Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta modre barve

440
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 45ONGE01Y
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Priložen pas.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške pajkice Kenzo Kids mornarsko modra barva, K60656
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Povišan pas.- Običajen pas.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Kenzo Kids mornarsko modra barva, K60656
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice z mešanico volne United Colors of Benetton mornarsko modra barva, 1032AF005
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške farmerke iz jeansa Guess J4YK00 D4WF0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.- Zapenjanje s stranskimi gumbi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans MR STRAIGHT IG0IG02698
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva cargo žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch KI255-3159
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Razširjena hlačnica.- Okrasno spran denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans BOOTCUT AUTH CITY IG0IG02603
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Gladek material.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans HR WIDE IG0IG02608
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj wide leg.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans MR WIDE LEG RELAXED SP BL IG0IG02602
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger NORA KG0KG08143
    - Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Levi's 710 SUPER SKINNY 4EL190
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger GIRLFRIEND KG0KG08148
    - Običajen pas.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Guess J3YA03 D52V0
    - Oprijet kroj.- Razširjena hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za višino: 158-166 cm.
  • Otroške kavbojke Guess K4YA06 D52V0
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 118/122 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral jeans cargo 7545
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Vzorčasta tkanina.- Dva cargo žepa.
  • Otroške pajkice adidas
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke HUGO G00230
    - Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Pajkice za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Mini Rodini Bow 2473012960
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 45ONCE03C
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj wide leg.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 130 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's 720 HIGH RISE SUPER SKINNY 4EL191
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL FRONT YOKE DENIM KG0KG08019
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Model z visokim pasom in zapiranjem na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Guess Kavbojke slim TRAMIN
    Guess Kavbojke slim TRAMIN Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 ans,12 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Otroške kavbojke Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj regular.- Z žepi.- Visok pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL FRONT YOKE DENIM KG0KG08019
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Volnene pajkice za dojenčke Donsje Trig Merino Wool Trousers mornarsko modra barva, 3034800
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Raven kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39,5 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL FLOWER DENIM KG0KG08016
    - Ohlapna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 4546
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Elastična pletenina.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroške bombažne hlače United Colors of Benetton 4DHJAF015
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.
  • Otroške pajkice Guess
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 51,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Hlače za dojenčka Tommy Hilfiger KN0KN01893
    - Ohlapen kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA17 D45E0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA04 D5FM0
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Flare kroj.- Z žepi.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 136-146 cm.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- Okrasni gumbi.
  • Otroške kavbojke Marc Jacobs W60277
    - Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.
  • Otroške bombažne farmerke Konges Sløjd MAGOT OVERALLS GOTS KS101590
    - Z žepi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške kavbojke Konges Sløjd MAGOT FRILL PANTS GOTS KS101585
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Elastični trak v pasu.- Visok pas.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi vezeninami.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd EVIA PANTS GOTS KS101397
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 4OERGE027
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Zaobljena hlačnica.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške bombažne hlače Levi's TWILL '94 BAGGY WIDE LEG turkizna barva, 4EL019
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Visok pas.- Cargo žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške bombažne hlače Levi's TWILL '94 BAGGY WIDE LEG turkizna barva, 3EL019
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Cargo žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY CARGO 3EK991
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj baggy.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva cargo žepa.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY WIDE LEG RELEASE 4EL582
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj Baggy Wide Leg.- Visok pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's 726 FLARE JEAN 1EK988
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 94 BAGGY CARGO 4EK991
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dva cargo žepa.- Z žepi.- Kroj baggy.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's REGULAR TAPER CARGO PANT 6EL330
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem z zadrgo in kaveljčkom ter očesom.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 25 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 14,5 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 cm.
  • Otroške kavbojke Twinset 242GJ2292
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj wide leg.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Okrasni pregibi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Diesel Kavbojke slim PREXI
    Diesel Kavbojke slim PREXI Modra Na voljo za dekliško velikost. 8 ans,10 ans,12 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Hlače za dojenčka Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Žepi spredaj.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Visok pas.- Priložen pas.
  • Levis Jeans skinny PULL-ON JEGGINGS
    Levis Jeans skinny PULL-ON JEGGINGS Modra Na voljo za dekliško velikost. 2 let,3 let,6 let,8 let. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroške kavbojke Levi's 512
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim taper.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's 720 HIGH RISE SUPER SKINNY 3EL191
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Guess A4YA00 D4CA0
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi vezeninami.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-86 cm.
  • Bombažne pajkice za dojenčke Tartine et Chocolat mornarsko modra barva, TZ24001
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške kavbojke Guess K4YA01 D45E0
    - Model z visokim pasom in zapiranjem na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Levis Jeans flare LVG '94 BAGGY CARGO
    Levis Jeans flare LVG '94 BAGGY CARGO Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans flare
  • Levis Jeans flare LVG 726 HIGH RISE FLARE JEAN
    Levis Jeans flare LVG 726 HIGH RISE FLARE JEAN Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans flare
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Levis Jeans skinny 710 SUPER SKINNY
    Levis Jeans skinny 710 SUPER SKINNY Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške bombažne hlače Coccodrillo
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva, 4704
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške kavbojke Levi's 710 SUPER SKINNY 3EL190
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Kroj super skinny.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške pajkice Guess mornarsko modra barva, K4YB06 K6YW3
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Pajkice za dojenčka Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasno nalepko.
  • Otroške kavbojke Mayoral rurki jeans basic 527
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj slim.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva, 712
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Gladek material.- Elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 4V7WGE01Z
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Imitacija žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans NYOMI PG201689
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj fason flare - kavbojke, ki so prilegajoče se v pasu in na bokih. Odlikuje jih značilna hlačnica, ki se postopoma širi šele od območja kolen. Kroj ustvarja učinek peščene ure in uravnoveša proporce postave.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 32,5 cm.- Širina v bedrih: 43,5 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Flare kroj.- Razširjena hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kavbojke Guess K4BA01 D4CA0
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Običajen pas.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 24,5 cm.- Širina v bedrih: 26,5 cm.- Višina pasu: 16,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 13,5 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88 - 96 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 45ONCE034
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Notranja nastavitev širine pasu.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ohlapna hlačnica.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • DEFACTO Baby Girl Elastic Banded Flared Jean Pants
    Baby Girl Regular Fit Flexible Banded Leg Jeans: A stylish and comfortable option.; Provides your baby's comfort with its flexible bands.; A piece that completes her style.; Cotton 81%, Elastane 3%, Polyester 16%; Product Length Measurements: 9-12 Months-0 cm, 18-24 Months-0 cm, 3/4 AGE-0 cm, 4/5 Years-0 cm, 12-18 Months-0 cm, 24-36 Months-0 cm, 5/6 Years-0 cm; Product Code: D1530A524AU;
  • Otroške pajkice Michael Kors mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Dva cargo žepa.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger MONOTYPE PUNTO WIDE PANT mornarsko modra barva, KG0KG08083
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Visok pas.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 42P5GE024
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 21 cm.- Širina v bedrih: 25 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Trendyol Medium Blue-5001 Girl's Wide Leg Pocket Cotton Jean Denim Trousers
    Material Component: 100% Cotton; Fabric Type: Denim; In order for you to use your product for a longer period of time and to properly care for your product, please follow the washing instructions below. In studio shooting, colors may vary due to light differences.
  • DEFACTO Girl Skinny Fit Skinny Leg Jeans
    Girl's Skinny Fit Skinny Leg Jeans: Offering elegance and comfort together, these trousers are a candidate to be the favorite of little princesses. While it offers a modern look with its skinny fit cut and skinny leg detail, it does not neglect comfort with its high-quality fabric. Ready to become indispensable in your wardrobe !; Cotton 81%, Elastane 1%, Polyester 18%; Model Information Blue-NM39: Chest: 0 Height: 1.36 Hips: 0 Waist: 0; Model Body Blue-NM39: 7/8 Years; Product Length Measurements: 9/10 Years-0 cm, 7/8 Years-0 cm, 8/9 Years-0 cm, 13/14 Years-0 cm, 5/6 Years-0 cm, 11/12 Years-0 cm; Product Code: C8544A824AU;
  • Otroške pajkice Under Armour turkizna barva
    - Tehnologija Anti-odor.- 4-smerni raztegljiv sistem zagotavlja maksimalno udobje gibanja.- Stopnja prileganja: fitted.- Visok pas.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-128 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's Wide Leg
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj wide leg.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Gladek material.
  • Otroške pajkice Desigual mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške farmerke iz jeansa United Colors of Benetton 4R76CT00Y
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške hlače Patrizia Pepe A401 mornarsko modra barva, 7P0363
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Gladka tkanina.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.
  • Kavbojke Pepe Jeans
    - Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Kroj skinny.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30,5 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18,5 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Flare kroj.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • GAP Girls Jeans - Girls
    Girls' JEANS GAP. Modern high waist. Elasticated elastication at waist. There are also belt loops. Front and back pockets. With an admiss of 5% recycled cotton. This style of jeans is part of our Washwell ™ water-saving. Compared to conventional washing methods, Washwell™ millions of liters of water since 2016. Learn more at Gap for Good. Material: cotton
  • GAP Kids patterned sweatpants - Girls
    Children's sweatpants with a delicate pattern.Elasticated waistband with drawstring.Long trousers with cuffs.9% recycled polyester. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • GAP Kids jeans mom - Girls
    Children's jeans in mom cut.Elasticized waistband with zip and button closure.Belt loops.Front sewn-on large pockets.Back pockets.**Straight leg fit.5% recycled cotton. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.
  • GAP Kids Leggings organic leopard - Girls
    Children's cotton leggings.Soft and elastic knitwear.Elasticated waistband.Flat leopard pattern.96% organic cotton.
  • GAP Baby Insulated Jeans Washwell - Girls
    Children's cotton jeans with an elasticated waistband.Insulated with fleece layer.Jeans with 5 pockets.Practical snap fastening in the legs.Panties with elastic hem.100% cotton.Washwell Program.This product is part of our Washwell™ water-saving program. Compared to conventional washing methods, Washwell™ has saved millions of litres of water since 2016. Learn more at Gap for Good.
  • GAP Kids Jeans girlfriend mid rise - Girls
    Children's patterned jeans.Cut girlfriend.Solid waistband with belt loops.Zip fastening and button or hook.With 5 pockets.Tiny flat pattern. Clothing labeled as Gap for Good is made with our planet in mind, so we use natural or recycled materials while trying to reduce the impact of production on water resources. Learn more at Gap for Good.

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi. Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh