Največja modna platforma v Sloveniji

Športna oblačila za dekleta črne barve

307
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover adidas G FI 3S črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Loose fit kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 53 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški pulover Pinko Up črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka Puma Hooded Sweat Suit TR cl G črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 40 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover adidas U TR-ES 3S črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Puma črna barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Pinko Up črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas G FI 3S črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.,- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Običajen pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model z drsnimi žepi.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški komplet Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška bombažna trenirka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo oblazinjen model.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroški pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Žepi spredaj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški spodnji del trenirke Puma ESS Logo Pants TR cl B črna barva
    - Elastičen pas z vrvico.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Model s potiskom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Marc Jacobs črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična pletenina.
  • Otroški pulover HUGO črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Puma Spodnji deli trenirke ESS SWEATPANT
    Puma Spodnji deli trenirke ESS SWEATPANT Črna Na voljo za dekliško velikost. 3 / 4 Jahre,4 / 5 Jahre,5 / 6 Jahre,7 / 8 Jahre,11 / 12 Jahre,15 / 16 Jahre. Deklice > Oblačila > Spodnji deli trenirke
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s stranskimi črtami.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Puma ESS Small Logo Full-Zip Hoodie TR G črna barva, s kapuco
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32,5 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92.
  • Otroški komplet Polo Ralph Lauren črna barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- V kompletu s krilom in puloverjem.
  • Otroška bombažna trenirka adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Gladka pletenina.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroški spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni šivi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover Fila BIDINGEN črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Melange pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 58 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134-140 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva, J4YQ13 KA6R3
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Širina v bedrih: 40,5 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva, J4YQ16 KA6R3
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 83,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 PREJKTY črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen komplet United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO24 TRJKTY črna barva, IJ9958
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Kroj slim.- Model s stranskimi črtami.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover EA7 Emporio Armani črna barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s kapuco.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L WOVPNTY črna barva, IB5014
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 37 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroški bombažen pulover The North Face FZ OVERSIZE LIGHT HOODIE črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116-119 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance SQ21 PRE PNT črna barva, GK9559
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Žep brez zapiranja.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 79,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Puma črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z drsnimi žepi.- Raven kroj.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Debela, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dolžina: 55,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva, J4YQ11 KA6R4
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • adidas Spodnji deli trenirke MAROA
    adidas Spodnji deli trenirke MAROA Črna Na voljo za dekliško velikost. 3 / 4 let,4 / 5 let,5 / 6 let,6 / 7 let,7 / 8 let. Deklice > Oblačila > Spodnji deli trenirke
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals WIDE PANTS črna barva, IX7632
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravna hlačnica.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • adidas Trenirka komplet G TR TS
    adidas Trenirka komplet G TR TS Črna Na voljo za dekliško velikost. 6 let,12 let,14 let,4 / 5 let. Izdelek s certifikatom GRS (Global Recycle Standard). GRS je mednarodna oznaka, ki določa merila za reciklirane materiale, nadzorno verigo, družbene in okoljske prakse ter omejitve na področju kemijske sestave izdelkov. Deklice > Oblačila > Trenirka komplet
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Reima črna barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Običajen pas.- Model z naramnicami.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals x Hello Kitty črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 63 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo črna barva
    - Ravna hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Vrvice v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo črna barva
    - Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroški bombažen pulover Vans Vans Classic II FZ črna barva, s kapuco, VN000JYBBLK1
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Converse črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Z žepi.
  • Otroški pulover adidas JAM FZ HD črna barva, s kapuco, IV9452
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 54,5 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET HZ črna barva, IY4818
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Žepi na prsih.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Columbia črna barva,
    - Sistem za zaščito pred soncem Omni-Shade™ uporablja gosto tkanino in posebej modificirana vlakna, ki pomagajo blokirati škodljive UVA in UVB žarke za udobje in zaščito pred soncem.- Ohlapen kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Žepi spredaj.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 50 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška trenirka EA7 Emporio Armani črna barva, 6DBV56 BJEXZ
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s kapuco.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška bombažna trenirka EA7 Emporio Armani črna barva, 6DBV55 BJ05Z
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Zunanji drsni žep.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 27,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET črna barva, IX5165
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.
  • Trenirka za dojenčka adidas I 3SOG črna barva, IV7391
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model s stranskimi črtami.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CREW SE črna barva, IY4784
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23 CBTRPNTY črna barva, HS3620
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški komplet adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY - absorbira vlago, zato se med vsako vadbo počutite prijetno ohlajeni in suhi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Žep spredaj.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Z žepom.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 40 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess črna barva, J4YQ20 KBXI2
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Kroj jogger.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z okrasnimi kamni.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroška trenirka adidas LK BL FL TS črna barva, IV7447
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 21 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Trenirka za dojenčka adidas I CB FTOG črna barva, IV7388
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške hlače za zimske športe Reima črna barva
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- CST (Critical Seams Taped) - kritični šivi lepljeni.- Vodoodporen in vetroodporen model.- Model s snemljivimi naramnicami.- Žep z zapiranjem.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Elastični trak v pasu.
  • adidas Trenirka komplet JG TR-ES 3S TSE
    adidas Trenirka komplet JG TR-ES 3S TSE Črna Na voljo za dekliško velikost. 11 / 12 let,13 / 14 let,5 / 6 let,7 / 8 let,14 / 15 let. Deklice > Oblačila > Trenirka komplet
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški komplet Mayoral črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z naramnicami.- Klasičen okrogel izrez.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroški spodnji del trenirke HUGO črna barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva, J4YQ15 KA6R4
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Razširjena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 PREKT črna barva, GK9552
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals HOODIE LEG SET črna barva, IY2439
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TRACK PANTS črna barva, IX7630
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas LK 3S TIB FL TS črna barva, IV7437
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TP OPEN HEM črna barva, IY9793
    - Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals PANTS črna barva, IW3498
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške hlače za zimske športe Reima črna barva
    - BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.- CST (Critical Seams Taped) - kritični šivi lepljeni.- Vodoodporen in vetroodporen model.- Model z naramnicami.- Elastični trak v pasu.- Žep z zapiranjem.- Udoben rob brez pritiska.
  • Otroška trenirka adidas U BL črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Tanek material.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49,5 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Jack Wolfskin TAUNUS JACKET črna barva
    - Polartec EcoEngineering™ je flis material, izdelan iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Gladek material.
  • Otroški pulover Jack Wolfskin TAUNUS JACKET črna barva
    - Polartec EcoEngineering™ je flis material, izdelan iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 70,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas U 3S TIBERIO TS črna barva, IY1795
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Komplet za dojenčka Calvin Klein Jeans črna barva, IN0IN00212
    - Na voljo v kompletu hlače s stopalkami, bodijem in kratko majico.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Otroški bombažen komplet adidas LK BL CO T SET črna barva, IX7325
    - Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IX5150
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET črna barva, IX7509
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški pulover Converse črna barva, s kapuco, 9CF391
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Z žepi.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals ADI BREAK P črna barva, IY9773
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Stranski zaskočni zaponki.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški komplet Mayoral črna barva, 4887
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s potiskom.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IX7517
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Žep na prsih.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 47 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 33 cm- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.

Nazadnje videno

Športna oblačila za dekleta - Športna oblačila so pomembna za opravljanje športnih dejavnosti. Prav tako pogosto zmanjšujejo možnost poškodb. Takšna oblačila so posebno dizajnirana, narejena iz specialnih materialov, ki omogočajo vse potrebne gibe, dajejo zaščito in dajo koži dihati. Izbira prave športne obleke je resna odločitev zato vam svetujemo, da malo več razmišljanja posvetite pregledu možnosti izbire pred nakupom. Med športna oblačila štejemo kratke hlače, majice in dresi za dejavnosti z žogo kot je nogomet, rokomet, košarka in odbojka, vetrovke, jakne in hlače za tek ali rolanje, debele jakne in smučarski kombinezoni za zimske športe kot je smučanje, tu so tudi posebni predmeti za dejavnosti kot je planinarjenje. K športnim oblačilom vključujemo tudi predmete za fitnes in fitnes dvorano. Pri izbiri športnih oblačil je najbolj pomembno paziti na material. On mora biti prilagojen športu ali dejavnosti, ki jo bomo opravljali. Nekateri materiali morajo zadrževati toplino, dokler drugi omogočajo koži da diha. Če izbirate športna oblačila za fitnes ali tek, imate veliko izbiro pajkic, hlačk in majic na dolge in kratke rokave, oprijete telesu in širše. Športna oblačila ne morajo biti iz običajnih barv kot je siva, bela, rdeča, modra ali črna. Dostopni so številni modeli z zanimivimi barvami in vzorci, ki vas bodo motivirali, da se športu posvetite še intenzivnejše. Pogosto športna oblačila, kot je trenirka, nosimo v različnih drugih situacijah, v katerih potrebujemo udobnost in možnost lahkega gibanja. Primer so izleti v naravo in krajša ali daljša potovanja. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh