Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta modre barve

440
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kavbojke Mini Rodini Mini Rodini x Wrangler
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ta izdelek je bil spran z okolju prijaznimi metodami, ki varčujejo z vodo, varčujejo z energijo in zmanjšujejo uporabo kemikalij.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Okrasni detajli.
  • Pajkice za dojenčka Mini Rodini Mini Rodini x Wrangler mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Kavbojke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Kroj chinosy.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške pajkice Desigual mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Bobo Choses
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses mornarsko modra barva
    - Kroj relaxed.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ohlapna hlačnica.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans Pixlette
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Guess 90s
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina hlačnice: 86,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Okrasni detajl.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Z žepi.- Elistični denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Razširjena hlačnica.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Ravna hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke zippy
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Elistični denim.- Gladek material.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Oprijet kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroške kavbojke Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Fashion mom.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok pas.- Okrasno spran denim.- Z žepi.- Zaobljena hlačnica.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroške bombažne hlače That's mine mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Model z naramnicami.- Elastični trak v pasu.- Gladek material.- Ravna hlačnica.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Ohlapen kroj.- Z žepi.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v bedrih: 46 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške bombažne pajkice Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroške pajkice Coccodrillo mornarsko modra barva
    - Elastični trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Gladek material.
  • Otroške hlače Polo Ralph Lauren
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Hlače za dojenčka Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.- Tanek material.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 41,5 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Flare kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 91,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Pajkice za dojenčka Mayoral mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške lanene hlače Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Vrvica v pasu.- Gladka tkanina.
  • Otroške hlače s primesjo lanu Bobo Choses
    - Širok, elastičen trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Ohlapna hlačnica.- Okrasni detajli.
  • Otroške farmarke Bobo Choses
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške pajkice Michael Kors mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans SKINNY JEANS HW JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Kroj skinny.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Hlače Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Pas v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Dkny
    - Ravna hlačnica.- Z žepi.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na gumb.- Priložen pas.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroške farmerke iz jeansa Bobo Choses
    - Ohlapen kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.
  • Otroške bombažne farmerke Liewood Venedict Stripe Dungaree
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške bombažne hlače Liewood Birger Seersucker Check Pants
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške kavbojke Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.
  • Otroške bombažne hlače Tartine et Chocolat
    - Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Model z okrasnimi volančki.- Elastični trak v pasu.
  • Hlače za dojenčka Tartine et Chocolat
    - Model z okrasnimi volančki.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Tartine et Chocolat
    - Model z okrasnimi volančki.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Flare kroj.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Priložen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 78,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Kroj skinny.
  • Otroške hlače zippy
    - Ohlapen kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • Otroške bombažne hlače zippy mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Model s snemljivimi naramnicami.- Notranja nastavitev širine pasu.- Tanka, rahlo elastična tkanina.
  • Otroške farmerke iz jeansa Tartine et Chocolat
    - Model z okrasnimi volančki.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške farmerke iz jeansa Tartine et Chocolat
    - Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.- Žep brez zapiranja.
  • Otroške farmerke iz jeansa Tartine et Chocolat
    - Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.- Žep brez zapiranja.
  • Otroške farmarke Pepe Jeans ABBY FABBY JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Model, ki vsebuje naravna vlakna konoplje. Za gojenje te rastline se porabi veliko manj vode, v celotnem procesu pa se ne uporabljajo pesticidi.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Nezaključeni robovi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Žepi spredaj.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Gibanje Jeanologia. Model je bil izdelan po ekoloških standardih.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Vsebuje reciklirano plastiko.- Flare kroj.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična tkanina.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17,5 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške hlače Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Povišan pas.- Model z vezenino.- Dva drsna stranska žepa.- Tanek, neelastični material.
  • adidas Pajkice G BL LEG
    adidas Pajkice G BL LEG Modra Na voljo za dekliško velikost. 3 / 4 let,11 / 12 let,13 / 14 let,6 / 7 let,7 / 8 let,9 / 10 let,14 / 15 let. ODGOVORNA MODA: Adidas se s pobudo «Better Cotton Initiative» zavzema za izboljšanje pogojev svetovne proizvodnje bombaža. Deklice > Oblačila > Pajkice
  • Diesel Jeans skinny D-SLANDY HIGH
    Diesel Jeans skinny D-SLANDY HIGH Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Diesel Kavbojke slim D SLANDY HIGH
    Diesel Kavbojke slim D SLANDY HIGH Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 ans,12 ans,14 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Only Jeans skinny KONRAIN LIFE REG SKINNY BB BJ009
    Only Jeans skinny KONRAIN LIFE REG SKINNY BB BJ009 Modra Na voljo za dekliško velikost. 9 Jahre,11 Jahre,12 Jahre,13 Jahre,14 Jahre,15 Jahre. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Guess Kavbojke slim DENIM FIT PANTS
    Guess Kavbojke slim DENIM FIT PANTS Modra Na voljo za dekliško velikost. 2 ans,4 ans,5 ans,6 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Only Hlače cargo KOGHARMONY WIDE CARGO CARROT PIM
    Only Hlače cargo KOGHARMONY WIDE CARGO CARROT PIM Modra Na voljo za dekliško velikost. 9 Jahre,10 Jahre,11 Jahre,12 Jahre,13 Jahre,14 Jahre,15 Jahre. Deklice > Oblačila > Hlače cargo
  • Guess Kavbojke slim K4RA02
    Guess Kavbojke slim K4RA02 Modra Na voljo za dekliško velikost. 2 ans,3 ans,4 ans,5 ans,6 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Name it Jeans straight NKFROSE HW STRAIGHT JEANS 9222-BE
    Name it Jeans straight NKFROSE HW STRAIGHT JEANS 9222-BE Modra Na voljo za dekliško velikost. 7 Jahre,8 Jahre,9 Jahre,10 Jahre,11 Jahre,12 Jahre,13 Jahre. Deklice > Oblačila > Jeans straight
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Zaobljena hlačnica.- Visok pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroška bombažna trenirka United Colors of Benetton x Disney mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Model z drsnimi žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroške farmarke Desigual
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške bombažne hlače Pepe Jeans OLLIE
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Kroj culotte.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kroj flared.- Razširjena hlačnica.- Model z drsnimi žepi.- Gladka tkanina.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Kavbojke za dojenčka Guess
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Model delno izdelan iz Lyocell TENCEL vlaken iz celuloze iz dreves, ki rastejo v certificiranih gozdovih.- Ohlapna hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Priložen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške farmarke Guess
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z neodstranljivimi, nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.- Višina pasu: 20 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Vlakna TENCEL™ Denim so okolju prijazna in imajo majhen emisijski odtis. Kavbojke, ki vsebujejo vlakna TENCEL™ Lyocell in Modal, so izdelane z inovativno tehnologijo z majhno količino vode.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zaobljena hlačnica.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne farmerke Bobo Choses
    - Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Žep spredaj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške hlače Mayoral mornarsko modra barva
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Širok, elastičen trak v pasu.- Običajen pas.- Okrasni šivi.
  • GAP Kids Sweatpants with logo - Girls
    Children's sweatpants with logo. Elastic waistband with drawcord. Long cuffs with cuffs.
  • Diesel Kavbojke slim D-SLANDY HIGH
    Diesel Kavbojke slim D-SLANDY HIGH Modra Na voljo za dekliško velikost. 8 ans,10 ans,12 ans,14 ans. Deklice > Oblačila > Kavbojke slim
  • Only Jeans flare KOGCOMET WIDE DNM LB NOOS
    Only Jeans flare KOGCOMET WIDE DNM LB NOOS Modra Na voljo za dekliško velikost. 9 Jahre,10 Jahre,11 Jahre,12 Jahre,13 Jahre,14 Jahre,15 Jahre. Deklice > Oblačila > Jeans flare
  • Levis Jeans skinny PULL ON SKINNY JEAN
    Levis Jeans skinny PULL ON SKINNY JEAN Modra Na voljo za dekliško velikost. 6 mesecev,12 mesecev,18 mesecev,24 mesecev. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Elastični material.
  • Pajkice za dojenčka Levi's 2-pack
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške farmarke Mayoral
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Model z okrasnimi volančki.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Kroj wide leg.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Ima izreze.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Emporio Armani
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Dva žepa na zadnjici.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške bombažne hlače Coccodrillo
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške kavbojke Guess J3YA16 D4CA0
    - Oprijet kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 125-135.
  • GAP Kids Jeans with polka dots - Girls
    Children's elastic jeans without fastening.Narrow leg fit.Elasticated waistband with loops.Front false pockets.Rear sewn-on functional pockets.Flat printing of polka dots.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Kroj regular.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Guess Jeans skinny DENIM SKINNY EMBROIDER
    Guess Jeans skinny DENIM SKINNY EMBROIDER Modra Na voljo za dekliško velikost. 8 ans,10 ans,12 ans,14 ans,16 ans. Deklice > Oblačila > Jeans skinny
  • Otroške kavbojke Konges Sløjd
    - Ohlapen model.- Običajen pas.- Žepi spredaj.- Elastični trak v pasu.
  • Hlače na naramnice za dojenčke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Zapenjanje na gumbe.- Raven kroj.- Ravna hlačnica.- Model izdelan iz velurja.
  • Otroške bombažne farmerke Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta pletenina.- Žep spredaj.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Žepi spredaj.
  • Otroške kavbojke Guess J4YA00 D5FL0
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19,5 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi. Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh