Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta modre barve

440
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kavbojke za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb.
  • Desigual Pajkice LEGGING_BUBBLE
    Desigual Pajkice LEGGING_BUBBLE Modra Na voljo za dekliško velikost. 3 / 4 Jahre,5 / 8 Jahre,9 / 12 Jahre,13 / 14 Jahre. Deklice > Oblačila > Pajkice
  • Name it Kavbojke slim NKFPOLLY SKINNY JEANS
    Name it Kavbojke slim NKFPOLLY SKINNY JEANS Modra Na voljo za dekliško velikost. 7 Jahre,8 Jahre,9 Jahre,10 Jahre,11 Jahre,13 Jahre,15 Jahre. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Pajkice za dojenčka Jamiks JOERI JZH014
    - Oprijet kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Okrasni vstavki.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.
  • Levis Jeans skinny 710 SUPER SKINNY
    Levis Jeans skinny 710 SUPER SKINNY Modra Na voljo za dekliško velikost. 2 let,3 let,4 let,5 let,6 let,8 let. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroške pajkice Bobo Choses mornarsko modra barva
    - Običajen pas.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Guess K4YA10 D4CA0
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 26 cm.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96/104 cm.
  • Kavbojke Guess
    - Ohlapen kroj.- Ima izreze.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Hlače za dojenčka Liewood mornarsko modra barva
    - Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Elistični denim.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Guess K4YA02 D5FM0
    - Razširjena hlačnica.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 96 - 104 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger Girlfriend Monotype
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Pajkice za dojenčka Mayoral mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastični trak v pasu.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva, 2704
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Žep na sprednji strani.- Gladka pletenina.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 7543
    - Ravna hlačnica.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Model z okrasno nalepko.- Gladka tkanina.
  • Pinokio Kids's Imagine Leggings
    Description: Girls from the Imagine collection made of soft fabric in a delicate shade of lavender. The addition of elastane means that leggings perfectly adapt to the body, and the right cut provides the baby's comfort of wearing and does not restrict movement during daily activities. The leggings belt is finished with a comfortable useless welt, and from size 74 a comfortable eraser is sewn in. Leggings are produced in Poland. It is worth remembering about them when completing the layette to kindergarten or nursery. The collection also includes red leggings in butterflies. The model in the picture wears size 68 and is 68 cm tall and the second is 106 cm tall and wears size 104.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 13 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 4549
    - Raven kroj.- Vrvice v pasu.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Gladka tkanina.
  • Otroške kavbojke Mayoral wide leg 4547
    - Razširjena hlačnica.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Okrasni šivi.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans SLIM FIT FLARE HW PG201677IR2
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Okrasno spran denim.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Zalo elastični denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger VARSITY FITTED LEGGING mornarsko modra barva, KG0KG08082
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA08 D4MS0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 27,5 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA13 D4WF0
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA06 D4MU2
    - Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Okrasni detajli.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan iz recikliranih materialov.- Z žepi.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Kroj super skinny.- Oprijeta hlačnica.- Visok pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dolžina: 67 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110/116 cm.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA10 D4CA0
    - Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA03 D5FL0
    - Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Dva žepa na zadnjici.- Hlačnice zaključene s patentom.- Priložen pas.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger VARSITY FITTED LEGGING mornarsko modra barva, KG0KG08082
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Guess K4YA05 D45E0
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Zaobljena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL VINTAGE STRAIGHT DENIM KG0KG08014
    - Kroj wide leg.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Mayoral jeans basic 577
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ecowash je postopek pranja jeansa, za katerega je značilna manjša poraba vode, kemikalij in energije.- Kroj slim.- Elastični trak v pasu.- Okrasno spran denim.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 2538
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Elastična pletenina.- Ohlapna hlačnica.- Gladka pletenina.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 45ONGE01W
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zapiranje s skrito zadrgo in zatiči.- Z žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Z žepi.- Visok pas.- Priložen pas.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger MABEL VINTAGE STRAIGHT DENIM KG0KG08014
    - Kroj wide leg.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Only Kavbojke slim KONPAOLA
    Only Kavbojke slim KONPAOLA Modra Na voljo za dekliško velikost. 11 Jahre,12 Jahre,13 Jahre. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Kavbojke za dojenčka Levi's STAY LOOSE TAPER 6EL347
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans TAPERED JEANS HW PG201683HT7
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Kavbojke za dojenčka Mayoral 2547
    - Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroške kavbojke Levi's 720
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Gladek material.- Elistični denim.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger COMFORT DENIM KG0KG08010
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva žepa na zadnjici.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger COMFORT DENIM KG0KG08010
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 45ONCE02X
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj slim.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Kavbojke za dojenčka United Colors of Benetton 4V7WAF016
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Okrasni šivi.
  • Kavbojke za dojenčka United Colors of Benetton 44LGAF014
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.
  • Kavbojke za dojenčka Bobo Choses Beneath The Moon 224AB070
    - Ohlapna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 23 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger FLARE KG0KG08011
    - Flare kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans MR FLARE IG0IG02504
    - Običajen pas.- Flare kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroška bombažna trenirka Bobo Choses mornarsko modra barva, 224AC104
    - Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Žep brez zapiranja.- Elastični trak v pasu.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroške kavbojke Bobo Choses Funny face 224AC106
    - Z žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Pajkice za dojenčka Bobo Choses Beneath The Moon 224AB112
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton turkizna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 16,5 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger FLARE KG0KG08011
    - Flare kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške bombažne pajkice Tartine et Chocolat mornarsko modra barva, TZ24001
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Pajkice za dojenčka Tartine et Chocolat TZ22020
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA01 D45E0
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 136-146 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA12 D45E0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 136-146 cm.
  • Pajkice za dojenčka Tartine et Chocolat TZ22020
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 4544
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Gladka pletenina.
  • Hlače na naramnice za dojenčke United Colors of Benetton 4DHJAT012
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep spredaj.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Otroške kavbojke Mayoral jeansowe deep dye 7547
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Z žepi.
  • Otroške kavbojke Mini Rodini
    - Izdelek vsebuje ekološka bombažna vlakna, ki so pridelana brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj chinosy.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans WIDE LEG JEANS HW PG201691MR8
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ohlapna hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Dolžina hlačnice: 85,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Žepi spredaj.- Dva žepa na zadnjici.- Razširjena hlačnica.- Regulacija širine hlačnice.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kavbojke Mini Rodini
    - Izdelek vsebuje ekološka bombažna vlakna, ki so pridelana brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Name it otroške hlače 128-164 cm
    - Zaobljena hlačnica.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva, 4545
    - Kroj chinosy.- Žep z zapiranjem.- Okrasni vstavki.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Kavbojke za dojenčka Mayoral
    - Ta izdelek je bil spran z okolju prijaznimi metodami, ki varčujejo z vodo, varčujejo z energijo in zmanjšujejo uporabo kemikalij.- Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Imitacija žepa.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva žepa na zadnjici.- Ohlapna hlačnica.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 136/146 cm.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Kroj super skinny.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Elastični material.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-116 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's 726
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Flare kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj wide leg.- Model z okrasnimi vezeninami.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške bombažne hlače Liewood Orlando
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Žep brez zapiranja.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Vzorčasta tkanina.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Žepi spredaj.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva žepa na zadnjici.- Razširjena hlačnica.- Model z bleščicami.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Mayoral długie jeans basic 557
    - Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Gladek material.- Razširjena hlačnica.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Z žepi.- Običajen pas.- Vzorčast material.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess J3YA04 D52Z0
    - Kroj skinny.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34,5 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke HUGO G00230
    - Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Guess J4BA06 D5FM0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 136/146 cm.
  • Otroške kavbojke Mini Rodini 2263010360
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Okrasni detajli.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA07 D4MS0
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton 47FWCE01Y
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi. Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh