otroški vlažilni robčki za ženske, Tudi najbolj običajna stvar v vašem gospodinjstvu je lahko zabavna. Toaletni papir GoWipes Procto Care poskrbi za udobje, ki ga prav vsak dan občuti cela družina. Lastnosti: kar najbolj nežen do kože čisti, vlaži in neguje kožo vlaži in pomirja kožo se lahko splakne v stranišče Sestava: brez alkohola Material: ne vsebujejo plastike Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi pakiranje temeljito zaprite. Hranite zunaj dosega otrok.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh